604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
#524 Teljesen ingyenes lett a Fung Wan Online.
Aki regisztralni akar, az latogassa meg ezt az oldalt: http://www.fwo.com.my/
Nem rossz karacsonyi ajandek. :P -
#523 Arrol a linkrol, amit a hozzaszolasod alatt talalsz. -
Cortez Lovag #522 suiasztok erdekelne hogy honnana tom letolteni ezt a jatekot koszi paa
-
#521 Van mar europai valtozata is. Storm Rider Online lett a neve.http://www.stormridersonline.com/home/index.php
Aki most regisztral kiprobalhatja, mert fizetes nelkul 10 nap ingyenjatekot kap az elso fizetes elott. -
#520 FUNG WAN ONLINE GOES GOLD!
Greetings valued Open Beta Tester! We would like to take this opportunity to thank you for helping us stress test the game during its beta stages. In order to simplify and ensure a smooth registration system, we regret to inform you that we had to wipe out all existing Open Beta Accounts.
You will be required to sign up for an Eden II account afterwhich you can easily create FWO accounts within it. Your Eden II account password can then be used for logging into the Fung Wan Online game.
To celebrate this special occasion, we are offering FREE play time for all till 9th April. You are encouraged to sign up early in order to enjoy a longer Trial period. Catch the rush when the game server opens on 3rd April, 2359hrs!
Find out more about the subscription plans available
jeeeeeeeah -
Gumbo #519 nahh akkor meghalt ez a fórum -
#518 en szinten megalltam lvl75 on, majd ha jon az uj patch megnezem ujra
en regeltem 1 honapja a lineaget de azt irja csak eszak-amerika.. -
#517 annak neztem a kepeit, es hat elegge arra jutottam hogy nem fog nalam futni -
#516 nyitottam mar neki topicot :) -
#515 En mar tobbet nem XP-zek azthiszem :)))))
eleg az a lvl42.. orokre :)
nezzetek meg a Lineage2-ot (www.lineage2.com)
1000x jobb, es hangulatosabb... tocscscsetek le a trailereket...
annak is most megy a Closed Betaja (barki jelentkezhet), es mostansag indul az Open Beta...
-
Sanca #514 Ja, reszemrol asszem abbahagytam, lvl39en:D
Es varom a wow-ot:) -
#513 Sehol senki?
-
#512 harmadik negyedev
szerveroldali frissites miatt all az egesz -
Gumbo #511 most néztem, a hírekben van, hogy most behalt a szerver
-
#510 Egyébként be tudtok most menni?
Mert engem nem enged be, vagy be van halva..... -
#509 sztem harmadik negyedév... -
Gumbo #508 mi az a q3? -
#507 a forumon 2004 Q3-at irnak -
Gumbo #506 hát én most leálltam, mert nemtudom meddig lesz a béta, és nem akarok sok időt beleölni -
#505 Játszik még vki?????????
Csak én szedek itt Béres cseppet????
-
Gumbo #504 akko sztem kérj meg valakit a klánból -
Gumbo #503 jah, bocs -
#502 Én?????
Magamnak????
Én csak 3 kavicsot tudok belerakni, persze csak ha szerencsém van, mert azon is múlik...
...nem is fejlesztem tovább, mert már jártam úgy, hogy 5-ből egyszer sikerült mind a 3 összetevőt belekovácsolni.
Akkor már tényleg hasznosabb az újraélsztés. -
Gumbo #501 sztem veranyo kovacsol neked cuucot -
Gumbo #500 nemtudjátok véletlen, hogy meddig fog tartani ez a béta? -
#499 Van esetleg olyan karakter a régiek között, akit néha megkérhetnék némi fegyverkovácsolásra!
Persze csak ha TÉNYLEG szívesen segít olykor...
-
#498 OFF-TOPIC -
#497 Szerintem trosszul hiszed, mert az nem Free. -
#496 Ahha.. Ox.. Ha ekkora nagy cucc WoW, akkor érthető.. Mondjuk télleg nem lehet rossz a képeket nézegetve.. Na jó nem kezdek bele, mer ez Fung Wan Online téma! :)
(valaki ismeri Phantasy Star Onlinét? -> de most komolyan, assziszem az Free) -
Sanca #495 Sztem csak Singapure-i szerver van. Ping nezese: /fps
Amugy mindenkinel ilyen lagos... -
Sanca #494 Hat... Sztem nem lenne kellemes hogyha 1 ilyen forumba fw uzenetekre vadaszva kozbe 200 daocos hablatyolason(a felet alig ertem), meg 50swg uzin kellene atszenvednem magam... Meg majd jonne a WoW, ami sztem napi 500 uzi lesz 1 jo ideig, szal te is belathatod hogy ez rossz 5let:) -
#492 Egy-ket kerdes.
Csak ez a Malaj szerver van, mert ez nekem iszonyatosan lagos?
Masik mivel lehet megnezni a pinget ? -
#491 Bocsesz... :)
De végülis oda van írva felülre, hogy "Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani..." -> Neocron is ilyesmi, csak a FREE-esítést kellene kidolgozni :)
Egyébként nem lenne célszerűbb összevonni az összes online játék-témát,hogy egy nagy MMORPG-fórumra járjon mindenki, aki szereti ezt a játékstílust? Mer ahogy olvasgatom a különböző fórumokat, szerintem jobb lenne, ha együtt lenne a nép, és így többen látnánk egymás üzenetét, és a nem túl nagy forgalom miatt kavarodások se lennének.. -
Sanca #490 Csak mondom hogy van kulon Neocron forum... -
#489 Igen? :(
De legalább jó volt a játék? -
Gumbo #488 áhh ez szivacs már próbáltam. ugyan ugy nemm megy ha lejár a trial -
#487 Na mindenki, aki Neocronozni akar hosszútávon!
Töltsétek le a gammát http://www.neocron.com-ról, és mondjuk töltés közben csináljatok accountot, és amikor hitelkártyát kő választani, a Mastercardra katt, és akkor ott töltögessétek ki a mezőket az ez alatti üzenetemben található hitelkártyaszámok valamelyikével! Aztán ha kész a töltés, szedjétek le a eztet:
ftp://ftp.neocron.com/retailpatches/NeocronLauncher.exe
Majd ezt kicserélve az eredeti *.exe-vel (C:\Program Files\Neocron\...) indítsátok el. -> jobb felső sarokba copyzzátok be eztet:
62.140.29.54
És akkor automatikusan szedi (nekem épp most :) ) a patcheket..
Nemtom, hogy muxik-e ez így,de jó lenne, mert nem néz ki rosszul a gamma! -
#486 Válogass kedvedre..
1: 5420 8303 4067 2279
2: 5420 8349 6431 3715
3: 5420 8321 0165 9859
4: 5420 8338 0878 0071
5: 5420 8322 2942 6918
6: 5420 8395 9433 6705
7: 5420 8337 0534 6315
8: 5420 8358 2333 1343
9: 5420 8329 5098 5462
10: 5420 8348 9491 1661 -