Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
meik serveren jáccol te?....
az 1.,2. amit irtál mind2 privát szerverre utal
eddig aszittem globalozol.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Lenne még pár láma kérdésem, mivel a hivatalos .com oldal is olyan fukar információ terén, mint a magyar.
Amikor kiválasztom, hogy melyik szerveren szeretnék játzani(Sicurezza), akkor a szerver mellé azt írja, hony nem PvP, de ingame meg azt hogy PvP. Ez most hogy van?
Hogy tudok valakit betenni friendlistbe anélkül, hogy kivágna a gém? Gondolom ez bug.
Ha netán van valakinek noob karija, mint az enyém (lvl 60 körüli) és lenne kedve kicsit együtt gibbonkodni, az jelezzen, mert amúgy sincs sok élet ezen a szerveren, pláne tök egyedül...
A nagyokat nem akarom nyaggatni játékban, hogy segítsenek, az alacsony szintûek, meg elõszeretettel lenyomják azt a szörnyet, amelyik engem támad, és a lootot lazán elteszik, majd mennek tovább. Nem is tudom mi lenne, ha itt is tele lenne a szerver br, swe, pl játékosokkal :P

Vdanosss
igen.
ahonnan warpoltál oda már csak visszafutni lehet.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Ty!
Gondolom csak a városba tok warpolni, visszafelé sétálhatok.

Vdanosss
ha megnyomod az ,m' betüt a billentyûn megjelenik a Warp lista és ott 1katt ésmár vissza is visz a város közepébe.
de lehet venni town teleportot is.

Köszi az infókat!
Hogyan tudok megtanulni teleportálni, vagy ilyesmi, mivel elég sokat kell vissza mászkálnom a legelsõ városba ammoért, mert máshol nem kapok nyílvesszõket.

Tudom nálam is ez volt, ezért egy másik 1.02D szervert patcheltem meg ami a gépemen volt.

Vdanosss
ehh:D
szép megfogalmazás :DDD
énsem mondhattam el volna jobban;)<#eljen>

55ös szinten még ne ugorj neki a golden goblinnak. Több hp-ja van mint neked, nagyobbat üt mint te és még aranyosabb is. Blood castle-ba nem lehet csak úgy elsétálni mint deviasba. Ahhoz belépõ kell, meg megfelelõ idõpont meg egy archangel kéznél. Odaviszed hozzá a belépõt(cloak) aztán bemész ha éppen nyitva van. Azér nincs külön vault hogy meg tudd oldani a karakterek közti cucccserét. Mert ugye a saját kasztodhoz tartozó tárgyakból mindig kevesebbet találsz. Lock arra jó hogy ha valaki feltöri az accountodat, még fel kell törnie a vault kódodat is, így csak másnap fogja elvinni minden cuccod:)
Hiho Népek!

Két napja játszom, sikerült összehoznom egy lvl 55 FE-t, de lenne pár kérdésem. Pl a Golden szörnyekrõl semmi infó egyik oldalon sem. Hányas szinttõl ugorhatok neki egy golden gobónak? Hány hp-ja van? Merre van a Blood Castle? Egy accounton ha van több karakterem, akkor miért nincs mindegyiknek külön ládája a városokban? Mire jó a lock/unlock a ládánál?<#zavart1>

Frosty01
grat :D

practitioner of the forbidden arts of death

^_^ nah remek tudok warpolni
Frosty01
global mu-s accountomat (235+ bk) full plate settel, szárnyal + minden kiegészítõvel elcserélném egy életképes CS accountért.
[jelige: aki átbasz azt átbaszom a falon<#hehe>]

Vdanosss
a servert letöltöttem.. és telepítésnél kiirja hogy purchase.. aztán ha rányomok bejön egy oldal amin lelehet tölteni valamiket és azzal meg megincsak nemérek semmit....
1szoval nem jáccok azon a Mu n ;)

http://deejayz.extra.hu/mu.zip
Itt egy kép hátha segít valakinek!!!
Hi all!Segítséget szeretnék kérni!elhatároztam hogy csinálok egy mu szervert,minden jól is ment és mikor csatlakoztam a saját szerveremhez 1-2 perc után ledobott automatikusan a szerver!Most kaptam egy új jobb gépet gondoltam belevágok megint és a probléma ugyan az volt!Egyébként 1.02d szerver!A segítséget elõre is köszönöm!

hát ja esetleg:)
Vdanosss
:D

Jobban járnál, ha nonPvp szerveren játszanál, már elmúlt volna.

bocsi itt a jo link, de most mondom elég noob undeerworld.mooo.com

Hola! o/
enyhén pk-s vagyok 2. napja megy a gép belogolva a mu-ba és semmi eredménnyel han ha majd kifehéredek talán elkezdek megin játszani
amgy hányan vagyunk még magyarok? tudom migrálás óta kicsit lecsökkent a létszám de mégis kb hányra?
és mi az oka? :)

Vdanosss
van...
ha megadod az msn címedet átküldöm.. asszem:D

GlobalMU-hoz van-e mûködõ minimizeretek?

Nem jön be semmi.

:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::

Vdanosss
ilyen oldal nincs is

Vdanosss
lol mennyi szaros magyar server de megnézem ;)

muunderworld.mooo.com magyar szerver, akinek kedve van benézhet.

remfarkas
Naja :P Néha azért visszanézek ide, és télleg elég halott.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Vdanosss
ja<#szomoru1>

kegabor
Teljesen halott a fórum.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

már jó :D köszi
már jó :D köszi
de akármeikre meek mindig azt irja
köszi
Vdanosss
Szerintem rossz serverre nyomtál.
Midgardon -> 1,2,3 server megy a Hellheim en nemtudom...
vagy a másik hogy a régi karaktereddel probálkozol
<#vigyor2><#nemtudom>

Frosty01
fizetõs serverre kattintottál <#smile>ilyen egyszerü.
nézd meg a honlapon, hogy melyik serverek maradtak free-k, mert változott a server-struktura, és menj arra ami f2p.

Hello nekem kéne 1 kis segitség és lehetöleg gyorsan!
Én az official Mu-n jáccok és valamiért ezt irja ki miután beirom az IDés a passot: "Your individual subscription time is over" na ez most mégis mi? mert eddig beengedett csak most nem.....és ha tudjátok mi ez aztis monnyátok el lécci micsináljak h müködjön
elõre is kösz
Vdanosss
Frienz Beta Soeson2

Kicsikiraly
Ti melyik MU-n nyomjátok?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Vdanosss
+11+16+LLeather set
+11+12+L / +11+4+L+sk SodPair
SatanWIng+12+4+L
stb ;P
ha valakinek kell Black dragon+9+L(+4) Sett akkor szoljon :D persze Frienz Beta -n.

Vdanosss
nekem 2skill...

lolz egy ideig nincs normális gépem T_T netcafébol játszok amikor tudok és kb pénteken leszek ujra itthonrol a mu-n... de már 1 hit=1mob kantru ban:D
Vdanosss
de biztos hogy lesz karaktertörlés?
mert tegnap láttam 2milla hp-s bk t full stattal ...
nemtudom hogy esne neki a törlés-.-'

Vdanosss
tegnap este óta van server.. (most is)

ok kösz :)
Vdanosss
akkor nincs semmi gond
azt mindenkinek behozza de amikor müxik akkor fõlé megjelenik a "Test" server. Nincs semmi gond ;)

elinditom a béta exe-t és behozza a high expes servert meg a low-ot.<#wow1>
Vdanosss
mi a baja?
ha nincs server akkor semmi gond mert most Update van :@ de minden másnap...