10360
Mu Online
-
Smashing Skull #1636 ööö izé nem te hanem vdanosss :) -
Fairy Elf #1635 emléxem azt mondtad, hogy soulért adsz 2 blesst -
Fairy Elf #1634 -
Fairy Elf #1633 persze persze
miért is?????? -
Smashing Skull #1632 te dani el ne felejtsd a soulos tartozásod :) -
Smashing Skull #1631 LOOOL! ma vettem guildon belül egy Blesset és rá egy órára barangolni akartam D3ban 2 es serveren és hopsz a 10.dik szörnyből mi esettt???....bless..... -
#1630 Új ember kira -
Mirk #1629 hehh én éccaka alszom -
Fairy Elf #1628 1S???? (vagy ez túl sok????? -
donoki #1627 Ops!Férre nyomtam nem frosty üziére kartam válaszolni!
Hanem fairyéra! -
donoki #1626 Hát nem tom!
Mennyi a nyitó licit?? -
Smashing Skull #1625 Fairy gyere ma este fel plíz kellenél partyba :) veled egész jól haladok :D -
Fairy Elf #1624 nem tudom mennyit acc érte?? -
Smashing Skull #1623 aha csak ne rakj rá több soult :) tapasztalatból beszélek.
Haddo, én sem jáccom egész nap,csak egész éccaka. -
#1622 Tegnap valakinek annyira keleltt a Soul, hogy 2S-ért 1B+2uni-t adott volna. Sajnos akkor már becseréltem a 2S-emet egy B-re :(
Ha összejön veszek egy +7+12-es sphinx armort :) 2B1S jó ár érte nem? Korábban 3B-re tartották. -
Mirk #1621 hehe én nem jáccom egész nap:P -
guthan #1620 oksa köszi. Jólenne szerezni nekem egy pet-et :) egy lovat :) vöröslő szemekkel :) -
donoki #1619 Hát nekem nincs soulom!
Fairy mennyiér adod azt a cuccost?
Guthan majd egyszer felmegyek! -
Smashing Skull #1618 én is veszek szivesen soult :) akár fele zen fele C-ért is
haddo bebebeeee holnap gf bebebeee -
Mirk #1617 hehe frosty lvl 118:D
reggel 10től délután 3ig nyomtam a guildpartyt lt6ba... ki is készültem:( de két szintet ugrottam:D
holnapután greater fortitude:)
ste_white a nevem haddonmirk vegyél fel friendnek, sajna én olyan korán nem nagyon vagyok, 9, 10 körül kezdem el a játékot, má időpontot kell találnunk...
ja és veszek vkitől soult 20 cért de ha nagyon kapzsik vagytok lehet 22 is:D -
Smashing Skull #1616 oké talán tudok segiteni. Fairy hmm egy party közben szivesen megnézném :D -
guthan #1615 jaja megvan már ,hogy hol van. be is mentem. de gyönge vagyok és oda. Esetleg ha valaki jönne velem és fel tudnátok huzni egy pár szintet. A játékban a nevem: csicska . :) -
Fairy Elf #1614 eladó: pendant of ability+2+3max. agility!!!!!!! -
donoki #1613 Neked guthan mi a neved?
mer most feltudnák menni! -
donoki #1612 Én is adok majd cuccot ha kell!
Majd vmikor talizunk!
Mer én most nem ezzel nyomom de amint néztem a CMS-hez 2 str kell!
bírok adni pár cuccost!
Majd vmikor ha lesz tömeg tali! -
Smashing Skull #1611 frostyhun =>dk lvl 117.5 :) davias arra van amerre a giantok egy pocsolyás helyen belépéshez 15lvl kell és asszem ugy odajuthatsz ha a várból egyenesen (neked balra és kicsit felfelé) indulsz el. ott lesz egy kapu szerü valami na oda menny be. :) -
guthan #1610 oh mennék én de nemtom ,hogy hol van . Mi a neved a gameban? -
Smashing Skull #1609 Menny daviasba ott jó partyk szoktak általában lenni :) ha szerencséd van még értékes cuccot is szedhetsz. -
guthan #1608 Frosty :) köszike :) az a baj ,hogy akármit is vennék nem tudnám felvenni. Amit most feltok venni az a bronze. És most gyúrök egy király kardra. A Giantok között van egy kis bolt. Ahol vannak ilyen lézerkard szerű kardok is :). Na ott van egy 41k -s fegyó. Arra gyúrok.Pénzem van annyi csak kell még sok sok strengh pont. -
Smashing Skull #1607 ops ez elment ez meg lemaradt => tudnál estefelé is játszani? -
Smashing Skull #1606 ste én reggel csak hétvégén vagyok :) -
#1605 Frosty! A te impedet is megvezem kp-ért 7,9M ugye fulos? Regel keress az 6.40 -7.00 között. -
#1604 Mirk!
Az impet megveszem 3 C-ért, asszem most több nincs is :( Mi a neved a játékban? Az enyém alul olvasható. A legjobb az lenne, ha valamelyik reggel hétköznap 6.40 7.00 között bonyolítnánk le. Keresd : Ste_White -t :) -
Smashing Skull #1603 hmm ha tele van a vault és senki sem vásárol a legjobb módja hogy eladd őket:
lehúzod az árat 1millával vagy "házaló ügynököset" játszol. Tudom hogy elég idegesitő dolog de ha bejön nagyot kaszálhatsz vele ha a megfelelő embert szúrod ki. :) -
Smashing Skull #1602 ja és guthan ha majd komolyan gondolod a folytatást :) akkor megdoblak 1-2 millával :) -
Smashing Skull #1601 lvl 117.5 keményen hajtok tarkanra és valaki vegye már meg az exc kesztyüüüüt!!
csak 30mil vagy fél soul (inkább az utóbbi) a védője 20+4!
musha mien cuccosok voltak? -
Mirk #1600 hi
guthan gondolom még kicsit ködös a dolog de majd szép lasan megtanulod ezeket a dolgokat, ha nem elmagyarázásból, akkor majd a saját károdon mint mi
van nekem is egykét árulni való cuccom...
és óócsón. full imp 3c...+2+8 drg és guardian cuccok... sod egy milla, 1%os gyűrűk és 2%os pendant, +3+12 lightning sword jól jöhet annak aki két egykezest használ, egy rakás orb...
tele van már a vaultom lasan nemtok hova pakolni és senki se vásárol -
donoki #1599 Hát frosty az exc cuccok elég drágák!
De menyiér adnád? -
#1598 persze, majd L2-zünk, mi?
szabadságon levő -
Fairy Elf #1597 Frosty lvl??
tarkanba igen erős szörnyikék vannak:)