3263
Szal...
-
#183 nekem vannak repléjeim csak aza gond hogy nem fogod tudni lejátszani őket :(
tudnillik elbszták a replay részt és ha nincs még olyan lapod ami a replayban szerepel akkor kidob a game :( -
#182 az már elég jó! én viszont már nem birom +verni azt a hülye yugit mert sokkal jobb lapjai vannak mint nekem... -
CéZé #181 92/155
jelenleg itt tartunk :) -
#180 300 új kártya? Az igen!!
nincs valakinek egy jó kis replaye a saját vagy más játékáról? amiben már szinte az összes kártya ki van váltva és úgy játszik! -
#179 Vagyis ebben a hónapban. Csak szt sajnálom, hogy nem 3d-s lesz. -
CéZé #178 talán tavasszal :) -
#177 Az mikor lesz? -
#176 ha kiadják akkor igen. -
#175 jó csak azt hittem mivel te írtad akkor azt a bejegyzést!
És KÖSSZ! -
CéZé #174 ez is jó oldal -
#173 Felfog maj kerülni az oldaladra a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: KAIBA THE REVENGE kiegészítő is? Vagy letölthető valahonnan? -
#172 oldal már elköltözött!
http://gportal.hu/portal/ygo/
ja és nem én vagyok az oldal készittője... -
#171 Nem lehet leszedni a telepítőjét a dektop yuginak csak az updatet! Csináld meg légyszi! -
#170 Nincsen valami magyar nyelvű "tippek és trükkök" vagy valami krtya leírás stb. ? -
#169 Köszi mindenki! -
#168 Hát polymerization vagy hogy vagy hogy van leirva. varázslap. Az kell + hogy a kezedben, illetve megidézve ott legyen a 2 összetevő. -
#167 Tehat. Kell eloszor is egy olyan kartya ami a fusiont hivja elo. Nem tudom mi a neve mert en soha nem hasznaltam. Majd ha az megvan olvasd el a robot sarkany kartyan hogy miket kell egybeolvasztani hogy megkapd. Pl egy sima sarkany es egy acel katona. Ha neked ez a ket kartya megvan plusz a Fusion card akkor Activalod es megkapod aze a kettojert a sarkanyt. -
#166 Megpróbálom!
Baloldalon az én különálló paklimba van egy robot gyík azt hogy tudom előhínvi?
bal oldal lefordított pakli, ha rákattintot akkor kinyílik egy új "ablak"és abba van benn
Na elég világos? Segíts légyszi -
#165 ha kicsit pontosabban leírod, hogy mire gondolsz, akkor valószínűleg tudok segíteni -
#164 de pc-n sajna nincs -
#163 A régiben hogy lehet előhívni a baloldalt lévő lapokat? -
#162 PS2-be van olyan Yu-Gi-Oh-s game ami 3D ^^ -
#161 Ha kijön a játék, akkor biztosan , de hogy honnan, azt nem tudom -
#160 Le lehet valahonnan tölteni? Nem tudod? -
#159 Ez egy kiegészítő a PoC-hoz, de lehet elvileg önmagában is játszani vele. -
#158 Egybéként a játék neve:Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: KAIBA THE REVENGE.
Remélem majd valahonnan le lehet majd tölteni. -
#157 Na még egyszer:
-
#156 Most megjelent, vagy fog, egy új játék. De a képek alapján, ebben sem lesz 3d-s csata.[img}http://http://www.gamebiz.com.au/content/ygo_pc__kaiba_eng_13_thumb.jpg[/img] -
#155 Talán majd egy következő verzióban úgy lesz (jó lenne) -
#154 Nem nagyon értem az angolt. De már rájöttem a dolgokra, és ahhoz képest nem is rossz játék. Mondjuk azt sajnáltam, hogy a szörnyek nem hologrammosan vannak megjelenítva, mint mondjuk a mesében. Szerintem pedig így sokkal jobb lett volna. -
antijedi #153 tutorialt nyomd végig -
#152 Talán mert az ellenfél szörnye erősebb -
#151 Le tudná nekem valaki részletesen írni, hogy hogy kell játszani? AMikor támadok mindig tőlem vesz le pontot. Ez miért van? -
#150 Majd körülnézek. Most megyek. Majd visszanézek, és megosztom a játékkal kacsolatos észrevételeimet. Vagy kérdéseimet. Szeva. -
antijedi #149 na ez megint zavaros lett, bogozd ki pls :P -
antijedi #148 huhh, néz meg valami hivatalos odlalt vagy nemtom ott titi vn fent..., vagy googleba game neve +screenshot ... :) -
#147 Képet nem tudsz adni a játékról? -
antijedi #146 peches :) -
#145 Azért vagyok zavaros, mert reggel 6:10-kor keltem, 7:45-től egyfolytában órám volt, és most végeztem. Ezek után ne csodálkozz. -
antijedi #144 na ez kcsiit most zavaros volt látom neked is korán van..., amugy nem tok se maygaritásrol se magyar leirásrol de nem egy bonyolult game...