1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
-
Biztosan, én muskátlikat nevelek az ablakom alatt kis hófehér ládácskákban, persze rózsaszín muskátlit... -
Jujj ! El is fordultam a képernyőtől, hogy ne lássam a borzalmat ! Most rózsaszín csipkébe temetem aranyló-szőke fűrtjeimet, s zokogás rázza cseppnyi mellkasom ! Kérlek ne mondj ilyeneket, mert megszakad érző szívem ! -
Nem, de azt tudom, hogy a zöldike (fű, weed, anyag, cucc) jó dolog! -
Az én elképzelésem pont az ellenkezője.
Mindannyian egymás ellenségei vagyunk! Az egész világ egy nagy, hatalmas, fertő, s mi együtt menekülünk, de a kijáratot nem találjuk. -
Ó a zöldet nem szívni kell, hanem megóvni ! Tudod te mennyi oxigént termelnek pl. a kék moszatok ??! -
Te túl sok zöldet szívtál.... -
Óóóó, mióta felszínre tört újra a valódi, eleddig elfolytott énem ! Tudod, most mindannyian testvérek vagyunk ! Az egészvilág egy nagy, hatalmas, rózsaszínű buborék, s mi együtt repülünk a fény felé ! -
Bezzeg MSNre nem jössz fel!
-
Most néztem be...mióta vagyok is én aranyod, meg édes??:DD -
Szia ! Majd nézz be hozzánk a Sajátban, a Züllesztőkbe édes ! Köszike aranyom ! Pá ! -
Jó itt a banda, jól megvagytok
-
Nahiszen ! -
mi bajotok?
-
A. Nem vagyok punk, igénytelenséget ne mondj rám.
B. A logod gáz. :D
-
NemisszándékoztamveledvicczelődniPUNK ! :D -
Ez nem volt poénos beszólás! És különben is, NÉSZÓJJÁBÉ!
-
Közöd? :DD -
Me mi lesz? :D -
Egy ilyen fontos tápikot nem hagyhatunk elsüllyedni ! -
Nekemiiiis !!!!
.
.
.
Na jó, nem is... :DDD -
:) -
kétlem hogy az én stílusom lenne..... -
Tavaly ment a mozikban a 2. része. -
2-t? én csak 1-ről hallottam. -
Na hát nekem is!:DDDDDDDDDDDDD -
Danko ! -
Redfox #592 Bódog szüllinapot!:) -
Behaltam attól a csajtól ! Tök ari, jó fej és megvan a magához való esze ! Nem akar férfi lenni, vagy versenyezni velük, hanem megtalálja önmagát, mint nő és igazi nőként képes érvényesülni az életben. -
Én is láttam mindkettő részt. Azóta ő a példakép. :DDDDDDDD -
Még moziba is hajlandó voltam elkúszni érte. -
A Dr. SZöszi nekem nagyon bejött, mindkét rész. Ugyan nyilván nem én volnék a megcélzott közönség, de azért... -
Nem, a neten találtam a képet. :D -
Ezt a Dr. Szösziból loptad? :D -
Miért ne kéne ! Engem mindig megelégedéssel töltött el, mikor hátratett kézzel fütyürészve figyeltem, ahogy egy nő nagy szakértelemmel javítja a lerobbant autót ! Aztán mikor kész, kényelmesen beülünk és tovább száguldunk a fényes aszfaltfolyamon ! EZ az élet Babolcsai néni ! :DDD -
Csak nem kéne! Főleg ha ki is néz valahogy. -
??? -
:( -
Nem, egy fehér kiscica kék sapiban. :) -
Happy Tree Friends logo van a jobb felső sarkában? -
Nekem jobb van. :P