Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elf Orbok = Bali, Yeti, Goblin = 1C az egész
Minden reggel 6.40 -7.05 között 😊
Global DW 11x
ÉS akkor mi van vele?
PLS mondd a címét!!!!!
VAgy ugyanaz maradt?
A pk nem szünt meg<#crazya>#crazya>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nem keltem fel balábbal! 😊)
A Sphinx +7+12 Armort nem vették meg 3B-ért, így marad 😊
Eladó: Leg Boots +5+12 =2B; Leg Armor +3+12 = S; Wind Gloves +3+12 =2C; Wind Boots +3+12 = 2C; Aqua Beam = 1M; +1%HP nyaklánc = 1M; Guardin stuffok = beszéljük meg; Blue Wing Crossbow+Luck = ?, Silver Bow +2+12+Luck = ?; Elf Orbok = Bali, Yeti, Goblin = 1C az egész
Ha nem kell senkinek a Leg boots +5+12, akkor adjatok kölcsön lécci 2B-t! Nagyon sürgõs! Félek, hogy elpasszolják a lefoglalt +7+12-es Sphinx Bootsot 😞
Frosty: a neved megint a régi Smashing Skull 😞 Minden jó cuccodat kilépés elõtt rakd be az értékmegõrzõbe.
Donoki: bal lábbal keltél fel?
Ui:html kódokat be tudok szúrni? <b>próba</b>
Global DW 11x
Aha akkor hajrá!Én is akarom majd a gse-n fejleszteni az Mg-met!Most 493 szintû!
Barty: Katt ide!
Itt 300x-os exp van!
De lehet nem fog neked tetszeni mer nagyon szar cuccok vannak a boltokba!És nincs pénz csalás,nincs semmi jewel a boltba!Nekem ezért teccik ez a szerver!
De azért nagyon sajnálom a pk megszünését!<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>Nekem nagyon teccett!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
bc+4ben vok és 2napja kezdtem....
GSE
<#vigyor0>#vigyor0>
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
2. a képek jók csak kicsik igy nem igazán lehet látni õket
De nem tom mér....Most próbáltam a Képfeltölté.hu-t de sztem szar.....
Nah újra:
Ha ez nem sikerül akkor semmi...Ez a ftp-mre raktam!<#idiota>#idiota>
Igaz nem vmi jók....

Hát én most nem ezzel a játékkl nyomok!
Hát a GSe-n a StarLight-on meg a TotalWar-on!
Most a totálon meg a starlighton voltam de csak elkölteni a jeweleimet!
Most a totálon teljes BD set!A StarLight-on meg DP,GT set vegyes összetétele de még az armorom drg!😄
hazajöttem asszem.. 😄
melyik servereken nyomultok a globalon kivül?
Jahh és megy nektek MOST a gse? 😊
Te be vagy lõve!Ha nem teccik akkor törölj azt le vagy szarva!
Donoki: kuss nem láttam h kinek szól az üzenet, pánikba voltam esve, és szokj már le az idegesitö msn-stilusodról!!!
Honnan jött az üzi? a játékon belül?
Global DW 11x
Mer amint látom nem vmi jó a defed és elég keveset vesznek le ezek az orcok!
Sztem olyan Blood Castle 2-es felé lehet!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Itt jól láccika fegyvere<#wink>#wink>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
De ha valaki tudja hogy kijez akkor szojjon<#lookaround>#lookaround>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Csak azért mer m ár régen nem volt küldve<#nyes>#nyes>
ok!
Olvasgatom a phili!pet!et.
a muonline philippines guideot olvasgassátok
természetesen, ebben a játékban nincs benne a pet trainer...mint ahogy a dark lord sem... pettel meg a hozzá tartozó trainerrel csak tört szervereken találkozhatsz.
egyébként meg lorenciába van, bal oldali kapu, a potionos csajnál a kecske mellet.
mi az a pet-trainer?????
global: muse elf lvl 160+
pet-et pet-trainerbe lehet csinálni, és két fajta van:dark horse és dark spirit.
Hát de 33 lvl elõtt ne akrjál használni mer nem is lehet!
Hát én elõször egy Worm-be szereztem devias-ba!Másodszorra meg Elite Yetitõl deviasba!Meg vannak van Satan(Imp) azt is ilyen szörnyekbõl kaphatsz de sztem csak az elite yetitõl!Én Angelt nem kaptam!
De nem is naon fogok a globálon(a rendes mu online szerver)!
csak az a balhé hogy engem alaposan kifosztottak és nem találok jewelt, amit netán megtalálnék az is osztásra kerül. no comment. jóécc
global: muse elf lvl 160+
régen simán megvették a blesst két soulért, mostmeg alig tudod eladni, még annak se veszik meg aki igy árulja hogy bless+10m vagy bless+imp=2soul....