3263
Szal...
-
wrongo #263 Olyan problémám van vele, hogy win xp alatt 1133-on futó Duronnal, Gef4200Ti-vel a kő-papír-olló résznél egyszerűen megfagy az egész. Érdekes módon azonban Win Me alatt megy tökéletesen.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni, hogy menjen xp alatt is? (a kompatibilitási beállításokat már próbálgattam) -
VGQ #262 köszi.
És az a sok kártya mire jo???Me tudom öket tenni vagy mi?? -
#261 Innen elvileg le tudod szedni, de elég sok darabban van, és nekem több részlet is hibásan jött le. A PoC-hoz nem kell emulátor, az PC-s játék. Viszont vannak az oldalon GBA-s játékok, azokat érdemes kipróbálnod, elég kicsi a méretük. Találsz emulátort is hozzájuk. Ajánlom a World Championship Tournament 2004-et. -
#260 A Konami honlapján a jobb felső sarokban lehet kiválasztani, hogy melyik játék infojára vagy kiváncsi. -
VGQ #259 Hi
lenne egy bugyuta kérésem.Lécci adjatok egy linket ahonnan le tudom szedni teljes gamét.Meg ha esetleg van akkor az emulátort is.
Visszaolvastam,de nem találtam,lehet átfutottam rajta csak:( -
antijedi #258 egy linket tudsz adni róluk? vagy esetleg ide is berakhatsz párat -
antijedi #257 naláotd... :) -
#256 Uhh, most nézem az Xboxos verzió képeit, "kicsit" komolyabb, mint a GBA-s vagy PC-s verzió. -
#255 Most nézem, hogy ez még csak a második verzió, Joeys még nem volt, úgyhogy bocs, tévedtem. -
antijedi #254 olvastam és azát irtam, csak lemaradt a válasz felirat... :)
szal arra akartam csak kijukadni hogy nem is volt kérdés hogy az első keigben nem lesz multi már akkor sem amikor az alap kijött... -
#253 Antijedi először olvass, utána írj.
Serpa, szerintem felesleges helyfoglaló az Exodia, kár vele foglalkozni. -
antijedi #252 azért nem irják mert nem is lesz..., már elején megmondták hogy asszem csak a 2. vagy 3. kiegben lesz multi... -
#251 megvan Exodia bal keze is !
Yeee !!!
-
#250 Amit belinkeltél hivatalos oldalt, ott nincs róla említés -
#249 ezt honnan veszed? -
#248 Nem írnak rá multiplayert -
#247 nforce-on sincs még kinn. -
antijedi #246 nah láttam már full-t is de csak német..., eheh :(( -
antijedi #245 demo már van asszem..., de full sehol... :( -
#244 ja én sem találtam -
CéZé #243 Ja csak még nem lehet hozzáférni :( -
#242 Megjelent? Király! -
#241 Megjelent a kaiba the revenge!
http://www.konami.com/powerofchaoskaiba/
Gportalos oldalról majd lelehet tölteni de hogy mikor azt még nem tudom. -
#240 Vagy miért raktad ebbe a topikba be? -
#239 ez mi akar lenni? -
Sirdares #238 na igy mar okes volt:) -
Sirdares #237 -
Sirdares #236 http://www.beholder.hu/pic/galeria/0195i.jpg -
Sirdares #235 Ahoj antijedi... regen lattalak a megameken , mi tortent? -
#234 Ha a Start menü->Futtatás untán beírod, hogy Regedit, a megnyíló ablakban taláhatók a számítógépre telepített játékok, programok regisztrációs bejegyzései. A legtöbb program a regisztrációs bejegyzése nélkül nem tud működni, és ha a Yugi-Oh-t elrakod máshova, itt is át kell írni ezt azt. -
#233 Mikor jelenik meg? -
antijedi #232 hát én még semmit sem tok... :( -
Nonoo #231 Nekem már csak egyetlen egy darab kártya hiányzik!!
-
#230 Most már lehet valamit tudni a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaoba The Revenge -
#229 rosszul emlékeztem.
nekem is jobb láb van. -
#228 de te régebbóta játszol mint én, és én már nem is nagyon érek rá -
#227 Nekem mar megvan :) -
#226 nekem a jobb lába van meg... -
#225 yuginál persze elég gyakran, mi ?!
pedig azzal le lehet könnyen gyakni ! -
#224 Megvan, de soha nem adja be a zsido :\