Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mikor hivhatom elõ azokat a Lila szornyeket

Cobra.
A lila kártyák a fúziós szörnyek, a kékek a rituálisak. A fúziós szörny elõhivásához kell a Polimerization vagy Fusion Gate varézskértya és a pályán vagy a kezedben kell lennie a hozzá szükséges szörnyeknek. A ritual monsterek elõhívásához kell a megidézõ varázskártya (mindegyiknek van sajátja) és fell kell áldozni annyi szörnyet, amennyinek a csillagjai kiteszik a ritual szörny szintjét. Elõnye, hogy kézbõl is lehet áldozni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sugam
nekem van egy szombim és az kék az
mit jelent?

a lila kártyák azok mijen kártyák a sárkány pl. ??

Installnál ezt a könyvtárat csinálta 😊))))

Nekem is az van meg, "Common" ez valahogy odakerült 😊))

Devids Pro
te meg egy nagy marha...így elnyújtani 6000 kérdõjellel....
Venom te a CS-s Venom vagy????????????????????????????????????????

Venom
Common? ezt honnan szedted? elsõ a Yugi the Destiny...

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sugam
valahol fent van még?

Sugam
kösi

Sugam
na most nyírtam reggel 2 szor.
fuu volt egy olyan meccs amikor már levittem
LP-jét 200-ra és onnan vert meg fel is vettem
az eddigi gyõzelmeket!

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common

Sugam
a kérdésemre válasol vki?Yu Gi Oh-s alapjátékra
gondoltam

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

meg van belõlle egy full online változat is de az asszem havidijas 😞

hivatalos honlap
bár szerintem elég káoszos... 😊

amugy egyszer valamelyik cikben ezt irták ról:
"The grandfather of collectible card games."
és ez igaz is... 😄

nah ez asszem ez a vrzio ha jolemléxem: gamespotos cikk

legalapabb játék, gyk kártáys game õsatyja 😄 igy fejbõl nem tok linket de beirod googlebe és kidob pár millio találatot 😊
ez hivatalosan fizetos game (online) de van egy regebbi verzio ami felupdatele full király és van benne directconnect

Cobra.
Errõl van valahol valami infó, hogy milyen ?

hmm, megint kcsiit offtopic leszek a szokas kedveert 😄
nem tudom hogy ti miért játszátog a gamet , a rajzflim miatt vagy mert szeretitek az iylen kartyas gamekat, de ha a 2. akkor magic the gathering alap verziojaval elveileg meg lehet oldani multit, nekem msotanában fog lejöni szal ha valakinek van kedve nyomhatnánk kicsit amig ebbõl ki nem jön a multis version 😊

Sephi
Hmm... sziertneminkabb csinald meg magad. Igy nem egeszen fer...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Cobra.
GBA-s WWE-ben egy idõben azzal idegesített Kaiba, hogy rögtön kezdésnél benyomta a Raigeki + Cyber Stein-nel megidézett Blue Eyes Ultimate Dragon + Megamorph kombót. Csak úgy lehet ellene védekezni, ha valamivel kivéded a Raigeki-t, kükönben egy csapással leveszi az életerõdet.

szia
sephi nemtudod emailban átküldeni a mentett állásodat
üdv
Sephi
Nekem megvan yugi oszes kartyaja de Kaiba-nak valami eszmeletlen mennyi sokkal de sokal erosebb kartyaja van 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Cobra.
Ha támadóállásban van a kártya, akkor az ATK pontja az érvényes, ha védekezõben (keresztben van) akkor a DEF értéket kell nézni. Bár a PC-s verziót nem ismerem, de Kaiba ellen elvileg csak akkor van esélyed, ha van elég sok védekezõ trap kártya a paklidban. Meg nem árt, ha van nálad Dark Hole meg Raigeki. Sima szörnyekbõl pedig vedd ki az összeset, aminek az ATK-ja kevesebb, mint 1500, és nincs 2000-es DEF-ük.

sirály.akkor nem keseredtem el,hogy eddig 8-böl csak 5x vertem el😊
De ami igaz igaz Kaiba rettentöen csal!!!
Kézikönyvem egyáltalán nincs,ugyhogy kb fejböl jövök rá a szabályokra.A legujabb felfedezésem,hogy ha támadok és az ellenek az atk+def értéke nagyobb mint az enyimnek az összege akkor bukom az ütést.Ez tiszta parasztság.

Rohadt Kaibanák meg olyan lapjai vannak,hogy széttépem a hajamat rajta.
Volt egy menet a köcsögnek nem maradt csak 1 spell kártyája a harctéren meg vagy 2000 élete.Az én oldalamon ált 2 summon szörny meg 2 másik támado +legalább 2 speel kártya ere kidob egy lapot a harctérre és LEKASZÁLJA az egész seregemet egy mozdulattal!!!Hát hol a rákban van itt az egyenlö esély??A 0/3000-es kártyájárol nem is beszélve amitöl a falnak megyek.Kinn van neki,és addig kell szorakozzak amig valami jo spellkártya nem jön,és valahogy nem tudom eltüntetni a szar kártyáját az asztalrol,mert addig csak én szivok😞(
Genyoság az egész.

Ja és magyarázza már el nekem lécci valaki,hogy mi a fenétöl foglal ez a nudli program egy CD-nyi helyet?????
az a 315 kép meg a kis pálya+ a kodolás nem hiszem,hogy ennyi!!!

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sugam
ti nektek melyik van még meg
a Kaiba The Revenge-n kivûl?nekem
megvan a Yugi The Desteny.Ja és mi a címe az alapnak?

Sugam
én is!😛

hehe, smot vertem meg kétszer egymás után kaiba-t 😄

Sugam
Mi a neve az alapnak?
Yougi the Desteny vagy vmi hasonló?

Pf én még az alappal jáccok, megvan a kaiba is de majd csak utána jáccok vele ha ezt végigvittem, én már 10-bõl hatszor megverem, jó lapjaim vannak bár olyat is csinált hogy egy duel match-be úgy nyert hogy kétszer kirakta exodiát...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

szuper.... 😛

Match módnál ha három menetbõl kettõt megnyersz akkor három lapot ad 😊

biztató mi? 😄

Sugam
ahhh kösssz!

legyözöd annyiszor hogy az összes kártyát megkapd igy eggyesével... 😊

Sugam
És az elõzõ játékoknál más kártyák vannak?

Sugam
most vittem ki (gyõztem le) és az lenne a kérdésem
hogyan lehet mindegyik kártyát megszerezni
mert most csak egyet adott aminek a neve:vmi
thousand eyes.

lol 😄

Sephi
En vagy 20 menetet kezdtem el es kb a felet mar majdnem a kor kozepen kellet abbahagyni mert elonyel vezetett...

Egy kurva szornyre rakott 4! darab spell kartyat es felbaszta az erejet 6500 ra!!!!

Vki felrakna egy screenshotot? Érdekelne a grafikája...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

lol, akkor nem vagyok elkeseredve hogy 5 probálkozásbol nem sikerült megvernem 😄

Sephi
Hogy lehet ez ennyire nehez baszus??? En nem ertem! Komolyan ennek olyan kartyai vannak hogy nekem az oszes eros kartyaimat porig alazza!

Sephi
Basza meg az eg ma egesz nap jaccaotam Kaiba ellen es egyszer sem vertem meg!!!!!!!!!!!!!!!!!

kérdés: ha felrakotam a kieget és aztán rakom rá a full-t és abba bemásolom a régebben elmentet állásom hogy megkajam a ynert kártyáim akkor a keigben tudom használni azokat a lapokat? 😄

Jonny87
hát talán annyit, hogy védekezöben a védekezöpontjait nézi 😄 olvasd el a kézikönyvet.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Mit számit a védekezö állás illetve a támado állás???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Devids Pro
nektek már megvan a kaiba revenge?