1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, na és mégis mit vár tőled a párod (a lekvárfőzésen kívül) ?!!! :DDDD
  • Tuvok #777
    Jó dolog, biza ! :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost term. vannak kivételek, mert férfiak közt is vannak technikai antitálentumok stb. de nagy átlagban a nők emocionálisabbak és empatikusabbak, ezért alkalmasabbak az emberekkel kapcsolatos munkakörök betöltésére, a férfiak meg lazán belegyalogolnak bárkinek a lelkivilágába tudatlanul, ők alkalmasak nagy koncentrációt igénylő szellemi, ill. fizikai szakmákra, mivel a férfiak nem multitasking, mint a nők, de egy adott problémára épp ezért rendkívüli módon képesek koncentrálni (és közben éhenhalni) !
  • Cattie
    Ejj, Cifu, biztos érdekes, de nem tudom megnyitni, mert blokkolva van az oldal...
  • [NST]Cifu
    Eredetileg a STALKER topicba ment volna, de gondoltam ide sem árt - egy ukrán hölgy Csernobili kirándulásáról szóló weblog, rengeteg képpel illusztrálva, igen meggyőző...
    És aligha hiszem, hogy lenyűgözné egy villanykörte csere...

A hölgy oldala.
  • Cattie
    Ok, felejtsük el a villanykörtét.
  • Sir Quno Jedi
    Jó magam meg villamsomérnök vónék, szal. nyilván tőlem sem ez a maximálisan elvárható (persze ha nem árulom el...:DDD).
  • Sir Quno Jedi
    Izé, jó dolog kötekedni, magam is mívelem, de ez egy "PÉLDA" volt, term. az érthetőség kedvéért... NA ! :DDD
  • Tuvok #770
    Hát páromat nemigen lehet elkápráztatni egy villanykörte cserével, pláne hogy elektrotechnikus szakmám van, így kicsit többet vár tőlem. :)
  • Cattie
    lol, egy villanykorte cserével???
  • Sir Quno Jedi
    Nők bármihez érthetnek, max. a mai világ nem arra neveli őket. DE nem is lenne jó, ha túl önképzők lennének bizonyos területeken, mert akkor nem tudnánk lenyűgözni őket egy villanykörte cserével (na nem mintha, nem ők intéznék így, hogy mi nagy fickónak érezhessük magunkat, olyan édik).
  • Sherad
    nom vett gepet ennek tobb elonye is van. Mostmar estenkent egyeb party mellett Quake és UT2k4 partikat is nyomunk :)
  • legensy
    Azért ismerek olyan lányt aki előbb elkészít egy honlapot, mint egy zsíroskenyeret.
    Mosogatni?? letörik a körme!
    És ez az én szerelmem!!!
  • SinClaiR
    Mosogatás, takarítás, stb :)
    pl ha otthon a férj tud főzni, általában jobban csinálja mint a feleség.
    De ha szeret is főzni, akkor azért, mert az asszonynak nincs ideje megtanulni :)
  • Sir Quno Jedi
    A téma már zsenánt ?!!
  • Sir Quno Jedi
    A nyaligép ! :DDD
  • O0D:
    vmi szektás oldalon találtam, gondoltam kirakom poeénnak. vmi jézus egyháza vagy ilyesmi féle ..
  • MIMACSKA
    nahát.....
  • fm
    köszi, de én is gyakran szeretek felnézni rátok ;)
  • peet69
    Imádni való vagy amikor ilyeneket írsz
  • MIMACSKA
    he....
    Azért az érdekes, hogy egy csomó mindent általában jóbban csinálnak a nők. DE a legjobbak mindig férfiak. :))
    Lásd: szakács...divat...smink..fodrász..stb
    De ez nem is baj....legalább van mért felnézni rátok :)))))
  • fm
    az első programozó NŐ volt!!!
    (bár lehet,hogy már volt erről szó)
  • peet69
    Nagyon Ügyi
  • MIMACSKA
    Én is sokat játszom ám igaz főleg télen. Webszerkesztést tanulok ( igaz még csak 2 hónapja )...egy jó csomó szoftvert használok és bármikor újratelepítek egy windowsos gépet. Üzemeltetek egy game szervert és még sosrolhatnám.
    Ja és 4 éve még be se tudtam kapcsolni a gépet. :)))))))
  • [negativ] Les
    bár nem ide tartozni de honnan van az aláírásod?
    mert nem értem teljessen.:D
  • O0D:
    csak azt nem bírom hogyha egy két csaj bekerül egy ilyen társoságba, mindenki körülötte ugrál, és ő meg lenézi a többieket.
  • Punker
    szar neked ha még csak olyan nőkkel találkoztál...
  • MaSzKa
    szarhoz se értenek csak a dugáshoz
  • [negativ] Les
    ja,.. majd elmúlik..:)
  • K.András
    Elhiszem,nem szabad hülyeknek kikiáltani öket,csak most ez olyan divatos,ahogy a szökézés :)
  • [negativ] Les
    a negativban is van lány aki játszik és nem is akárhogy..!!
    Bár néha becsúszik 1-1 TK..:D
  • K.András
    Szerintem nincsen igaza a srácnak :)
    Ha már lovét akar áldozni arra hogy ö nyugodtan gépezzen,akkor adjon neki annyit amiböl tud venni egy gépet, egy lány miért nem szerethetne játszani, netezni stb???
  • [negativ] Les
    van benne valami de ismerek pár lányt aki valóban ért a géphez
  • VinylToy #745

Gépeden mit csináljanak???
  • peet69
    nem rosszak
  • peet69
    ez azé durva
  • moni
    Ezeket én csináltam! Tudom, hogy nem nagy teljesítmény, de szentem jók!
  • Pyx #741
    nem feltétlenül
  • computerzseni
    A NŐK MARADJANAK A VÁSÁRLÁSNÁL, INKÁBB ADOK NEKIK LÓVÉT, MINT HOGY A GÉPEMEN DÚRKÁLJANAK!!! NEM???
  • LittleL
    De a konyhában is jobbak a férfiak, ha igazán ráállnak a témára
    gondolj csak a séfekre.