Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
na meg is van.. :]

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
^^
remélem nem elõzött meg senki... mert seggberugdosás lesz a végén

remfarkas
Nem, de vele próbáltam elõször a combo-t, kösz, Sonic és Frosty :)

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Frosty01
jah
nem tudtad?

remfarkas
xDD tied volt?

Frosty01
realm merge

Frosty01
na végre el tudtam tenni a sonic karimat -.-

Vdanosss
transzportálás?
mit értesz e alatt?
warp?

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

hogyan tom transzportálni a karim? most még be se tok lépni a régi jelszoval meg belépésivel... valaki segitene?
kegabor
Bence, ha van egy kis eszetek, akkor most tegyétek magatokévá Phuongot, még a nevet is megváltoztathatjátok.

Ha pedig annyire utáltok, akkor mehettek a Hellheimre.

Üdv. KeGabor

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

remfarkas
naja, csak laggosabb lett egyelõre a global
szerencsére nem annyira zsúfolt még, és tegnap s4-en villogtunk

ki akarnnak baszni :(
mióta a K2 átvette a MU-t csak elbasszák...

Vdanosss
egyébként dawids egy jewel gép xD
5soul,3bless de ugy hogy elég ritkán nyomja-.-
azon kivül bd sett és egy +3as sod pár

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
lowon jáccok a tesom.
DawidsHUN és elég jol halad:)
egyébként van egy kurwa jo bug ^^ evo-n
nincs korlátozva a szárny levelje
és 1levelen is lehet szárnyat berakni xD
cc1ben jol jön ^_^

Sikerült migrálnom a karaktereim, egyelõre annyi változást vettem észre, hogy Dárklordok kiegészítõkkel villognak, valamint Great Dragon ruhás emberkék mászkálnak... És persze az eddigi afk botok nem mûködnek...

Amíg kákettõék kínlódtak, addig kipróbáltam a muonline.hu-s változatot, azt kell mondjam tetszett. Egy varázslót gyorsan elvittem 100ig, így elõször használhattam evil spiritet. Esett egy olyan vine gloves, ami a globalon fasza lenne, +dd+hp+zen, valamint egy +dd+reflect is. Meg egy gagyi pad armor. A játék elején kaptam valakitõl 3 XSphinx itemet, valamint egy +7+12-es helmet, úgyhogy nem volt nehéz elindulni.
Mostmár alig bírok ébren lenni, pedig 2x xp a globalon...

remfarkas
Ezek annyira amatõrök, nem tom sírjak vagy nevessek.. vagy csak ki akarnak baszni velünk. Mind1, legszívesebben Cartmant idézném South Parkból, bizonyos golyókkal való tevékenységre utalva..

bocsesz az utobbi napokban tanulnom kelett egész nap :S tiszta szar volt és alig tudtam szintet lépni de azért megy a szint:) danos bizti ne mjössz vissza low-ra?
most folyik ez a szar mert csak test serverek vannak fent...

remfarkas
Na, elvileg ma délután kezdõdik a migration, az idõvel bajban vagyok, -8 gmt-t sose tudom mikor van nálunk.. rohadt szõkeség ^^

Vdanosss
én FrienzMu-n jáccok de már sok félén jáccottam köztük a magyar mukon is és a globalon szintén:)
most hol van Bk-d?

Te melyik szerveren szktál játszani,Vdanosss?
A jelenlegi szerveren van 2 magyar barátom (uganabban a városban élünk)
velük szoktam partyzni.
Sikerült elég jól kiismerni a MU világát, végülis ha nem foglalkozol a n00bokkal (afk) akkor szórakoztató lehet.
Köszi az eggyütérzést.
Hát.... Nem régen játszok 273lvl BladeKnight-om van.
Frosty01
majd ha arrajárok lehet hogy átviszem a dotásított warcraft 3-at

Vdanosss
a warcrafton kívül megvan az összes :D kivéve a prey

Vdanosss
1. a magyar serverek teljesen elvannak cseszve :P
2. a global tele van brazilokkal.
3. a többi privátserver pedig lengyel ekkel van tele akik csak kéregetni meg pofázni tudnak..
ezért AfKOlok :D

Vdanosss
mióta jáccasz?
mert ha ..hát nemistudom.
a magyar servereken N00b ok is jáccanak bõven és ha érted a nyelvüket és már ismered a mu minden részét akkor K..wa idegesitõ a magyar server:D
viszont a lengyelek miatt jo hogy a magyar servereket választod segíteni viszont nem tudok:D

Én is magyar vagyok azonban Ukrajnában élek, Kárpátalján.
A magyart tekintem az anyannyelvemnek ezért szeretnék a muonline.hu-n játszani.
Lehet hogy külföldrõl nem lehet elérni, írtam levelet az adminnak de még nem válaszolt.<#nemtudom>
Köszi, de erre is azt írja hogy "hamarosan..."
probáld meg ezt a www.muonline.hu -t itt is csak magyarok játszanak (elméletileg)

Lanban játszhatü a legtöbb játék de a legismertebbek:
Nagy öregek: Starcraft, Warcraft, Counter strike, Quake
Mai játékok: NFS Most Wanted, Prey, Call of Duty 1-2, NFS Carbon,
Ennyi jutott eszembe.
Nekem lenne 1 kérdlsem a MU-val kapcsolatban:
Mindkét magyar szerver oldalára a rotormu-ra és a visior hubra sem tudok belépni.
A rotormu siteon azt írja hamarosan...
A visior hub oldalon annyit ír helo all :P
Plz help. Nagyon szertetnék magyarokal játszani, úgy sokkal érdekesebb.
remfarkas
CS

ha még nem unjátok, asszem van vmi half life source változat faxa motorral, ingyen letölthetõ. De keressétek meg ti, abban van az izgalom ^^

némelyik game csak single mint pl a GTA sorozat... bár annak is csináltak már multit :D

SteWhite
Tényleg "g" betûvel kell írni :)

Még mindig nem értem a kérdést. Sztem minden játék tudja azt, hogy hálózatban is lehet játszani. Én pl. anno a WarCraft-al (1. nem 3d-s) is nyomtam LAN-on.

Global DW 11x

:)

remfarkas
Ste nem pontosan azt írta amit akart, mert azt írta hogy "Az NDK Közép-Európában szeret...." :) de hát ez csak egy betû eltérés, aki akarja az úgyis megérti, csak a höle tanárok kötnek bele.

Vdanosss
-kellet) nem tudom hogy került oda o.O

ez milyen nyelven van? ^^

szóval senki sem tudja mikor lesznek a "hatalmas" változások?

Vdanosss
ste van rooterünk és ahoz kell játék hogy tudjunk egymassal kellet jáccani-.-

Vdanosss
letörölte:D:D

Frosty01
letölthetõ??
olyan nem sürün van... játsz cod-dal

SteWhite
Kérlek pontosítsd a kérésedet!

A letölthetõ LAN játék az micsoda? A LAN ez:

"LAN (Local Area Network):
helyi (max. egy intézményen belüli) hálózat, mely a nagytávolságú hálózatoktól általában eltérõ mûszaki megoldásokat és esetleg más kommunikációs szabványokat is használ; elsõdleges célja a számítógépes erõforrások megosztása."

Global DW 11x

Imisz
jah és van új Logo-m :)

Imisz
hi tudom ez nem muonline-nal kapcsolatos de van egy kérdésem:Ki tud mondani LETÖLTHETÕ LAN JÁTÉKOT mert nagyon kéne!<#szomoru1><#vigyor4>

és ki tudja hogy pontosan mikor is lesz ez a merge?

Frosty01
<#vigyor>

SteWhite
OFF
Háát. Az NDK Középeurópában felkszik és magába foglal xy km2-t; XY-nak hívnak; Segíthetek?; Hol van a legközelebbi sörözõ? De ezt te joban tudod <#smile>

Global DW 11x

:D
ezt most magyarul is XD

SteWhite
Nincs mit, gondoltam a többiek is hasznát veszik.

OFF
Németül engem is tanítottak, de csak ennyi jut eszembe: Die Deutche Demokratische Republic liebt in Miteuropa an unfast ein gebit von xxx km2 .. Háát kb. ennyi meg Ich heisze XY vagy Was is er von Beruf? vagy Was helfen mit Ihnen? Where ist der na:erest Bierstube? :)))))))) ^^

Global DW 11x