10360
Mu Online
  • musha
    a jelek szerint nekem rohadt nagy malacom volt, hogy 50 szint alatt két excellent cucc is hullott, bár alap dolgok, de akkor is...
  • Smashing Skull
    Hehh ha kell valami irjatok lettert :) game-ban ( rendelést :)) mert elfelejtem könnyen :) sok a teendő gyorsan kell szintet is ugrálnom mert szeptemberben már muszáj tarkanba mennem. a CMS +2+12+sk es de viszont a bökkenő az hogy nekem már nem kell angel csak zen vagy Chaos :). És mi az hogy senkinek sem kell a kesztyűm?? :D
  • Fairy Elf
    volt régen 1 excelent short sword-om (34-38dmg) + 10 %exc. dmg!
    az ideális kezdő kard
  • Fairy Elf
    régi szép idők mikor még csak 850000 zen vót a chaos és 18-20 milla a soul:)
  • guthan
    látom nem olcsó
  • guthan
    köszke a segitséget. látom vágod a játékot
  • SteWhite
    gutham!

Nem irtam, hogy a C ára 2,5 - 3M zen de láttam 10M -ér tis ma :) 3M a reális 2,5-ért viszik mint a cukrot.
    A Soul ára 80-99 millió zen a piacon.
  • SteWhite
    Frosty!

Az impért adok 3 fúlos angelt ha fúlos az imped :)
    A CMS +x+12-höz mennyi STR kell? Vettem egy +1+S-est de még nem tudom használni :( még 4 v 5 lvl kell. A CMS-t is kérem 2 fúlos angelért :)
  • SteWhite
    Hi gutham!

(Emlékezetből írom. Játék közben nyomj egy F1-et az is segít :))

Mások Storéját megnézni: nyomsz egy D-t bal egérgombbal kiválasztid a Buy-t és jobb egérgombbal ráklikkelsz a Storés kiscsákóra :)
    DK jó választás :)
    DRG= Dragon öltözet, még messze vagy tőle.
    Pet et úgy kapsz ingyé, ha legyakod a szörnyeket, amúgy vehetsz de szerintem neked az túlságosan drága lesz. Most még mondj le róla.
    C= Chaos Jewel
    Imp=satan megnöveli a támadó erődet +30%-al = 4C
    Angel = lesezdi a szörnyek támadásának a 30%-át = 1-2C
    Uni= Unicorn v Unilia= paci = 3C mintha futnál vele együtt lehet használni + hoszú fegyverrel az impaling DK skilt
    S= Soul Jewel a szörnyek dobják Ghosttól kezdve, ezzel lehet 7-től 13-ik szintig fejleszteni a cuccokat, de NE csináld -> Dungeon 1-től 1S=20-25C
    B= Bless Jewel ezzel lehet fejleszteni a cuccokat 1-6-i gszintig de NE csináld 1B=2S vagy 2S+2uni-t is láttam ma hogy vették volna.

OLVASD EL A GUILDOT! Ezek után kérdezz, ha valami nem világos.

Tudok kölcsön adni Scale cuccokat ha elég gyorsan fejlődsz és addig nem adom el :)
    Level 6-kor má lesz Storéd :) és a baráti listára is felvehetsz minket :)
  • guthan
    tudom mi az a store. sok mmorgp-vel nyomtam már. Csak az a helyzet ,hogy nemtom mások priv storeját megnézni.DK vagyok lvl 12-es. Bronze sett-ben. Kétkezes Katanával. És most gyúrok egy 41k -s fegyóra. Elég sok strengh pont kell még hozzá te kitartok. Mi az a DRG ? De a pet-et mégiss ,hogy tom megszerezni? Kell vlmit vele csinálni?
  • donoki
    Hát ez jó!
    Pont akkor olvastam amikor te még nem írtad az új üzid!
    Hát pet-et vagy veszel vagy szerzel deviasban vagy jobb helyeken!
    Privát store-hoz asszem 6 vagy 10 lvl kell!
    Ide tudod berakni az eladó cuccaid!Ez azért jó mer ha nincs a boltba olyan cucc akkor több pénzért megveszik mint ha eladnád!
    VAy ha találsz egy ugyanolyan cuccot mint aboltba akkor eladod olcsóbban de ne olcsóbban mint ammennyiér eltudod adni a blotnak!A storinak kell gy nevet addni!Meg a cuccok árát!
  • donoki
    Hát ha nincs vmi tuti cuccod akor inkább cuccora költsd!
    Arra gondolok hogy pl ha nincs DRG cuccod vagy Black DRG akkor inkább vegyél belőle egy jó kis etet vagy fegyvert!
    Különben milyne karival kezdted el??DK,DW,ELF?
  • guthan
    jajj és hogy tudok pet-et beszerezni? és a privat store-hoz lvl menniy kell? köszönöm a segitséget
  • guthan
    hát igen kicsit sötét . De vágom. lvl 10-es vok amugy. hol tudom ezt a jewelt meg bless-t beszerezni éás ha beszereztem akkor mit csináljak vele?
  • Fairy Elf
    hú ezt amikor írtam kicsit érhetőbbnek tűnt
  • Fairy Elf
    hi Guthan!
    a színváltós rucik valóban excelent itemek!
    amúgy +1/+2 normál kinézet, +3/+4 egyszínű csak hol világosabb hol sötétebb +5/+6 általában kék és ugyancsak világos és sötét váltakozása +7+8+9+10+11+12+13 ezt igen nehéz lenne leírni, leginkább ragyognak
    gondolom egy excelent armor +13+16 nagyon komolyan nézhet ki:)
    +1-től +6-ig blessel tudod felvinni ez 1 jewel és 1 bless 1-el viszi fel (100% eséllyel) egytől hatig lehet jewel of soul-al is de annak 50% az esélye!!! ha a cucc luck-os akkor az +25% tehát 75% esély van rá, hogy sikerül!! ha nem akkor bukta és -1 (tehát ha +2-es volt pl akkor +1-es lesz!!
    +6-tól +9-ig csak soul-al lehet viszont itt is csak 50% az esély (75% ha van luck), de +7-ről +8-ra ha nem sikerül akkor 0-ás lesz
    ugyanez a helyzet +8-ról +9-re akarod csinálni
    a többit majd késöbb mert ha most kezdted akkor van időd:)
    ha már hatodik szintű leszel akkor lesz friend funkció és segítünk neked adunk ezt azt, hogy könnyebb legyen!
    az a lényeg hogy okosan fejleszd a karaktered vitality-ra ne is rakjál felesleges!!! csak két tulajdonságodat tápold!!
  • guthan
    lvl 180-nál tok szárnyat szerezni?:) ja és hogy tom a a cuccaimra rátenni a + -okat.
  • donoki
    De már a +3-as cuccok is már más színűek!!
    Madj én ia adok vmi cuccot ha van nekem vmi már!
    Mostanában nem vok a globálon!
  • Mirk
    a színváltós az inkább az excellentre jellemző:)
    a +5ös és társai inkább pulzálnak, hol sötét, hol világos
  • Smashing Skull
    De majd segitünk ha kell :)
  • musha
    szárny: 180. szint felett
    `színváltós` ruhák: +5 feletti ruhák, az sem 1-2 napon belül lesz ^^
  • guthan
    Hello
    Most kezdtem a gamet és lenne egy két kérdésem. Elősször is. Sok emberen látok szárnyakat. Hol tudok olyat szerezni? És sok emberen látok ilyen szinváltós rucit :) meg vannak elég komoly ruhák. Ezeket hol lehet beszerezni?
  • Zedok
    és a broken sword pedig a lt7-ben van !
  • Fairy Elf
    lt3
  • Smashing Skull
    Mert hol találtad meg a scrollt?
  • Fairy Elf
    Én is "dógozok" de este/éjszaka meg hunap nyomom (édes szabadság:)

a tear of elf vagy mi a szösz még nincs meg de ahhoz már LT 4-5-6-7 -ben kell gyilkolni.....
  • Smashing Skull
    Jah de ne hagyd még abba a hentelést neked még meg kell találni az elf teart is:). Amugy te hol keresed ezeket?
  • Smashing Skull
    jah pontosan de most meló van :P nem jáccunk :P kb este felé leszek fenn
  • Fairy Elf
    szerintem a GLOBÁLON:) legalábbis az elfem (150 lvl) ott jáccik!!
    de van karakterünk a totalwaron is!!!
  • Zedok
    amugy ti most hol jáccotok?? X)) me most lewok maradva rendesen..
  • Smashing Skull
    Fairy kéne valami partyt csapni :) lehet együtt találnánk jewelt :)
    Donoki nem vagyok noob. =F
  • Fairy Elf
    hi:)
    mi a helyzet pajtikák ???
    már megtaláltam a scroll of emperort (kb 5-10 perc hentelés után)
    viszont kétségbeejtő, hogy nem bírok már nagyon rég találni egy csámpás soult se( a blessről nem is beszélve mert már azt se tudom, hogy néz ki)
  • donoki
    Hát nem hiszem hogy egész nap oda járnál !
    Mivel kell hozzá egy Invisible Coak+x!Ahhoz pedig kell egy Blood Fang+x meg egy Scrroll of Archangel meg 1 Chaos!
    De nem bizti hogy sikerül!
    A Devil Square-ba is kell egy Ticket!Ahhoz kell egy Devil key+x meg 1 Deil eye+x meg 1 chaos!De ha ez sem sikerül!
    Ha egész nap idejárnál akkor gyorsan el fog fogyni a c-d!
  • Smashing Skull
    ELADÓÓÓÓÓ!!!!
    excSPHINX GAUNTLETS+0+4+40%ZEN=ITEMS/JEWEL/ZEN
    IMP = 7.9 MILL
    CMS +x+12+sk =7.9MILL
    LEGENDARY STAFFOK 700K TÓL FELFELÉ :)
    2 DARAB SIMA SWORD OF DESTRUCTION 1.2 MILLIÓÉRT DARABONKÉNT
    PENDANTOK +1%al 900K ÉRT (ice fire lightning water wind)

AKINEK KELL KIABÁLJON VISSZA!!!!
  • Smashing Skull
    Donoki. Blood Castle és DS most nincs nyitva. Ha nyitva lenne egész nap ott lennék :). Mirk grat :D . És tudok klónozni cuccokat :) amiket lehet hordani emberrel
    :)
  • Mirk
    nah frosty megvan a cda-m...+3as, 245 max dmg van vele:)
  • donoki
    Hát akkor erre rá ballagtál!
    De nem tervezed hogy mész Devil Square-ba vagy Blodd Castle-be?
    Mer ott több esik annyi idő alatt!
  • Smashing Skull
    Hát atlans 1 ben esett, kishalból, pár órás spotnál, és sajna a dw-nek nem jó de az optionja az azért jó mert minden ütés után asszem 8 mana regenerálódik :)
    csak 1 a baj hogy minden 3.dik boltban van ilyen :( és senkinek sem kell :((
  • donoki
    Ja Barty!
    Itt van: www.projectentropia.com
  • Vdanosss
    Congratulation!