Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölni fogják az accountokat??mert akkor leeht vissza meek 😄
Kül most már csak a GSE maradt játszani 😄
Most ott nyomom!
De ezek a rohadékok a 899lvl-es SM-em leblockolták!
VMi hacker járt ott <#duma>#duma><#mf3>#mf3>
Vhogyan megkérem h unblockolják!
Mert a 525 lvl-es MG-mel megint 900lvl-t csinálni!
Tudna vki segíteni megírni az adminnak?MSN-em: [email protected]
PLS VKI!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
2 lehetõség van, mert ezt tényleg nem lehet értelmezni.
Az egyik amit te irtál.
A másik meg hogy pl., ha van 20 soulod, akkor azokat egyben tárolni. Igy nem foglal annyi helyet a vaultben.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Olvastam, hogy 100. szint alatt kapnak a karakterek buffot az Árnyék Fantomoktól a Global frissítése után. Hol találhatóak ezek a Fantomok? Még nem játszottam 1.0-ás verzióval.
Ez pontosan mit jelent?
"Jewel Combination : Able to combine your jewels from 10, 20, 30. With proper zen Cerbis in Noria, Davias, Lorencia will help you combine and break up stacked jewels."
Tudok majd 20C-bõl+zenbõl 1S-t csinálni?
Global DW 11x
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
GSE^^ lol egy gyerek ezt dollárért vette meg egy GM tõl.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kell hozzá új pach? vagy lekell valami újat tölteni?
Nyomás vissza a globalra, új verzió 1.0. A hacker rendszereket kitiltják és folyamatosan scannelik.
Azonkívül rengeteg ujdonság. Tehát még most éri meg visszajönni.
Szivesen várom az összes érdeklõdõt.
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Viszont maradt 1 scale armor+8-asom ugyhogy ha az kell, szolj msn-en.
xring + 3% rec + dd + hp-ért 200B-t ajánlottak fel a globalon. lol
http://muhq.com/forums/index.php?showtopic=194963
Global DW 11x
Én fel szoktam lépni a Globalra, de sajna szegény vagyok, kölcsön cuccokkal 😞
NiceShaver:
Egen még mindíg sok hacker van 😞 Van a pukedlizõs, a hadonászó, meg az oszlopba beálló 😊
Global DW 11x
LoLzzZ =)
Még egy páran jáccanak ott ,agyarok közül: 3-an 4-en ^_^
aztán napi átlag 5 en vannak onlineon 😄
practitioner of the forbidden arts of death
A freezer egy g*ci szájú,buzi fejû, pöcs fej....
Bmeg...Szegény Rushril 200 valahány resetét semmibe vették..vagy õ használta a bird hacket??
STARLIGHRT LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLzZzZzZzZzZzZzZ
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Mert nem is jött be az oldala 😞 <#duhos2>#duhos2><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Megnézem ezt a szervert is 😊
Csak éppen ha elküldöm leeht egy nap múlva tiltják le!!
Én egyszer küldtem egyet de nem küldtek vissza semmit..de a csákót se láttam többet😊
Vagy csak rossz címre küldtem 😛
practitioner of the forbidden arts of death
Mineggyik fasz! És ott ha ks elsz akkor letiltanak meg ha AFK olsz.
Mi a Dangerlink linkje? 😊
Én a googleban csak WoW-os linkeket találtam 😞