Gabriel & Dresden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D&G = Dolce & Gabbana
G&D = Gabriel & Dresden
A kettõ nem ugyanaz 😄
G&D = Gabriel & Dresden
A kettõ nem ugyanaz 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Jah és milyen stílus az övék?"
Trousy 😄 trance meg a house vegyítése
Trousy 😄 trance meg a house vegyítése
Annyukat! Leverni az összeset! De polo az nekem kell!!😄
A kiadójuknak sincs pólója?
Jah és milyen stílus az övék? (ezt senki se tudja)😄
A kiadójuknak sincs pólója?
Jah és milyen stílus az övék? (ezt senki se tudja)😄
Nem hivatalos lemez, pontosan. Valaki unatkozott és neten "kiadta"...
G&D-s póló szerintem nem létezik, hacsaknem csináltatsz 😊
Viszont ilyen 'Who the fuck is D&G'-t már láttam pár emberen <#fejvakaras>#fejvakaras>
G&D-s póló szerintem nem létezik, hacsaknem csináltatsz 😊
Viszont ilyen 'Who the fuck is D&G'-t már láttam pár emberen <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt hogy érted? Nem jelenik meg? Vagy valaki csak összeszedett pár zenét?
Megaupload most már szar, mer lassú, de fél éve még frankón ment.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet G&D-s pólót rendelni?
Megaupload most már szar, mer lassú, de fél éve még frankón ment.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet G&D-s pólót rendelni?
istenem... aki ezt a megauploadot kitalálta...
kamu <#sniffles>#sniffles>
Gabriel & Dresden - Legends (2005)
Tracklist:
Disc One:
01 Beautiful Things featuring Andain
02 Pavement Cracks featuring Annie Lennox
03 Purify (Gabriel & Dresden Remix) featuring Balligomingo
04 Without You Near (Gabriel & Dresden Remix) featuring Markus Schulz & Departure
05 Beachball (Gabriel & Dresden South Beach Vacation Remix) featuring Nalin & Kane
06 Around You (Gabriel & Dresden Remix) featuring Andain
07 Fallen (Gabriel And Dresden Anti-Gravity Mix) featuring Sarah McLachlan
08 Tracking Treasure Down featuring Molly
09 As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Chillout Mix) featuring Andain
Disc Two:
01 Alive
02 Mindcircus (Gabriel And Dresden Club Mix) featuring Way Out West
03 Try (Gabriel & Dresden Mix) featuring Nelly Furtado
04 Southern Sun (Gabriel & Dresden Unplugged Mix) featuring Paul Oakenfold
05 Someone Like You (Gabriel And Dresden 911 Vocal Mix) featuring New Order
06 No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix) featuring Above & Beyond
07 Here Is The House (Gabriel & Dresden Bootleg) featuring Depeche Mode
08 Zocalo (Original Mix) featuring Armin Van Buuren
09 As The Rush Comes featuring Andain
Disc Three:
01 A Perfect Lie (Gabriel & Dresden Remix) featuring The Engine Room
02 Imagination (Sunquest Remix) featuring Andain
03 Don't Leave Home (Gabriel & Dresden Remix) featuring Dido
04 Hello (Gabriel & Dresden Mix) featuring Evanescence
05 Intuition (Gabriel & Dresden Hi-Tek Digital Mix) featuring Jewel
06 Save My Soul (Gabriel & Dresden Mix) featuring Kristine W
07 Travelling On (Gabriel & Dresden Remix) featuring Beber & Tamra
08 On A High (Gabriel & Dresden's Love From Humboldt Mix) featuring Duncan Sheik
09 Clocks (Gabriel & Dresden 'I Gotta Thank You' Mix) featuring Coldplay
Download:
Disc 1
Disc 2
Disc 3
Enjoy!
Tracklist:
Disc One:
01 Beautiful Things featuring Andain
02 Pavement Cracks featuring Annie Lennox
03 Purify (Gabriel & Dresden Remix) featuring Balligomingo
04 Without You Near (Gabriel & Dresden Remix) featuring Markus Schulz & Departure
05 Beachball (Gabriel & Dresden South Beach Vacation Remix) featuring Nalin & Kane
06 Around You (Gabriel & Dresden Remix) featuring Andain
07 Fallen (Gabriel And Dresden Anti-Gravity Mix) featuring Sarah McLachlan
08 Tracking Treasure Down featuring Molly
09 As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Chillout Mix) featuring Andain
Disc Two:
01 Alive
02 Mindcircus (Gabriel And Dresden Club Mix) featuring Way Out West
03 Try (Gabriel & Dresden Mix) featuring Nelly Furtado
04 Southern Sun (Gabriel & Dresden Unplugged Mix) featuring Paul Oakenfold
05 Someone Like You (Gabriel And Dresden 911 Vocal Mix) featuring New Order
06 No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix) featuring Above & Beyond
07 Here Is The House (Gabriel & Dresden Bootleg) featuring Depeche Mode
08 Zocalo (Original Mix) featuring Armin Van Buuren
09 As The Rush Comes featuring Andain
Disc Three:
01 A Perfect Lie (Gabriel & Dresden Remix) featuring The Engine Room
02 Imagination (Sunquest Remix) featuring Andain
03 Don't Leave Home (Gabriel & Dresden Remix) featuring Dido
04 Hello (Gabriel & Dresden Mix) featuring Evanescence
05 Intuition (Gabriel & Dresden Hi-Tek Digital Mix) featuring Jewel
06 Save My Soul (Gabriel & Dresden Mix) featuring Kristine W
07 Travelling On (Gabriel & Dresden Remix) featuring Beber & Tamra
08 On A High (Gabriel & Dresden's Love From Humboldt Mix) featuring Duncan Sheik
09 Clocks (Gabriel & Dresden 'I Gotta Thank You' Mix) featuring Coldplay
Download:
Disc 1
Disc 2
Disc 3
Enjoy!
😮
Annie Lennox - Pavement Cracks (Gabriel & Dresden Club mix)
igen? én nem látlak
mégse, már felvettelek
az király lenne
tudnál adni msn címet?
tudnál adni msn címet?
hátõ, nekem megvan minde tõlük
ha érdekel, 7végén megoszthatok dc-n cuccokat
de amúgy torrentekrõl szedek, de azokra sajna már nem lehet regisztrálni
ha érdekel, 7végén megoszthatok dc-n cuccokat
de amúgy torrentekrõl szedek, de azokra sajna már nem lehet regisztrálni
Sajna nem. Nekem már épp kezdõdött a sulee. Tudnátok mondani olyan oldalakat (ukta-n és techno.cz-n kívül) ahonnanlehet mixeket szedni? Dc++, Torrent bármi.
Thanx
Best Track: Coldplay - White Shadows (Gabriel and Dresden Bootleg)
Thanx
Best Track: Coldplay - White Shadows (Gabriel and Dresden Bootleg)
<#wave>#wave> láttad õket idén élõben?
Üdv mindenkinek.
Na, úgy látom megtaláltam a helyem.
Én óriási rajongója vagyok ennek a producer&dj párosnak.
Egyszerûen hihetetlen, amit õk mûvelnek. Királyak és kész!!!!!
Ilyen stílust más nem játszik, de ez azt gondolom a legjobb!!!!
Na, úgy látom megtaláltam a helyem.
Én óriási rajongója vagyok ennek a producer&dj párosnak.
Egyszerûen hihetetlen, amit õk mûvelnek. Királyak és kész!!!!!
Ilyen stílust más nem játszik, de ez azt gondolom a legjobb!!!!
öhöm
mix linkje a trance topicban...
mix linkje a trance topicban...
márcsak 1 nap... <#szeret>#szeret>

lassan de biztosan itt egy újabb hazai party G&D közremûködésével!!4
Kedvcsinálónak egy mai mix tracklistje:
Gabriel And Dresden-Plattenleger-SAT-21-08-2005
1. Lifelike & Kris Menace - Discopolis
2. Gabriel & Dresden - Serendipity
3. Gabriel & Dresden - Drums Of Arcadia
4. Coldplay - White Shadows
5. Gabriel & Dresden - Arcadia
6. Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden Mix)
7. Deep Dish - Say Hello (Angello & Ingrosso)
8. Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden Drums)
9. Sucker DJ's - Eyes Closed
10. Paul Van Dyk - The Other Side (Deep Dish Mix)
11. Booka Shade - Mandarine Girl
"I didnt expect lot from this set, but now ive heard it and i gotta say: ITS F***IN' AWESOME!!!" 😄DD
Kedvcsinálónak egy mai mix tracklistje:
Gabriel And Dresden-Plattenleger-SAT-21-08-2005
1. Lifelike & Kris Menace - Discopolis
3. Gabriel & Dresden - Drums Of Arcadia
4. Coldplay - White Shadows
5. Gabriel & Dresden - Arcadia
6. Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden Mix)
7. Deep Dish - Say Hello (Angello & Ingrosso)
8. Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden Drums)
9. Sucker DJ's - Eyes Closed
10. Paul Van Dyk - The Other Side (Deep Dish Mix)
11. Booka Shade - Mandarine Girl
"I didnt expect lot from this set, but now ive heard it and i gotta say: ITS F***IN' AWESOME!!!" 😄DD
Exkluzív interjú a partypeople.hu-ról
Gabriel & Dresden elõször Magyarországon
Josh és Dave elõször járt hazánkban. A srácokkal Siófokon, a Flört megnyitóján beszélgettünk..
A közönség a zenénkrõl ismer minket és várja a saját slágereket is.
Vasárnap este hétkor a Partypeople-csapattal elindultunk Siófokra, hogy beszámoljunk a Flört Grand Opening eseményeirõl, ugyanezekben a percekben a British Airways londoni járatával megérkezett Ferihegyre a két amerikai laptop dj, Josh Gabriel és Dave Dresden. Valahol a Velencei-tó magasságában két interjúalanyunk veszett sebességgel húzott el mellettünk egy ezüstszínû kisbusszal. Siófokon már az idegenvezetõvé avanzsált Császár Elõddel - alias Shane 54- kiegészülve vártak minket a szálloda halljában. A srácok egy szál laptoppal érkeztek Budapestre, Dave pedig büszkén feszített a „Laptop Dj” feliratú pólójában. Ez meg is adta a kezdõlökést a beszélgetésnek.
G&D: Azon dj-k közé tartozunk, akik megpróbálják kihasználni a technológia adta lehetõségeket, talán a magyar közönségnek is szokatlan, hogy az egész estét egy szál laptopról nyomjuk végig. A dj szett számunkra olyan, mint egy élõ elõadás, ahol a végeredmény a fontos, nem pedig az hogy milyen eszközöket használunk. A lemezjátszó, a bakelit, a cd csak egy hordozó, egy eszköz a zenéléshez. A laptop más hordozókkal ellentétben teljesen szabad kezet ad, fellépés közben vágunk ki apró elemeket különbözõ dalokból és élõben rakjuk össze a „végeredményt”. Mûsor után gyakran kérdezik: Te, mi volt az a bootleg mix a szett végén? Nem bootleg volt, helyben fõztük.
PP: Gondolom, kaptok hideget-meleget a laptop miatt…
G&D: Sok a kritikusunk, egyszer egy srác a mobilján odatartott elém egy feliratot arról, hogy õ volt a legnagyobb rajongónk, de csalódott, mert „mi nem is mixelünk”. Pedig szerintünk a klubzenékben nem a bakelit a lényeg, hanem az érzés, az élmény. Nem az számít, milyen módszerrel teszed szinkronba a beateket, hanem hogy milyen zenét játszol, hogyan hullámvasutazik a közönség hangulata.
PP: Ez az elsõ fellépésetek Magyarországon. Õszintén, hallottatok bármit is az orszáról, az itteni partiéletrõl korábban?
G&D: Igen, egy Los Angelesben elõ magyar barátunk már sokat mesélt a magyar lemezlovasokról és a bulikról. Ha igazat mondott, itt közép-európában nagyon pörög a partivilág, izgulunk is rendesen a ma este miatt.
PP: Mi a helyzet az elektronikus zenékkel Amerikában?
G&D: A tánczene sokat változott azóta, hogy Digweed és Sasha rezidens lett a Twiloban. Úgy néz ki, hogy ma Armin Van Buren-re és Tiesto-ra mozdul a tömeg, ezt azt hiszem jelzésértékû. A klubberek a nagyobb, pörgõsebb, trancesebb bulikat keresik, de ez nem jelenti azt hogy a többi stílus nem létezik, csak nehéz megtalálni. Az olyan régi bulihelyek, mint Las Vegas, parti szempontjából halottak, a városban egyetlen klub mûködik.
PP: Sok elemezlovasnál a studióalbumok és az élõ mixek köszönõviszonyban sincsenek egymással, nálatok ez hogy mûködik?
G&D: Eddigi pályafutásunk alatt elég sok zenét készítettünk ahhoz, hogy egy öt-hat órás mixet megtöltsünk velük. De ha arra vagy kíváncsi, igen, játszuk a saját dalainkat is. A közönség a zenénkrõl ismer minket és várja a saját slágereket is.
PP: Min dolgoztok jelen pillanatban?
G&D: Épp az új weboldalunkat készítjük, amit – valljuk be – már jó ideje meg kellett volna tennünk. Új labelt is indítottunk Organized Nature néven, ahol az elsõ megjelenés a Wave3 volt, áprilisban pedig jön az Arcadia. Idén több saját produkcióval szeretnénk elõállni, nemsokára hallhatjátok az új Andain single-t, az új Motorcycle-t, illetve indul egy új vokálos projektünk, a Mali. Ezt leginkább az elektronikus pop jelzõvel lehetne körülírni.
PP: Miért van szükség ennyi alteregóra, ennyi különbözõ együttesre, miközben valahol mindegyik a ti gyermeketek?
G&D: Mert mindegyikben különbözõ emberek dolgoznak, különbözõ zenét mûvelnek. Puff Daddy sincs mindig elõtérben az általa menedzselt elõadóknál. Ez így van jól, mert a közönség a legmeghatározóbb szereplõrõl, a vokalistáról azonosítja be a csapatokat.
PP: Idén is ott lesztek a Winter Music Conference-en?
G&D: Igen, csütörtökön egy öt órás szettet játszunk, komoly buli lesz. A WMC ma már inkább nevezhetõ grandiózus partinak, mint szakmai eseménynek. Aki üzletelni akar, inkább menjen a Midemre vagy az Amsterdam Dance Eventre.
Elköszöntünk a srácoktól, akiket legközelebb néhány óra múlva a dj pultban láttunk viszont. Kleinenberg ügyesen felépített szettje után hajnali négykor vették át a stafétabotot, és a közönség legnagyobb meglepetésére vidám diszkófeelinggel indítottak. Ezután fokozatosan a trance-ig gyorsult a tempó, az európai fül számára hol furán, hol meglepõ ötletességgel effektezték agyon a zenéket. A közönség is megkapta a magáét a szisztematikusan elosztott slágerekkel: elõbb a Beautiful Things, késõbb a Southern Sun, végül az As The Rush Comes emlékeztetett arra, kik is állnak a fénylõ alma-logóval ellátott laptop mögött.
Gabriel & Dresden elõször Magyarországon
Josh és Dave elõször járt hazánkban. A srácokkal Siófokon, a Flört megnyitóján beszélgettünk..
A közönség a zenénkrõl ismer minket és várja a saját slágereket is.
Vasárnap este hétkor a Partypeople-csapattal elindultunk Siófokra, hogy beszámoljunk a Flört Grand Opening eseményeirõl, ugyanezekben a percekben a British Airways londoni járatával megérkezett Ferihegyre a két amerikai laptop dj, Josh Gabriel és Dave Dresden. Valahol a Velencei-tó magasságában két interjúalanyunk veszett sebességgel húzott el mellettünk egy ezüstszínû kisbusszal. Siófokon már az idegenvezetõvé avanzsált Császár Elõddel - alias Shane 54- kiegészülve vártak minket a szálloda halljában. A srácok egy szál laptoppal érkeztek Budapestre, Dave pedig büszkén feszített a „Laptop Dj” feliratú pólójában. Ez meg is adta a kezdõlökést a beszélgetésnek.
G&D: Azon dj-k közé tartozunk, akik megpróbálják kihasználni a technológia adta lehetõségeket, talán a magyar közönségnek is szokatlan, hogy az egész estét egy szál laptopról nyomjuk végig. A dj szett számunkra olyan, mint egy élõ elõadás, ahol a végeredmény a fontos, nem pedig az hogy milyen eszközöket használunk. A lemezjátszó, a bakelit, a cd csak egy hordozó, egy eszköz a zenéléshez. A laptop más hordozókkal ellentétben teljesen szabad kezet ad, fellépés közben vágunk ki apró elemeket különbözõ dalokból és élõben rakjuk össze a „végeredményt”. Mûsor után gyakran kérdezik: Te, mi volt az a bootleg mix a szett végén? Nem bootleg volt, helyben fõztük.
PP: Gondolom, kaptok hideget-meleget a laptop miatt…
G&D: Sok a kritikusunk, egyszer egy srác a mobilján odatartott elém egy feliratot arról, hogy õ volt a legnagyobb rajongónk, de csalódott, mert „mi nem is mixelünk”. Pedig szerintünk a klubzenékben nem a bakelit a lényeg, hanem az érzés, az élmény. Nem az számít, milyen módszerrel teszed szinkronba a beateket, hanem hogy milyen zenét játszol, hogyan hullámvasutazik a közönség hangulata.
PP: Ez az elsõ fellépésetek Magyarországon. Õszintén, hallottatok bármit is az orszáról, az itteni partiéletrõl korábban?
G&D: Igen, egy Los Angelesben elõ magyar barátunk már sokat mesélt a magyar lemezlovasokról és a bulikról. Ha igazat mondott, itt közép-európában nagyon pörög a partivilág, izgulunk is rendesen a ma este miatt.
PP: Mi a helyzet az elektronikus zenékkel Amerikában?
G&D: A tánczene sokat változott azóta, hogy Digweed és Sasha rezidens lett a Twiloban. Úgy néz ki, hogy ma Armin Van Buren-re és Tiesto-ra mozdul a tömeg, ezt azt hiszem jelzésértékû. A klubberek a nagyobb, pörgõsebb, trancesebb bulikat keresik, de ez nem jelenti azt hogy a többi stílus nem létezik, csak nehéz megtalálni. Az olyan régi bulihelyek, mint Las Vegas, parti szempontjából halottak, a városban egyetlen klub mûködik.
PP: Sok elemezlovasnál a studióalbumok és az élõ mixek köszönõviszonyban sincsenek egymással, nálatok ez hogy mûködik?
G&D: Eddigi pályafutásunk alatt elég sok zenét készítettünk ahhoz, hogy egy öt-hat órás mixet megtöltsünk velük. De ha arra vagy kíváncsi, igen, játszuk a saját dalainkat is. A közönség a zenénkrõl ismer minket és várja a saját slágereket is.
PP: Min dolgoztok jelen pillanatban?
G&D: Épp az új weboldalunkat készítjük, amit – valljuk be – már jó ideje meg kellett volna tennünk. Új labelt is indítottunk Organized Nature néven, ahol az elsõ megjelenés a Wave3 volt, áprilisban pedig jön az Arcadia. Idén több saját produkcióval szeretnénk elõállni, nemsokára hallhatjátok az új Andain single-t, az új Motorcycle-t, illetve indul egy új vokálos projektünk, a Mali. Ezt leginkább az elektronikus pop jelzõvel lehetne körülírni.
PP: Miért van szükség ennyi alteregóra, ennyi különbözõ együttesre, miközben valahol mindegyik a ti gyermeketek?
G&D: Mert mindegyikben különbözõ emberek dolgoznak, különbözõ zenét mûvelnek. Puff Daddy sincs mindig elõtérben az általa menedzselt elõadóknál. Ez így van jól, mert a közönség a legmeghatározóbb szereplõrõl, a vokalistáról azonosítja be a csapatokat.
PP: Idén is ott lesztek a Winter Music Conference-en?
G&D: Igen, csütörtökön egy öt órás szettet játszunk, komoly buli lesz. A WMC ma már inkább nevezhetõ grandiózus partinak, mint szakmai eseménynek. Aki üzletelni akar, inkább menjen a Midemre vagy az Amsterdam Dance Eventre.
Elköszöntünk a srácoktól, akiket legközelebb néhány óra múlva a dj pultban láttunk viszont. Kleinenberg ügyesen felépített szettje után hajnali négykor vették át a stafétabotot, és a közönség legnagyobb meglepetésére vidám diszkófeelinggel indítottak. Ezután fokozatosan a trance-ig gyorsult a tempó, az európai fül számára hol furán, hol meglepõ ötletességgel effektezték agyon a zenéket. A közönség is megkapta a magáét a szisztematikusan elosztott slágerekkel: elõbb a Beautiful Things, késõbb a Southern Sun, végül az As The Rush Comes emlékeztetett arra, kik is állnak a fénylõ alma-logóval ellátott laptop mögött.
Hopp,még nem akartam küldeni..Szóval nagyon nagyok voltak,hatalmas hangulatot csináltak!!!És amikor a Beautiful thinks megszólalt,körbe néztem a tömegen&amit láttam az leírhatatlan volt.Az ilyen pillanatok azok,amiért érdemes zenélni,szerintem!!!<#crazya>#crazya>
Én annyira nem szerettem õket..De amit Flörtbe lenyomtak,az nem volt semmi..Vitte az agyam rendesen!!
és akkor még beteszem a kedvenc képem tegnapról:

hol álltál? én végig a dj szemszögébõl jobbra, közvetlen a plexi mellett
elég jó rálátásom volt a dolgokra... 😊
elég jó rálátásom volt a dolgokra... 😊
Én is rajt vagyok pár partyphoto-s képen 😄
Amit zenéltek most Flörtbe az volt nem egyszerû! Életem 1ik legjobb bulija volt! <#taps>#taps>
Amit zenéltek most Flörtbe az volt nem egyszerû! Életem 1ik legjobb bulija volt! <#taps>#taps>
hehe
egyébként csomó partyphoto.hu-s képen rajta vagyok énis, de itt inkább nem mutogatom magam <#bee1>#bee1>
egyébként csomó partyphoto.hu-s képen rajta vagyok énis, de itt inkább nem mutogatom magam <#bee1>#bee1>
ORGANIZED NATURE
Future Releases
Monday, March 28, 2005
Gabriel & Dresden - Arcadia
* A: Original Mix
* B: Ozgur Can Mix
<#finom>#finom>
Future Releases
Monday, March 28, 2005
* A: Original Mix
* B: Ozgur Can Mix
<#finom>#finom>
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ez volt életem legjobb bulija! <#whatever>#whatever>

Release info ۰
۰ ۰
۱ ۱
۱ Artist........ >> ... VA ۱
۱ Title......... >> ... Gabriel and Dresden (The Full Mix Pack) ۱
۲ Genre......... >> ... House ۲
۲ Street date... >> ... 00-00-2004 ۲
۲ Rel date...... >> ... Jan/16/2004 ۲
۲ ۲
۲ Covers........ [ ] Yes No ۲
۲ ۲
۲ Source........ >> ... CD ۲
۲ Encoder....... >> ... Lame ۲
۲ Quality....... >> ... 192 / 44,1/ Full ۲
۲ Size.......... >> ... 102,7 MB ۲
۲ Tracks........ >> ... 08 ۲
۲ Supplier...... >> ... MsAC
CD1
01 new order°-°someone like you (g and d voco te 11:11
02 way out west feat t. kelshall°-°mindcircus (g 09:30
03 roger goode°-°in the beginning(g and d steinw 08:43
04 paul oakenfold°-°southern sun (g and d unplug 08:22
05 andain°-°summer callling (g & d) 09:05
06 beber & tamara°-°travelling on (gabriel & dre 10:38
07 gabriel & dresden°-°lament (satoshi mix) 09:19
08 medicini 8°-°capital rocka (g and d) 07:55
CD2
01 9:36 Three Drives - Carrera 2 (G and D)
02 9:50 Grayarea - One For The Road (G and D Interstate
03 6:21 Motorcycle - As the Rush Comes (G and D Chillout)
04 16:17 Andain - Beautiful Things (G and D Unplugged)
05 10:20 Nalin and Kane - Beachball (G and D)
06 9:45 Deborah Cox - Play Your Part (G and D)
07 10:47 Jewel - Intuition (G and D Hi-Tek Digital)
CD3
01 10:41 Motorcycle - As the Rush Comes (G and D)
02 12:46 Andain - Beautiful Things (Josh Gabriel)
03 9:14 Jewel - Intuition (G and D)
04 8:49 Britney Spears - Me Against The Music (G and D Club)
05 6:06 Coldplay - Clocks (G and D)
06 9:03 Annie Lennox - A Thousand Beautiful Things (G And D)
07 10:12 Dave Gahan - I Need You (G and D)
08 5:32 Depeche Mode - Here is the house (G and D)
CD4
01 9:43 Kristine W - Save my soul (G and D)
02 14:42 Made By Monkeys - I Try (G and D)
03 10:24 Sarah Mclahlan - Fallen (G and D)
04 10:09 Groove Armada - superstylin' (g and d)
05 11:20 Evanescence - Hello (Trifactor Vs G and D)
06 10:06 ADD - Use Only the drugs (g and d)
Én meghallgatom ezt, sõt lehet a rádióban (http://radiosg.dyn.hu:8000) lenyomok párat most! Akit érdekel 😄
۰ ۰
۱ ۱
۱ Artist........ >> ... VA ۱
۱ Title......... >> ... Gabriel and Dresden (The Full Mix Pack) ۱
۲ Genre......... >> ... House ۲
۲ Street date... >> ... 00-00-2004 ۲
۲ Rel date...... >> ... Jan/16/2004 ۲
۲ ۲
۲ Covers........ [ ] Yes
۲ ۲
۲ Source........ >> ... CD ۲
۲ Encoder....... >> ... Lame ۲
۲ Quality....... >> ... 192 / 44,1/ Full ۲
۲ Size.......... >> ... 102,7 MB ۲
۲ Tracks........ >> ... 08 ۲
۲ Supplier...... >> ... MsAC
CD1
01 new order°-°someone like you (g and d voco te 11:11
02 way out west feat t. kelshall°-°mindcircus (g 09:30
03 roger goode°-°in the beginning(g and d steinw 08:43
04 paul oakenfold°-°southern sun (g and d unplug 08:22
05 andain°-°summer callling (g & d) 09:05
06 beber & tamara°-°travelling on (gabriel & dre 10:38
07 gabriel & dresden°-°lament (satoshi mix) 09:19
08 medicini 8°-°capital rocka (g and d) 07:55
CD2
01 9:36 Three Drives - Carrera 2 (G and D)
02 9:50 Grayarea - One For The Road (G and D Interstate
03 6:21 Motorcycle - As the Rush Comes (G and D Chillout)
04 16:17 Andain - Beautiful Things (G and D Unplugged)
05 10:20 Nalin and Kane - Beachball (G and D)
06 9:45 Deborah Cox - Play Your Part (G and D)
07 10:47 Jewel - Intuition (G and D Hi-Tek Digital)
CD3
01 10:41 Motorcycle - As the Rush Comes (G and D)
02 12:46 Andain - Beautiful Things (Josh Gabriel)
03 9:14 Jewel - Intuition (G and D)
04 8:49 Britney Spears - Me Against The Music (G and D Club)
05 6:06 Coldplay - Clocks (G and D)
06 9:03 Annie Lennox - A Thousand Beautiful Things (G And D)
07 10:12 Dave Gahan - I Need You (G and D)
08 5:32 Depeche Mode - Here is the house (G and D)
CD4
01 9:43 Kristine W - Save my soul (G and D)
02 14:42 Made By Monkeys - I Try (G and D)
03 10:24 Sarah Mclahlan - Fallen (G and D)
04 10:09 Groove Armada - superstylin' (g and d)
05 11:20 Evanescence - Hello (Trifactor Vs G and D)
06 10:06 ADD - Use Only the drugs (g and d)
Én meghallgatom ezt, sõt lehet a rádióban (http://radiosg.dyn.hu:8000) lenyomok párat most! Akit érdekel 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
õrült kis pocák ezek!<#pias>#pias>
várom már én is !!!
várom már én is !!!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
még pontosan 12 óra...
márc 10 - finnország
márc 11 - anglia
márc 12 - franciaország
márc 13 - magyarország
ez g&d eheti programja... nem semmi! <#eljen>#eljen>
márc 11 - anglia
márc 12 - franciaország
márc 13 - magyarország
ez g&d eheti programja... nem semmi! <#eljen>#eljen>
jéé... frissítették a hivatalos oldalt <#buck>#buck>
2005-03-13 @ Flört
23-01 Dandy
01-03 Sander
03-06 Gabriel& Dresden
06- Moonline B2B Garay
<#finom>#finom>
23-01 Dandy
01-03 Sander
03-06 Gabriel& Dresden
06- Moonline B2B Garay
<#finom>#finom>
"Bigtop appears to be another side project of Gabriel & Dresden, this time alongside the legendary Bassbin Twins, and the results of this collaboration are suitably crunk."
ez mit jelent? valaki légysziiii
ez mit jelent? valaki légysziiii

"Gabriel & Dresden have signed a two-compilation deal with Nettwerk. The
first release is the two-disc "Bloom," due Sept. 7. The 22-track collection
features new Gabriel & Dresden productions ("Arcadia") and remixes (Dido's
"Don't Leave Home"). Also included is Junkie XL's remix of Sarah McLachlan's
"World on Fire" and a cover of Depeche Mode's "Here Is the House" by Andain,
produced by the artist and Gabriel & Dresden.
On the same day, Nettwerk will also issue a best-of set from Delerium. The
disc will include the Above & Beyond mix of "Silence." Gabriel & Dresden
have remixed "Silence," too. Their version will appear, along with Above &
Beyond's, on a European single being readied for fall.
-- Michael Paoletta, N.Y."
first release is the two-disc "Bloom," due Sept. 7. The 22-track collection
features new Gabriel & Dresden productions ("Arcadia") and remixes (Dido's
"Don't Leave Home"). Also included is Junkie XL's remix of Sarah McLachlan's
"World on Fire" and a cover of Depeche Mode's "Here Is the House" by Andain,
produced by the artist and Gabriel & Dresden.
On the same day, Nettwerk will also issue a best-of set from Delerium. The
disc will include the Above & Beyond mix of "Silence." Gabriel & Dresden
have remixed "Silence," too. Their version will appear, along with Above &
Beyond's, on a European single being readied for fall.
-- Michael Paoletta, N.Y."
megjelenés: szeptember 7.
DISC ONE:
1. Gabriel & Dresden - Arcadia
3. Gabriel & Dresden - Lament
4. Andain - Here Is The House
5. Michael Burns - Forwards
6. Sarah McLachlan - World On Fire (Junkie XL Club Mix)
7. Audioholics - External Key
8. Voyager - Someone Else
9. Gabriel & Dresden - Dub Horizon
10. Ferenc - Cronch
11. Guy Gerber - Stoppage Time
DISC TWO:
1. Pass Into Silence - Voices
2. Elevation + Gabriel & Dresden - Athena
3. Lili Haydn - Anything (Gabriel & Dresden Code 313 Dub)
4. (RND) - Nova Santori (Josh Gabriel Mix)
5. Dido - Don't Leave Home (Gabriel & Dresden Mix)
6. Bigtop - Sub
7. Above & Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Club Mix)
8. Josh Gabriel - Alive
9. Josh Gabriel - Switch
10. Push - Electric Eclipse
11. Motorcycle - Imagination (Acoustic Version)
azok még nincsenek 😊
feljössz dc-re, megbeszéljük melyik HUB, aztán cserélhetünk dolgokat. nekem megvan az összes g&d remix
persze, igazad van, de ha vk már "hozzájutott", akkor egyszerûbb (lenne) Tõle megkapni / cserélni...
zenékhez sztem sok helyen hozzá lehet jutni..
soulseek,dc++ ...
soulseek,dc++ ...
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
valszeg ez történhetett, mert se kép, se hang...
a zenékhez esetleg hozzá lehetne jutni valamilyen módon?
a zenékhez esetleg hozzá lehetne jutni valamilyen módon?

nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán belõle valami, tavaly még nagyon lelkes voltam az oldal iránt, de mostanában nincs sok idõm dolgozgatni vele.
Valószínûleg már törölte a szolgáltató a siteot, mert fél évig nem nyúltam hozzá 😊
Valószínûleg már törölte a szolgáltató a siteot, mert fél évig nem nyúltam hozzá 😊