Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is szóltam hozzá(d)!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Egybként te privát sevreren jobb vagy mint globalon.<#whatever>#whatever>
Bocs ha ezzel megbántottalak<#rinya>#rinya>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Köcsög hackerek 😞
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Én most néztem a globált..
Nah szerintetek mi történt?
A 70 lvl-es dk csupaszon állt a vault mellett sehol a drg settem, bob-om!
Hát így jártam 😞
de még csak lvl 159 vagyok pedig többre emlékeztem... viszont nem tünt el semmim!! Viszont rettenetesen lassú és még egy rohadt chaost se találtam....
elszoktam egy kicsit a globaltól😊
global: muse elf lvl 160+
Ha nem írt volna vdanoss akkor én se fikáztam volna....
practitioner of the forbidden arts of death
Frosty globalon mi a helyzet?? vagy már lvl 200? <#vigyor3>#vigyor3>
global: muse elf lvl 160+
De amugy mit szolna anyukád ha látná ,hogy milyen csunyákat irogatsz a forumba?
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
De megint mi a fa**ért kellett annak a ****nak beszólnia,??
Nem veszi észre h már egy kicsit ciki amit csinál??
Viszont Donoki te ne legyél ennyire agresszív😄
Mibõl állapítottad meg hogy nyomorék vagyok?<#buck>#buck>
Egybként nem vagyok az<#hawaii>#hawaii>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Te nagyon nyomorék vagy ^_^
Én meg ezt mondom!
Hogy te meg maradjál ott a globálon más meg jöjjön vissza a privi szerverekre <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Szerintem Donokin kívül mindenki jöjjön vissza<#mf2>#mf2>
Te neked nem adnak buffot?
Vagy csak 100lvl alatt?
Vajon mennyi energyjük eleht azoknak?
Majd mondjátok már el privibe hogy mikor tudjátok visszaadni a cuccaim
(stewhite monnyuk)az exc ket meg azzarmorom.
Egybként kicsit zavaró hogy nincs ember akin ne lenne buff, de azér jó 5let.
Én bementem<#buck>#buck>
egybként ha kinyomnánk phuongot 220ra akkor lehetne dl je meg mg je is
Vagyis cc-be még bekerülhetsz,ha télleg csak 5000zen az armor,de ott se mard meg sokáig az ember, reset nélkül.
De hol kell ezt aktiválni!plíz vki igazítson el 😄
Csak azokat akik nem aktiválták az acc-ot.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Tök LOL a global (elf soldier), dark lord, chaos chastle de a skilleket miért nem tudom használni<#confused>#confused>