Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

← ElőzőOldal 66 / 66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jaj nekem fizus FTP-em van 😞 Sajnos nem tudok segiteni de miert nem probalod meg DC -en ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
De honnan tudnám letölteni?😊

Bazinga!

Sephi
Te ez egy erdekes kartya jatek! Es nagyon szepen megvan csinalva elvezetes! A lenyeg benne hogy jol el kell verni az ellenfelt es nyereskor kapunk uj kartyat. Ossze kell gyujteni az oszeset! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
Hmm...ezt honnan tudnám leszedni? Képek alapján bejön 😊

Bazinga!

Sephi
En mar annyit nyomtam hogy mar oda se nezek a pontozasra mert mar tudom melyk szorny hany ATK es DEF ponttal randelkezik... kicsit faja fejem 😊

Sephi

barret
ne bántsd Sephit mindig így ír! meg lehet szokni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Cobra.
World Wide Edition, Gameboy Advance-os verzió, több info a http://yugioh.fw.hu -n

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sephi
Mijaza WWE?

Sephi
elnezest...

Sajnos ingyent nem tudok de jatek maga csak 250 mega korul forog szal ha lesz gyors net eleresem szivesen lekuldom neked.

Cobra.
Jó játék, bár newm ártana kicsit finomabban fogalmaznod.
Multiplayer nagyon kéne hozzá, mert a WWE-t már kicsit unom a gép ellen.
Tudsz írni egy ingyenes letöltõhelyet ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sephi
Hattez kurva jo ez a gama. Igaz nehez megtanulni es megerteni de nekem sikerult 😊

Kurvara el lehet vele szorakozni es kicsi fuggest is letrehozhat ha nem vigyazunk.

Esetleg valaki jaccik vele? Nem tudgyatok nincs benne multi? Azaz LAN gama? Mert en nem lelek 😞

← ElőzőOldal 66 / 66