3263
Szal...
-
#623 valoban nem irtam,hogy hol,bocsi... :)
A polus centerben vettem,de barmelyik ilyen bevasarlo kozpontban talalsz szerintem ahol van jatekbolt. -
#622 én sztem is az a helyes csak!,nemtudok paklit összeállítani
a Yugisban mert valamiért elveszik amikor rányomok a Back-re -
#621 nekem vagy 3-szor kirakta a EXODIÁT amivel rögtön
megnyeri.kibaszott. -
antijedi #620 meg mégegy kérdés: ezeket az átvezető animokat meg céglogokat meg egyébb baromságokat nem lehet valahogy kiirtani a gameből? mert csak az időt huzza vele és már láttam mindet ezerszer , kicsit már idegesitőek... -
antijedi #619 nah feltettem alap gamet de nagyon nem vágom hogy lehet yougis decket áthozni kaibába akármit akárhova probálok exportálini meg importálni import végén mindig az a válasz hogy nem tudja a paklit felépiteni a most meglévő kártyákból... -
#618 Ezt a replayt okvetlen nézzétek meg!! Megidéztem Kaiba rémálmát :P
Venom_VS_Kaiba12.ydr -
antijedi #617 jah van iylen nekem is votl párszor :) -
VGQ #616 Köcsög kaiba megint szemétkedett!!!
Van 2 harcosom,meg a dragon slayeres summon lapom,erre meg fog egy mezei harcos és megtuningolja 4 lappal!!!!!!!!
kb 4200/3000 lett,naná,hogy kiütötte szegény dragon slayerem.Erre idézek valami trutyit.Volt valami speciális skillje ami levette az összes bonusz lapot az ellenfélröl erre meg a következö körben kidob nekem egy szörnyet és felerösiti 5 lappal!!!6200/4000 körül járt.Igaz nagynehezen nyertem,de ez akkor is bunkoság volt a gép részéröl!!
És én most játszok elöször ilyennel szal az alap paklival gyakom szegény kaibat.:p
Ugy a kihivás:) -
#615 én most összeszedtem pár jó lapot :P
de sztem elősször yugit kéne végigvinned, énis ezt tettem és a kaibában már szuper deckel kezdhettem :) -
antijedi #614 amugy marha jó hogy eddig amiket kaptam lapokat 80% full szar lap... vagy ha nem szar akkor meg már volt pár oylan... :) -
antijedi #613 látam egyet megnéztem... , ugy könnyü is de én alapdeckel nyomom és néha még igyis balfék ez a kaiba... :)
ezért lenne jó ha lenne már multi... :/ -
#612 nekem fasza paklim van ammi annyit jelent hogy énis mindig jót húzok :P lázsd a replayeket. -
#611 léptem! -
antijedi #610 minek ehez szabálykönyv? ez smot nem jutott eszembe fejből de amugy tök fölösleges szvsz, ugyis a mákrol szol az egész game... :) pl előző mecsen azon buktam el hogy bármilyen jó lepot hoztam ki azonnal kilőtte valami kurva spelkardal..., sőt vagy 3szor megcsinálta egymás után hogy ahogy huztam a paklibol egyó lapot azonnal eldobatta velem..., érdekes hogy a gép mindig jót huz... :) -
#609 menny el a tüzsárkány.hu-ra nemtudom a pontos címet lejjeb
leírták és ott töltsd le a magyar szabálykönyvet majd
olvasd el és aztán let duel! -
#608 jaja! -
antijedi #607 5. szintü szörnyidézéshez már kell áldozat ugye? -
#606 semmi de télleg semmibaly -
#605 ja bocs. -
tmate6 #604 http://gportal.hu/portal/ygo/ -
#603 nemrég azt írja nem azt hogy hol!! -
#602 de bazzzzzeg!!!hát nemérted hogy nem írja hol vette???
engem az érdekel hogy hol meg mennyiért.! -
#601 én full ablakra rakom és ha akrok valamit akkor nyomok egy ALT+TAB-ot :P -
#600 Bazzmá!!! 487-ik hozzászólás ebben a fórumban!!!!!!!!!!!!!!!
Nézzémá kürül bazzeg!!!! -
#599 Venom_VS_Kaiba11.ydr -
#598 hálló -
antijedi #597 jah oylan volt néha de az nem gáz... de nekem ki is fagyott néha mindig a végén... :/ -
#596 Antijedi én is átraktam ablakosra, és azóta néha megakad Kaiba kártyalerakása előtt 1 sec-re, de ki nem fagy. -
#595 de nem írja hol!!! -
#594 ha pont azt irta! #487 -
#593 hanyadik hozzászólás? -
#592 ezenn a fórumonn :P lapozz arréb 1 oldallal :P -
antijedi #591 hát ha igy... :) -
#590 igen de hol??(nem üvöltés!) -
#589 hát ha így vélekedsz... -
antijedi #588 mert kurvanagy időpazarlás hogy eg yilyen game közbe ami az embert csak félig vagy negyedig foglalja le ne tudjak semmi msát csinálni... :)
annyira azért nem jo game az hogy csak ez menyen nonstop :) -
#587 miért nem? -
antijedi #586 ehh fullba meg nem fogok nyomni egy ilyen gamet akkor inkább del... :) -
#585 meglehet hogy attól fagy le :P uninstallnál a kártyákat nem törli.
elősször próba full screen. -
antijedi #584 megint kifagyott..., nah ha ujrarakom akkor hogy lehet elötte kimenteni kártyáimat? :)
másik: az lehet hogy attol fagy hogy ablakban nyomo és nem fullscreen? :)