Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem elõzött meg senki... mert seggberugdosás lesz a végén
practitioner of the forbidden arts of death
\"Ha fodrozódik a víz....\"
mit értesz e alatt?
warp?
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha pedig annyire utáltok, akkor mehettek a Hellheimre.
Üdv. KeGabor
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
szerencsére nem annyira zsúfolt még, és tegnap s4-en villogtunk
mióta a K2 átvette a MU-t csak elbasszák...
5soul,3bless de ugy hogy elég ritkán nyomja-.-
azon kivül bd sett és egy +3as sod pár
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
DawidsHUN és elég jol halad:)
egyébként van egy kurwa jo bug ^^ evo-n
nincs korlátozva a szárny levelje
és 1levelen is lehet szárnyat berakni xD
cc1ben jol jön ^_^
Amíg kákettõék kínlódtak, addig kipróbáltam a muonline.hu-s változatot, azt kell mondjam tetszett. Egy varázslót gyorsan elvittem 100ig, így elõször használhattam evil spiritet. Esett egy olyan vine gloves, ami a globalon fasza lenne, +dd+hp+zen, valamint egy +dd+reflect is. Meg egy gagyi pad armor. A játék elején kaptam valakitõl 3 XSphinx itemet, valamint egy +7+12-es helmet, úgyhogy nem volt nehéz elindulni.
Mostmár alig bírok ébren lenni, pedig 2x xp a globalon...
most hol van Bk-d?
velük szoktam partyzni.
Sikerült elég jól kiismerni a MU világát, végülis ha nem foglalkozol a n00bokkal (afk) akkor szórakoztató lehet.
Köszi az eggyütérzést.
2. a global tele van brazilokkal.
3. a többi privátserver pedig lengyel ekkel van tele akik csak kéregetni meg pofázni tudnak..
ezért AfKOlok :D
mert ha ..hát nemistudom.
a magyar servereken N00b ok is jáccanak bõven és ha érted a nyelvüket és már ismered a mu minden részét akkor K..wa idegesitõ a magyar server:D
viszont a lengyelek miatt jo hogy a magyar servereket választod segíteni viszont nem tudok:D
A magyart tekintem az anyannyelvemnek ezért szeretnék a muonline.hu-n játszani.
Lehet hogy külföldrõl nem lehet elérni, írtam levelet az adminnak de még nem válaszolt.<#nemtudom>#nemtudom>
Nagy öregek: Starcraft, Warcraft, Counter strike, Quake
Mai játékok: NFS Most Wanted, Prey, Call of Duty 1-2, NFS Carbon,
Ennyi jutott eszembe.
Mindkét magyar szerver oldalára a rotormu-ra és a visior hubra sem tudok belépni.
A rotormu siteon azt írja hamarosan...
A visior hub oldalon annyit ír helo all :P
Plz help. Nagyon szertetnék magyarokal játszani, úgy sokkal érdekesebb.
ha még nem unjátok, asszem van vmi half life source változat faxa motorral, ingyen letölthetõ. De keressétek meg ti, abban van az izgalom ^^
Még mindig nem értem a kérdést. Sztem minden játék tudja azt, hogy hálózatban is lehet játszani. Én pl. anno a WarCraft-al (1. nem 3d-s) is nyomtam LAN-on.
Global DW 11x
szóval senki sem tudja mikor lesznek a "hatalmas" változások?
olyan nem sürün van... játsz cod-dal
A letölthetõ LAN játék az micsoda? A LAN ez:
"
LAN (Local Area Network):
helyi (max. egy intézményen belüli) hálózat, mely a nagytávolságú hálózatoktól általában eltérõ mûszaki megoldásokat és esetleg más kommunikációs szabványokat is használ; elsõdleges célja a számítógépes erõforrások megosztása."
Global DW 11x
Háát. Az NDK Középeurópában felkszik és magába foglal xy km2-t; XY-nak hívnak; Segíthetek?; Hol van a legközelebbi sörözõ? De ezt te joban tudod <#smile>#smile>
Global DW 11x
ezt most magyarul is XD
OFF
Németül engem is tanítottak, de csak ennyi jut eszembe: Die Deutche Demokratische Republic liebt in Miteuropa an unfast ein gebit von xxx km2 .. Háát kb. ennyi meg Ich heisze XY vagy Was is er von Beruf? vagy Was helfen mit Ihnen? Where ist der na:erest Bierstube? :)))))))) ^^
Global DW 11x