Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grc +1+skill érdekel valakit? :\ itt csk foglalja nálam a helyet.
practitioner of the forbidden arts of death
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
itt is beszólom hogy újraalakult a guild, a BlakBird allianceban mostmár, szóval újra kell csatlakozni a guildhoz, és nem ártana mostmár online lenni ^^
oan kihalt megint mostanság a forum :S
azthiszem megnézem.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
ha esetleg érdekel valakit el is adom...
Although Hunt nix is possible with a k3 using ee build.
I would go for:
1700
600
426
140
The vit is enough to hunt Nix alone or K3 with ee.
600 Agi provides 40 speed, With blades it becomes 70, decent speed.
1700 Str is enough to hunt nix alone, specially with Gaion set.
140 Nrg = poison (Duh).
én ezen a str mg-n gondolkozom :\
dl szerintem esélytelen pvp-re. kicsi defense miatt.
az 5 karakter közül szerintetek melyik a legjobb pvp kari?
DL lehet esélyes pvp re? 😊
javítani valók:
(mob, drop, warp)
szerver adatok:
szerver:1.00.16
kliens:1.04.04
weblap:MuWeb 0.6a
név: sylvermu
s3 quest 1/3
s3 map
s3 item
s3 mob
s3 wing
megjelenés: noh igen, ez az... Kéne egy jó szervergép olcsón win Xp rendszerrel, min: 3-4ghz proci, min 4gb ram 256mb vid kari. Sajnos most még a saját gépemrõl fut, és ez a nagy gond...
lassan mindenki visszatér a forumra
-Scale Boots +9+4+L
-Divine cuccok
-Serpent Crossbow +7+12+sk
-Exc Battle Axe +0+sk+7speed
Mivel meguntam a magyart MU-t, ezért úgy döntöttem megnézem a globált. Azt szeretném megtudni, hogy ti a HH-n vagy a MG-n játszotok?
akkor ne feletkezzünk meg Bogyokáról 😊 203 lvl jippi márcsak 10lvl és ice arrow...
már van ee is ^^
guidlk messaget, hát én is elég rég voltam már guild master, sõt elég rég is gameltam már de ha az emlékezetem nem csal akkor @>message
igy lesz, és asszem matiancekkor törlik, a guild kérdés, az kérdés még mivel nem tom ki merre hány méter ^^ innen akarna jönni akkor valaki v hogy lesz mi lesz?
valahol olvastam.. olyan mint a zen csak hogy mégse pénz legyen xD
stone? tudja a halál. refininghez kell. az meg még nekem is zöldespiros hupilila beütéssel... <#confused>#confused>
sign of lord, a castle siegehez való regisztráláshoz szükséges.
rena meg valami dísz szar, eventhez kellhet, ha van olyan event. más jelentõségét még nem tapasztaltam -.-
kérdés:
lesz vagy van (vagy csináljak) guildot? 😄
:1 mere Jó a stone??
: 2 mire jó a Sing of lord ??
:3 mire jó a réna vagy mi ??
Segítésgeteket elõre is köszönöm és mivel már rég voltam guild master mivel tók msg-t úgy írn hogy az jelenjen meg amikor bejelentkezik valaki a játékba Zöld színû szöveg 😛
tegnap huztam is 1lvl-t ^^ tehát 195 lvl 😉
nem tom, talán a suli kezdése, vagy valami van a légkörben? 😄
egyébként én is 2napja letöltöttem <#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#csodalk>#csodalk><#nemtudom>#nemtudom>
ha ráérsz, msnre told már fel a segged!
gabika aztis húzza?😄
egyébként én is szivesen csatlakozom ha van 9 aktív játékos xD
megyek veled ati a halálba vissza <#banplz>#banplz>