Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet az istenek akarják ugy, hogy ne gyere vissza és boldogits minket <#vigyor>#vigyor>
viccet félre téve connect gombra kell nyomni a csatlakozáshoz
ha ugyse megy (mert asszem nem megy neked ugy se) akkor winfos reinstall <#vigyor>#vigyor>
Már mindenki a globálon...Én is vissza mennék most szívesen ha elindulna ez a ratyi szar darab 😞
Vki nem tudna nekem segíteni , hogy elinduljon? 😊 plíz
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Frosty ma gyere fel és vidd el nekem 112 ig kell még 4 bar 😛 Tud valaki szerezni silk gloves +7+8 at adok érte 32M et és 1 vine gloves +9+4 et. Régen írtam ide!
..::Borg::..
Stabil játékmenetet, nagyobb biztonságot, jobb játékélményt, új kinézetet? kapnak, akik fizetnek érte. A béta teszt alatt a p2p és f2p is ugyanazt kapja és amit elvár a közösség 😊
Sok a rizsa a szövegben (átolvastam a forrást is).
cBoO véleményével értek egyet:
"p2p might be able to gain entry to more then above icarus, u'll have to pay for chaos castle, ds, bc, loren seige, valley of loren..."
Global DW 11x
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
An announcement regarding any such schedule will be made before or during the beta stages.
K2N’s slogan is “Gamers First.” ™ We are committed to the MU Community and to maintaining a Free2Play ™ component of MU. At the same time, our ability to invest in more reliable platforms, better security, improved game experience, and new features is dependent on gamers who see the value in p2p. In the best interest of the community, we will try to offer both. The details regarding f2p and p2p will be announced during our beta testing.
ez mit jelent pontosan???
itt találtam
practitioner of the forbidden arts of death
na én is megyek bye mindenkinek 😉
ma is 9-re értem haza, aztán még tanulás is, meg ilyenek, jaj istenem 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
+1 tag <#taps>#taps>
Mer ha megölnek leesnek a cuccaid.
A szuper +4es bootsod is.
Ilyenkor menny non pvp srvr-re,és vármeg amig narancs leszel.
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
egyébként már megvan 1 kis idelye, azért vettem meg ilyen hamar, mert elég olcsóért adták 😊)
Persze szivesen segitek, de most minél elõbb wingerré kéne válnom 😞
ha végeztem majd okítalak titeket 😄, meg segitek is persze 😉
na sok sikert a játékhoz😉
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
bocsi a "kolduló" megszólításért😊)
frosty: mióta muzol??? hogy ilyen hamar hih-lvl lettél?😊
de gondolom frosty vette.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Különben gebe: Ott van a képen, csak lekkel olvasni: 180 lvlnél használhatod, 20 defet pluszba véd,repülsz veel 12% dmg inc meg 12% dmg absorb 😊
Global rulez !!!
Global DW 11x
Megkeresed, amelyik neked teccik megnézed, és a honlapjukról letöltöd amiket elõir.Majd kicsomagolod vagy feltelepíted.aztán már mehet is a game.<#alien2>#alien2>
Arról lenne szó, hogy megnéztem ezt a TOP 100 MU online privát szervert, de nem tudom, hogy lehet belépni hozzájuk.Ha tudtok légyszi segítsetek.
Global DW 11x
Nemcsak a védelmet, hanem a támadási energiát is megnöveli.
Van egy felesleges horn shield +4+10-em 10K-ért megszámítom 😊
Global DW 11x