Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mit szartok, én az elsõ meccsemen elvertem úgy hogy hozzám se tudott érni! 😄D
dede
juj most jottem rá ha jobb kombal a kártyára kattintok leforditva is letehetem 😄 de lama vok nem?
de jobb a 340 lapos nem?
imádom kijon a kékszemû hó sárkánnyal
te mejiket nyomod? a kb.150 laposat vagy a kb. 340 lapost?
úgy ha van egy olyan kártyád ami fusion,és a polimerizációs lap is ottvan,na persze kell még hozzá még egy harcoslap azthiszem,és így lehet összeolvasztani,és olyant kapsz ami épp van baloldali listában,nekem kettõ van.
Thousand Dragon,Labirynth Tank.
Ja,megint vesztettem,mákja volt..mindig azzal a hülye csapdalappal jön ami elveszi az én lapomat,szinte mindenkörben beadja:-(Persze nekem van csapdaháritóm akkor könnyen kivédem,de nincs..:-(:-))Na majd most!
Thousand Dragon,Labirynth Tank.
Ja,megint vesztettem,mákja volt..mindig azzal a hülye csapdalappal jön ami elveszi az én lapomat,szinte mindenkörben beadja:-(Persze nekem van csapdaháritóm akkor könnyen kivédem,de nincs..:-(:-))Na majd most!
Go Jeff Go!!!!
gyorsan vki hogy kell polimelizálni?
USHI UNI ez a jegujabb
de mondja meg vki hogy kell plizálni ! kérek szépen mindenkit
IGENNNNNNNN megnyertem életem elsõ match-ét kaptma 1 Dagi bohocot 1 ijen cannon soldiert meg 1 giant germet
jaja a deckben lehet összeállitani.
Ja elfelejtettem a Kaiba's revenge-vel játszom.
Most nyertem egy meccset,illetve kettõt,na szóval 3 új lapom van,végre nekem is vagy egy mindent elsöprõ lapom.
Így ha szerencsém van,meg persze jó sok lapja van fennt akkor okés a dolog.Még azért én sem tudok minden trükköt,tanulgatom mit mivel hogyan,de azért elvagyok.Na folytatom,hátha belelendülök,az elõbb simán lealázott.
Ja elfelejtettem a Kaiba's revenge-vel játszom.
Most nyertem egy meccset,illetve kettõt,na szóval 3 új lapom van,végre nekem is vagy egy mindent elsöprõ lapom.
Így ha szerencsém van,meg persze jó sok lapja van fennt akkor okés a dolog.Még azért én sem tudok minden trükköt,tanulgatom mit mivel hogyan,de azért elvagyok.Na folytatom,hátha belelendülök,az elõbb simán lealázott.
Go Jeff Go!!!!
vagy deck construction... mittámá mia menü neve 😄
régenn játszottam a destinyvel.
régenn játszottam a destinyvel.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Card consturctionban a deckben megfogod a lapot és kihuzod job oldalra.
mért hogy lehet kivenni?
Amirõl nemtudod hogy mirejó azt minek rakod bele a paklidba?
Meg a The unhappy-t se tom mire jo!!!
Jó De 1 csomoszor benne van a paklimban a Fake Trap mit nem tudok hogy mi meg a polimerilezálo vagy faszom tudja kiejteni azt se tudom használin!!!!
minek?csináld meg!!tök egyszerû meg
kell tanulni kikell ismerni a paklid!és kész
letudod gyõzni!
kell tanulni kikell ismerni a paklid!és kész
letudod gyõzni!
Vki kuldene nekem 1 olyan mentést amikor már mondjuk 100 lapja van?
Ha dual meccset játszol 3 lapot kapsz.
Most játszottam,és háát az elsõt simán nyertem,pedig jól inditott,de szerncsére volt,reborn lapom,meg egy erõs védeõm,aztán megkontráztam és máris visszahoztam a temetõbõl az õ lapját,és máris lenyomtam,mert uyge felraktam egy csapdahatástalanitót is,és nemtudott azt sem.
Aztán..hááát 2x levert,az elsõhöz hozzásem tudtam szólni,már amásodkra a Blue eyest fuzionálta,nekem meg lõttek,ja aztán felhozta amindnet elpusztitót,és igaz odalett a dragonja,de nekem meg-3000,persze neki is,csga nekem pont annyi volt.így game over.
Na majd most elintézem:-))
Most játszottam,és háát az elsõt simán nyertem,pedig jól inditott,de szerncsére volt,reborn lapom,meg egy erõs védeõm,aztán megkontráztam és máris visszahoztam a temetõbõl az õ lapját,és máris lenyomtam,mert uyge felraktam egy csapdahatástalanitót is,és nemtudott azt sem.
Aztán..hááát 2x levert,az elsõhöz hozzásem tudtam szólni,már amásodkra a Blue eyest fuzionálta,nekem meg lõttek,ja aztán felhozta amindnet elpusztitót,és igaz odalett a dragonja,de nekem meg-3000,persze neki is,csga nekem pont annyi volt.így game over.
Na majd most elintézem:-))
Go Jeff Go!!!!
#329 😞
Minden módban csak 1 kártyát szerezhetek?
replayeket ahova akarod 😊 csak ne x3.hu, tar.hu, uw.hu, extra.hu mert ezek nemmenek külföldrõl, sztem a freeweb.hu-ra rakd
jaés a Destiny fölösleges mert abba csak 150 lap van... kaibában ugyanazok a lapok is benne vannak + még az új lapok.
jaés a Destiny fölösleges mert abba csak 150 lap van... kaibában ugyanazok a lapok is benne vannak + még az új lapok.
na én már 7 vagy 8-szor legyürtem már tök egyszerû!
Hova rakjam a replay-ket?(tárhelyre gondoltam)
Hova rakjam a replay-ket?(tárhelyre gondoltam)
Hi!Én is nemrég kezdtem kipróbálni,már kezdek rájönni a trükkökre.
Ahhoz képest,nem egy megahiperjáték,egész jól elvagyok vele.Néha bosszankodom,fõleg amikor mondjuk a 3.körben lenullázott,csak figyeltem,ilyen varázskártya,meg mégegy,meg egy kis kombo,és máris vesztettem.Igaz,hoyg aztán 2x lenyomtam.
Általában imádkozom,hogy kezdõlapnak adjon jókat.Volt,hogy semmit nemtudtam felrakni,de általában védekezéssel inditok,na persze ha van erõs lapom,meg esetleg egy csapdát fejjel lefele.Rájöttem,ha sok varázylapot,és nagyon telirakom,akkor mindig elõszedi a fulltarolóslapot,és vége az össezs kártyamnak,ezért nemárt óvatosan kezdeni,max 2 lappal.Persze neki van pár ami nekem nincs.Na meg amikor jön a Blue eyes..lappal.Meg az abszolút 0 pontosával,és persze nekem a legjobb van fennt elveszi tõlem,ekkor csak reméynkedni tudok,hogy csapdahatástalanitót húzok.
Szal most nyomok pár meccset,aztán majd leirom az újabb kalandokat,biztosan trükközni fog.MÁr van azért pár jó lapon,de még mindig nem az igazi:-))
Ahhoz képest,nem egy megahiperjáték,egész jól elvagyok vele.Néha bosszankodom,fõleg amikor mondjuk a 3.körben lenullázott,csak figyeltem,ilyen varázskártya,meg mégegy,meg egy kis kombo,és máris vesztettem.Igaz,hoyg aztán 2x lenyomtam.
Általában imádkozom,hogy kezdõlapnak adjon jókat.Volt,hogy semmit nemtudtam felrakni,de általában védekezéssel inditok,na persze ha van erõs lapom,meg esetleg egy csapdát fejjel lefele.Rájöttem,ha sok varázylapot,és nagyon telirakom,akkor mindig elõszedi a fulltarolóslapot,és vége az össezs kártyamnak,ezért nemárt óvatosan kezdeni,max 2 lappal.Persze neki van pár ami nekem nincs.Na meg amikor jön a Blue eyes..lappal.Meg az abszolút 0 pontosával,és persze nekem a legjobb van fennt elveszi tõlem,ekkor csak reméynkedni tudok,hogy csapdahatástalanitót húzok.
Szal most nyomok pár meccset,aztán majd leirom az újabb kalandokat,biztosan trükközni fog.MÁr van azért pár jó lapon,de még mindig nem az igazi:-))
Go Jeff Go!!!!
És hogy dobáljam ki a szotyikat mikor van összesen 48 kártya felfedve a játékba???
Mindegyikböl adott számu szal igen nehéz szorakozni velük.És amit eddig adott az a köcsög azok nagyon gyér kártyák.És én mint irtam most játszok elöször evvel a gaméval,szal nekem semmi tapasztalatom ,hogy mi milyen erös.A mesét is 1x láttam,de megölte az agyselytjeim felét szal inkább hagytam békében nyugodni. 😊
Szal én ugy játszok,amennyire ,tudok,hogy kiteszek valami izmos védöt,persze csak ha van,és arra probálok meg épiteni.És ugyi ez sajna nem sikerül elég soxor😞(
Mindegyikböl adott számu szal igen nehéz szorakozni velük.És amit eddig adott az a köcsög azok nagyon gyér kártyák.És én mint irtam most játszok elöször evvel a gaméval,szal nekem semmi tapasztalatom ,hogy mi milyen erös.A mesét is 1x láttam,de megölte az agyselytjeim felét szal inkább hagytam békében nyugodni. 😊
Szal én ugy játszok,amennyire ,tudok,hogy kiteszek valami izmos védöt,persze csak ha van,és arra probálok meg épiteni.És ugyi ez sajna nem sikerül elég soxor😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
replayeket próbáltatok már egymásnak küldeni hogy mûxik-e rendesen? mert a yugi ba nem játszotta le ha még nem volt olyan kártyád ami a replayben szerepel.
neked már megvan az összes kártyád?
jaj nem olvastam végig sorry