Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MÁMA CSAK ÉN NYOMO ITT A SZÖVEGET??

Most 45,4 mb-NÁL AZTÁN 169 MB!!!<#wilting>

Sõt most még tölthetem le az egész Mu-t!!<#falbav>
Aztán 8 kb-val tölt!!
Mér töltenek ilyen sokan!!vagy csak lassú a szerver???

De sztem szarok a privi szerverek!!
Már kiábrándultam belõlük!!!
Mer felülírta az exe filet a Mu-nak és most újra lekell töltenem a 0.99 Patch-ot!!!<#mf3>
<#gun> Privát szerverek!

Na szóljatok ha jöttök játszani!!

Aha!az!

musha
az.

Borg melyik az a global szerver?
A munline.com?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Vki nem tud mondani egy térképet a mu-hoz?
Ahol benn van az Icarus meg a TARAN IS?(DE NEM MUSZÁLY!ELÉG A régebbi világok is!!!

Hali!!!Én nem rég kezdtem el ezt a nagyon király gamet(kb 2 hete!!!)!
Mikor tud vki feljönni játszani??
Én a Mayán szoktam nyomulni!!Az a finom!!Ott van minden magyar!
Ha vki tud nekem mondani privát szervereket az írjon prvit!!!
Én egyet tudok ami sztem sokáig fog tartani mer z már megy a 1 éve!!!<#wow1>

Borg87
Ha valami nem oké a tört szerverreé keressél meg az msn címemen ([email protected]). Meg viszamentem a régir az jobb az a hangulat az nincsen 1 tört szevren és ott nem lehet kiemelkedni a többi közüll. És most keztem 1 újat a Globalon a BorgHun néven maya szerveren...

..::Borg::..

Sugam
ja es forumra is kulon csinaltam meg jatekba is...
(a tort cuccrol van szo)
koszi

Sugam
lent van a kliens meg minden ccsinaltam 2 accot.. de 1ikse jo.. mi lehet a baj?vki tud segiten?hetfoig kene cask..
koszi

hi
te Borg, kifejthetnéd kicsit érthetõben ezt a chaos goblinos dolgot, mert nekem ez nagyon homály.....
fõleg a kovács és a szárny kapcsolatát nem értem😊

global: muse elf lvl 160+

Hello!
Most 200as szintû SoulMaster vagyok...
És a Server3 ason szoktam lenni, de ritkán, mert inkább a sima mu val jáccok, ott ugyanis több magyar játékos van, és valahogy nekem az sokkal élvezetesebb...

Mi az a blue fighters?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Borg87
Hello!!
Azt a chaos goblin-t nem nehéz használni de mivel elégé szerteágazó a lehetõségek vanna ezért kicsit öszetett lesz röviden kell hozzá Chaos vagy Bless vagy Soul kell még 1 cucc amit berakhatsz mellé minimum +4+8 és ebból csinál valamit vagy ha +10 re akarod tunigolni akor kell +9+X ruha vagy fegyver és még kell melé 1S 1B 1C és akkor kiad 1 százalékot ami azt mutatja, hogy mi a lhetõség hogy jó lesz.+11 szintén ez érvényes... Tuning szárnyhoz kell 1 alap szárny 1 Blue Fighter (nem biztos hogy pontosan írtam le) meg kell 1 Chaos max amit nekem adott lehetõség az 70% volt (és azt is elrontotta) ha esetleg kell szárny akor azt vegyél lorencia kovácsnál. Most csak enyi jutot eszembe de még van sokminden!!!
Sok sikert *<:o)

hogy lehet a chaos goblin t használni?

ja és melyik szerveren

és merre szoktál lenni?
Hanyas szintû vagy?

Hello Barty!
öööö kereskedni nem nagyon lehet, és /party, /warp, /trade kulcsszavakat kell használni, ugy hogy közben a kurzor a célszemélyre mutat. Az egyetlen érték amivel kereskedhetsz az a Jewel of Soul. Ebbõl érdemes minél többet gyûjteni.
Amugy ha gondolod keress meg a játékban /\ngel a nevem.

kereskedni hogy kell ezen a szerveren?

segíts már nemtudok accauntot csinálni hogy a francba kell?

Borg87
Hello mindenkinek!!!!!
Van 1 jó tört szerver!!!!!! http://mu.gse.ro/ ez a cime néha megmakacsolja magát és az explorer nem inditja el ha ez van akkor keresetek valami másik progit.
Az öszes világ benne
PL: Lorencia,Davias,Noria,Dungeon,Losttower,Tarkan,Icarus
Van benne 1 szándékos bug Lorenciaában a kocsmárosnál kell veni 1Bless-t és ott eladni ehez kell 100,000 Zen mert anyiba kerül a kö, miután eladtad kapsz 5millát. De itt is van saját érték amivel fizetni lehet a Soul. Ajánlom mindenkinek a DW-t ami az elején gyenge de a végére nagyon erõs lesz!!! A DW nek exc gs settet érdemes venni ennek darabja 3-5 Soul körül van... A játékban van lvl rezet ami azt jelenti hogy ha eléred az 1000 lvl-t akor az oldalon rezetelsz és megint 0lvl de alapból kapsz 500 széosztható pontot. A jelenleg vezetõ kari SM és 26 rezete van...

Kössz már nem kell😄

Hali mindenkinek!
Azért irok mert nagy szükségem lenne egy serpent spear +x+skillre elfogadható áron. A játékban frostyhun a nevem.

ha esetleg vkit blokkolnának szóljon már😊

musha
ja, muszáj, rohanok dual layer dvd-t venni 😊 (gt4 talán összejön)

bocs az offtopikért.

tényleg én kérek elnézést.....😊
GILDVÓRSZ😊
már felkeltéééééé????

musha
nem lájnédzs, gildvórsz 😊

ja és Musha egy Lájnédzs fûggõ embörke😊!!!!!!!

hali kiskomáim😊
nem értelek titeket nekem soha nem fagyott ez a játék.....
a peccselés is mindig megtörtént hiba nélkül....
és még rég amikor telepítettem akkor se volt probléma.....

Smashing Skull-nak:
a szánkós csaj + még egy-két NPC még nem ''használható"
sõt egy csomó pálya sincs fenn a servereken.... (Tarkan, Ikaros.....)
dungeonba egy cél van hentelni, valamint majd 150. szinten itt lehet majd megtalálni a scroll-t a quest-hez... (azt is mondják az okosok, hogy a Lost tower-be is fellelhetõ )
Spare points is késöbb használható, sokan mondták, hogy a küldetéshez van köze én megmondom õszintén nemtom mire jó (de ha sok van belõle az csak jó lehet)

egy tanács annak aki elf-el akar jáccani: hamar el kell dönteni, hogy energie vagy agility elf lesz és érdemes csak azt tápolni......( a köztes megoldás, ezt is azt is fejlesztem, hosszútávon nem kifizetõdõ...)
ha kérdeztek amire tudok válaszolok de sok minden homály nekem is pedig jáccok mán 1 ideje😊

Mire szolgál a spare points?
áh fél óráig töltötte ezt az event monster peccset , a végénél lefagyott... újrakezdte , 100% , a végénél lefagyott... hát a f@szom ki van vele!

Nem tudja valaki hogy Deviasban a szánkós csaj mit akar?
És dungeon-ban mi a cél?

Kösz.
Ott várni kell nekem is egy kis ideig aztán bejön a játék egy hajós háttérrel.

Sziasztok!
Van egy kis gondom. Feltelepítettem az i verziót, és rá a j patchet. Mikor elindítom a játékot, www.webzone.com reklámozó képnél lefagy a játék. Miért van ez?
Hali mindenkinek!
A játék tök szuper, gyertek minél többen!
Hadd gyarapodjon a magyar játékosok száma.

Borg87
Hello mindenki! Aki játszik a muval az keressen meg nyugottan ha valami kérdése vagy akár az árakkal is, csalás téren nem vagyok valami híres...
Én a maya szerveren játszom ismerek több magyar klánt is.
Szerintem a játék nagyon szuper ahhoz képest ,hogy milyen régi.
A nevem borg98 elf vagyok haladok lassan a 247 védõ felé lvl 70 en. (még csak 48lvl vagyok nemárt elõre gondolni az mmorpg játékokban😄)

Nincs térkép a játékban? Hogy a francba lehet tájékozódni térkép nélkül? Ha nincs kistérkép a játékban akkor ez nem az én világom...
musha
hát az attól függ melyik irányba indulsz. mert ha Lorenciában vagy, akkor onnan 4 iránybaq mehetsz, ettõl függ, hogy milyen erõs szörnyekbe futsz bele. Ha elf vagy, akkor Noriában vagy, onnan érdemes tizedik szintet elérve átjönni Lorenciára (legalábbis én annyira nem szerettem Noriát).

Egy fagyás és egy restart segített a dolgon. Szeretem mikor maguktól megoldódnak a gondok.
Ebben a játékban nincs kis térkép vagy csak én nem találom? Elég bugyután van megolva az is hogy a kezdõhely mellett olyan szörnyek vannak akik 1-2 pofonnal megfektetnek én meg sebzek kb 1-et és 6x mellélövök.
musha
hát akkor valami nem stimmel nálad, mert a hajós képernyõn választhatnál a Maya és a Wigle szerverek közül (azokon belül is több van). a grafikától amúgy ne várj csodát, de nagyon jól összerakott kis egyszerû játék ez (bár én most Guild Warsozom ^^).

Letöltöttem ezt a MU Online gamet, telepítettem (0.98i) és a patchet (0.98j) is hozzá. Csináltam account ID-t. Elindítottam a launcher-ét. Az optionsba beirtam, jól kisbetüvel ai ID-m (nem kért sehova pass-t, fura). Elindítom, erre bejön egy a játék motorjával készült jelenet hajók mennek a lenyugvó nap felé. Fent a MU logo és SEMMI MÁS. Semmilyen serverhez való csatlakozás vagy menü. Semmilyen gombra se reagál, kivéve az ESC amire egy (szegényes) options menü és az exit game jön elõ. Meg a TAB gombra ad egy bep hangot. Itt mi a teendõ?
musha
nekem az elf a legszimpibb, de a knight sem rossz. a varázsló egyáltalán nem tetszik, az max. magas szinten életképes (bár most változtattak néhány dolgot, lehet, hogy kiegyenlítették az esélyeket).

Johnyy
sztetek meik a legyobb kari??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

valaki segítsen találtam egy kékszivet az mi??

Valaki mu zik még aki muzik szóljon már kéremmmmmmm!!!!!!!!
Nagyon jólenne egy magyarral partyzni

musha
nem