10360
Mu Online
-
donoki #5877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor télleg fizetős lesz? -
donoki #5876 LOL -
#5875 megvették azok a barmok 2millió $ért a muonline-t, most még szép hogy fizetős lessz azon már nem lehet változtatni... nem maradt semmi pénzük, de most jól beszopták -
donoki #5874
-
Cence89 #5873 igazságod vagyon Starweb de neked is lehetne eszed, meg nekem is meg még 1 pár gyereknek ebbe a topicba -
starweb88 #5872 ha van eszük és picit tisztán látnak akkor nem teszik fizetőssé... -
#5871 csak akkor veszem meg ha nem lesz fizetős :] -
donoki #5870 Jó hír: Dolgozunk/nak a szerveren!(24/7-en!) -
nico24 #5869 Hale valaki tudmondani valami jót a thunderMU-rol -
donoki #5868 Ott nem ilyen full opciós szetteket leeht venni? :D -
#5867 Frosty szereztem neked egy Bk-t aki pont eladja a +11+16+L os settjét, mailozik neked ma vagy holnap... -
#5866 haha, igen e-bayon minden szart eladhatsz, kezdve a piritóskenyéren amiben szüz mária arcát véled felfedezni na de sebaj...
cence msn-re gyere, kéne egy partytag gw-be :] -
donoki #5865 e-bay??
Az ahol eleht pénzért cuccokat venni? -
Cence89 #5864 Frosty mostmár offoljá egy kicsit
és hagy válaszoljon nekem :P
szal kb mennyi egy legarmor+7+12 ott?^^ -
#5863 :] tudom veszik a kis gazdag apucicukimuki fiai a blesset mint a cukrot, remélem hogy ez a szavazás megváltoztatja a mostani dolgokat, különben adhatok el mindent... -
ensomhet #5862 Elég beteg, hogy valaki ilyesmiért képest konkrét pénzt adni, mármint virtuális tárgyakért. Bár végülis az se normális, aki dark lord megjelenése után pár héttel már mondta, hogy 200as szinten van vele... :) -
#5861 nem, mert azt a 45Blesset amim most épp van abból lenne a Plate készlet, de azt meg nehezen adhatom el e-bayon, vagy beváltani blessbe, és aztán vissza e-bayra.
egyébként annyi pénzt kapnék érte, hogy 2 hónapig játszhatnék, talán... -
ensomhet #5860 Az utóbbi pár napban összejött pár mókás vásárlásom. Vine+7+8+L boots 7M, wind+7+8 armor 4M. Mindkettőt elírták. Vine+7+8+L pants is volt 20ért, de mire felkutattam az eladót a másik karakterremmel, addigra elkelt. -
Cence89 #5859 és hozzá teszem az 5m-et nem 1 karitol szedtem... -
Cence89 #5858 jo jo de talán a wiglen jobban megérné jáccani ha olcsobb az item mert ami a mayán meg az eszméletlen 4b1s-t elkérni a kib***ott leg armorért?(+7+12)
és ez csak rosszabb mert ha olcsobbat keresek akkor is max 4b-set találok holott 3b/ item volt 1 honapja. lehet h jobban esik a jewel de az a kéréds kinek? már nem azé a jewel lehet olcsobb de zen akkor sincs oan nagyon sok mindenkinek, nekem a multkor mákom volt 5m ér vettem soult. de ez akkor is csak 1 alaklom... ha legalább 10x lenne ien mákom b vel nem panaszkodnék :) -
ensomhet #5857 A Maya régebbi, ott már telítettebb a piac, talán. Viszont ha ilyen olcsó a soul, akkor nemtom miért nem csinálnak itemeket, és akkor azok olcsóbbak lehetnének.
Ebayen eladni? Azt talán csak akkor éri már meg, ha megvan a megfelelő felszerelése az embernek. Addig just for fun :) -
#5856 awwww, nálunk mayán 12milkóért nem adod el a soult, viszont az itemek sokkal drágábbak, pl egy maxos Brass helm dd-vel meg +13+16 60B akciósan egyébként sokkal drágább :[
most terveztem venni egy plate set +11+16+Luck-ot amit 44Bless körül meg is kaphatnék, de így már nem nagyon akaródzik megvenni, főleg hogy blesst könnyebben eladsz e-bayon :c -
ensomhet #5855 A soul most vicces, lassan 15-16-ért adják. Amikor kezdtem, akkor még 24-25 körül mozgott.
Sajna DW itemekben nem vagyok otthon.
Brass+9+12 - 3B, +L - 3B1S
Brass+11+16+L - 8-10B
Exc. Brass Max - 45-50B
Leg+7+12, hm, talán 4B. Mert azt mondta haverom, hogy 25B veszett oda a setje általál, melyhez még egy +9+12 Gorgon Staff tartozott. -
Cence89 #5854 ensomet a wigle szerveren mien árak vannak?
pl egy leg item+7+12 monnyuk helm mennyi? :) -
ensomhet #5853 Hát ja, kb mindenki ezt fogalmazta meg hozzászólásokban, hogy a játék azért népszerű, mert sok játékos van, és azért van sok játékos, mert ingyenes. Reálisan nézve rendkívül elavult az engine (bár én elégedett vagyok vele, nem kedvelem a túl 3D cuccokat, megfájdul a fejem tőle), még most is, ennyi idő után sok bug van benne. Arról a DC/autokill stb szarságokról, főleg amíg rá sem nézett a webzen, arról jobb nem is beszélni. Az 1.0 ebből a szempontból már korrekt. De itt is nemtom miképp viszonyuljon az ember az afk programokhoz. Bár végülis amennyire lassan tud xp jönnik, így némileg elfogadható.
80% játékos tutira lelépne, utána meg a többinek is unalmas lenne. Sok Dél-Amerika-i van (akik amúgy idióták :)), meg lengyel, nem hiszem, hogy bírnák és akarnák fizetni. -
donoki #5852 Én biztos h nem fizetnék egy muért! :/ -
ensomhet #5851 Igen. (Lyrdia inkább minta Lyrida lenne. Olyat se láttam még őelőtte, hogy elf, és Legendary Shielddel és Lighting Sworddel ütögeti a yetiket :)) -
#5850 Ez a Wiglen van? -
#5849 Köszi!
Ha lehet szavazni hát akkor nyomuljunk... -
ensomhet #5848 Az én guildomban 5 játékos van, ebből én állandóan, a dw is nagyon sokat, csak naív módon kölcsönadta setjét, de nem kapta vissza (+7+12 legendary), s ez érthető módon kedvét szegte. Barátnőm elf, ő néha 1-2 órát. Rajtunk kívül 4 magyar guildról tudok, hogy közülük hányan és milyen gyakran játszanak, azt nemtom.
Írok neveket, mi: Ensomhet, myrding, VVoldemort, HuNiki, Lannister, Lyrdia (az ő nevét képtelen vagyok megjegyezni, de ilyesmi :))
Aztán a MAGYARKA guildot korikk vezeti, aki dw, ők 12 taggal rendelkeztek, de ebből jelenleg keveseben játszanak. robeee nevű van még náluk.
A KALOZOK guildot nimion dk vezeti.
<==HUN==> <- egy ilyesmi nevű guild is van.
Aztán egy Subiakármi, ahol midnen tag neve SubiValami, elég fura :)
HUNGepard + bela28 + Cro_WwW volt az a gonosz, akik nem adták vissza a leg cuccot... -
#5847 Hány magyar játszik a wiglen??? sacperkb -
#5846 Szia!!!! kösz az infot örök hálám ha nem lesz fizetős :D
csináltam belőle linket :] -
ensomhet #5845 Üdv.
Én is játékos lennék, globálon, talán olyan 3/4 éve. Most a fizetősség témája miatt nézelődtem, aztán rátaláltam erre a fórumra. Jókor...
A GlobalMU fórumávan lehet szavazni, hogy ki miképp reagálná le a mostani feltételeket, 328 szavazónak 82%-a hagyná el a játékot, 13% fizetne, 5% nem tudja.
Nézzétek meg és szavazzatok, ha még nem tettétek volna, hátha lesz értelme:
http://www.globalmuonline.com/forum/index.php?showtopic=312
(A játékban Wigle szervereken fordulok elő, Ensomhet nevű a fő karakterem, DK, 130+. Hunnia guildmaster. Azon kívül ravendark 40+ DK, judenmord lvl80 DK, >BlutEngel 40+ EE (őt 4 napja kezdtem el, haha, volt értelme...)) -
#5844 server 2 lorencia jobb oldali híd, na ott vannak páran meg server 6 devias vault, csak hogy 2-t megemlitsek.
szerintem a játékosok 97%a nem fog tovább játszani, ha fizetős lessz, márpedig 99.9% hogy fizetős lesz. 12$-t meg soha nem adok ezért ki, max 1 esetleg 2-t egy hónapra, de 12-t.... -
donoki #5843 :D
Akkor jó :) -
Cence89 #5842 összevágtam de van olyan is ahol 1 kupacba voltak^^ -
donoki #5841 Hát ja...
Ezt ugye összevágtad?
Vagy összeült egy sztrájkoló társaság? ^^ -
Cence89 #5840 én szoltam denem hittétek el =/
bár ne lett volnaigazam most láttam +11+12 spirit bootsot 5b ér^^
csináltam pár képet, hogy mi a véleménye a playereknek a k2 röl^^[IMG][/IMG] -
#5839 We tried paying our creditors with Zen. We need a new plan.
You may have noticed some changes around here since we at K2 Network took on responsibility for manning the Global MU Online service. There has also been a great deal of speculation as to the direction we would be taking the game. Well, speculate no more.
It should come as no surprise that Global MU Online has been evolving from a completely Free2Play™ service into a pay to play service. While some aspects of Global MU Online will remain Free2Play™, the high-level content will require a subscription fee. In an effort to minimize the disruption caused by this transition, we are allowing the members of our community to purchase an account immediately, but these changes will not take effect until April 21, 2006.
Many of you may be wondering why we don't just allow the community to play for free indefinitely. The fact of the matter is that we simply cannot provide the game experience you, the members of the community, deserve without funding. Already, we have increased the size of our MU Master (MM) staff to run more exciting events, our Customer Service staff to ensure a smooth play experience, and our infrastructure to maximize server availability. Your commitment will allow us to continue to grow these and other aspects of the service, resulting in the best possible gaming experience we can offer our growing community.
We hope you will bear with us while we endeavor to surpass your expectations. Growing the service will be an adventure for all of us, and we couldn't imagine any better companions to have along the way.
Content
Global MU Online will continue to have 4 free maps (Lorencia, Noria, Devias, and all three levels of Dungeon). You can go where you want to go and do what you want to do for as long as you like in these maps until you reach level 60.
To play other maps, you can either become a subscriber or pay hourly. Here are the payment packages we are offering: Unlimited Subscription: 30 days for $12 US, 90 days for $33 US. Hourly packages: 30 hours for $7 US and 60 hours for $12 US.
kegabor lógsz mindenkinek egy egy soullal, bár nemtom minek... :] -
#5838 jah és elfeknek eladó:
Vine [P] +7+4+L
Exc Short Bow +0+sk+ incrase damage 20/level
Wind [G] +3+12