Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aham.Már regeltem az L2 Amnesia-ra!!!
De mirõl szól az a Ragnarok???

Borg87
Ragnarok aranyos kis játék nem a gyilkolásról szól, hanem inkább gondolkodos játék nem sokat játszottam vele max 1 órát ^^ de nekem tetszik csak kicsit kevés az angoltudásom ehez a játékhoz e majd megoldódik... 1 próbát megér<#vigyor0>

..::Borg::..

musha
ez annak a fórumnak a linkje amirõl beszéltem, csak be kell magad regisztrálni. és ez direkt a szerverekrõl szóló részbe rak.
én most 1 napja 3 különbözõ szervert próbáltam, elvileg a magyarok a legjobban a Rofal2-t dicsérik, ma este indították újra hosszú kihagyás után, majd most elkezdem tesztelni...

De különben a Ragnarok az milyen game???
De musha tudnál mondani egy kettõ privát szervert l2-höz???

musha
akkor nem nézted meg azt a linket, amit írtam ^^
igen, eredetileg fizetõs, de van rengeteg tört szerver. a linkben lévõ fórumon minden infó megtalálható. ja és ha ott keresnél, Shinjin néven vagyok.

A LineAge2-ér kell fizetni!! AVgy nerm?? :S

musha
én meg visszatértem kicsit(?) a Lineage 2-höz 😊) egész sok mindent újítottak, kellemes reneszánszát élem a játéknak.
a Kal-lal nagyon keveset játszottam, de abban is van lehetõség, azt láttam.

Most mprónbáltam ki a Kal Online-t amit ajánlottál musha!!!Tök jó!!

Jahh...

Mit??<#vigyor5><#miaz><#whatever>

Nem láttad 1-2 hónappal ezelõt...

Ez teljesen meghalt ez a fórum!!<#boxer>

1 óra múlva újra mu! 😊

Na megyek kajolni!!
Császtok!

Megint nincs itt senki!! 😞

Mikor jössz játszani?

Hát nekem nincs meg!

Hajjátok emberek! Nekem az a Yoda hack kéne vagy mi a fene, amivel sentinelt lehet irtani!!! Akkor egy másik accountal szépen felturbóznánk minden magyart és csinálhatnánk egy nagyon király guildot!!!

(valaki szerezze meg!!)

Ki mikor megy játszani a muval???
Akinek meg van az msn-em az szóljon oda!!!<#nevetes1>

Aham!
Egyszer tõlem elvették majdnem az egész set-et a Armor-on kívül!
Ezek olyan köcsögségek!!
De csak azért kéne egy ilyen mûködõ hack XP-re mer ha látunk ilyet akkor visszaadhatjuk!!<#mf1>

Ja azt tudom velem is szórakoztak

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Hát nekem meg van de olyan sokáig tölt a Loginnál még nem volt idõm kivárni(max 5 percet vártam!!) 😊
De kül mostanában vannak olyan hackerek akik városban tudják a kintieket ölni!!

hello mindenkinek !
kéne egy müködõ trade hack és akkor visszalopnánk😊

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Borg87
ok nem fogok leszedni semit 😄

musha
egy jótanács a GW-hez: SEMMIT, azaz SEMMIT ne tölts le hozzá külön (max. térképet) nem hivatalos oldalról, mert volt aki benyalt emiatt egy trójait, és ellopták a karakterét. ez ritka, és sikerült is visszaszereznie az illetõnek a karaktert, de jobb elkerülni az ilyen dolgokat. pedig õ is csak egy ártalmatlannak tûnõ `köpeny szerkesztõt` szedett le.

Borg87
ha van ismeösöd a mu ban akor azt ajánlom használjátok az ismerete és csináljatok mind 2 külön kereskedõ accauntot ezzel kitudtok szurni az eféle csalókal csak azt kell csinálni hogy az értéket ideiglenesen oda adjátok a havernak accaunt csere és oda adja annak a karinak aztán mész üzeletlni és adig nem tudnak lopni amig bent vagy miután megszerezted a cuccot hivod haverod lepaszolod az anyagot és megvan minden de azzal a karival akkor amivel játszol azzal nem szabad üzletelni hiszen akkor bukta az egész...

Borg87
Ja abbõl a határozásbol jutottam ki arra hogy megveszem a GW-t mert ez a karim fél éves munka volt ezek után ******meg magukat és **************************** ha jól esik nekik akor csak nyugottan!!! Ez a játék emiatt nagyon elromlott és, nem tudnak teni semit igazábol a játéktervezõk mert aki win 2000 használ az gyakorlatilag azt csinál a mu ban amit akar. Én sem értem ,hogy hogyan de a 2000-ren mindenféle csalás megy 😞

Borg87
kép mindenk képpen kell és elkell küldeni az MM nek aztán ha éppen van kedve akor elolvassa(vassák) a levelet... De akor sem tudja letiltani esetleg akkor ha megint használja a csalást. Haveromnak sikerült bebizonyitania és viszakapta minden cuccát és még melé a kavicsait is visszakapta ez kb 3 hónap volt és minden héten 2 levelet küldött az MM nek. De engem is kiraboltak rendesen a 85. lvl karimat szépen a drg +3+12 settet elviték róla de én nem tudtam hogy ki tette... <#schmoll2><#gonosz2><#violent>

musha
hú, na most én nem értelek...miért jó ha ide belinkelsz egy hack programot, ill. miért akarod törtölni a regisztrációd?

Ja és hogy a ****ba kellene letörölni a jelenlegi regisztrációm?

nem tudom, ti mit szólnátok hozzá ha egy hekkprogram elérhetõségét beraknám ide?...<#wilting>

affene...

musha
nem csináltam olyat soha, Fairy Elf barátom viszont küzd a hackerek ellen, talán õ tud valamit. bár szerintem screenshot szükséges lenne a bizonyításhoz, de nem tudom...

Musha mit tudnál nekem ajánlani feljelentés ügyében?

musha
mert szerintem a hivatalos szerveren próbálkozol, az meg fizetõs, így oda biztos nem fogsz bejutni. a #461-ban adott linkre menj el, az egy magyar fórum, ott a Szerverek topikban találsz majd segítséget hogy hova mehetsz, ill. mi a teendõ.

Smash: Hát ha 90 lvl körül lehet akkor én csak az újját tom letörni!MAX de lehet még azt se!! 😞
Musha: A LineAge2 az 2-2,5 GB-ot oglal!!De most nem tom mér nem fogadja el az accountomnak a PWD-jét!!!

musha
nem árt hozzá egy photoshop meg ha animáltat szeretnél, akkor egy gif animator. a többi a fantáziádon múlik ^^

musha
800-850 mega.

Volna egy kérdésem! A globalon szeretném ha segítene valaki bejelenteni egy trade hacker-t mert az a **************************** anyaszomorító lenyúlta egy Soulomat. A neve : _ReSeNdE_
90lvl körül lehet és DRG settet hord. Ha látnátok esetleg akkor nyugodtan az igazság nevében öljétek le a szemétládáját.<#mf3><#falbav>

Kül Musha nekem most tölti le a Patch-t és nem tom még!!
A Guild Wars az mennyi helyet foglal???<#nezze>

És Max 8 kb!!!
Hát ez nem vmi nagy!

Ja már tudom!!
120 x 20 lehet a max!!! 😊

Jahh én is csinálok!!!
Musha vagy Borg ez hány szor hányas kép?? :S

Csumi!

télleg ezt a név avatart hogy kell csinálni?
(amugy ez a név és eza regisztrációm ide csak ugy poénból készült hogy kérdezhessek a mu-ról de mostmár látom hogy érdemes a saját nevemet használni ugyhogy nemsokára megcsinálom ide az uj regisztrációm. Valószínûleg Frosty lesz
vagy valami hasonló, de elõbb csinálnék én is avatart<#taps>

musha
a Lineage is bõven megér egy próbát...de azért a Guild Wars persze jobb ^^

Na megyek aludni!!Szasztok!!!

Én is csinálok majd ilyen név avatar szerûséget!!! <#eplus2>

De most a LineAge-t töltöm!!!Most van 61%-nál!!! <#vigyor0>

Huhh!!!
Én is most szálltam le a globálos muról!!!
Tök jó ez a game!!!
Ok Smash felveszlek most!!!
Én is lehet megveszem a Guild Wars-t!!!

Borg87
igen játszok még a globalon most is onnan jöttem