Fung Wan Online (free MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magamnak????

Én csak 3 kavicsot tudok belerakni, persze csak ha szerencsém van, mert azon is múlik...
...nem is fejlesztem tovább, mert már jártam úgy, hogy 5-bõl egyszer sikerült mind a 3 összetevõt belekovácsolni.
Akkor már tényleg hasznosabb az újraélsztés.
Persze csak ha TÉNYLEG szívesen segít olykor...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
(valaki ismeri Phantasy Star Onlinét? -> de most komolyan, assziszem az Free)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amugy mindenkinel ilyen lagos...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak ez a Malaj szerver van, mert ez nekem iszonyatosan lagos?
Masik mivel lehet megnezni a pinget ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De végülis oda van írva felülre, hogy "Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani..." -> Neocron is ilyesmi, csak a FREE-esítést kellene kidolgozni 😊
Egyébként nem lenne célszerûbb összevonni az összes online játék-témát,hogy egy nagy MMORPG-fórumra járjon mindenki, aki szereti ezt a játékstílust? Mer ahogy olvasgatom a különbözõ fórumokat, szerintem jobb lenne, ha együtt lenne a nép, és így többen látnánk egymás üzenetét, és a nem túl nagy forgalom miatt kavarodások se lennének..
Töltsétek le a gammát http://www.neocron.com-ról, és mondjuk töltés közben csináljatok accountot, és amikor hitelkártyát kõ választani, a Mastercardra katt, és akkor ott töltögessétek ki a mezõket az ez alatti üzenetemben található hitelkártyaszámok valamelyikével! Aztán ha kész a töltés, szedjétek le a eztet:
ftp://ftp.neocron.com/retailpatches/NeocronLauncher.exe
Majd ezt kicserélve az eredeti *.exe-vel (C:\Program Files\Neocron\...) indítsátok el. -> jobb felsõ sarokba copyzzátok be eztet:
62.140.29.54
És akkor automatikusan szedi (nekem épp most 😊 ) a patcheket..
Nemtom, hogy muxik-e ez így,de jó lenne, mert nem néz ki rosszul a gamma!
1: 5420 8303 4067 2279
2: 5420 8349 6431 3715
3: 5420 8321 0165 9859
4: 5420 8338 0878 0071
5: 5420 8322 2942 6918
6: 5420 8395 9433 6705
7: 5420 8337 0534 6315
8: 5420 8358 2333 1343
9: 5420 8329 5098 5462
10: 5420 8348 9491 1661
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fung Wan Online tök jó, szép grafikával csak még nem vágom,hogy kell összekotorni valamire elegendõ pízt! Meg most úgy 5-6os szinten még nem találtam jó fejlõdési lehetõséget, mer macskákért meg denevérekért ott az elején már 1%ot se kapok/kill, disznók meg túl erõsek.. 😞
Aztán jáccottam ezzel a Savage Edennel, ez azért szerintem elég gyász, engem az irányítása nagyon idegesít, meg a kinézete se a legjobb.. De nagyon gyorsan lehet fejlõdni! 😊 (elsõ 5 szint percek alatt...)
Meg most fejezõdött be az installja Neocronnak, mérete messze ennek a legnagyobb, szóval nem lehet rossz😊 de ez elvileg fizetõs. És egyszer ezen a fórumon olvastam valakinek az üzenetét(azóta nem találom), melyben leírta, hogy hogy lehet kijáccani a paymentet! ki is copyztam notepaddal, amivel az a baj, hogy csak a crack fájl linkjét nem õrizte meg, mert az szövegként szerepelt.. de pár bankkártyaszám megvan, egyikkel be is regisztráltam magam.. szóval most ott tartok, hogy van egy "elvileg hiteles" regisztrációm, exe-crack nélkül. Szóval ha valaki jácccik itt ezzel a gammával, akkor pls segítsen! 😊
Kiertem az elso varosba.
A patkanyok kb 2mp-nkent mozogtak kardal hozzajuk se tudtam erni lol.
Vannak klanok, a magyarok tobbsege a sword worship clan-ba van.
Remelem ugyanazzal a nickkel szerepeltek a jatekban is. 😊
Amugy klan nincsen ? 😊
Mar csak azert is , hogy tudni lehessen, hogy kik a magyar karakterek.
bár nem egy rossz narancs, 300 sec immunity-t ad egy csomó mindenre...
...biztos kubai

mig elrohantam eladni 1-2 cuccot, lehalt a szerver... igy lemaradtam a warrol...
de allitolag akik bejutottak le tudtak nyomni..
tehat aztat mondoljak, az SWC vegre nyert... de azert majd megnezem a weboldalon.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként megint olvastam, hogy több játékos is beszélgette, hogy hamarosan aranyra kerül...
Ide mit kéne írni?
nem rossz gáme, lehet nem annyira szép,mint a fung wan online, de legalább véglegesen ingyenes, és SZINTE nincs vége!
Ide mit kéne írni?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
OFF-TOPIC