3263
Szal...
-
#663 :) -
#662 áhhhá.megvan meik az a bolt.
És a kieg. pontos árát nemtudod? -
#661 ket ilyen nagyobb jatekbolt van a polusban,aszem ez van kozelebb a pizza hut-hoz ,egy ilyen beugroban van es nagy ures ter van elotte
lehet,hogy volt pegazus starter deck-is nem emlekszem,mert egy hete voltam ott es akkor meg azt se tudtam mi az a yu-gi-0h :)
csak a lanyom befuzott,hogy kell neki ilyen kartya ,azert vettem,de azota en is yu-gi-oh fuggo lettem es tobbet jatszom mint o :D
-
#660 misok meló azonn
meg amúgy se szedtem én le mindent csak amire szükségem volt, légyszi kímélj meg attól hogy 2KB/sec-el keljen feltöltenem 14MB-ot PLS -
#659 ez helyileg ott van a Pizza Hut mellet nem? -
#658 de az marha sok meló tölsd fel légyszi
nembaj ha sokára lesz fenn -
#657 elküldeném de becsomizva is 14MB lenne és a feltöltés nemvalami gyors az én netemmel :(
http://stop2shop.com/yugioh--yu-gi-oh-single-cards.html
itt találsz képeket sőtt még kártya nevére is rálehet keresni, énis innen szedtem le. -
#656 azta...
ugye te nyomtattál ki kártyákat (ha nem bocs), nemtudnád nekem azokat a képeket elküldeni amiből a kártyákat csináltad? Nagyon megköszönném! Vagy felteheted arra tárhelyre is tömörítve amire a replayeket rakod. Kössz! -
#655 és ott lehet kapni a Pegazus Strarter Deckjét? -
#654 5 darab :P
a pakliba van ebből 3 -
#653 EXODIA LOL :DDDD
neked hány kékszemü hósárkányod van? -
#652 a pontos ara 2498 Ft volt
vannak kiegeszito lapok is kis zacsiban, abban 9 db lap van es 1000 Ft kb -
#651 destiny vagy kaiba revenge? -
#650 1 change of heart, 1 summoned skull, meg 1 nemtommit, de szar, meg már megis volt -
#649 én megkaptam -
antijedi #648 még egy kérdés: ha felrakom yugit de nem szerzek egy lapot se és aztán kaibát akkor megkapm kaibába yugis alaplapokat is? :) -
#647 milyen kártyát nyertél ? -
#646 hát az gáz -
antijedi #645 akkor az elszs a gáz hogy én kaiba után raktam fel yugi-t :DDD -
#644 nemtud itt valaki játékokat feltörni ;)?(cracket csinálni) -
#643 tényleg?
akkor valahonnan szerezni kell cracket!!! :DD -
#642 az aszt csinálja hogy a yugiban a kaibás lapokat fogod tudni használni. -
#641 nemtudom mert nem indul el mert nincs crack hozzá:) -
#640 ujabb jo meccs :)
party -
#639 a patch mit javít ? -
#638 ott 2500 a pontos ára?(bocs hogy megkérdezem de
kicsit megdobbentem).és ott lehet külön kártyákat kapni? -
#637 itt vagy, antijedi? -
#636 ha fentvan a yugi a gépedenn akkor kaiba install utánn automatánn berakja a megszerzett lapokat. -
antijedi #635 engem meg az érdekelne hogy akinek sikerült átvinni a megszerzett lapokat az alapbol annak hogy ment? :) mert nekem még az alap paklit se engedi behozni (nem hogy a régebben elmentett deckem...) -
#634 még tovább kerestem de sehol nem találtam előfordulhat (amúgy a crackokat a "krekkerek" csinálják)
Írhatsz egy ilyen "krekker" társaságnak hogy törjék fel.:)Itt találsz magyar krekker csoportusolásokat, megírhatod nekik.. ( én a HCC-t javaslom) -
#633 lehet hogy a hekkerek nem vették észre hogy van a kaibában update a yugihoz? -
#632 én s etaláltam pedig néztem már több helyen is -
#631 énnis épp ahhoz keresek cracket de eddig nemsok sikerrel :( -
#630 az 1.0-s yugi the destynit emeli 2.0-ra
de ahhoz nincs crack tud valaki hozzá? ha tud akkor küldje el nekem vagy mondja meg hol lehet letölteni..
KÖSSZ -
#629 Kaiba CDn mi az az update ? -
#628 itt van 3 új replay:
első
második
harmadik -
#627 honnan lehet leszedni a kártyák képeit tudom már mondtatok egy helyet de azon kívül? -
#626 Valakinek már megvan az összes kártya Yugi -ban???
Feltudná valahova rakni azt a fájlt ami a kártyákat tartalmazza???
Csak azé van szükségem rá mert most jön lefele a Kaiba és szeretnék exportálni egy csomó jó kártyát. Már 92 -t megszereztem de most már mindig olyat ad ami van és már nincs kedvem jáccani! -
#625 aha -
#624 ha felinstallom a Kaiba -t, akkor a Yugi -t továbbra is el tudom indítani ?