81
Black Eyed Peas- avagy csíped őket?
-
Ironman2 #81 Na.Látszik hogy csak 2007-ig volt rajongás. -
#80 Hy
2 éve nincs új albumuk? -
BettyLoL #79 Hali! Imádom a BEP-et csak az a gond, hogy 2 éve nem csinálnak semmit!!!Szerintem hararosan szétválnak!Bár az nem lenne jo! Amugy ebbe a szobába jo lenne egy kis élet!! -
#78 hát,én aztán annyira más zenét hallgatok hogy még,de a peb szerintem sem olyan rossz,sőtt,az egyetlen olyan "diszkó" zene amit meg tudok hallgatni.a diszkó nagyon-nagyon idézőjeles,oké?ez a banda pár lyan dolgot is belefoglal a dalaiba,ami valahol érték.a where is the love c. dalban pl.de nem akarok ennyire belemenni,mert nem az én zeném,csak gondoltam hozzászólok én is...
fergie-t amúgy én is elintézném...nagyon jó nő,csak a fele műanyag...
-
#77 Kábé ;) -
#76 BEP? phuj. Nem eléggé Beast zene. Nem yo. Ráadásul ez a Pump it naggyon xar lett, idióta egy feldolgozás, az eredeti kétmilliárdszor jobb volt, pedig nem is az ilyen zene tetzik. Hiába, no ugye akinek nuku ötlet, az lop... -
Daza500 #75 Elmegy a p*csába -
#74 Máhá, máhámáhámáhá... Értelmes zene. Atomot nekik! -
#73 elmegy... -
#72 Jó zene -
Grusi #71 Röviden annyi a véleményem, hogy bár én a rockzenét (és általában a hangszeres zenét) szeretem, a BEP tök igényes muzsikát tol - és nem elhanyagolható, hogy az énekesnőjüket csúnyán megraknám. :D -
Liliomfa #70 bep a legjobb !!!!!! -
#69 Naon jó a BEP még mindig!!! Egyb. Boldog karácsonyt, és boldog új évet mindenkinek!!! -
#68 Én tökre komálom föleg a Pump it-et,amit most nagyon szeretek hallgatni a Black Eyed Peas-ek közül! -
blackgamer #67 miért vannak CCCP feliratu melegítőben?
ez valami új trend? szerintem szánalmas -
#66 Nem tuggya valaki,hog yhonnan lehetne letölteni a Monkey Business albumot? -
#65 HY! Sztem naon jó az új számuk a Bepnek! Lehetne ebben a topikban beszélni, mármint úgy értem, van itt élet??
-
#64 ahoz neked semmi közöd :P úgyse ismernéd a felét se -
#63 Nem szereti a Bep-et Stigmata. Te szereted?? -
#62 Mert te akkor mit szeretsz??? -
#61 "avagy csíped őket?" -
#60 mos mit pattogsz? nem az a téma címe hogy "csíped őket"? én csak megmondtam hogy én nem csípem őket
mellesleg ebben igazad van hogy aki bep rajongó annak nincs érzéke a zenéhez és nem szereti azt amit én -
#59 Ízlések és pofonok! Van aki szereti meg vannak olyanok akik nem! Lehet, hogy amit te szeretsz azt a BEP rajongói utálják! És élőben lehet hogy nekik is rossz az a zene amit te szeretsz!!! -
#58 nekem nagyon nem teccik a zenéjükl :P főleg élőbe bazz, eccer hallottam elég is vót egy életre :D -
Lila Croft #57 Én nagyon szeretem őket!!!
Nézzetek be ide:www.black-eyed-peas.atw.hu -
#56 nem annyira bejövős. -
#55 Hát nem nagyon,de ez a topik erre készült, nem de??? -
#54 de...de te úgy vetted észre, hogy itt valakit érdekel a BEP? -
#53 Moni, ha te csináltad ezt a topikot, akkor valami híreket írhatnál!!!
nem??? -
Goth #52 ááh csalódtam benned :DDD -
#51 a Let's Get It Started jóak szám :) -
#50 upsz ez nem ide jött volna :DD -
#49 áh mán itt nincs jó hangulat :( -
Vlala #48 köszi! -
#47 átírtam ! -
#46 tudjuk :D csak elszúrtam véletlen -
Vlala #45 Nem jó a topic címe... -
nyasdgem #44 NEKEM CSAK PÁR SZÁMUK TETSZIK DE SZERINTEM JÓK -
#43 A legjobb együttes!!!!!!!!!!!
SZERINTEM -
#42 Ja és már koncert is volt.
Bezzeg vannak elöadók akikre egy egész életen át hiába várunk.
Egyébként semmi bajom velük,egy aktuálisan felkapott benda.