Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Kira lenne 😛
magyar parti
Magic G.: Ha van karid (elf,dk,dw) 220 lvles akkor tudsz készíteni!
1.Hol lehet dark horse-t szerezni?
2.Hogyan lehetek magic gladiator?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
ugyan az <#wink>#wink>
Én nem játszok forsaken-nel csak mu online-nal 😄
De mind1....
mi nagyon reméljük hogy még februárban késsz lessz <#wink>#wink>
Dungeon után Dungeon2 be oda lvl 40 kell (D be van az átjáró)
D2 bõl D3 ba oda 50 lvl kell aztán
Atlans lvl 60 tól (Noriában van az átjáró)
aztán lvl 80 tól Lost Tower következik 1-8 ig
utána 130 lvl tól Tarkan és Tarkan 2
majd végezetül 160 tól Icarus <#vigyor2>#vigyor2>
Ti mejik forsakennel játszotok???
én a Forsaken-Mu.Com Ismeri valaki közületek ??
És a másik már volt szó hogy lessz-e magyar szerver. Nos a válaszom igen lessz.
Mi már megcsináltuk az alapokat csak jelenleg weblapot kereseünk a servernek, vagy olyat aki tud weblapot szerkeszteni 😊
Amit megvan a weblap megvan a MAGYAR SZERVER
www.forsaken-mu.com
Kari nevem: *Drowia*
Kaszt: Magic Gladiator
Stat : NEM PUBLIKUS ( LEGYEN ANYI ELÉG HOGY SOK )
😄😄😄😄
Üdvözlet: Drowia
Ti mejik forsakennel játszotok???
én a Forsaken-Mu.Com Ismeri valaki közületek ??
És a másik már volt szó hogy lessz-e magyar szerver. Nos a válaszom igen lessz.
Mi már megcsináltuk az alapokat csak jelenleg weblapot kereseünk a servernek, vagy olyat aki tud weblapot szerkeszteni 😊
Amit megvan a weblap megvan a MAGYAR SZERVER
www.forsaken-mu.com
Kari nevem: *Drowia*
Kaszt: Magic Gladiator
Stat : NEM PUBLIKUS ( LEGYEN ANYI ELÉG HOGY SOK )
😄😄😄😄
Üdvözlet: Drowia
szal bírtam funból a régi karimat, lvl 44 pontosabban, ...valaki nem jelentkezne be a mostani, lvl 14-es karimmal és a cuccaimat áttradezné a régimnek?:S
nagyon megköszönném, késöbb meghálálnám!😞 csakhát elindulni lesz nehéz
odaadom 600-ért mivel magyarok vagytok
vagy egy +5 feletti (running) leather cipõért
Nekem csak a +2;+3+12-es drg settem hackelték meg egy BoB+3+8-at...etc..etc
lvl 11 vagyok..:l
alig van cuccom, ha legalább 2x-es lenne az xp a mostaninál + több "plusszos" cucc esne...:l
de monnyuk anno a lvl 50-es karimon lvl 4 bronze armor +lvl 4 light saber + lvl 5 leather boots + lvl 5 bronze gloves + lvl 3 leather pants volt ...
jah és egyik nap, kb. lvl 20 körül odajött hozzám egy low-lvl kari, tradet akart, és adott egy dragon armor setet!😄DDD
full ingyen, berakta leokézta..
aki elment az is jöjjjön vissza és probálja ki mert lehet nehezebb mint 1 nap alatt a wing meg mint 10 perc alatt 100 lvl (jó helyrõl tok ieneket) de a global teljesen különbözik minden szervertõl és ezért egyedi én miota a MU ról rudok hála Borg barátomnak azota csak Globalozok és az én véleményem, vagy Global vagy semmi mindenki döntse el mit akar és mi jó neki. befejeztem a monologomat <#wink>#wink>
én nem akarok a globalon játszani...hogy csak tudd és nem veszitek semmit ^^
de az a legfaszább hogy a privát serveresek mennyit buknak majd 😄DDD
amikor mi már rég Castle Siegen játszunk majd, õk akkor jönnek rá hogy de kár is hogy nem játszottak a globalon 😄DDDDDDDDDD
szerintem ne menjetek sehová... jó ez a global 😊, ja és soha nem törlik ki a karidat ok nélkül 😉
végre itthon..........
Gondolom, hogy a fizetõsek kiváltsága lesz.
Global DW 11x
jelszó a klienshez : frienzmuispowerplay!!!
És itt lehet csak használni a skilleket (az új skilleket)
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
http://muonline.ph/gameguide/events_castlesiege.php
ha valaki tudja mit kell itt csinálni mondja el, mert globalon létezik ez a pálya.<#help>#help>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Hol, melyik szörny mit dob el:
Mu drops pdf-ben
Kézikönyv:
MuGuide pdf-ben
On-line kézikönyv:
Mu Online Philippines honlapján.
Egyébként Frosty által korábban belinkelt szövegben azt olvastam, hogy a www.muonline.com honlapot is teljesen átalakítják és a kézikönyvet is frissítik valamikor a béta tesztelés közben vagy végén 2006. tavaszáig.
Global DW 11x