Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm...
A Guild Wars az millen game???
ha azt kérdezted, hogy milyen játékkal nyomom most, akkor Guild Wars, Everquest 2, bár kicsit mostanság ezeket is hanyagolom.
Nekem egy DK: 26 lvl , DW: 10 lvl , ELF: 7 lvl.
Nektek???<#dumcsi>#dumcsi>
Igazatok van!
Én nekem azért nem teccik a privi szerver mert ott mindenki olyan kemény!! 😊)
De ha pl szerzek a globálon egy olyan jó kis karit azzal már ott én is tok keménykedhetni!!!<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
rájöttem. Nekem nem teccik a privát, mert túl könnyû, igy lesz elég motivációm.
És különbenis erõs késztetésem van arra hogy Blade Knightom legyen a globalon, hogy keménykedhessek vele <#banplz>#banplz>
<#wow3>#wow3>
szerintem a privát szerverek (pl GSE) arra kivállóak hogy gyakorolj, pl a Chaosos dolgokat...
Amugy ha a MU fizetõs lesz én nem biztos hogy fojtatom...<#gonosz3>#gonosz3>
ha kell persze...
Ki az a hülye aki nem tud egy provate server-en fejlõdni?? 😊)
Mer ha baszogatnak akkor én is majd mást!!!
Ha majd jönnek Trade hack-kel akkor én is!!<#mf3>#mf3>
tehát inkább fizetek és jól érzem magam😊
global: muse elf lvl 160+
kicsit még boncolgatom ezt a privát szerver-témát...szóval ugye szervertõl függõen többszáz-(többezer)szeres xp-t kap az ember. ez ugye többszáz-(többezer)szeres gyorsasgáot jelent a fejlõdésben. vagyis kb. durván azt jelenti, hogy amíg egy ember a globalon egy évig szopik vele, egy ilyen szerveren ezt 1 kemény nap alatt összehozza. mi is a játék célja? a fejlõdés. mi vész el a felturbózott tempó miatt? a fejlõdés.
más: néztem, hogy 0.99-es verziónál jár a Mu. az 1.0 nem lesz vajon kurvéra fizetõs? <#confused>#confused>
látom nagyon megy itt a privát server téma!!!
csak az értelmét nem látom: abban nincs kihívás!!!
miért jó, hogy 2 nap alatt lépek 300 szintet???
ezek a játékok hosszútávra készülnek, esetleg, hogy megszeresd a karaktered, hogy küzdj 1 kicsit meg ilyen baromságok😊
mongyuk az a k***a sok hacker idegesítõ de már fejlesztik az antihekk progit😊
már vagy 1 éve de eccer kész lesz😊
amúgy a www.muhq.com on minden fent van (info, térképek, szörnyek stb)
MÁS: szia MUSHA😊 JÓ REGGELT!!!!!😊
global: muse elf lvl 160+
Kéne egy Guild a GSE-n nem?
Tegnap kezdtem el MG-vel a game-t ATTILA=HUN-nal együtt, ugyhogy nemsoká meg is valósitható...
ha érdekel benneteket akkor irjatok
a neveim:/\ngel; FROSTY_HUN; FROSTY_MG
segítek fejlõdni ha kell ott a játékba adok tanácsokat is!
mond meg hogy hol találkozzunk és és mi a neved hanyas szerveren egyenlõre ennyi
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
De azért örülnék ha ék lennék!!!
Van egy csomó manim aztán most Phonomania-s vok a Gse-n és nem tok venni a boltba semmit !
<#mf3>#mf3>Dark Phoenix Shield!!!Ez ölt meg és elvette a Bill of Balrog-om!!!
Kapja be!!WAZZ!
ILYEN NINCS!!
Naon klassz!
Majd meglátjuk h jó lesz-e!!! :S
Oda a Global mappájába?
Vki plz mondja el h mit is tud ez a MuGse!!(pl: hány szoros Exp,Hány szoros Drop,Hány szoros Zen.... stb..)
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Honnan lehet letölteni Az új launcher-ét???
Mer azt írja h töltsem le de nem tom honnna! 😞
Majd meglátjuk h hogy megy!! 😊
Vkinek van ilyesmi baja?? 😞
De azt mondják a GSE az jobb!
Majd azt is kipróbálom!
Hmmmmm....jó nagy világ ez a mu!!! 😊
Hát én nem tok olyan részletes össze foglalót tartani mint Borg87 de a lvl-üket meg tom mondani!!! 😊
DK: 25 lvl
DW: 9 lvl 😄
ELF: 6 lvl 😄D
Hát ennyit róla!!
Jahh a tört szerveren nekem a DK: 34 lvl, DW: 29 lvl, ElF: 0 lvl.(Egyébként ezeket a színteet tegnap 30 perc alatt nyomtam össze 😄 )
A DW lvl 35 defense 190 körül energia még csak 100 legstaf +3+L sphinix sett +4+12
Skull shield +1+10+L a meteort azt 1 lvl mulva tom használni... 58lvl en majd evilspiritet stb... ja link az egész világrol mármint térkép ITT
..::Borg::..
Mert én a a töröt szerveren a gse n 400 szint fletti vagyok minden fajta karakterrel az mg m az 489
Létszi írjátok le az infókat az embrkéitekrõl!!!
Egyszer ugyan meg kell venni (8 ropi), de nincs havi díj és folyamatosan fejlesztik.
-Lineage 2
eredetileg fizetõs, de már évek óta vannak normálisan mûködõ tört szerverek, nagyon kellemes kis játék, bár egy idõ után ez is unalmassá válik.
-Kal Online
hasonló a Lineage 2-höz, csak keveset nyomtam vele. nem túl nagy (méretre), ehhez képest egészen jó a grafika.
-Ragnarok Online
manga alapú online szerepjáték, nagyon egyszerû grafikával, kevés henteléssel, inkább szerepjáték-orientált.
egyelõre ennyi jut eszembe.
..::Borg::..