Nők értenek/hetnek gépekhez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
A NÕK NEM ÉRTENEK SEMMIHEZ, MERT A NÕK ALACSONYABB RENDÛEK A FÉRFIAKHOZ KÉPEST!!!!!!!
ÉS MINDEGYIK DAGADT MEG CSÚNYA!!!!!!!!
MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
raknák be kéet is csak nincs tárhely 😛

FtranX
várjuk a képet örömel! 😄D

Taranov
Valahogy így van szerintem is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
hehehhh 😊 én infos soztályba járok, 32en vagyunk ebbõl 10 lány, lan partyn meg simán van 3 cs-s csaj is 😊

sõt még gépmegszállotatt is ismerek aki RPG-rajongó... gondolhatod az nem kis idõ 😛

Csacsi
Hát nem tudom, engem a munkám napi 4-5 órában a géphez köt, plussz napi 1-2 óra fórumozás, ha az idõm engedi.

Nem igazán örülnék neki, ha a barátnõm(aki most nincs) a gép elõtt töltené azt az idejét, amikor Velem lehetne. Szóval szerintem nem jó az a nõ, akit leköt a gép...😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Taranov
jó éjt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Na, megjöttem.😊 Egyébként én is ülnék itt olyan 10 órát, de valahova mindig elmegyek. Na mind1.
Holnap majd csinálok a húgomról képet, aztán belinkelem, hogy mindenki örüljön.😊
Na jóccakátt all!

Live your life like it\'s your last day...

Jano
Van egy kolléganõm, aki kiválóan ért adatbázisokhoz, van fogalma a programozásról, nem riad vissza az új alkalmazásoktól sem, viszont emberileg...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dynamic
Ismerek pár lányt akik saját elmondásuk szerint értenek hozzá (Office-Word) és olyanokat is akik saját elmondásuk szerint programozni is tanultak (Excel függvények).
Taranov
:-DD

Punker
ja az elején még csak hobbiként ûzik aztán szép lassan a szenvedélyük lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lynx_TWL
gámáznak elég sokan, csak nem teszik közhírré, nameg aztán összejárnak barátõkkel ilyen beszélgetõs partyra,meg elmenek vmi mulatóhelyre ilyenek😊

๏̯͡๏﴿

traXion
Naaaaaaa

FtranX
a nõi lélek kifürkészhetetlen. Egy biztos: a csajok általában nagyon sokat tudnak pletykálni! 😊)

traXion
Ja, hogy az arra válasz 😊

Hát, olvasnak pl...

Calver
mühahahaha (na jóvan haggyuk abba, nem játszótér az sg... vagy legalábbis nem kéne minden topicot azzá tennünk )

"The trees move. Do you not see it?"

Punker
erre csak 1 csaj tud válaszolni, szerintem nekünk férfiaknak ez megoldhatatlan rejtély...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

traXion
Nemtom mit csinálnak vele....

FtranX
Tényleg! Akkor mit szoktak a csajok csinálni? :o)

Punker
az utolsó szóban rakhattál volna csillagot az a helyett...

Punker
no problemo

traXion
Le vagy szarva bazdmeg

Lynx_TWL
ja és egyáltalán nem olvastam a topicokat, csak kint a chaten láttam, hogy vna egy ilyen aztán gyorsan beírtma ide a véleményem, mert arról volt szó,hogy azt kell..

๏̯͡๏﴿

traXion
Mert sok csajnak más hobbyja van.

Calver
énnekem meg jó a memóriám that leads to akkor otthonodban ruglak seggbe

Lynx_TWL
mert nem köti le õket a számítógép, az más téma, hogy érthet e hozzá, vagy érdekli

๏̯͡๏﴿

FtranX
akkor miért van jóval kevesebb nõ a számtech területén?

Punker
kb a 10. hozzászólástól másról van szó 😊)

traXion
Nem BFezek that leads to nem megyek BF talira.

Lynx_TWL
értelmetlen topic szvsz...
akit érdekel, az érteni is fog hozzá, akit nem érdekel annyira az nem fog, nem(férfi,nõ😊 független, hogy vki ért géphez vagy nem.

๏̯͡๏﴿

Calver
picsán leszel rugva ám kegyetlenül a kövi BF tali alkalmával ugye t'od? amugysincs most vadászidõszakom!

Punker
😞( és a kép?

Taranov
Mondjuk elküldöd nekem MSN-en vagy e-mailben a [email protected] és 2 perc múlva fel lesz rakva.

moni
na bocsi, mennem kell, mindenkinek sziasztok, honlap bocsi, holnap jövök

\"A lehetetlen nem létezik!\"

traXion
You =

Taranov
Elutazott vhova, vmikor mondta még 😊)

Punker
gépen van? tedd föl tárra...

traXion
Nemtudom, de akkor Móni is a példáját követhetné.

Calver
felrakod saját tárhelyre vagy elküldöd vkinek (pl nekem) aki szivesen felrakja oszt' megoldva.

Taranov
Kata az jóarc felettébb, meg hát a weboldalán lehetett látni a képét, nem hátrány, egyesek nem tudom miért titkolják kilétüket.

moni
ilyen nagy baj ez??nincs fent a neten kép rólam, azaz nem tudok beszúrni!

FtranX
bizony! 😊

Punker
tényleg õ hova tünt?

Calver
hja de legalább volt olyan (Kata) aki még képet is adott magáról!

Punker
a #92-s kép bal alsó sarkában van a készítõ logója...

moni
hát nmetudom, szerintem igazi kép volt, de elég hülyén néz ki...

FtranX
Az biztos! Meg lehet nézni mi ment "Veszett jó pasi" topicban.

Taranov
Hát tuti nem. Britney nem ilyen ronda, vékonyabb és nem így öltözködik. Ráadásul nem ilyen a melle.

Calver
"Nem léptél be, vagy nincs jogod erre a lapra belépni."
rakd fel saját tárhelyre