Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem ingyenes mmorpg?

Mi az a Vault Password

Az nem zavar, akkor jó 😊 Hallod, tudsz segíteni a regisztrációbal? írj egy példa reget pls, mert nem nagyon értem ezt.

Frosty01
kb azt hogy nagyon sok idõt kell eltöltened szörnyek leölésével, hogy szinteket lépj, és tudd élvezni a játékot ^^

practitioner of the forbidden arts of death

droidolás mit jelent?😊

Frosty01
droidolni kell benne sokat, de jó ha az ember ráérez 😊

És jó játék?

Frosty01

HI. ez mmorpg? honnan lehet letölteni?

Vdanosss
Midgardon szépen haladok.
tegnap 2level-t nyomtam 2x exp miatt😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

De szeretem ezt a másikat üsd a ctrl-el <#vigyor3>Csak ha jön 1 nagyobb...<#szomoru1> Múltkor leütött 1 MG Dev3-ban,erre visszamentem aztán leütöttem ^^ Na igen,csak ha hívja haverját vagy nagyobb karival jön,akkor elég idegesítõ <#szomoru1>
Vdanosss
én visszahuzodok kicsit a globalra😛

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

aki akar jöjjön mert tok settet red spirit ( armor nélkül) dark steel set (armorral) thunder hawk set (armor nélkül) dp sett ( armor nélkül)
attol függ ki volt az... a neve alapáján simán tudni lehet h hacker gm vagy pedig csak fanatikus 😊
Vdanosss
nem😄
õ mondta, és a speed-jerõl meg abbol hogy 1skillbõl meghalt a monster, abbol állapítottam meg:F

Frosty01
csak az nem fér a fejembe hogy hogyan láthattad azt hogy a tag full statos, biztos telepata vagy <#smile>...

Vdanosss
akkor lehet hogy gm-et láttam xD

Frosty01
úgy néz ki beadta a kulcsot a GMO, már tegnap késõ du. óta nem mennek a szerverek <#rinya>

evo csak a gm tudna fullos lenni és a top 1 épp 11 rr-es( 350 point / rr)
a ravenem már vûfull (lvl 50) és valszeg leváltom eladom azt szerzek egy horse-t 😊
Vdanosss
én meg fullos vagyok frienzen 😄
kár hogy nem azon a felén o.O
láttam fullost az evo-n is '-.-<#gunyos1>
a Magyarrol van szo és asszem King archer is azon nyomja -.-

pls mondjátok hogy melyik szerverröl beszéltek mert nem egyértelmü számomra (valszeg a magyar murol) én mindjárt 2 reset leszek Frienzen megy ez lassan😊
császtok,KalOnline-ozok is,azért KingArcher a nevem. Per pill lvl 204 DK vok,aki akar partyzni,vagy eladni jó DK cuccot vagy fegyót <#lookaround>akkor szívesen várom a találkozást
Vdanosss
nekem nem jött be :F

Kicsikiraly
én má azon nyomom 😊 minnyá 150es a karim 😊 excellent bill of balrog meg hasonló +7esnél nagyobb cuccok 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Frosty01
Midgard-os /199lvl-es BK/ accountomat cserélném CS accountra :]
akit érdekel -> privi.

Vdanosss
Szeritnem is megnézte mindenki és már 10oldallal ezelõtt megis mondta mindenki a véleményét róla..

akit érdekelt már megnézte sztem 😊

naszal www.muonline.hu

come come come magyar mu serverre 😊
Ide

Frosty01
oh milyen meglepõ 😄

én is frienzezek csak én a low-on azon kívül éppen tanulnom kell :S
én még mindig frienzmuzok
Vdanosss
télelg kivanhalva a forum:Q
de már énse muzok nagyon

enyém sm még most sincs átvive ^^

Elolvastam angolul az egészet, csak nem emlékeztem rá, mindegy, annyira nem kár értük. Ettõl függetlenül a transfer gyakorlati megvalósítása lehetett volna logikusabb.

ez a forum is hogy meghalt :S

remfarkas
Nem kellett volna hibaüzenetet adnia, nekem is volt valhalán is meg wigle-n is karim, Minden le volt írva világosan :/ Pedig Ste fordítása minden lényegeset leír..

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Legalább valami hibaüzenetet vártam, hogy nem lehet... Mindegy végülis, csak egy 110es EE volt benne néhány +7+8/12 silk cuccal.

remfarkas
Egylépésben lehetett volna átvinned mondjuk maya-s karikat midgardra, wigle-seket helheimra. Késõbb cash-ért lehet átvisznek másik karikat is.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

hát ne is várj sokat, mig nem mutatsz feléjük lóvét addig nem nagyon fogják érdekelni a gondjaid..

Nálam is volt némi probléma, én úgy értelmeztem, hogy egy régi account, amelyhez maya és wigle karakter is tartozott, azok egy közös accountba kerülnek majd át - feltéve ha férnek. Ennek értelmében elõször a wigle karaktereket vittem át, aztán a mayásat, és bejelentkezéskor csak a mayás maradt meg... Úgyhogy vagy én értettem félre, vagy nemtom, de valami hiba biztos volt, hisz akkor miért engedélyezte mindkettõt egy közös új acounthoz rendelni, ha nem lehet... Írtam nekik ticket-et, de nem igazán remélem, hogy bármit fognak csinálni...

félre értések elkerülése miatt az accot természetesen nem akarom elveszteni, de jáátszani sem szeretnék vele most 1 ideig arról pedig hogy hogyan kell átvinni most halvány lila gözöm sincs, az utobbi 3 napban meghalni nem volt idõm nem hogy MU val foglalkozzak, és a K2 ügyesen megcsinálta, 1ik nagyon jo barátom mindent elvesztett msot MU ban 😞

Ha annyire nem kell, akkor hozd Helheimre és átveszem.....

Vdanosss
Nice -😊

Hello. Sok dolgom volt az utóbbi napokban ezért nem válaszoltam.A karakterem most a losena.ru szerveren van( többnyire oroszok és ukránok játszanak) Itt játszik a többi barátom is ezért vagyok most is ott. A probléma azóta sem oldódott meg még mindig ugyanazt ítrja. Egyébként azóta van egy 2 resetes 250lvl-es MG-m is.
még nem
ne hidd el akkor, idõm se volt még rá és azt sem tudom,hogfy mint hogyan, na meg ha nem akarok játszani akkor minek mentsem el? aki miatt felmentem játékra 1 ideje azok már megvannak msn en nekem 😊

Frosty01
aha, csak azt ne mond hogy a 220+ sm-es karakteredet nem mentetted meg.
úgysem hiszem el -.-

kegabi
semmi okom elrakni phuongot mert nem is nagyon játszottam vele..
és nem megyek 1ik serverre sem mivel már jó ideje nem is MU zok 😛

Frosty01
jah mert éppen accountot próbálok menteni 😄

Vdanosss
30rr ati....ati😄
lemaradsz