10360
Mu Online
-
Mirk #2476 set... igazából járhatnál később leatherbe is... csak a második vagy negyedik vagy mittomén hányadik resetig számít a set mert utána agilityből alapbol lesz annyi defed hogy nem számít mien is a seted:)
mondjuk 5 resetnél ha ugy kezdesz hogy 1500 str, és 1000 agi az kapásbol 333 def(dk-nál) arra már felvehetsz bármien szar cuccot is:D(mondjuk egy great dragon +7et...) -
Mirk #2475 Kolger azert mert ne ugy csinald hogy d-t nyomsz es guild... ahoigy a warpolas, ez se megy ugy, ezt is be kell irni üzenetként, hogy /guild és a guild masteren van közbe az egér... -
donoki #2474 Ok.. -
Kolger #2473 Hali!
Már 282vagyok star-on pedig nem is voltam hétvégén:D
Én valamiért nem tok csatlakozni klánokhoz:(
Mindenkire azt irja ki hogy az a személy nem guild master,pedig igazábol az.
Ez miért van?
Amugy jo lenne 1 magyar gulid.
6-7 magyar már böven elég:D
Amugy valami szetet Donoki nekem is összeszedhetnél,azt mjd én feltunolom blessekkel.
Mer majdnem full phoenixem van,de amikor az armort felnyomtam +7-re rákellet jönnöm hogy nem tul jo igy sem:P -
#2472 Donoki szerintem minimum 8an máér elég jó guild lenne:D -
#2471 öö izé donoki kéne nekem is egy kis help nagyon szar a defem tudnál nekem is segiteni egy majdnem BD settel? :D
csak armor pants meg boots kéne
ha lehet optionos adok érte exc cuccokat :) -
#2470 kb 7-8 körül leszek, és köszi a segitséget -
donoki #2469 Zomil majd szőlj ha fennt vagy mer akkor majd összeszedek neked egy szettet!oks?
Grat mirk...Majd egyzser csinálok a s-en egy magyae guildot...de még nincs értelme csinálni ammdig csak ennyien vagyunk...pntosan asszem 8 mayar van vagy 9.. -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Asszem befejezem a GSE-t. -
#2467 =)(=
Itt a Knightom!!!
-
#2466 Az jó=) -
Mirk #2465 hehe megvan az első reset:) -
#2464 vkinek nincs kölcsönbe black dragon setje?starlighton kéne:) -
#2463 BORG mintha mondta volna hogy alapitott eggyet....
de nem tom pontosan lehet hogy globalon? =F -
#2462 a starlight-on van magyar klán? -
#2461 Miért mi olyan új azon a serveren:) -
#2460 [sajnálkozik] -
donoki #2459 Hát én se vok kezdő dani...
Mirk még ezen a szerveren nem olyan profi -
#2458 Ez igaz hogy a valódi neve dragon wing de mióta kijött a globalon a 0.9X verzió onnantól kezdve vannak átnevezve eggyes cuccok... pl az unikorn valódi neve horn of unilia......... -
#2457 Jah és álltalában a külön szervereken monnyák dewilnek!!!
Mert a valódi neve Dragon
-
#2456 Oksa köszönöm. Ma 18-19 között vok a starlighton nick: Ste_White -
#2455 Donoki szerintem Mirk is tudja hogy az 2. szintű szárny...
Ő még nem olyan kezdő mint te -
Fairy Elf #2454 meg páncélt is -
Fairy Elf #2453 ja meg vennék szárnyat is:)
-
Fairy Elf #2452 a starlight-on is 1B=2S?????? -
Fairy Elf #2451 hogy kell reset-elni???? -
Fairy Elf #2450 most jó nekem Donoki -
donoki #2449 Mirk: a második generációs szárny az devil wing:)
Ste: Jah...Én tudok hozni biztosan 1 Gs(Grand Soul) Set-et..Mer Borgnak is összeszedtem...
Borg: Akkor ha már nem kell az exc cuccok a karidnak akkor vagy nekem vagy lécci ste-nek add át....és ha ste is kinőtte akkor pls adjátok már vissza
Danifea: Amikor ráérsz... -
Barty007 #2448
Ide gyertek jatszani en itt jatszok ez is olyan mint a starlight de jobb :P letsz gyertek es mutatok dolgokat es esetleg adok is na ennyi -
Fairy Elf #2447 Donoki: mikor bizniszelünk????
kéne a kesztyű:) -
#2446 Hali!
[starlight]
Donoki mestert láttam, hogy a neten is árverést tart.
Nincs a startlighton valakinek a boltban kapható DW settől (pad +7) jobb, amire nincs szüksége? (van egy C-m ) Ha van valakinek du 6-7 között bent vagyok Ste_White a nickem.
Előre is köszi!
-
Mirk #2445 az első generációs wingből az alap pedig 3bless3soul... -
Mirk #2444 donoki sorry de én beszéltem azzal az emberrel, nem is egyszer, meg is mutatta a winget és mondta hogy jöjjek ha van 20 jewelem...
de már van dragon wing+6+luck+4em... -
#2443 aki starlighton jáccik annak nincs egy dark master páncél setje? az armor és a sisak már megvan -
#2442 Hehh az jó én pl ma találtam 1 c-t Atlansban
2c-m van gyere mura odaadom frosty!!!! -
#2441 jah lehet hogy néha találok nagy tételben jewel-t de azt nagyon ügyesen és gyorsan el is költöm.... -
#2440 Pff te aztán tudod hogy hol lehet jó üzletet kötni meg hogy hol vannak a jewelek
Jah sikeresen visszakaptam a +3as sapkámat Lily-Anne-tól -
#2439 Globalon vettem egy kemény +7+12 armort :D dragont természetesen...
ez lol hogy jobban állok globalon mint egy törtszerveren :D -
donoki #2438 Mirk: 20 jewelért nem kapsz +11-es devil winget...20 jewelér örülj ha kapsz egy sima devil wingset...Lol
+11-es szárny az kb 35 jewel....És ha van rajta +7 life...Nem is monmdom mennyi ér...
Pl mint az enyém: Devil Wing+11+INC HP...Ezt egy bk 40 jewelt ajánlott de én enm adtam...
-
donoki #2437 Nah ...ez nár jó ajánlat:P