Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hogyan veszett el a DK-d??<#wow2>
Hmmm...
A Guild Wars az millen game???

musha
ha a régi karakteremre kérdeztél, akkor volt egy 72. szintû dk-m, aztán az elveszett(-.-), majd lett egy 50.szint körényéki elfem.

ha azt kérdezted, hogy milyen játékkal nyomom most, akkor Guild Wars, Everquest 2, bár kicsit mostanság ezeket is hanyagolom.

Nektek most a globálon milyen karitok van???
Nekem egy DK: 26 lvl , DW: 10 lvl , ELF: 7 lvl.
Nektek???<#dumcsi>

Hmmmm...
Igazatok van!
Én nekem azért nem teccik a privi szerver mert ott mindenki olyan kemény!! 😊)
De ha pl szerzek a globálon egy olyan jó kis karit azzal már ott én is tok keménykedhetni!!!<#nyes><#eplus2>

Mivel nyomod?

musha
egy ideje nem, de bármikor rámtörhet még a Muzhatnék 😊

jáccol még a globalon?

musha
jaja, ezt mondom én is ^^

jaa
rájöttem. Nekem nem teccik a privát, mert túl könnyû, igy lesz elég motivációm.
És különbenis erõs késztetésem van arra hogy Blade Knightom legyen a globalon, hogy keménykedhessek vele <#banplz>

ezt most fullra nem értem
<#wow3>

musha
de ha privát szerveren gyakorlod a jewelek használatát, azután mennyire leszel motivált vajon elõrõl kezdeni század/ezred-olyan tempóban?

hehh
szerintem a privát szerverek (pl GSE) arra kivállóak hogy gyakorolj, pl a Chaosos dolgokat...
Amugy ha a MU fizetõs lesz én nem biztos hogy fojtatom...<#gonosz3>

Nahh Barty felvett! 😊

De itt az MSN címem: [email protected]
ha kell persze...

Kül. Barty nem kell segíteni naon fejlõdni!!
Ki az a hülye aki nem tud egy provate server-en fejlõdni?? 😊)

Hát engem nem érdekelnek a hackerek!!! 😄
Mer ha baszogatnak akkor én is majd mást!!!
Ha majd jönnek Trade hack-kel akkor én is!!<#mf3>

asszonták, hogy nem tervezik a fizetõssé válást, bár akkor a hackerek megszopják😊

tehát inkább fizetek és jól érzem magam😊

global: muse elf lvl 160+

musha
kösz, neked is 😊

kicsit még boncolgatom ezt a privát szerver-témát...szóval ugye szervertõl függõen többszáz-(többezer)szeres xp-t kap az ember. ez ugye többszáz-(többezer)szeres gyorsasgáot jelent a fejlõdésben. vagyis kb. durván azt jelenti, hogy amíg egy ember a globalon egy évig szopik vele, egy ilyen szerveren ezt 1 kemény nap alatt összehozza. mi is a játék célja? a fejlõdés. mi vész el a felturbózott tempó miatt? a fejlõdés.

más: néztem, hogy 0.99-es verziónál jár a Mu. az 1.0 nem lesz vajon kurvéra fizetõs? <#confused>

hi all😊

látom nagyon megy itt a privát server téma!!!
csak az értelmét nem látom: abban nincs kihívás!!!
miért jó, hogy 2 nap alatt lépek 300 szintet???
ezek a játékok hosszútávra készülnek, esetleg, hogy megszeresd a karaktered, hogy küzdj 1 kicsit meg ilyen baromságok😊
mongyuk az a k***a sok hacker idegesítõ de már fejlesztik az antihekk progit😊
már vagy 1 éve de eccer kész lesz😊

amúgy a www.muhq.com on minden fent van (info, térképek, szörnyek stb)

MÁS: szia MUSHA😊 JÓ REGGELT!!!!!😊

global: muse elf lvl 160+

Csöcs Mindenkinek!!!
Kéne egy Guild a GSE-n nem?
Tegnap kezdtem el MG-vel a game-t ATTILA=HUN-nal együtt, ugyhogy nemsoká meg is valósitható...

ha érdekel benneteket akkor irjatok
a neveim:/\ngel; FROSTY_HUN; FROSTY_MG

hanyas vagy?
segítek fejlõdni ha kell ott a játékba adok tanácsokat is!
mond meg hogy hol találkozzunk és és mi a neved hanyas szerveren egyenlõre ennyi

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Lepróbálom vinni legalább Murderers-re!!!
De azért örülnék ha ék lennék!!!

LOL!
Van egy csomó manim aztán most Phonomania-s vok a Gse-n és nem tok venni a boltba semmit !
<#mf3>Dark Phoenix Shield!!!Ez ölt meg és elvette a Bill of Balrog-om!!!
Kapja be!!WAZZ!
ILYEN NINCS!!

HURRÁ!Jó a MuGse!!!
Naon klassz!

Most lepróbálom tölteni a full klienst!!!
Majd meglátjuk h jó lesz-e!!! :S

De azt másoljam be a Global launcher-hez??
Oda a Global mappájába?
Vki plz mondja el h mit is tud ez a MuGse!!(pl: hány szoros Exp,Hány szoros Drop,Hány szoros Zen.... stb..)

MuGseLauncher ezt

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

De melyiket töltsem le???

onnan az oldalról ott fenn van

haljátok valakinek a mu gse n van olyan karaktere amivel nem játszik és resetelt már?

Jahh!!Tom már h mér nem!!
Honnan lehet letölteni Az új launcher-ét???
Mer azt írja h töltsem le de nem tom honnna! 😞

Na most újra megpróbálom letölteni a patch-t!!
Majd meglátjuk h hogy megy!! 😊

Nekem azt írja ki a MuGse hogy New version..... !
Vkinek van ilyesmi baja?? 😞

Hát én nem a GSE-n szoktam játszani hanem a TD-n!!!
De azt mondják a GSE az jobb!
Majd azt is kipróbálom!

haljátok valakinek a mu gse n van olyan karaktere amivel nem játszik és resetelt már?

Itt a Mu-ba egyáltalán vannak csajok??

<#eljen>

Borg87
Köszönöm szépen<#worship>

..::Borg::..

musha
szívesen.

Kül ezen a térképen Devias-t nem rajzolták egy kicsit messze Lorencia-tól??? <#pardon1>

Nagyon Köszönjük a linket!!!
Hmmmmm....jó nagy világ ez a mu!!! 😊
Hát én nem tok olyan részletes össze foglalót tartani mint Borg87 de a lvl-üket meg tom mondani!!! 😊
DK: 25 lvl
DW: 9 lvl 😄
ELF: 6 lvl 😄D

Hát ennyit róla!!
Jahh a tört szerveren nekem a DK: 34 lvl, DW: 29 lvl, ElF: 0 lvl.(Egyébként ezeket a színteet tegnap 30 perc alatt nyomtam össze 😄 )

Borg87
A globalon a DKm 85 lvl defense 260 felett sebzés az sok...
A DW lvl 35 defense 190 körül energia még csak 100 legstaf +3+L sphinix sett +4+12
Skull shield +1+10+L a meteort azt 1 lvl mulva tom használni... 58lvl en majd evilspiritet stb... ja link az egész világrol mármint térkép ITT

Attól függ hol?
Mert én a a töröt szerveren a gse n 400 szint fletti vagyok minden fajta karakterrel az mg m az 489

Ti most hanyas színtûek vagytok??
Létszi írjátok le az infókat az embrkéitekrõl!!!

Aham!Kösz az infot!!
De vedd figyelembe a LineAge1-et is!!^^
LineAge1

musha
-Guild Wars ^^
Egyszer ugyan meg kell venni (8 ropi), de nincs havi díj és folyamatosan fejlesztik.

-Lineage 2
eredetileg fizetõs, de már évek óta vannak normálisan mûködõ tört szerverek, nagyon kellemes kis játék, bár egy idõ után ez is unalmassá válik.

-Kal Online
hasonló a Lineage 2-höz, csak keveset nyomtam vele. nem túl nagy (méretre), ehhez képest egészen jó a grafika.

-Ragnarok Online
manga alapú online szerepjáték, nagyon egyszerû grafikával, kevés henteléssel, inkább szerepjáték-orientált.

egyelõre ennyi jut eszembe.

kellene valami ujj privat szerver ahol minden megvehetõ és pénzbug is van

De az eredeti mu felbaszott most beléptem a nevemmel és minden karakterem tök pucér nincs semmi ruhája egyiknek se rádásul az invektorijuk is üres nemtudom miért és ki csinálta de k.p.a.e!!!!!!!

Borg87
Tudtok mondani másik mmorpg-t ami hasonló szinvonalu mint a mu. Ingyenes legyen ez nagyon fontos. Bár ez is jó kis játék de már 1 év után kezd uncsi lenni<#vigyor>

musha
hát nem ez a legforgalmasabb topik ^^