10360
Mu Online
-
#8558 Hát még annyira, hogy az eddigi menetek mind csak kaszabolással teltek el, lvl 4-es vagyok. Nem mélyedtem még annyira bele a játék részleteiben. Ebből kifolyólag nem mond sajnos sokat a 3+8+L a kesztyűt illetően. :) -
#8557 helyes :D
amugy, mennyire vagy kezdő?
van ingyen 3+8+L plate kesztyüm ha kell. eladni nem tudom, kidobni meg kár lenne :D -
#8556 Midgard. ;) -
#8555 Midgard? :) -
#8554 Azon leszek! Köszi! ;) -
#8553 oké akkor üss vágj és szedd a skilles fegyvereket;) -
#8552 Ja éértem. :) Akoor nem idegeskedek miatta. Azt hidtem, hogy valami fontos dolog. :) kösz!
Vdanoss: Ha a hivatalos server a global, akkor igen :) Dark knight vagyok.
-
#8551 globalon jáccol?
ha igen mivel kezdtél? -
Cence89 #8550 quest csak 2 van a játékban, az első lvl 150 nél lesz a második pedig 220. a dolgod most, hogy hentelj és fejlödj Blood Castle Chaos Castle, és Devil Square egy ilyen "speciális event" amin részt vehetsz ha akarsz, de asszem van minimum lvl je (talán 40) -
#8549 Üdv. Help kellene. Még az elején vagyok, annyira, hogy miután beléptem a városba, csak szörnyeket vagdostam, semmilyen feladatot nem teljesítettem. És azt nem tudom, hogy mit kell csinálnom. Most kiírja, hogy 5...4...3 percem van hogy belépjek a Bloody Castle-ba. Az hol van? Vagy mit kellene csinálnom most pontosan? -
Mirk #8548 frosty nézz be a topikomba ki lett díszítve:D -
#8547 a mu online.hu az privát server és az nem érdekel minket.
ha azon jáccol az a te bajod. -
#8546 gyere inkább a globalra ;) -
kristoffff #8545 mu online.hu-n -
#8544 global? -
kristoffff #8543 hát nem mert 1ik szerversem üzemel -
Mirk #8542 mér most nem jó? -
kristoffff #8541 valaki ha tudja hogy mikor lesz jó a játék írja le kérem szépen elöre is kösz -
#8540 vannak jóarc brazilok, csak ritkák, ja meg nem minden brazil ami fénylik :F -
#8539 bocs XD -
#8538 sorrendben ugy szerepel hogy 1. Lengyel túl sokan vannak és nemérdekli őket nagyon semmi, ezért a legsz*rabbak.2. Brazilok de csak globalon bénák.3. Magyaroknál a legtöbb csak keménykedni akar, meg játékb*zi.
persze eza privátszervereken tapasztaltam.pl.:RotorMu -n jáccottam még mikor :O, ott is ha nem 1000szer kérdezték hogy mi az a chaos,cucctuning(csillogás:O) akkor itt haljak meg.:D.
A magyarok olyanok mint a lengyelek,brazilok csak a lengyelek priviről mennek globalra,a br. ek globalról privire, a magyarok nagy része meg priviről privire ;F.
-
Cence89 #8537 én már rég beletörödtem XD sőt már megoldást is találtam rá a fiukkal ;) -
#8536 ez van, bele kell törődni... -
Cence89 #8535 háááát nem tudom, brazilok ide lengyelek oda, nekem eddig igy is ugy is a magyarok tüntek a leg.... nak köztük és tudom miről b eszélek mert tapasztaltam ezt a részét is és azt a részét is, továbbá még egyszer hangsúlyozom a lentieket HALLOTTAM, én nem játszok privát retkeken :) -
wzexaminer #8534 Most úgy csinálsz, mint aki sohasem játszott a globálon. A brazil és lengyel gamerekhez képest a magyarok igen szolidan adják elő ezt a témát... Ne feledd, hogy minden nációban van egy szemétláda réteg, az előbb említettekben jó vastag, szerencsére a miénkben azért vékonyabb, de sajnos van. Nem tudsz velük mit kezdeni, mindenhova befúrják magukat, és még senki sem talált a kiszűrésükre okos módszert. -
Cence89 #8533 HeadJudge és kedves MU Online.hu-sok akik olvassátok, adminok és bla bla bla-k, informálodni szeretnék a szerveretekről, hogy is van ez a nyalok, nem nyalok dolog? hallottam olyasmit hogy van kivételezés no meg, hogy miért is engeditek, hogy egyes playerek feltörjék a többieket? hallottam egy esetet ahol egy player több ember cuccait is lehuzta majd pedig elegánsan közölte, hogy ő volt de leszar mindent mert ugysem jön többet játszani, az ilyenek ellen nem tesztek semmit? vagy ő a kivétel alá tartozott? továbbá hova süllyednek még a magyarok, hogy magyar szerveren egymást törik fel? ez már szégyen emberek =/ -
Cence89 #8532 Good Luck hozzá... -
Syab #8531 Sziasztok!!!Végre sikerült megcsinálnom egy szervert nagyon hosszú idő után,mindenféle problémával köszködtem,ledobott a server 1 perc után stb!!A hibákat sikerül megoldanom és szeretnék egy nagyon jó magyar mu szervert csinálni,ebben lehet segíteni!!!Tesztelőket keresek akik segítenének abban hogy a servert minnél magasabb színvonalra emeljük(bug mentesítés stb)!!!Ha valaki szeretne ebben segíteni akkor írjon ebbe a fórumba http://muhelp.atw.hu!!!Előre is köszi
Syab -
#8530 XDDD -
#8529 ha a biost meg tudod nyitni akkor onnantól 1szerü letiltani. megkeresed az integrated peripherials (?) menüpontot, és ott kisakkozod már hogy melyket kell "disable"re állítani. :)) -
Mirk #8528 hát ennek utánajárok:) -
#8527 veszel egy olcsó Geforce vagy Ati radeon kártyát, belerakod, biosban letiltod az alaplapi integrált lótúrót, és kész is :) -
Mirk #8526 normál pc -
#8525 de le lehet tiltani bios-ban. egyébként laptop? vagy normális pc? :) -
Mirk #8524 az integráltat nem lehet kicserélni azért integrált -
Cence89 #8523 és miért nem veszel egy olcso "fost" -
Mirk #8522 tudod te
integrált -
#8521 videó kártyád :D -
#8520 milyen karid van? -
Mirk #8519 pedig úgy jáccanék