10360
Mu Online
-
Hundevil #5797 te vagy frostyhun ugye?
-
#5796 szerintem nem lesz fizetős. ha az lesz, az ciki, de ne pánikoljunk, végülis csak 1 játék :]... addigis a kundun ereje legyen veletek (^^?) -
Hundevil #5795 most nem mondjátok komojan? A MU-fizetős lesz? és mikortól és menyiért lehet majd játszani?
amúgy hogy láma vagyok-e vagy sem döntsétek el ti lvl: 111 sztem láma de ha fizets lesz akkor valószínűleg izza vége és marado is ennyi az idők végezetéig -
#5794 a keyloggereket, és a kiskapukat is pucoltasd le a géppel :] -
donoki #5793 loL...
Szedtem össze pár troyant már de nem natott meg a dolog ^^ -
#5792 Hun devillel már találkoztam...
80+os dk az biztos:D -
#5791 hát azzal egy trojan ellen nem sokat érsz, de te tudod :] jó ügyködést, ugysem mennek a csítjeid -
donoki #5790 Okés! ^^
Majd a router működésbe lép -
#5789 donoki majd írd meg hogy mivel szedted le a vírusokat :DDDDDDD -
#5788 hali! dejó még egy globalos, hál'zégnek, és nem láma :D
SKODATÖRTÉNT
az ára jó esetben 20 milkó és 25 milkó között van, ha nem veszik add el 17-ért
ha akkor sem akkor nincs más hátra, 13 :] -
Cence89 #5787 igazad van star web lehet h hülye vok meg stb de annyira mégse mint te. nagyon reklámázod a privát szervered most lehetne az egyik legjobb miverl fizetős lesz de ugyan ki akar menni egy olyan szerverre amint 1kx-os az exp??
és Donokit meg téged is ki kell h "oktassalak" mert mint azt már frosty mondta nincs hack az 1.0 hoz- igen van 1 csomo oldal ami hireszteli a gameban is hiresztelik igy jewel duplikálás ugy jewel duplikálás oszt a palin meg nincs semmi ennyit erről...
és egyátalán nem képzelek sokat magamrol lehet hülyébb vagyok a gamehoz de sztem ha rangsorolni is kellene h az itt lévők közül ki h ért a gamehoz sztem az első 10 be benne lennék.... -
Hundevil #5786 Szia all!
Most látom, hogy a MU-nak van magyar fórumja, jök jó!
akkor ki is használom az alkalmat.
S> exc Vine boots increases acquisition rate zen after huntigmonsters +40%
ha nem kell senkinek kérlek mondjátok meg mennyiért lehetne a legjobb esetben eladni? előre is kössz
-
#5785 Jah még 1 hír! server7 en ne mennyen senki cc1-be...
Van egy elf akinek exc battle bowja van +7+16+L+SK
és olyan wind settje hogy 300+os a defe elf soldier nélkül... ma is ő nyert -
#5784 jah és igazad van frosty az L2 a legjobb a legjobbak közül:D
és a dl nyert.... -
#5783 háát donoki hogyha még csak most teszteled akkor még nem biztos hogy van hack és szerintem < >ekkora vírusokat szedsz le
és ha van is hack akkor ez a gameguard biztosan letiltja -
donoki #5782 Dehogy nincs hack...
Én egy párat letöltöttem lehet minnyá meek tesztelni ^^
Csak te tudod így!A nagy Mu-s ^^ -
#5781 jah, szerintem egy játék van amiért megéri fizetni és az a lineage2 -
Fairy Elf #5780 hali!
ha fizetős lesz a MU akkor ideje elgondolkodni más fizetős játékokon mert csak jobbak vannak ennél:) -
#5779 megsúgom neked, ehhez tényleg nincs hack, ugyanis a gameguard itt már ki van forrva, bizonyítsd be az ellenekzőjét, és akkor majd beszélhetünk erről ^^ -
Barty007 #5778 kurvajo a thunder mu gyertek oda :P -
starweb88 #5777 sory cencének ment nem frostynak, omg -
starweb88 #5776 amugy elég sokat képzelsz magadrol, asszed sokat tudsz ^^ -
starweb88 #5775 azt csak hiszitek h n incs hack 1.0ra ^^ sztem nézzetek picit körül ;) nincs olyan verzio amire ne lenne hack... -
#5774 teeeeeeeeeeeeeeeee? :D -
#5773 a cc ideje 1órával vissz avan állítva...
ma 3asban maradtam 1dk val és egy dl el ... na vajon ki nyert? -
#5772 én tudok scammelni.... -
donoki #5771 Hmm.
Nem rossz..
Utána kéne járni a dolognak =) -
#5770 scammer egy bugot használ ki, egy valamilyen plugin segitségével, ami zárt körben mozog, tehát esélyem sincs hogy megszerezhessem :] (lehet hogy az a plugin nem is kell) -
Cence89 #5769 Nem nem ugyan az ha kiscit is értenél a játékhoz akkor tudnád, hogy két külön fogalom a 2. -
donoki #5768 scammer...
ua :) -
Cence89 #5767 Donoki ha nem zavarna miota uj clines van (1.0) azota nincs hacker csak scammer
Star web igazad van szopás bár akkor is értelmesebb volt ott szopni mint a te 1k expes szervereden^^ (persze ez az én vélenményem) -
#5766 nincs már hack.. ha figyelnél tudnád. -
donoki #5765 Annak mi értelme?
Akkor a másik kettő meg csak hackerek tömegével lesz tele :D -
#5764 szerintem meg az is lehet hoyg lesz 3. szerver ami fizetős lesz és oda lehet nyerni belépőket vagy hasonlókat esetleg ez a 2 szerver fizü és a másik 1 szerver lenne ingyenes bár ezt nemhiszem inkább még 1 szerver amiért kell perkálni inkább és ott mindenki 0 ról indulna talán delehet baromság amit írok -
starweb88 #5763 hát ez nagyszopás ^^ -
Cence89 #5762 Frosty legyen igazad de ha kicsit és kinyitod a szemed rájössz h igazunk van =/ -
donoki #5761 Csak a Mu-ért van neted? xD -
#5760 nem lesz az... szerintem a szokásos pánik, fasság ne is gondoljatok erre :] -
#5759 hogyha fizetős lessz akkor én nem tudok jáccani :\
de lehet hogy nem lessz netem se -
Cence89 #5758 gondoltam h van vmi kis turpisság itt^^ =/