10360
Mu Online
-
Mirk #1556 az szép frosty:) -
donoki #1555 GRATULA FROSTY!
ÉN NEM IS TOK ELKÉPZELNI MAGMANÁL A GLOBÁLON 1 EXC FEGYVERT!
De miből esett? -
#1554 Mirk: A leírás alapján számít, hogy mit hová teszel :)
Frosty: Gratula! Hogy sikerült? Csak MG-nek jó vagy DW is tud egy egykezes fegyvert meg egy egykezes varázsbotot tartani? A mana opt pontosan mit jelent? A Max mana megnő x %-al és gyorsabban regenerálódik? -
Smashing Skull #1553 YIIIIHÁÁÁÁ!!! GLOBALON TALÁLTAM EGY EXC MACE +8 MANA FEGYVERT!!!! YIIHÁÁ
ELSŐ EXC-EM GLOBALON :) EZ ALKALOMBÓL IGYATOK AZ EGÉSZSÉGEMRE NYUGODTAN :D -
Barty007 #1552 Dono az mi ?
Hol lehet megtalálni és netes? -
donoki #1551 Most én 1 más játékkal játszok!
A neve Project Entropia!
Tök kira! -
donoki #1550 DEHOGY IS!
EZ HÜLESÉG! -
Mirk #1549 az is számít a chaos mashineba hogy hova teszed a cuccokat, meik sarokba meg ienek??? jézusom -
donoki #1548 Én vmi képesre gondoltam mint a Mu thain!:( -
#1547 Egy jó kis Guide
a Exc opts., chaos combinations, calculation equations -ról :) -
#1546 Asszem egy kis angol nyelvlecke nem ártana :) Szóval ez csak Combo Skill Visszatérve az új térképre, mint írtam az egész még tesztelés alatt van és a részletekre nem emlékszem. A Chaos systemről meg van jó leírás azon a honlapon is amit beszurtam korábban meg most is. Én azt olvastam, hogy drága mulatság :)Soullal vagy sikerül a fejlesztés vagy nem. -
donoki #1545 Múltkor nagyon komoly volt a gse-n!
Matrix , mgrap,barlog,scemecheru meg Ziomus meg én leromboltuk a CityGatet Blood Castleen!Utána meg a Crystal Statue-t próbáltuk kinyírni!
Wazzeg én voltam ott a leggyengébb amikor ott voltunk a evil spiriteknél!
100-at szednek egy lövéssel!
Az ANgel itemet persze nem én kaptam meg!
Nem is tom ki!Asszem mgrap vagy Balrog.Matrix nem pályázott rá!
De persze mi partyztunk!:) -
donoki #1544 Ez őpontosan mit jelent: Gain Combo Skill (DK).
Ez milyen skill?Van róla kép?
Különben az a molló az Noria mellett van!
Amikor én voltam a globálon 2 valahányas szintű akkor kiváncsiságból benéztem de nem lehet tovább menni!
De mi lesz ott?Milyen world?
Különben klasszak ezek az újítások!
Hol lehet nézni Chaos Combinations-okat?
Mer én csak a Mu Thai-n láttam! -
#1543 Hát pontosan nem tom, csak kiollóztam :) Gondolom a min-re és a maxra is ki kell számolni és ezután uganúgy mintha egy sima lenne (az általános formulával) str-el a többit. Sztem. -
Mirk #1542 ezt a sebzéskiszámolást nem egészen értem, a minimum vagy a maximum sebzéseket kell összeadni vagy hogy? és hol van belőle a strengh?
az a kikötő meg lorencia jobb alsó sarkában van, ki is lehet menni a mólóra -
#1541 A 0,99z-ről infó: Whats New .99z -
#1540 Ezt találtam két egykezes fegyverre:
dmg = (weap1dmg+weap2dmg)/2 * 1.1
speed = agil/XX+gloves+excopts+((weap1speed+weap2speed)/2)
-
#1539 Én eddig csak a taiwainit néztem meg ott 1.0a-nál járnak. A kinaiból meg egy mukkot sem értettem :(
Valahol olvastam, csak nem tom hol, hogy Lorenciából lehet majd kihajózni egy szigetre ami nagyon kemény lesz. Ha jól emlékszem warpolni nem is lehet majd csak hajóval menni, amire jegyet kell váltani vagy készíteni a goblinoknál. Talán tesztelési szakaszban van még a dolog. Ami tetszett 99a feletti verziókban az a Dark Horse meg holló, amiket gyógyítani is lehet a pet trainereknel :) -
Smashing Skull #1538 hehe Borg ugy tájékoztatott engem hogy a mu már 1.3 nál jár :)
aki tud linket adni ezzel kapcsolatosan az szurjon be ide :) -
donoki #1537 Mer gonodlom danifea te már 150 vagy!:)
Jah leeht hogy januárba leszel annyi!
Majd írj az új cuccokról! -
Mirk #1536 fairy ezt majd januárba kérdezd, még csak 114 lvl vagyok:) -
Mirk #1535 ezalat azt értem nincs semmi potion vagy valami,az ag csak magától töltődhet vissza. 1 perc vagy fél vagy kettő attol függ mennyi az ag-d -
donoki #1534 A globálon? -
Fairy Elf #1533 emberök!!
van már itt szárnyas, vagy 150 lvl feletti??? -
donoki #1532 Jó van haggyuk az egészet inkább nem mondok rátok semmit mer csak én fogok büntető pontokat kapni főleg ha egy VIP-val !
Mirk 1 percet? -
Fairy Elf #1531 hi
nemsokára (5 bar ) és quest:) -
Mirk #1530 megnyomod kétszer az entert vársz egy percet és már fel is töltődött az ag
nincs potion csak ez a bonyolult billentyűkombináció -
#1529 o.O figy jard vegig az 5. otodiket vagy az altalanost +tanulj meg anglul es utana nemfogsz kerdezni.. -
#1528 Szerintem is...
Még ápolni kell a kis agyát.., bár egy koncentrációs tábor még segíthet rajta -
Smashing Skull #1527 Menthetetlen... -
donoki #1526 NAhát ennyi hülyét egyhelyen!
Különben lenne egy kérdésem!
Az A G-hoz vagy is astaminához van vmi potion? -
#1525 teljesen igaza van..menj inkabb vissza oviba kocsikazni..
-
Zedok #1524 donoki, donoki , donoki ifju padawan sokat kell még tanulnod a wazze világában.. :)) -
Mirk #1523 nekem semmi bajom vele ha valaki ír, de ez a vazze baromság idegesít pláne ha háromszor írod be. hülyén hangzik hülyén néz ki és hülyének fognak nézni téged ;-) -
donoki #1522 Wazze!
Mi az már vakok is vagytok?
Nézzétek a dátumot!wazzze!
bazze ennyi pancsert......... -
Gabiman13 #1521 Donoki figyelj ez nem msn plz ha vmit irsz azt tömörebben és 1-2 levélben fogalmazd megértetted wazze?!!! ezzel nem csak én vagyok így de már a tele van a .... a a 20x leveleidből -
#1520 Ez király! Amióta Donoki bent van, nem csak a Total cuccok lettek 20x osak hanem az sg levelei is.
-
donoki #1519 Mu TotalWar!
Ez is 1 privát szerver!
Ez kb ugyanaz mint a globál!Csak éppen it 20x-os exp van!De a szörnyeknek is kb 20x-os erejük van! -
#1518 Hi már eléggé régen voltam itt!!
De ahogy látom eléggé sokminden változás történt!!És mi az a total? -
donoki #1517 Nah kb 2 órával eelőtt átvette bruti a twisting slash-et!