3263
Szal...
  • tigeroo
    pls képeket! nekem teccik...csak nem tudom elképzelni..:)
  • antijedi
    még egy kérdés: a match duel-nek vagy minek mi az értelme??
    mivel ha egyesével jáccom akkor ha nyerek tuti kapok lapot ha meg azt akkor ha egyet nyerek töbit nem ako buktam egészet, vagy ha azt megnyerem több lapot kapok vagy mi?
  • antijedi
    amugy mindig ugyanez a muki lesz uyganezekel a lapokal csak?
  • antijedi
    tök jo hogyha vélelten nyerek akkor is oylan lapot kapok ami gyk használhatatlan :)
  • Venom
    jaja gépet röhögve elverem énis ^^
    3. részét várom a legjobban a gamenak mer álittólag abban lessz multi! reméllem télleg lessz benne.
  • Sephi
    Na 100% !!!

Megvan az oszes kartya!

A gepet most mar rohogve verem el :))) Habar mar ugy 30% oda nem veszitettem egy kort se :)
  • antijedi
    az alap 40 +2 amit sikerült valahogy nyernem (és mielött aztmondod, nem nincs több alapból egyátalán...)
    csapdalapok meg tényleg jok csak éppen soha egy darabot nem tudok huzni ha meg véletlen sikerül neki tuti egyből van mivel leszedni... :/
  • xtimer
    antijedi:Hány kártyád van a deckedben????
    Különben kurva egyszerű elverni az ellent,ha van egy jó kis csapdalapod,csak tudni kell hogy mikor célszerű elhasználni!!!!
  • tigeroo
    képet lkötök be??
  • antijedi
    ja meg azt már meg se merem emliteni hogy neki midnig pont az a lap jön ami neki kell nekem meg sose (arról már ne is beszéljünk hogy a kö-papir-olló hülyeség mert gyk auto a gép nyer...)
  • antijedi
    léy = lény
  • antijedi
    ja és mindig ez az egy muki csak az ellenfél?
  • antijedi
    már belejöttem fejből tudom még az ő lapjait is szinte hogy milye van, csak éppen ha véletlen nyerek is kapok iylen lapot hogy 700/500-as léy semmi spec-el, hát anyád!...
    és ettől fügetlenül akár hogy nézem neki midnen szempontbol sokal erősebb lapjai vanak, egyáldozatos lapja simán kiüti az én fusionos léynemet meg ilyenek...
  • Venom
    jaja könnyű belejönni.
    Nekem már megvan az összes kártya benne, Kaiba the Revenget várom már nagyonn :)
    Reméllem lehet majd benne használni a mostani deckem.
  • Cobra.
    Nézd végig, hogy milyen kártyáid vannak, nem csak azok vannak indulásnál, amik a deckedben vannak. Használj varázs és csapdakártyákat. Majd belejössz.
  • xtimer
    CSak ugy megemlítem hogy még az elején a legkönnyeb elverni az ellent.
    Próbálkozz csak és tanuld meg hogy melyik kártya mit tud!!!!És neked is vannak jó kártyáid csak előkell öket hívni!!!!
  • antijedi
    hát ez a game tiszta röhely hogy első enemyt nem lehet leverni sehogyse...
    én itt szarakodhatok az 1200 at sebző kártyáimal, ami érne valamit is vagy nemhuzok vagy egyböl kilövi valamivel, ő meg jöna 2000+ t sebző lapjaival amiket vagy átütni nem lehet vagy kiüti öszes emberem..., ha meg véletlen jol mene ako egyböl menyomja azt a megálithatatlan faszomtugya miylen erőt amitől auto vesztek..., hát ez a game egy nagy lol...
  • antijedi
    erdekes ez a game...
    honnet lehet jobb lapokat szerezni mert? most az első elenfél akit bead bármikor level mert egyszerüen a legszarabb lapja is jobb mint nekem bármelyik... :/
  • antijedi
    nah megvan..., és nem kellet hozzá winzip csak ugy mondom... :p
  • antijedi
    hát ez nem megy
    a *.z01 stbből kiszed winzip is meg winrar is egy csomo hasonlo nevü de *.001 , stb kiterjesztésű filet, na azal micsináljak mert winrar valami hibár ir ki, winzip nem is látja őket, totalcommander meg cask *.out ot csinál belőle
  • antijedi
    ugye nem kell neki fullos winzip?
  • Venom
    hát nem.
  • antijedi
    jajjj, winrar nem eszi meg? :/
  • Venom
    Winzip-el kell összerakatni/kicsomagolni.
  • antijedi
    ja látom már fent van, szedem is le, csak azt nem tom ezekel a z01 és társaival mit kell csinálni..., mert raba már láttam iylet de zipbe? na remélem winrar megeszi ezt is :)
  • antijedi
    mármint nem a warezcenter hanem valaki irt lent egy másik honlapot
  • antijedi
    a lent emlitett honlapon fent van már a game?
  • Venom
    nekem is XP-m van és mégse csinálja...
    nemtudom milehet a gond :(
  • xtimer
    Nekem is nagyon bejön a gamma,csak egy gond van hogy állandóan lefagy a játék mikor yugi summonálni akar!!!!
    Ez miért van???
    Lehet hogy az oprenszer miatt(Xp-m van)????
  • Sephi
    Aha !! koszike!
  • Venom
    C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common\system.dat <------- Ebbe a fileba menti bele hogy mijen lapjaid vannak meg és mejikből mennyi van.
    Lapok elrendezését meg kikell exportálni.
  • Venom
    Jaja ^^
    és a kiegészittők is azonn az oldalonn lesznek fent.
    És ha már most multyzni akartok akkor a http://freeportal.hu/yugioh/ oldalonn olvassárok el a [ Legacy of Chaos klán ] témát hogy hogy lehet.
    Yu-Gi-Oh! Virtual Desktop kell hozzá. letöltéseknél megtaláljátok. kis infó meg abba a témába amit mondtam.
  • Cobra.
    a 25-ös hoozászólásban van (lesz) ingyenes link is
  • cenobite
    A Yu-Gi-Oh pc-s verziója fent van a warezcenter-en:
    Warezcenter

Itt az sms részre kattint, és voila. Valami 160 Ft körüli sms-t kell küldeni és tölthetsz 2 napig.
  • Cobra.
    azt szerintem nem lehet, bár még mindig nincs meg a Power of Chaos
  • Sephi
    A fene egye meg! en nem tudomk a kartyakat atvinni mask gepre. :((((
  • Cobra.
    PC-s verzió
    ez az első rész, de mindjárt jön a 2.
    igen, ez az alapjáték
    2 kiegészítőt írtak a www.konami.com -on
    ne kérdezz ennyit Serpa

Venom: szólj Raisu-nak, hogy siessen
  • Serpa
    ezt min lehet játszani ?
    hány része van ?
    alapjáték mi ?
    kiegészítések ?
  • Venom
    http://freeportal.hu/yugioh/ <----A Power of Chaost erről az oldalról lehet majd letölteni úgy kb 1 hétenn belül.
    cikkek menüponton belül lessz.
  • Gumbo
    ok kösz