10360
Mu Online
  • Zomil
    hang neked hogy van mert én amikor néztem nem volt(frissités után néztem)?
  • Frosty01
    Starlighton már van hang!!! és frissítve van!!! és nem utolsósorban végre eltalálták a helyes drop-kombinációt :P
    vannak ujj pályák, a hang csak eggyes esetekben nem jó :( , és a warp-panell koreai, azonkivül semmi baja nincs :D

Aznsmu-t meg nem tom letölteni :(
  • LordBaker
    Én most a CDMu-n nyomulok, és szerintem nagyon jó kis szerver. a Lockdown-ra meg soha nem férek fel.Sixo!Nem jössz át inkább?Itt legalább van hang is!
  • donoki
    aha...
    Hány szoros is exp??
  • Vdanosss
    Ez egyáltalán nem laggos:D
    És Már HunLucas is 100lvl es.
    Én meg Sm vagyok
    Egybként ott a soul a kincs:D
    de box of luckból esik.Lol
  • donoki
    Hát igen!
    Nem azt mondtam hogy állandóan..hanem elég sokszor dc-zik...M_stipee is így jár sokszor:S
  • donoki
    Hallod Borg!
    Adok neked egy jobb linket ;)
    Ugye te azt mondtad hogy szereted ha kevés az exp? akkor tessék: MuDream
    Itt van 4 server 1200-an max fellehet jutni....Egész jó .de lassú.itt a pénz leginkább az érték mivel itt mindenki pénzer ad mindent;)
  • Borg87
    ez a szerver mikor aktív mert már itt próbálkozok 1órája de még mindig azt írja hogy nincsen szerver
  • Borg87
    Hi most töltöm vagyis 8 perc és tölti de már regiztem és tetszik a leirás a szerverről ha tetszik akkor ottleszek amig csak tok és szeretem ha kevés a játékos no lag és lehetsz te az első :D na szal most töltöm :D
  • Vdanosss
    http://s13.invisionfree.com/AznsMu
    Kevesen vannak szal magyar server is lehet belőle ha vagy 10en ott jáccunk
    A játékot a FileFront segítségével lehet leszedni (nekem azzal szedte le)
    A regisztráció pedig kurwa könnyű!!!
  • Gabiman13
    de szerintem a legjobb ha a globalon maradok rámfér egy kis fejlődés ja én is láttam ezeket a szörnyeket Donoki te hogy lát6tad mikor azt mondtad nekem a legenden ha dark worldbe mész dczik?
  • Gabiman13
    Vdanoss adj linket megnézném
  • Sixo67
    A starlighton vannak új cuccok. Pl: gladitor set, destruction blade meg ilyenek...
  • Frosty01
    az a szörny arena végén van :)
  • Sixo67
    ringet,pendantot,winget meddig lehet fejleszteni? Phoenix of darkness merre fele található? Már végigjártam egész icarust de sehol sem találtam.
  • donoki
    Én már ezeket láátam
    Ezek Legenden/darkworld-be vannak.
    LockDownon/daredevilbe vannak!
  • Vdanosss
    Nemsokan jáccanak!
  • Vdanosss
    JEEEEHAAAA
    találtam egy naon cool privi servert
    Global tipus viszont lehet a bolban venni sokmindent.Van bc,ds,cc.
    viszont a store nem müxik.
    Az egész pálya tele van számomra ismeretlen szörnyekkel.
    néhány kép róla!:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Vdanosss
    én globalos vagyok Vdanosss a nickem:D
    Frostytól vettem egy exc pantsot szal már 2exc-m van
  • NiceShaver
    Kolger,Vdanos ti is globálosok vtok? mi a nicketek? mert még soha nem láttalak titeket:)
  • Vdanosss
    Nah végre egy ember aki full igazat mond
  • Kolger
    Nehigy donokinak.
    Nem tört szerver mester,hanem 1szerüen lusta:D
  • NiceShaver
    Hát azért mindent nemfogok letölteni:) 1 szóval a törtszerverek közt melyik a legmayerebb?
  • NiceShaver
    Hát azért mindent nemfogok letölteni:) 1 szóval a törtszerverek közt melyik a legmayerebb?
  • Vdanosss
    Donoki a MU globalhoz letöltötted a pachet?Lehet hogy azér xarakszik
  • donoki
    Hja..Most nem megy a LockDown!
    Frissítik..vagy szervert készítenek nem tom!
    MEg itt is 1 jó: LEGEND
  • NiceShaver
    OK Donoki lehet megpróbálkozok a lockownnal:) De te törtszervermaister vagy?:))))) És akkor legjobban a ld jön be? A link nem kóser most majd ha tudsz lockdown lincket tégy közé köcce
  • donoki
    Hella NiceShaver!!
    Sztem gyere a LockDown-ra!!!
    Itt elég király 2000x-es exp van 100%-os drop!!!!
    És itt mindenhol vannak 10-20-an!!!
    És ha itt elkezdesz dk-t , akkor szólj mer akkor elmegyek neekd daredevil-be felszedni neked 1 GD szettet meg 2 knight blade-t!
    Persze egy kis mánival is megdoblak ;)
    De a cuccok nem exc-ek!!
    Ezt azért mondtam mer a guildomba belépett akkor mikor tegnap csináltam ott állt vmi Lombaden nevű azt belépett,ezt mondta: -Can u give me set and swords?
    Mondom: Yes.W8 here. ill go to dd!
    Amikor megjövök neki adom, elkezdi: -exc set??
    Oszt jó van ki is rúgtam!

Nah ennyi! :)
  • BBeton
    ELF Guruk!

LEnne egy kérdésem..
    Van egy kisebb elfem, most lvl 52. Eddig AGI elfnek fejlesztettem, de gondoltam, lvl 55 körül elkezdem tolni az energyjét, kb. 70-es szintig, hoy legyen Buffom, meg minimum egy Assassinom, utána meg folytatom az AGIt.
    Érdemes 100-as energyvel buffolni, vagy inkább hagyjam a francba az egészet, nem ér meg 80 pontot elkölteni rá...
    A normál sebzésem így is elég tisztességes, +0+S Silver Bowval 100 körül sebzem a Yetit. Most jön majd egy +3+8+S Silver.
    Télleg, van vmi info/guide arról, hogy a Buffok pontosan mennyit is adnak a védelemhez/sebzéshez?

B
  • Frosty01
  • NiceShaver
    Kolger te a globalt tolod?
    De valaki szerint a cd-mu aszar valaki szerint astarlight de a globalt nem szidják annyira tehát maradok global:)JA EGY NAGYON RENDES HAVEROM!megtudta hogy kihackeltek és nekem adta 71-es karakterét:) innestől kezdve ha valakinek van drg+3+8 vagy jobb üzleteljünk előre is kössz
  • Frosty01
    olyan amilyennek leirtad
  • Kolger
    a bolyongsz az mijen jé?
    1 csomót gondolkodtam rajta
  • Kolger
    helo:)

A starlight az szar.
    Ahányszor csak felraktam,mindig elrontotta a gépem.
    Multkor pl. felülirta az összes több luncherem és global kivételével minden mu helyett a starlight jött be:P

Nézd meg inkább a CDMU:-t.
    Most 200x fejlödés van csak de,viszont mindenhol vannnak emberek,és nem bolyongsz 1edül deviasban mint a staron:P
  • NiceShaver
    Ja a kis dk-m az újat amit kezdtem ha valaki tudja támogatni esetleg eladni neki cuccokat az szóljon:) elsősorban scale+brass cuccok érdekelnek lehetőleg optionosok
  • NiceShaver
    Hy!NiceShaver vagyok globálon toltam eddig csak miután feltörték a 103-as dk-m kicsit elment a kedvem!Szeretném kipróbálni a SL-t!Letöltöttem de sajna nyelvi féjl nem stimmel nem is tudom leszedni nemjó az oldalon!Ha valaki el tudja küldeni megköszönném:) vagy egy használható linket ahonnan megtudom szerezni kössz előre is
  • donoki
    Nem hanem amikor rányomok a connect gombra akkor ezt írja: conneciting failed!
    Daerk: most a lockdown-on nyomulok!
    sixo: Aha..majd beszélünk a balck soul setről ;)
  • Sixo67
    Bocs donoki de nem jutottam géphez hétközben. Golden tantallos dobta. Már vagy 30at lenyomtam de eddig csak kesztyűkez meg cipőt dobott. Amíóta új cliens van összeszedtem egy exc black soul settet. Már majdnem van exc great dragon is abból az armor, az exc red spiritből meg a cipő hiányzik
  • Vdanosss
    :Dén aszittem ezt tudta de ugyláccik hogy atört servereken csak play gomb volt:D
  • Frosty01
    HÁHÁHÁHÁHÁ
    a connnetc gombra kell kattintani, nemtom mi ezen a probléma...
    vagy lefagy? :S