1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
-
K.András #658 Hát azért ha annyira értene hozzá nem kapták volna el :)))
-
Úgy láccik, a nők csak értenek a gépekhez.... :DDD -
Aki nem fizet érte ugye... Piacgazdaság van, megvolt a befektetés, most már perkálni kell a jóért ! :DDD -
LoL :D -
Hát ez szánalmas. Annyira szar amit itt löktök, mindezt imponálásért. Hát igen, a lányokért mindent, mi? 

-
Elolv. én is, de azért tényleg álljatok le.. -

-
Darrick #651 Igazad van,de azért én még elolvasgatnám őket egy darabig ! -
Fiúk, ne itt veszekedjetek, nem azért van itt ez a topic hogy itt buzizzátok egymást, szal lehet ám abbahagyni! -
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem én szóltam hozzád és nem én kötöttem beléd, de mind1 tulajdonképpen, ez sem lényeges... -
Akkor mit kötekszel? :D -
Erre nem lehet válaszolni... -
Meg ha tudnál olvasni, soha egy szóval sem "védtem magam", kár a gőzért öcsi ! Engem nem izgat te minek tartasz engem, leeshetett volna már. Nincs kisebbségi komplexusom e téren, mint sokatoknak, nem kívánok ismeretlen, arctalan "embereknek" bizonyítani ! :DDD -
Nekem úgy tűnik, most te véded magad ! :DDD -
Nincs fóbiám.
Te mért teszel spacet az utolsó betű és az írásjel közé? Asszed így menő vagy? :D
Látens homokos? Tudod, mindig az a legnagyobb köcsög, aki védi magát. -
Mer' látens homokos vagy ! Pont a túlzott homofóbiád a bizonyíték ! -
Én sosem voltam az.
- Nem vettem fel rózsaszín logokat
- Nem viselkedtem úgy, mint egy buzi -
:DD Ti nem vtok komplettek. -
És te ?!!! -
Na mivan, meguntad a buzi-életet? -
Ártatlan? Akkor pontosítok: Észak-Vietnám -
Ez tetszik! :D
Csak nem paródia, tényleg menő vagyok! :D
-
Momentán kiválóan szórakozom, az emberi sötétség mindig megmulattat ! :DDD Már megbocsássatok ! -
Fura elgondolás egy lánytól, nemde ?!! Élvezd az életet és könnyedén válts szerepet, mikor csak kedved szottyan rá ! :DDD Látom nem érted, de ha te is jó szerepjátékos lennél, valószínűleg nem zavarnának meg a traXion féle macsóparódiák ! :DDD SZúúSZááá ! -
Szóval az ártatlan emberek lemészárlása tesz féfivá ?!! Ha valóban így gondolod, akkor megadhatom a pciszhiáterem címét, ő biztosan tud rajtad segíteni ! -
:DD igaz, mert kicsit kezdessz átmenni pasiból- buziváá... -
Hát te nem vagy normális, nevetséges ez a viselkedés amit lenyomsz!
Légy férfi! Tudod mi kell neked? Egy hónap Vietnámban, az férfivá tenne! -
Tévesz, neked kéne bocsánatot kérni töredelmesen mindannyiunktól az aszociális viselkedésed miatt ! És most már az előbbiért is ! -
Egy ekkora ratyitól mint te? :)
-
Nem biztos, hogy ez a megfelelő formula ! Egy bocsánatkérés is megteszi ! -
Vigyázz, az megárt az arcbőrnek és a hangod selymességének ! Hölgyeknek csakis halk kacarászás és mérsékelt kuncogás javasolt, természetesen ezt is csak legyező mögött és kizárólag hölgytársaságban ! -
Attya úr Isten, mindjárt szögbe verem a fejem. -
Kurrva jó dumákat nyomtatok!!!Röhögő görcsöm lett :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ilyen szavakat nem illik használni ! Nem szívesen mondalak meg a mamámnak, de ha rákényszerítesz, megteszem ! Egy kis beszélgetés 5 órai teázás közben mindent megold ! -
RoTfLoL :D -
Előítéletekkel nehéz lehet együttélni ! Légy kedves az emberekhez ! Megéri ! -
Biztos fel tudsz vele szedni pár illuminált köcsögöt. -
Szilveszterkor nekem is ilyen hajam lesz :
-
Peace
-
Ez az igazság.
Ne fordulj el tőle, mert az jobban fog fájni.
Egyébként enyhén "homi" a viselkedésed.