Fung Wan Online (free MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akko sztem kérj meg valakit a klánból

jah, bocs

krob
Én?????
Magamnak????

Én csak 3 kavicsot tudok belerakni, persze csak ha szerencsém van, mert azon is múlik...
...nem is fejlesztem tovább, mert már jártam úgy, hogy 5-bõl egyszer sikerült mind a 3 összetevõt belekovácsolni.
Akkor már tényleg hasznosabb az újraélsztés.

sztem veranyo kovacsol neked cuucot

nemtudjátok véletlen, hogy meddig fog tartani ez a béta?

krob
Van esetleg olyan karakter a régiek között, akit néha megkérhetnék némi fegyverkovácsolásra!
Persze csak ha TÉNYLEG szívesen segít olykor...

Gorii
OFF-TOPIC

[Jakuza]
Szerintem trosszul hiszed, mert az nem Free.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

edios
Ahha.. Ox.. Ha ekkora nagy cucc WoW, akkor érthetõ.. Mondjuk télleg nem lehet rossz a képeket nézegetve.. Na jó nem kezdek bele, mer ez Fung Wan Online téma! 😊

(valaki ismeri Phantasy Star Onlinét? -> de most komolyan, assziszem az Free)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sztem csak Singapure-i szerver van. Ping nezese: /fps
Amugy mindenkinel ilyen lagos...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat... Sztem nem lenne kellemes hogyha 1 ilyen forumba fw uzenetekre vadaszva kozbe 200 daocos hablatyolason(a felet alig ertem), meg 50swg uzin kellene atszenvednem magam... Meg majd jonne a WoW, ami sztem napi 500 uzi lesz 1 jo ideig, szal te is belathatod hogy ez rossz 5let😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

[Jakuza]
Egy-ket kerdes.
Csak ez a Malaj szerver van, mert ez nekem iszonyatosan lagos?
Masik mivel lehet megnezni a pinget ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

edios
Bocsesz... 😊
De végülis oda van írva felülre, hogy "Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani..." -> Neocron is ilyesmi, csak a FREE-esítést kellene kidolgozni 😊
Egyébként nem lenne célszerûbb összevonni az összes online játék-témát,hogy egy nagy MMORPG-fórumra járjon mindenki, aki szereti ezt a játékstílust? Mer ahogy olvasgatom a különbözõ fórumokat, szerintem jobb lenne, ha együtt lenne a nép, és így többen látnánk egymás üzenetét, és a nem túl nagy forgalom miatt kavarodások se lennének..

Csak mondom hogy van kulon Neocron forum...

edios
Igen? 😞

De legalább jó volt a játék?

áhh ez szivacs már próbáltam. ugyan ugy nemm megy ha lejár a trial

edios
Na mindenki, aki Neocronozni akar hosszútávon!

Töltsétek le a gammát http://www.neocron.com-ról, és mondjuk töltés közben csináljatok accountot, és amikor hitelkártyát kõ választani, a Mastercardra katt, és akkor ott töltögessétek ki a mezõket az ez alatti üzenetemben található hitelkártyaszámok valamelyikével! Aztán ha kész a töltés, szedjétek le a eztet:

ftp://ftp.neocron.com/retailpatches/NeocronLauncher.exe

Majd ezt kicserélve az eredeti *.exe-vel (C:\Program Files\Neocron\...) indítsátok el. -> jobb felsõ sarokba copyzzátok be eztet:

62.140.29.54

És akkor automatikusan szedi (nekem épp most 😊 ) a patcheket..

Nemtom, hogy muxik-e ez így,de jó lenne, mert nem néz ki rosszul a gamma!

edios
Válogass kedvedre..

1: 5420 8303 4067 2279
2: 5420 8349 6431 3715
3: 5420 8321 0165 9859
4: 5420 8338 0878 0071
5: 5420 8322 2942 6918
6: 5420 8395 9433 6705
7: 5420 8337 0534 6315
8: 5420 8358 2333 1343
9: 5420 8329 5098 5462
10: 5420 8348 9491 1661

Bandew
Ja, amúgy mail címet is adnod kéne. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Inkább tanuljál köcsög!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dacid
Edios!

bankkártyaszámot tudnál emilben küldeni?

edios
Sziasztok! Most kezdtem el MMORPGzni, és tök jó tapasztalataim vannak ezzel a játékstílussal kapcs! 😊

Fung Wan Online tök jó, szép grafikával csak még nem vágom,hogy kell összekotorni valamire elegendõ pízt! Meg most úgy 5-6os szinten még nem találtam jó fejlõdési lehetõséget, mer macskákért meg denevérekért ott az elején már 1%ot se kapok/kill, disznók meg túl erõsek.. 😞

Aztán jáccottam ezzel a Savage Edennel, ez azért szerintem elég gyász, engem az irányítása nagyon idegesít, meg a kinézete se a legjobb.. De nagyon gyorsan lehet fejlõdni! 😊 (elsõ 5 szint percek alatt...)

Meg most fejezõdött be az installja Neocronnak, mérete messze ennek a legnagyobb, szóval nem lehet rossz😊 de ez elvileg fizetõs. És egyszer ezen a fórumon olvastam valakinek az üzenetét(azóta nem találom), melyben leírta, hogy hogy lehet kijáccani a paymentet! ki is copyztam notepaddal, amivel az a baj, hogy csak a crack fájl linkjét nem õrizte meg, mert az szövegként szerepelt.. de pár bankkártyaszám megvan, egyikkel be is regisztráltam magam.. szóval most ott tartok, hogy van egy "elvileg hiteles" regisztrációm, exe-crack nélkül. Szóval ha valaki jácccik itt ezzel a gammával, akkor pls segítsen! 😊

Meglehet hogy most nemnagyon figyelgettem😊

[Jakuza]
Sanca te meg aztan figyelsz am a Friend messagera. 😊

Gorii
egy kis help, battle skirmish terkep:

Ja, epp war volt, ezert volt ilyen lagos. Bar maskor is nagy lagok szoktak lenni😞

[Jakuza]
Nektek is ennyire lagol ?
Kiertem az elso varosba.
A patkanyok kb 2mp-nkent mozogtak kardal hozzajuk se tudtam erni lol.

Azok a jatekban szereplo nickek.
Vannak klanok, a magyarok tobbsege a sword worship clan-ba van.

[Jakuza]
Ah mar latom Laza a 439ben osszegyujtotte oket.
Remelem ugyanazzal a nickkel szerepeltek a jatekban is. 😊
Amugy klan nincsen ? 😊

[Jakuza]
Valaki nyomasson mar egy Buddy listat.
Mar csak azert is , hogy tudni lehessen, hogy kik a magyar karakterek.

krob
en is ezt tapasztalom, eddig a karakterválasztásig elengedett, mostmeg már be sem tudok logolni

Most meg mar sztem az osszes server..

Gorii
dong chang server behalt

Nekem is ez a problemam.

Gorii
engem se ..

krob
kiba**ott a server es nem enged vissza mar egy ideje...

krob
...én meg kaptam egy narancsot...
bár nem egy rossz narancs, 300 sec immunity-t ad egy csomó mindenre...
...biztos kubai

Gorii
Szerintem ez tradicionalis dolog , par ezer eves 😊

Hat ezt megszerzem, eleg tapos. Bar illuziorombolo kicsit:F

Gorii
xu-ba war konzul , 200 gold a belepo

Gorii
"Cinese New Year" neven fut egy event par hetig, aminek ez a maszk az egyik dija:

😊

miért kell fizetni a Consulnak?

Ilyenkor mennyit kell fizetni a consulnak? Es ugye a hq-n van?

Laza
a reggeli wart allitolag megnyertuk... en bagatel modon odaallitottam a war consul ele egy petak nelkul, persze nem is engedett be.. 😊
mig elrohantam eladni 1-2 cuccot, lehalt a szerver... igy lemaradtam a warrol...
de allitolag akik bejutottak le tudtak nyomni..

tehat aztat mondoljak, az SWC vegre nyert... de azert majd megnezem a weboldalon.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

krob
Játszik még valaki?
Egyébként megint olvastam, hogy több játékos is beszélgette, hogy hamarosan aranyra kerül...

pityogo2
bár ha azt nézzük, hogy legjobb, és midnenbõl, akkor sztem az 5 se sok....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
(max cuccos mindenbõl, max karik, a 4-bõl 220-as szint stb, mindegyikhez a LEHETÕ LEGES LEGJOBB cucc)sztem minimum 1-3 év 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
nézzétek meg: www.muonline.com
nem rossz gáme, lehet nem annyira szép,mint a fung wan online, de legalább véglegesen ingyenes, és SZINTE nincs vége!

Ide mit kéne írni?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ma, jan 18, 07:00 (+1GMT) orakor lesz 1 battle skirmish SWC-vs-Matchless Clan. Ez hany orat jelent magyar idobe?