Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mages.tx.hu vagy mages.atw.hu
neha nemjo a szerver.btw 280 korul jarok.+9 es pancel minden.majd meglatod kurva jo.amugy lineage2 mellet ezzel+cs vel jatszom.ezek nalam a toppok:D
neha nemjo a szerver.btw 280 korul jarok.+9 es pancel minden.majd meglatod kurva jo.amugy lineage2 mellet ezzel+cs vel jatszom.ezek nalam a toppok:D
ecsém..mennék regisztrálni de nem hoz be semmit..
hallod most mi az ip címe és mi a port number??? mert a weboldalon is min. 600 van:D
hallod most mi az ip címe és mi a port number??? mert a weboldalon is min. 600 van:D
38. szinten +7-es cuccok? az igen. nekem egy 72.s szintû DK-m veszett el, de +5-nél nem volt durvább item-je. mondjuk azóta változott ez-az. most pl. van egy 39. szintû elfem, akivel nem rég találtam excellent short bow-t ^^
nem hasznal???:).van gy video lattad??
arrol amit mutattal!sztem nem kamu dem megnem probaltam
arrol amit mutattal!sztem nem kamu dem megnem probaltam
aztarohatt.!enis jovok holnaptol:)).lvl 38 votam de nem kaptam
uj passt ezert hagytam abba!mert ugyebar +7 es cuccokat csak eldobni
nem kis cucc.foleg hogy +7legendaryk voltak!
uj passt ezert hagytam abba!mert ugyebar +7 es cuccokat csak eldobni
nem kis cucc.foleg hogy +7legendaryk voltak!
tessék skacok egy kis trade hack :) http://lo2-sopot.no-ip.org/~vcex/en/
lvl 49 voltam ,de ujrakezdem ma:) tigeroo a nevem benne
lvl 49 voltam ,de ujrakezdem ma:) tigeroo a nevem benne
Nem akarom elrontani a jatekkedvetek DE :)
En is toltam globalon egesz lvl 83-ig majd baromira meguntam, es mikor atmentem masik servere. Ott 30x az xp szal amit 1 honap alatt csinaltam globalon azt elertem 1 nap alatt mashol. Vannak 500x serverek is es a globalon a efle jatekot kifelejtettek. Reg toltam ott lehet volt mar update de en eluntam az eletem azon a szerveren...
En is toltam globalon egesz lvl 83-ig majd baromira meguntam, es mikor atmentem masik servere. Ott 30x az xp szal amit 1 honap alatt csinaltam globalon azt elertem 1 nap alatt mashol. Vannak 500x serverek is es a globalon a efle jatekot kifelejtettek. Reg toltam ott lehet volt mar update de en eluntam az eletem azon a szerveren...
www.mmorpg.hu -n sokkal jobb ingyenes..vagy épp béta játékokat találsz.
Szerintem nemsokan játszanak már evvel.
Szerintem nemsokan játszanak már evvel.
Hellosztok!
Most kezdtem nyomulni ezzel a gémmel és
megkell hogy monjdam elég jo!foleg hogy ingyenes
és jo is!:D,van valaki aki nyomja még ezt a gémet?
és ha igen akkor Maya szerveren ki?hol lehet hamar szintet
lépni?
Most kezdtem nyomulni ezzel a gémmel és
megkell hogy monjdam elég jo!foleg hogy ingyenes
és jo is!:D,van valaki aki nyomja még ezt a gémet?
és ha igen akkor Maya szerveren ki?hol lehet hamar szintet
lépni?
naja, de ez ingyenes a lineage meg már nem
May the force serve you well!
jobbnál jobb MMORPG-g jönnek mostanában ki...nem tudom érdemes-e szegény MU-val veszõdni...:D...én elég hamar meguntam, szerintem is gyertek át.
na találtam egy chaost :P
hogy van ez a text macro beállitás?
már nagyon unom beirni hogy: sell chaos
hogy van ez a text macro beállitás?
már nagyon unom beirni hogy: sell chaos
az annyival jobb? te is átmentél?
Mert találtam egy pajzsot ami azt irja kékkel hogy Defense skill (30 manna)
ez mire jó adna valami skillt? de mincs ott a varázslatok kozött
Mert találtam egy pajzsot ami azt irja kékkel hogy Defense skill (30 manna)
ez mire jó adna valami skillt? de mincs ott a varázslatok kozött
Sajna a Wigle-n kezdtem...
Összefutottam egy trade-cheaterrel.
hogy a Lagot használta ki, vagy mást, azt nemtom, de elvitt ezt-azt. Mit lehet ellene tenni? (A mani egybõl ki is lépett...)
Összefutottam egy trade-cheaterrel.
hogy a Lagot használta ki, vagy mást, azt nemtom, de elvitt ezt-azt. Mit lehet ellene tenni? (A mani egybõl ki is lépett...)
tesom elérte a gépet kb 15:05-kor.
bennt leszek mostantol a 6-os szerveren
bennt leszek mostantol a 6-os szerveren
Ide mit kéne írni?
Vazze! Próbálok venni v.mi jó armor-t, erre sehol senki, aki árulna. Telekiabálom a piacot, hogy ARMOR, meg hogy milyen kéne, erre jön egy ipse - Na gondolom itt a DEF - erre elém vág olyan kardot, amihez még kell 125(!) strength. (Most van 122)
vicces a fiú.
Nem tudjátok, hogy a regenes gyûrû - pl 2% HP - _milyen_ gyorsan regenerál? Másodpercenként ad vissza 2%-ot?
Mibe kerül most egy? 2 chaosért akartak adni egy Poison+4 +2HP-sat, de csak Zen volt nálam. Hapikám meg nem tudott kinyögni egy árat...
vicces a fiú.
Nem tudjátok, hogy a regenes gyûrû - pl 2% HP - _milyen_ gyorsan regenerál? Másodpercenként ad vissza 2%-ot?
Mibe kerül most egy? 2 chaosért akartak adni egy Poison+4 +2HP-sat, de csak Zen volt nálam. Hapikám meg nem tudott kinyögni egy árat...
oké, semmi probléma.
akkor ha valamikor fel tudnál ugrani egy percre azt megköszönném. mondjuk fél3 lorencia láda?
akkor ha valamikor fel tudnál ugrani egy percre azt megköszönném. mondjuk fél3 lorencia láda?
figy, akár most is odatudom adni. csak éppen mikor asdtam volna oda, mikor 5 napja nemis irtál a fórumra...?
Ide mit kéne írni?
ja és a taikit, vcagy kit, ki tudom nyirni.
ma pl kki is nyirtam, de 1 fa*****ó el is csórta a box of kundun+2-t. utána emg kinyirtam egy k***a nagy pkt.eldobott egy great scythe+2+skillt. nem birtam felvenni, emrt sok vollt a szar cuccom, és nekm birtam az a szar leather gloves+5+4-et eldobni, mert "draga" cucc, és amikor már másikat dobtam el, akkor emg már nem birtam felvennni, mert egy másik fa***ó csorta el. szoval ennyit az igazságos dobásokról.
ma pl kki is nyirtam, de 1 fa*****ó el is csórta a box of kundun+2-t. utána emg kinyirtam egy k***a nagy pkt.eldobott egy great scythe+2+skillt. nem birtam felvenni, emrt sok vollt a szar cuccom, és nekm birtam az a szar leather gloves+5+4-et eldobni, mert "draga" cucc, és amikor már másikat dobtam el, akkor emg már nem birtam felvennni, mert egy másik fa***ó csorta el. szoval ennyit az igazságos dobásokról.
Ide mit kéne írni?
mellesleg, én ugy ertettem, ha kinyirom, ha visdszaolvasnál, és fel biromve nni a cucccot.
Ide mit kéne írni?
ja meg a minden szörny után 75k-ról annyit, hogy
1: nem biztos hogy ki tudod nyírni
2: nem biztos hogy kiejt valamit (!)
3: nem valószínû, hogy csak te leszel ott -> mást is érdekelni fog a belõle kihullott cucc
1: nem biztos hogy ki tudod nyírni
2: nem biztos hogy kiejt valamit (!)
3: nem valószínû, hogy csak te leszel ott -> mást is érdekelni fog a belõle kihullott cucc
juteszembe pénz...valamikor oda tudnád adni a pénzemet?
mellesleg sárkányt biztosíthatlak, hogy nem ölnél meg simán, inkább õ téged. múltkor egy (1) db sárkányt ütöttünk cirka 20-an, de úgy, hogy folyamatosan potyogtak az emberek körülötte. egyszer engem is megölt (szerény 210-es pofonokat szórt belém). szóval nem véletlen, hogy 100.szint feletti embereket keresgélnek partiba ilyeneket gyepálni.
mondjuk a sárkány a legdurvább, a goblin gondolom jóval kevésbé erõs.
mellesleg sárkányt biztosíthatlak, hogy nem ölnél meg simán, inkább õ téged. múltkor egy (1) db sárkányt ütöttünk cirka 20-an, de úgy, hogy folyamatosan potyogtak az emberek körülötte. egyszer engem is megölt (szerény 210-es pofonokat szórt belém). szóval nem véletlen, hogy 100.szint feletti embereket keresgélnek partiba ilyeneket gyepálni.
mondjuk a sárkány a legdurvább, a goblin gondolom jóval kevésbé erõs.
bazzeg, énmeg sosem találom meg:( :( :(
ha találsz arany goblint vagy sárkányt, akkor szóljá, hogy hól van, mert én sztem simén kitudnám nyirni. megkapnál minden eggyes ilyen lény utén, amit kitudok nyirni, 75k-t.
sztem ez egész jó üzlet 1 infóér
ha találsz arany goblint vagy sárkányt, akkor szóljá, hogy hól van, mert én sztem simén kitudnám nyirni. megkapnál minden eggyes ilyen lény utén, amit kitudok nyirni, 75k-t.
sztem ez egész jó üzlet 1 infóér
Ide mit kéne írni?
baszki..én mostanában állandóan megtalálom a zaranygoblint..vagy a kissárkányt...mivel meg se tudom sebezni..ezért bemegyek a városba..elkezdek ordibálni..mineki:-HOL?HOL?..én meg mondom hogy money és megmutatom nekik hogy hol van..és erre jól faképnél hagynak..:)