3263
Szal...
-
#223 vkinek sikerült összegyűjteni Exodia 5 darabját ?
nekem megvan a bal lába. -
Nonoo #222 Miben(hol) irtátok át a regisztációt és az elérési utakat??
-
#221 Mukodik!!! Koszonom szepen! -
#220 De ezzel a trükkel az is megoldható. Így simán ment a játék 98 alatt.Valószínűleg akár Me alatt is. -
#219 De nem fagyik le!
Siman nem menti le a kartyakat! -
#218 Ezzel kapcsoltaban van egy történetem:
2.gépem van. Egyik a hugomé(Win98se), a másik az enyém(WinXPSp1). Mivel a 98-as gépen nem volt elég tárhely, oda úgy raktam fel a játékot, feltelepítettem az én gépemre, és onnan másoltam át a 98-as gépre, + kiszedtem a játék regisztrációját, kicsit átírtam(elérési utaka), és már elég régóta tökéletesen megy 98-on is. Persze még így sem garantált a fagyásmentesség. -
CéZé #217 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP/ME/2000/98SE
450 MHz Pentium II (or equivalent)
128 MB RAM
DirectX 8.1 compliant graphics card
DirectX 8.1 compliant sound card
DirectX 8.1 or higher (DirectX9.0b included on disk)
CD-ROM drive
300 MB free hard disk space
Keyboard and Mouse
-
#216 Néztétek a readme-ben, hogy egyáltalán támogatja a win98-at ? -
Nonoo #215 Nekem is ez pont a bajom, hogy az xp-s gépen lementi a kartyákat, a Milleniumos gépemen pedig nem!!
Kellemetlen
-
#214 Na? Senki semmi? -
#213 Gyerekek nagy gondom van nekem kerem...
Szal felraktama gamat egy Win98-ra es az a bajom vele hogy amikor nyerek egy kartya tmajd kilepek a jatekbol ... majd ujra par ora mulva belepek mar az elozoleg nyert kartyak nincsenek meg! Mintha resetalodna Es ha le is akarok menteni egy deck-et akkor sem menti le nekem.
Megneztem otthon es nekem abba a konyvarba ahol a Yu-Gi van (nekemXP-em van) ott nekem van a sima Yugioh konyvtar amit feltepit es van egy yugi COMMON FILES is. De ez a utobbi file a Win98-as gepen nem is jelenik meg!
Nem tudna valaki tanacsot adni nekem?? -
antijedi #212 okok,np :) amugy pl a magic the gathering online nekem tökéletesen emgfelele de az asszem fizetős... :( -
#211 Jo hat akkor nemtom. abban van online game, azér írtam. -
antijedi #210 én a rendes hagyományos kártáys dologra gondoltam, a battleground egy fos, sorry hogy ezt nem irtam előre :) -
antijedi #209 sorry hogy embbe a topicba irom de itt legalább van élet és ez is hasonlo game, és mgé multi is van bene 8vag yonline verzio vagy mi) :P csak kéne fullost szerezni valahonnan :) -
#208 Magic the gathering - battlegrounds van. dev-mtg1.bin <- igy keress rá dcn. -
antijedi #207 kérdés: magic the gathering-et nem tud valaki 8akár onlány nem trial akar single) ja és ha elhet menyen xp alatt :) -
#206 Az alapján készült... -
#205 nfo -ban ez van !
System Requirements: P2 450, 128 Mb RAM, Win 9x/ME/XP, DirectX 8, 3D Card -
#204 http://gportal.hu/portal/ygo/
a gépigény szerintem elég alacsony (bár 300-as Celeronon nem valószínű, hogy megy) -
#203 milyen gép kell ehhez?
van valami szabálygyüjtemény magyar neylven?
-
#202 ??? -
Tango #201 re all
-
#200 Hmm nallunk megy itt egy ugyanilyennevu rajzfilm...eleg hulyeseg szvsz
mondjuk lehet hogy a jatek nem -
-
#198 Sajnos csak ellene, a kiegészítőkben is csak +1 ellenfél lesz (Joey, Kaiba) -
#197 Power of Chaos -ban csak Yugi ellen lehet játszani ? -
#196 Jó kérdés mikor jelenik meg? -
xtimer #195 nem ugy volt hogy a kaiba the revange-t 10.-én adták volna ki???
Elhalasztották a kiadást vagy mi? -
#194 Kár :(( -
#193 Sajna nincs :(
Talánn majd a Kaiba the Revengebe meglehet nézni. -
#192 Francba hát akkor tényleg elég jól elcseszték...
Nincs valami progi amivel átt lehet konvertálni, vagy valahogy megnézni? -
antijedi #191 igen -
#190 Yugi the destiny --> ez az alap játk PCre, igaz ? -
Lolka #189 Sikerült!
Köszi a segítséget! -
#188 A multi nagy otlet! Azzal kaszalni fog!
Nekem mar megvan oszes kartya ebbol. Alig varom a uj reszt! -
#187 Részletesebben az oldalon, jobbra a Letöltés alatt, próbáld ki a Help!-et. -
#186 1x egyesíteni kell a fájlokat Total(vagy Win) Commanderrel, és 1x ki kell tömöríteni. Vagy fordítva. -
Lolka #185 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Letöltöttem azt a 2xx megás játékot a gportálos oldalról.
kicsomagoltam és aszem ezt még1x kikell csomagolni. Nos itt a bibi mivel azt írja a rar-om hogy nem teljes vagy sérült az állomány! Mit ronthattam el?
Getright-al töltöttem le és winace és winrar-al próbáltam kitömöríteni! -
#184 aza 300 lap még semmi :P
van olyan GameboyAdvanceos ygo game amibe több mint 1000 lap van :)
de reméljük egy újabb verzióba már lessz több mint 1000 lap és Multiplayer is hejet kap :)