25
Vodafone Internet - nagy tömörítés?
-
LaciMaci #25 A Nokia 6020 ban, hol lehet beálítani a GPRSWAP-ot Vodafone-nál!És mik a paraméterek??? -
#24 Köszi mindenkinek a segítséget.
CTRL+F5
Leginkább Pyx-nek!
Üccsi-Csoki a tiéd! -
#23 Üdv ha képet AKARSZ MEGNÉZNI MIKOR LEJÖTT NYOMD MEG AZ EXPLORELBEN A CTRL+f5 BILLENYTYŰ KOMBÓT HA PEDIG VÉGLEG KIAKARPD KAPCSOLNI A KÉPTÖMÖRÍTÉST A VODA WEBLAPJÁRÓL LEKELL TÖLTENI A STANDARD BEÁLLÍTÁSOKAT EZ AZ INTERNET PLUSZ MENÜBEN VAN! -
#22 Azt elhiszem, mondom,csak Ericsson T610-zel készült képet láttam eddig és az nagyon ramaty volt. -
#21 hát persze, azokhoz képest szar, de a tobbi telefonhoz képest jo. -
#20 Nekem nincsen fényképezős mobilom, csak a digitális fényképező és az analóg fényképező által csinált képekkel tudom ezt összehasonlítani. Nomeg a Sony Ericsson T610-zel készítettekkel, de ahhoz képest ez tényleg egy tükörreflexes digit. gép által készített képre hasonlít, mert az nagyon szar. -
#19 gondolom neked jobb van...
tegyél már be más telefonos képet. -
#18 áhh, értem. -
#17 Tom' én csak kitértem a "képfunkciók menüpontra" -
#16 Ő nem telefonon fogadja a képeket, hanem telefonon netel. -
#15 Elég szar. -
#14 Mer' rendes! :)) -
#13 "Hogyan tudom kikapcsolni az adattömörítést?"
?
-
#12 Én nem arról beszélek, hogy a telefon rossz minőségú képeket produkál! Persze, hogy rossz - hisz telefon.
Én azt próbálom megértetni, hogy pl. a "veszett jó csajok" qrva szar minőségbe jönnek le. "Élvezhetetlen" minőség! -
#11 Sziasztok!
Naszóval: a telefon Motorola V525. Nincs rajta semmilyen beállítás! Úgy értem olyan, amivel ezt be lehetne állítani. A Vodafone oldalán sem találtam.
Valami más 5let? -
#10 nem baj...nekem bőven elég (most egy Nokia 3510i-m van) egy olyan telefon ami "telefon"...és nem film-stúdió, meg faxközpont! -
#9 sharp gx-20, a legjobb képet csinálja a jelenlegi telok kozul.... -
#8 Milyen...a Haverom vett nemrég egy Motorola T720i-t és elég szar (pixeles) képeket csinál...amit ha felnagyítok akkor mégrosszabb lesz! Ezeket ha telefon csinálta akkor ........Milyen teló volt nem tod'?? -
#7 Ez elég jo kép:
meg ez is:
és telefon csinálta :) -
#6 alapjáraton egy telefon nem képes fénykép minőségben képeket fogadni, küldeni, és készíteni..!!! ezért! én ezért nem veszek kamerás,vagy fényképezőgépes telót, mert szar minőségben csinál képeket! -
#5 -
greco #4 Én úgy tudom,hogy a telefonod beállításain kell változtatni. -
#3 "Arra gondoltam, hogy a szolgáltató így próbálja elérni azt, hogy gyorsabb legyen az elérés."
így van
vodafone pont hu, vhol biztos ki lehet kapcsolni -
#2 Egy kis seggítség kellene! :o)
Vodafone-os internet:
Miért van az, hogy minden letöltött kép iszonyatosan rossz minöségű? Arra gondoltam, hogy a szolgáltató így próbálja elérni azt, hogy gyorsabb legyen az elérés.
Mit lehet ez ellen tenni?
Próbáltam háttereket getrightba letölteni, úgy nagy része hibás volt. Egyébként minden megy, csak a képek rosszak. Feltöltöttem egy oldalra egy fotót. Mikor behívtam az oldalt, hogy megnézzem és letöltsem, természetesen már rossz minőségben láttam.
Help plíz! -
#1 1.