Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nekem is az van meg, "Common" ez valahogy odakerült 😊))

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
fuu volt egy olyan meccs amikor már levittem
LP-jét 200-ra és onnan vert meg fel is vettem
az eddigi gyõzelmeket!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár szerintem elég káoszos... 😊
"The grandfather of collectible card games."
és ez igaz is... 😄
ez hivatalosan fizetos game (online) de van egy regebbi verzio ami felupdatele full király és van benne directconnect
nem tudom hogy ti miért játszátog a gamet , a rajzflim miatt vagy mert szeretitek az iylen kartyas gamekat, de ha a 2. akkor magic the gathering alap verziojaval elveileg meg lehet oldani multit, nekem msotanában fog lejöni szal ha valakinek van kedve nyomhatnánk kicsit amig ebbõl ki nem jön a multis version 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak úgy lehet ellene védekezni, ha valamivel kivéded a Raigeki-t, kükönben egy csapással leveszi az életerõdet.Hide and fear, Cobra Commander is here !
sephi nemtudod emailban átküldeni a mentett állásodat
üdv
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De ami igaz igaz Kaiba rettentöen csal!!!
Kézikönyvem egyáltalán nincs,ugyhogy kb fejböl jövök rá a szabályokra.A legujabb felfedezésem,hogy ha támadok és az ellenek az atk+def értéke nagyobb mint az enyimnek az összege akkor bukom az ütést.Ez tiszta parasztság.
Rohadt Kaibanák meg olyan lapjai vannak,hogy széttépem a hajamat rajta.
Volt egy menet a köcsögnek nem maradt csak 1 spell kártyája a harctéren meg vagy 2000 élete.Az én oldalamon ált 2 summon szörny meg 2 másik támado +legalább 2 speel kártya ere kidob egy lapot a harctérre és LEKASZÁLJA az egész seregemet egy mozdulattal!!!Hát hol a rákban van itt az egyenlö esély??A 0/3000-es kártyájárol nem is beszélve amitöl a falnak megyek.Kinn van neki,és addig kell szorakozzak amig valami jo spellkártya nem jön,és valahogy nem tudom eltüntetni a szar kártyáját az asztalrol,mert addig csak én szivok😞(
Genyoság az egész.
Ja és magyarázza már el nekem lécci valaki,hogy mi a fenétöl foglal ez a nudli program egy CD-nyi helyet?????
az a 315 kép meg a kis pálya+ a kodolás nem hiszem,hogy ennyi!!!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
a Kaiba The Revenge-n kivûl?nekem
megvan a Yugi The Desteny.Ja és mi a címe az alapnak?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
hogyan lehet mindegyik kártyát megszerezni
mert most csak egyet adott aminek a neve:vmi
thousand eyes.
Egy kurva szornyre rakott 4! darab spell kartyat es felbaszta az erejet 6500 ra!!!!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)