Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
100k bazzeg, ekkor aszar... ennél csak jobb lehetett volna a kb 4,3 millát érõ dobozból.
be$20PT@m a nagy F@$2t .....
be$20PT@m a nagy F@$2t .....
Ide mit kéne írni?
Mi lett a Box-ból?
Tudjátok, hogy 1500-ös pinggel milyen játszani? Ezen rágom a kefét már majd két hete...
Rádiós net, ja. Sétálsz a mezõn, körülötted puszta, csak pillangók röppennek virágról-virágra, és egyszer csak utolér az _adatcsomag_: 3 kõgólem és 2 Agon üt hevese, már belém is sebeztek... ööö na jó csak 5-öt, de mert jó a védelmem ellenük!
Ue. a Dungeonban, lárvák ellen már halálos dolog, fõleg, hogy 1.5 mp a válaszidõ, míg benyomok egy potiont.
Szegény Doki nem tudja megmenteni magát... tiszta égõ.
Pedig, mikor levagyok mérgezve, hmmm. Már érzem a nevem súlyát...
Na mind1. Megyek, cirka 2-300 csonti és szintet lépek...
Tudjátok, hogy 1500-ös pinggel milyen játszani? Ezen rágom a kefét már majd két hete...
Rádiós net, ja. Sétálsz a mezõn, körülötted puszta, csak pillangók röppennek virágról-virágra, és egyszer csak utolér az _adatcsomag_: 3 kõgólem és 2 Agon üt hevese, már belém is sebeztek... ööö na jó csak 5-öt, de mert jó a védelmem ellenük!
Ue. a Dungeonban, lárvák ellen már halálos dolog, fõleg, hogy 1.5 mp a válaszidõ, míg benyomok egy potiont.
Szegény Doki nem tudja megmenteni magát... tiszta égõ.
Pedig, mikor levagyok mérgezve, hmmm. Már érzem a nevem súlyát...
Na mind1. Megyek, cirka 2-300 csonti és szintet lépek...
YEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BOX OF KUNDUN+2!!!!!!! JIPPPIIIIIIIIIII
BOX OF KUNDUN+2!!!!!!! JIPPPIIIIIIIIIII
Ide mit kéne írni?
bazzeg, ez így 1 nagy szar.1 hónapja muzok, folyton csak gyakok meg tradelek. ez így dögunalom.Nem találkozok 1 magyarral se.Asszem keresek mingyá vmi másik játékot. ez így 1 nagy szar.
Ide mit kéne írni?
Hûûû Bazzel!!!
Láttatok már arany sárkányt? Most nem tudom a képet felrakni, de majd felrakom. Ez qrwa kemény lehet! Toboroztam az embereket a városban 😊
Az arany szarságok közül még a goblin is igencsak megöl nem hogy ez a barom állat!
Láttatok már arany sárkányt? Most nem tudom a képet felrakni, de majd felrakom. Ez qrwa kemény lehet! Toboroztam az embereket a városban 😊
Az arany szarságok közül még a goblin is igencsak megöl nem hogy ez a barom állat!
EZ LOOOOOLLLL 😊))))))
katt ide: EZ LOL!
katt ide: EZ LOL!

Ide mit kéne írni?
nah, asszem kb 19:30-kor fennt leszek mu valamelyik serverén. Jólenne ma/holnap hajnalig/ meglépni az 50-es szintet 

Ide mit kéne írni?
én, musha magas szint?
ez túzás 😊 ha majd 120, megg 150, na az má magas szint! 😊 (álom: remélhetõleg akkor még dragon items+9+12+luck lesz mindenem pendant of fire+9+3% rinf of ice/poison+9+3% Chaos Dragon Axe+9+12+skill 😊)) szép álom 😊 )
ez túzás 😊 ha majd 120, megg 150, na az má magas szint! 😊 (álom: remélhetõleg akkor még dragon items+9+12+luck lesz mindenem pendant of fire+9+3% rinf of ice/poison+9+3% Chaos Dragon Axe+9+12+skill 😊)) szép álom 😊 )Ide mit kéne írni?
aszittem a +5öscsuka nem olyan nagy szám magasabb szinteken(mint amilyenen ti vagytok)
mivel egy srác 700zenért akart nekem eladni egy +4eset (persze hogy megvettem) azthittem hogy a +5ös nem sokkal drágább.
mivel egy srác 700zenért akart nekem eladni egy +4eset (persze hogy megvettem) azthittem hogy a +5ös nem sokkal drágább.

én is örülnék egy plate armor +4/+12%-nak 😊
sõt, egy plate boot +5-nek is, mert akkor még futnék is 😊
de sajna varázsolni nem tudok, hekkelni nem is akarnám, raktáron meg nincs ilyen.
sõt, egy plate boot +5-nek is, mert akkor még futnék is 😊
de sajna varázsolni nem tudok, hekkelni nem is akarnám, raktáron meg nincs ilyen.
nincs olyan, hogy `szokott lenni`. amikor rájön a játszhatnék átjön és nyomja (persze azért ebbe nekem is van beleszólásom). ez pedig van hogy koradélután, de inkább éjjel. és van hogy 3 nap egymás után, van hogy hetekig nem. szóval nincs rendszer.
fennvagyok.maja2.
NEM TUDNA VKI NEKEM EGY +5ÖS MÁGUS CSUKÁT SZERVÁLNI?
NAGY NEHEZEN TRADE-OLTAM VOLNA EGYET DE NEM TUTTAM MEGVENNI MER KIIRT VMI HÜLYESÉGET HOGY 10. SZINT ALATT BLABLABLA....

NEM TUDNA VKI NEKEM EGY +5ÖS MÁGUS CSUKÁT SZERVÁLNI?
NAGY NEHEZEN TRADE-OLTAM VOLNA EGYET DE NEM TUTTAM MEGVENNI MER KIIRT VMI HÜLYESÉGET HOGY 10. SZINT ALATT BLABLABLA....

Ide mit kéne írni?
az angel az még mayán is (ami drágább) MAX 350K!! ESETLEG 400! de nem cháos (900k) !mellesleg énse tom mi értelme még
Ide mit kéne írni?
Halika!
Mi a nyavaja az a Remedy of Love? Mire jó?
Látta valaki értelmét a ANGEL-nek? Igaz, hogy 30%-kal kevesebbet ütnek rajtam, de egy szint alatt leütik a szentemet. Persze 1 chaos-t ér. Ilyen rossz boltot sosem csináltam még...
Vagy azt is _magas_ szinten érdemes használni?
valakinek sikerült chaos tárgyat kreálnia már? Kiványcsi vagyok, miket ad...
Mi a nyavaja az a Remedy of Love? Mire jó?
Látta valaki értelmét a ANGEL-nek? Igaz, hogy 30%-kal kevesebbet ütnek rajtam, de egy szint alatt leütik a szentemet. Persze 1 chaos-t ér. Ilyen rossz boltot sosem csináltam még...
Vagy azt is _magas_ szinten érdemes használni?
valakinek sikerült chaos tárgyat kreálnia már? Kiványcsi vagyok, miket ad...
Figyi, örülnék, ha tudnál szerezni nekem egy bronze helm+4+12-est. akkor meglenne 171 defem, ami már nem olyan borzasztó. már csak 19 agi kell a lightning swordhöz.
Ide mit kéne írni?
Figyi, majd akkor ha fennt leszel, és olvasod a fórumot, akkor írd már meg, hogy a spanod mikor szokott lenni, jó?
Ma nemtom, hogy leszek-e... elég sok házi lesz.
Nyelvtam TZ; Kémából pedig kb 10 anyag tulajdonságainak+egyebek megtalálása;+még pár dolog....
Ma nemtom, hogy leszek-e... elég sok házi lesz.
Nyelvtam TZ; Kémából pedig kb 10 anyag tulajdonságainak+egyebek megtalálása;+még pár dolog....
Ide mit kéne írni?
persze. minden oylan cucc ami kék, nem lehet venni boltban. kivéve, ha 1 gyenge cucc és skillel van felruházva. ennyi.
ezért van az, hogy valaki boltban vette a cuccát, valaki találta, és aki boltban ette, az csodálkozik, hogy miért ütik le õt, pedig ugyanúgy néz ki kb a cucca, mint a másiknak, pedig annak meg megse kottyan... vagy hasonló... így jobban eltudnak különülni az erõsségek. így akinek sok a pénze, nem tud ugyanolyan erõs uccban járkálni, mint aki tálalta, vagy vette egy másik értékes tárgyért, stb.
ezért van az, hogy valaki boltban vette a cuccát, valaki találta, és aki boltban ette, az csodálkozik, hogy miért ütik le õt, pedig ugyanúgy néz ki kb a cucca, mint a másiknak, pedig annak meg megse kottyan... vagy hasonló... így jobban eltudnak különülni az erõsségek. így akinek sok a pénze, nem tud ugyanolyan erõs uccban járkálni, mint aki tálalta, vagy vette egy másik értékes tárgyért, stb.
Ide mit kéne írni?
hát arra még énse jöttem rá.1x használtam, vonaglott 1 kinyit a kari, ennyi... lehet hogy monstra kell rámutatni, és azután jobb klikk? fene tudja. Szerintem olyann lehet, hogyha rávarázsolod a monstra, akkor kisebbet sebez rajtad jóval (kiismered a taktikáját, vagy mittomén.)
mellesleg a www.muonline.com-on van 1 ilyen, hogy skillek.
bár lehet hogy ott pont nincs, mert nem figyeltem annyira
mellesleg a www.muonline.com-on van 1 ilyen, hogy skillek.
bár lehet hogy ott pont nincs, mert nem figyeltem annyira
Ide mit kéne írni?
HAli!
Milyen az a defense skill? VAn egy ilyen pajzsom, de még nemtom használni 😞 30 stamina nekem most 32 van 😄
Milyen az a defense skill? VAn egy ilyen pajzsom, de még nemtom használni 😞 30 stamina nekem most 32 van 😄
Ebben a jatekban vannak olyan cuccok is, amiket a jatek dob es nem az arusoknal veszel?
Nekem eddig csupan ket magic findos fegyvert adott, hasznaltam öket (összesen 60% MF) es akkor meg kevesebbet dobott, mint anelkül :-(
Nekem eddig csupan ket magic findos fegyvert adott, hasznaltam öket (összesen 60% MF) es akkor meg kevesebbet dobott, mint anelkül :-(
Én meg maradok a wiglesen....
még csak 30. szint, hajtom az agility-t, kell a def.
Gyengus vagyok, még csak csontikat, meg worm-öt gyakok.
Kb. 1 óra egy szint... 😞
De. egyetemen voltam, adtak helyi bérletet, de ingyért...
Bár vártam, mikor kérnek érte 1 chaost. 😊
Apró popó: Mi az a Bless? Marha sokat ér. Volt, aki 5-6 chaos-t adott érte.
még csak 30. szint, hajtom az agility-t, kell a def.
Gyengus vagyok, még csak csontikat, meg worm-öt gyakok.
Kb. 1 óra egy szint... 😞
De. egyetemen voltam, adtak helyi bérletet, de ingyért...
Bár vártam, mikor kérnek érte 1 chaost. 😊
Apró popó: Mi az a Bless? Marha sokat ér. Volt, aki 5-6 chaos-t adott érte.

lehet hogy ma megcsinálom 50 körülre a szintemet
úgy sincs sulim most ma
traden meg megy csak a duma,duma,
szinte senki sem tud megeggysezni a másikkal
úgy sincs sulim most ma
traden meg megy csak a duma,duma,
szinte senki sem tud megeggysezni a másikkalIde mit kéne írni?
fajin, még 2 szint! 😊)) 4-5 óra alatt léptem 4 szintet+vettem 1 nagggyon jó pantsot. KIRÁLY! 😊)))
Ide mit kéne írni?