1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
  • moni
    Hihi, abból katasztrófa lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Áz
  • Guest
    Úristen, Pyx fogja megreformálni a magyar helyesírás szabályait???
  • Sir Quno Jedi
    Ja bocs ! Viva la revolución ! Halál LY-onos barátainkra !
  • Pyx #534
    baj? :D ...ly ellenes vagyok!
  • Sir Quno Jedi
    nyalsz ?
  • Pyx #532
    gihih, jo a szo!
  • Sir Quno Jedi
    szombat van, vaze és én még mindig dologzom
  • Sir Quno Jedi
    persze, persze... :DDD
  • Dzsini
    :o) ez nem leb..ás, helyreigazítás :))))
  • Sir Quno Jedi
    Látod, ezért kedvellek ! Te is egy olyan "ma mindenkit lebaszunk nap van" dzsini vagy ! :DDD Részemről e téren szimpatizáns vagyok ! :DDD
  • Dzsini
    aybabtu: legalább pontosan idéznél!
    "how are you gentlemen!!" - két !-el van, nem ?-el :o)
  • aybabtu
    jajajaj. :D
  • Dzsini
    tudhatnád hogy a 2 hang már ugyanaz, és csak néhány mániákus próbálja az ly-t megtartani, de nincs neki sok hátra...
  • Sir Quno Jedi
    Én pedig nem számítottam jobb helyesírásra egy terroristától ! :DDD Ilyen dologról még nem hallottam, hogy "észkombályn" ?!! :DDD DE biztos finom !
  • Sir Quno Jedi
    Szócsövem ő immár ! A prófétátok ő, akit közétek küldtem !
  • Sir Quno Jedi
    Látod, lusta vagy, akkor meg jobb ha befogod a szád és nem reklámozod, hogy alulképzett vagy hozzá ! :DDD

Szeretem a topic-terroristákat, csak nyugodtan ! :DDD
  • Dzsini
    olvastad a Mod. figyelmébe topicot? :) St kinyilatkoztatott :o)
  • Sir Quno Jedi
    Továbbra sem az unreg-ek szórakoztatása a célom, gondolom ez világos ?! De azért megható a törődésük... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Érdekes. Éppen poénoltunk, ennek részeként jelent meg ez a "60Ft-os" kérdés (akár a régi jó Heisenberg-es "kérdés" á la Dzsini). Természetesen senkitől sem várható el, hogy fejből fújja a választ, hacsak nem képzett csillagász ÉS éppen ez volt a lényeg. Egyszóval ez egy POÉN volt, amit egy 5 éves gyerek is könnyedén felfog, nem úgy unreg barátunk ! Bár látom neked sem esett le (vagy csak lusta vagy visszaolvasni), úgyhogy Mea Culpa ! :DDD

Ezenfelül továbbra is tartom, hogy neten könnyedén utánnanézhet bárki a válaszoknak, ha már egyszer elég butus volt ahhoz, hogy komolyan vegye amit itt produkáltunk ! Ha meg értetlen és még ehhez lusta is, azért ne másokat okoljon ugyebár...
  • Dynamic
    Mondjuk szerintem meg elég lúzerség úgy beállítani, mintha neked vagy akárkinek a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ilyen kérdésekre megválaszol.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a hozzászólás-aláírásodat újragondolnám a helyedben, legalábbis helyesírási szempontból ! 2-3 hiba elmegy egy hozzászólásban, de nem egy aláírásban. :DDD Ez csak tanács...
  • Sir Quno Jedi
    A gond az, hogy maguk a nők (na jó Moni) szerint ez egy jogos kérdés ! Ő(k) már csak tudják, hogy muszáj-e ezért topic-ot indítani ! :DDD
  • moni
    Tudod ki a barom...ha nem szimpati(KUSS!!) senki nem mondta, hogy ide kell jönnöd és el kell mondanod a véleményed, senki sem mondta, nincs igazam??
  • Pluskast
    Az nem változott.
  • Sir Quno Jedi
    Kivételesen válaszolok neked, hogy legyen egy jó napod:

Szerintem meg az "gáz", ha valaki a tudatlanságával és a műveletlenségével kérkedik ! :DDD

Amúgy ez a net, szóval könnyedén utána tudsz nézni még akár az efféle "gázos" (:D) kérdéseknek is. Tudod, csak ismerni kéne bármiyen keresőt, nem nagy tudomány, tanárnak sem kell hozzá lenni, elég a józan paraszti ész... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nos, most akkor akár már meg is hallgathatjuk a véleményed a témával kapcsolatban ! :DDD
  • Pluskast
    Hali:)
  • Sir Quno Jedi
    Na látod, így már jobb ! :DDD Üdvözletem !
  • Pluskast
    Parancsólj. Nem volt kedvem hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    DE ehhez miért kell unregnek lenni ?!!
  • Sir Quno Jedi
    Igyexik az ember ugye ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    ÉS arról is van szó, maximum egyeseknek ez nem elég közérthető ! :DDD
  • Punker
    még jó hogy a számtech-ről és a nők ahoz való viszonyáról lenne itt szó.....
  • Kata
    Jól van, ne rinyálj! Kérdezünk tőled is, na.
    Mondjuk mesélj nekem az enzimreakciók optikai forgatóképességéről, és azok hasznosságáról. :)
  • Sir Quno Jedi
    UNreg Powah !
  • moni
    Ez jó volt :DD
  • Sir Quno Jedi
    Áhh, ötödfokú Jacobi mátrixokkal még megy fejben is... :DDD
  • Kata
    Jaj, a kis zsebszámológép...
  • Sir Quno Jedi
    Vagy érthetőbben fogalmazva:

HALÁL AZ UNREG-ekre !

Asszem így korrekt ! :DDD