Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudom már meg is volt!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

musha
a c3 klienst innen töltheted (ftp):

lineage2.tx.hu
user: lineage2
pass: lineage2

aha
amit írt Musha az elõzökhöz!
Ezek a linkek: #612-esnél azt lekell töltened az a patch a #617-enél pedig ott regeldd magad és mehet a GAME-HAME! 😄
LOL

Tök mind1! Amugy majd egy fix idõpontot kéne megbeszélnünk Musha!
Bartynak üzenem: ha l2 rõl beszélsz akkor leszeded a hivatalos honlapról és patcheled kézzel a c3rofal2.rar-ral.

Hé!!
Én ma megyek fel most!!!
Nemsokára.....
Kül nem Rean hanem Reab......
De mindegy! 😄
Na írjatok ha jöttök!!
Ja pill!
Fennt vagy MSN-en!! 😄

Segítsetek ennek a privat linage2 nek honnan szedhetem le a full cliensét nem a patcht mert az megvan !

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Yó szelet!
Ja bocs, már nagyon álmos voltam, és kikapcsoltam a gépet. Ma valamikor Donokival együtt kéne felmenni, de ha neki sincs kedve hozzá, akkor megyek egyedül is. De mostanság nekem nem nagyon jó hír hogy neked éjfél felé a jó idõpont, sokkal jobb lenne ha délután vagy reggel találkoznánk. Amugy Rush-t és Rean-t ismered? Õk is magyarok 😄.

musha
na most adtam fel a várakozást...

musha
fú, mondj már lécci valami fix helyet, hogy hol keresselek, 5 percenként ránézek a fórumra mostantól.

most elven ruins közelében garázdálkodtam 😄

hallod!! én már egyszer visszajöttem!!! 😄

musha
hú, ja ez nem lesz olcsó út, de akkor megyek, kereslek...

Frosty néven Human Knight és voltam már Guido-ban, ott vesztettem 8% exp-et és 32k-t ami az oda és a vissza út volt :S

Talking Islands Town-ban????

musha
hm...te ezt nem nyomtad keveset ha 200k-s fegyver kell már.
kraftolni tudomásom szerint csak törpe tud. heal potion meg elvileg van a kezdõ város Grocery shop-jában. ugye két eladó van, az egyiknél lehet `varázskönyveket`venni, a másiknál meg gyûrûket, nyakláncokat, illetve heal potion-t, antidote-ot, scroll of escape-et, meg hasonlókat. ja és minden kezdõ városban van egy teleportos emberke, akik a megfelelõ összegért eljuttatnak a megfelelõ városba/területre. Gludio-ban lehet venni például healing potion-t, ami nem lesser healing potion (ami ugye a kezdõ városokban van).

na én amúgy most kezdem nyomni, ha valaki játszik írjon, hogy hol tartózkodik kb és milyen néven, oszt megkeressük egymást.

Kéne 200k egy fegyverre elsõsorban, másodsorban kéne egy kis jelmagyarázat ahhoz hogy hogy lehet nyakláncot csinálni, meg willow fapálcát, receptbõl, és hol lehet venni heal potionokat meg sebkötéseket meg ilyesmit, és musha, lécci segíts broken swordot szerezni elven ruinsban!!<#help>

Na vok!!
Az L2-nek nem nehéz egy kicsit az irányítása??

musha
én elsõ sorban éjjel nyomom, majd írok mielõtt belépek.

cuccokkal kapcsolatban kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok. most mondjuk 6 elõtt pár percel fogok elmenni itthonról, aztán 8-9 körül leszek itt picit.

Ja egyébként valaki mondjuk Musha, 😄 megmondanád a játék egyéb dolgaid?
Mondjuk azt hogy mi a fenét kell kezdeni egy két cuccal😄...

Most is oda megyek !!!

na összejött!!!
Frosty néven vagyok Human Fighter és 8 as lvl.
Majd egy partyt vagy valamit megbeszélhetnénk valamikor 😄.

Itt van egy jó guide a muhoz: MOBIUS

Hát nekem is sikerült elõszörre felülírnom!!
Majd írj délután msn-en frosty!!

musha
vagy ha minden kötél szakad uninstall és próbáld más helyre telepíteni, hátha a vinyódon hülyült be egy rész (nekem is van egy-egy könyvtár, amit nem enged törölni valamiért, ezekkel általában nem nagyon tudok mit kezdeni). mert eredetileg felül kéne tudnod írni, semmi védelem nincs rajta.

aham
megpróbálom <#rinya>

musha
hûha, ez fura...nekem a felülírással sosem volt problémám. esetleg nézd meg a gameguard mappád tulajdonságait, hogy nem `read only`-ra van-e állítva.

csumi! én is felraktam az L2-t meg hozzá azt a c3rofalos cuccot, de nem akarja felülirni a gameguard mappát és az ashian medium betûkészlet fájlt...
Lécci segítsetek!

hát nem hiszem!! 😄

musha
szerinted csak én vagyok dark elffel??? 😊

Hát csináltam mindent!!
Akkor te voltál aki folyton lelõtt engem nyíllal?
Mer az is Dark Elf volt!!<#boxer>

musha
ja én Yachiyo néven vagyok egy sötételf harcos csajjal ^^

musha
ja, vannak, de remélhetõleg hamarosan korrigálva lesznek.
a kevés emberrõl meg annyit, hogy több hét után tegnap este 8 körül indult újra, szóval nem csoda.
milyen karaktert csináltál? 😊

Aha!Most jöttem belõle!!
Nagyon jó!
Csaknagyon kevesen vannak!! 😞
Meg vannak benne bugok!! 😊 😞

musha
ha jól sejtem, akkor most már összejött, mert nem írsz ^^

musha
logolni a játékban kell.

musha
igen, bár van néhány bug, de minden tört c3-as szerveren van. ez tûnik viszont a leghasználhatóbbnak.
ha megcsináltad a karaktered pl. nem azt fogod látni a kezdõ képernyõn amit csináltál, de nyugi, a játékba már a jó karaktert teszi.

Na reggeltem!!
Most már mehetek??
De mér nem lehet azon az oldalon loginolni??<#nemtudom>

Te ezen a szerveren már játszotál?

jahh!Télleg!Kösz h szóltál!4 😄

musha
jahh, tényleg, regisztráld magad itt. van egy registration gomb annál. ha bármi gond van írj egy privát üzenetet, mert itt már nem kicsit offolunk ^^

Most se enged be!!!<#nemtudom>

Most írtam felül
De hogyan lesz ebbõl privát szerver???<#nemtudom>

nahh ez jó!!Ez csak 10 MB!!<#worship>

oksi!Köcce!

musha
Rofal2 Kliens Patch
ebben van egy System könyvtár, azzal kell felülírnod a játék System könyvtárát.

Aham!De nem!
De leszedtem a simát is és most szedjem le a privát szerverét is??
Hát nem hiszem!!
Nincs sima launcher hozzá amit belehet rakni az eredetibe??

musha
igen.

musha
mindig?
csak egyszer kell leszedni. meg szerintem minél nagyobb annál több dolgot tudnak belepakolni.

De az a kár h 2 GB-os a game!
Aztán mindig azt letölteni!!<#csodalk><#duhos2><#action>

A Rofal2-nél ugye a c3 cliens-t kell letölteni??