1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
-
Hihi, abból katasztrófa lenne. -
Áz -
Úristen, Pyx fogja megreformálni a magyar helyesírás szabályait???
-
Ja bocs ! Viva la revolución ! Halál LY-onos barátainkra ! -
baj? :D ...ly ellenes vagyok! -
nyalsz ? -
gihih, jo a szo!
-
szombat van, vaze és én még mindig dologzom -
persze, persze... :DDD -
:o) ez nem leb..ás, helyreigazítás :)))) -
Látod, ezért kedvellek ! Te is egy olyan "ma mindenkit lebaszunk nap van" dzsini vagy ! :DDD Részemről e téren szimpatizáns vagyok ! :DDD -
aybabtu: legalább pontosan idéznél!
"how are you gentlemen!!" - két !-el van, nem ?-el :o) -
jajajaj. :D -
tudhatnád hogy a 2 hang már ugyanaz, és csak néhány mániákus próbálja az ly-t megtartani, de nincs neki sok hátra... -
Én pedig nem számítottam jobb helyesírásra egy terroristától ! :DDD Ilyen dologról még nem hallottam, hogy "észkombályn" ?!! :DDD DE biztos finom ! -
Szócsövem ő immár ! A prófétátok ő, akit közétek küldtem ! -
Látod, lusta vagy, akkor meg jobb ha befogod a szád és nem reklámozod, hogy alulképzett vagy hozzá ! :DDD
Szeretem a topic-terroristákat, csak nyugodtan ! :DDD -
olvastad a Mod. figyelmébe topicot? :) St kinyilatkoztatott :o) -
Továbbra sem az unreg-ek szórakoztatása a célom, gondolom ez világos ?! De azért megható a törődésük... :DDD -
Érdekes. Éppen poénoltunk, ennek részeként jelent meg ez a "60Ft-os" kérdés (akár a régi jó Heisenberg-es "kérdés" á la Dzsini). Természetesen senkitől sem várható el, hogy fejből fújja a választ, hacsak nem képzett csillagász ÉS éppen ez volt a lényeg. Egyszóval ez egy POÉN volt, amit egy 5 éves gyerek is könnyedén felfog, nem úgy unreg barátunk ! Bár látom neked sem esett le (vagy csak lusta vagy visszaolvasni), úgyhogy Mea Culpa ! :DDD
Ezenfelül továbbra is tartom, hogy neten könnyedén utánnanézhet bárki a válaszoknak, ha már egyszer elég butus volt ahhoz, hogy komolyan vegye amit itt produkáltunk ! Ha meg értetlen és még ehhez lusta is, azért ne másokat okoljon ugyebár... -
Mondjuk szerintem meg elég lúzerség úgy beállítani, mintha neked vagy akárkinek a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ilyen kérdésekre megválaszol. -
Amúgy a hozzászólás-aláírásodat újragondolnám a helyedben, legalábbis helyesírási szempontból ! 2-3 hiba elmegy egy hozzászólásban, de nem egy aláírásban. :DDD Ez csak tanács... -
A gond az, hogy maguk a nők (na jó Moni) szerint ez egy jogos kérdés ! Ő(k) már csak tudják, hogy muszáj-e ezért topic-ot indítani ! :DDD -
Tudod ki a barom...ha nem szimpati(KUSS!!) senki nem mondta, hogy ide kell jönnöd és el kell mondanod a véleményed, senki sem mondta, nincs igazam?? -
Az nem változott. -
Kivételesen válaszolok neked, hogy legyen egy jó napod:
Szerintem meg az "gáz", ha valaki a tudatlanságával és a műveletlenségével kérkedik ! :DDD
Amúgy ez a net, szóval könnyedén utána tudsz nézni még akár az efféle "gázos" (:D) kérdéseknek is. Tudod, csak ismerni kéne bármiyen keresőt, nem nagy tudomány, tanárnak sem kell hozzá lenni, elég a józan paraszti ész... :DDD -
Nos, most akkor akár már meg is hallgathatjuk a véleményed a témával kapcsolatban ! :DDD -
Hali:) -
Na látod, így már jobb ! :DDD Üdvözletem ! -
Parancsólj. Nem volt kedvem hozzá. -
DE ehhez miért kell unregnek lenni ?!! -
Igyexik az ember ugye ! :DDD -
ÉS arról is van szó, maximum egyeseknek ez nem elég közérthető ! :DDD -
még jó hogy a számtech-ről és a nők ahoz való viszonyáról lenne itt szó..... -
Jól van, ne rinyálj! Kérdezünk tőled is, na.
Mondjuk mesélj nekem az enzimreakciók optikai forgatóképességéről, és azok hasznosságáról. :) -
UNreg Powah ! -
Ez jó volt :DD -
Áhh, ötödfokú Jacobi mátrixokkal még megy fejben is... :DDD -
Jaj, a kis zsebszámológép...
-
Vagy érthetőbben fogalmazva:
HALÁL AZ UNREG-ekre !
Asszem így korrekt ! :DDD