Kevin Mitnick érdekes hacker történetek után kutat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lelehet netbö tölteni valami hacker könyvröl szolo fejezeteket?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mennyibe került? 10? 😊 mert ha igen jól átbasztak! 😄
hát... FREE KEVIN! 😊
500$ért annyi kitalált fake storyt kap majd hogy abból simán könvet irhat. Itt valami más is lehet a háttérben, kell hogy legyen annyi esze hogy tudja, hogy ebbe csak néhány hülye menne bele. Vagy õ elfelejtete hogy nem 500$ért ült 😄 ez már csak nevetséges uzsonnapénz lenne neki is
500$ért annyi kitalált fake storyt kap majd hogy abból simán könvet irhat. Itt valami más is lehet a háttérben, kell hogy legyen annyi esze hogy tudja, hogy ebbe csak néhány hülye menne bele. Vagy õ elfelejtete hogy nem 500$ért ült 😄 ez már csak nevetséges uzsonnapénz lenne neki is
http://www.lohere.net - a MagyarChan
sztm a tizenéves gyerekekre hajt, azoknak 500 dollár nagyon sok pénz
Összeállít egy könyvet az 500 dolcsis történetekbõl aztán kis szerencsével még igy is degeszre keresi magát. Igy könnyû könyvet írni. Másrészt meg a bûnüldözõ szerveknek is megkönnyítheti a dolgát. Aki tényleg elég érdekes és "látványos" dolgot csinált nem lesz hülye 500$-ért kockáztatni.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ha eddig megúsztam, majd pont most fogok publikálni 😊
TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu