604
Ingyen letoltheto MMORPG, gyertek jatszani...
-
Sanca #70 Atlag mennyit szokas mmorpg-zni 1 nap? Csak mer szimpi ez a jatek(a horizons), csak nem tom hogy megtehetem-e az egyetem mellett. -
#69 Zsír, csak azt olvastam, hogy egy csomó CD key-t feltörtek.
Amúgy kéne neki topicot nyitni. -
#68 Na akkor mostmár tuti, hogy megyek én is! -
#67 Persze azért ott is kell választani skillek közül, csak mindig az adott kaszt korlátain belül maradsz. DAoC-ban például egy wizard lehet ice, fire vagy earth specces és akkor aszerint kapja a spelleket. -
Getshu #66 Üdv! Ajánlom figyelmedbe a magyar Horizons fórumot!http://horizons.ah.hu
Már lehet kapni pl. cdgalaxisban is, és már van magyar guild és sok magyar játékos is! -
Sanca #65 Sztem Rince a Horizons-ra ertette a 13 eurot. Vagy arra mondtad hogy csufsag?:) Mert sztem korrekt a grafikaja. -
#64 Én is feltettem... mert a game elkezdte magát pacthelni.. -
Sanca #63 Aha kosz. Tehat a class alapuban vegulis nem kell semmitse csinalni lvlup-nal nem? Vagy van par class alapu skill amik kozul valasztani kell? -
#62 Fel -
#61 A patchhez oda van írva, hogy offline patch. Akkor ezt most fel kell nyomni vagy sem? -
#60 13 euro???? az kurvasok ezért a csúfságéert :) Az SWG olcsóbb. -
#59 Ezekszerintem csak 1 hónap free :( -
#58 Erre válaszóljon már valaki pls! -
#57 Class alapú például a DAoC. Van egy behatárolt kasztod (Paladin, Wizard, Cleric, stb) és akkor abban fejlődsz.
A Skill alapú, meg mint az SWG. Nincs behatárolt kasztod, hanem te veszel fel skill-eket és olyanra formálod a karid, amilyenre akarod.
Havidíj az 12.95 Euro / hónap -
#56 Lehet sárkánnyal lenni? Te jó ég, annak meg mi értelme?
Ja és árat nem tudsz? -
Sanca #55 Jol hangzik.
Amugy a skill meg class alapu fejlodesben mi a kulonbseg?:) -
#54 Elvileg már megy EU-ban is hivatalosan, bár asszem még nem mindenhol csak Angliában és az északi országokban. De hát minket magyarokat úgyis ez érdekel. Amúgy most indult nemrég dec. 12-én.
Ami jó benne, hogy olyasmi, mint egy fantasy SWG, tehát lehet játékos városokat, várakat, stb. építeni. Nem kell harcolni a szintlépéshez, rengeteg békés szakma és jártasság van. Skill alapú a fejlődési rendszer (bár én rájöttem, hogy a class alapút jobban szeretem :). Alapjában véve egész jól néz ki és lehet sárkánnyal lenni! :)
Ami gáz, hogy egyelőre nincs benne PvP, csak szörnyekre lehet vadászni! Bár elvileg később egy patchben jön majd ez is. :P -
#53 Ez tényleg zsír!
Miko?
Hun?
Hogyé? -
#52 Harcrendzsre valóban gyengus, sőt nagyon sz@r (ezért nem is játszom vele már egy ideje). De más téren meg odabasz, eszméletlen ötletek és megvalósítás van benne. Azoknak az embereknek, akik alapjában véve nem harcosabb beállítottságúak nagyon be szokott jönni! Na mind1...
Én most ezzel a Horizons-al szemezek nagyon. Ha majd lehet itthon is kapni az EU verziót, megveszem aztán megnézem milyen... -
#51 csak a törömnek van pénze a 12 000.- CD-re PLUSZ a havi 2 000.- ...hamár van havidíj legalább az alapprogramot adják ingyen... -
#50 Izlések és pofonok. Én nem elégszem meg az agyatlan xphajkurászással. -
#49 pedig az elég gyengus a többihez képest is -
#48 Abban nincs elég zsé. A sok hülye persze még így is fizet (félreértés ne essék, ha lenne elég pénzem én is fizetném ész nélkül az SWG-t :D). -
#47 Na meg az is! Fogalmam sincs hogy kell.
De inkább lenne úgy, hogy az alapjáték kicsit drágább, másolt CD-t meg ugyebár nem fogad el. Akkor a hülye kis köcsögök biztos nem adnak ki 20000 Ft-ot, hogy kicsit ellegyenek. -
Sanca #46 Engem meg az is idegesit hogy vmi kurva korulmenyes befizetni ra a zset.
Az swg meg asszem 15$ -
#45 Hát nem tudom. Az lenne a legjobb, ha nem lennének benne köcsögök, és ingyenes lenne. :D
Engem csak az idegesít a havidíjban, hogy ha egyszer megveszek egy játékot, akkor had játszak már vele. Ráadásúl valamelyik nagyon drága.
Amúgy SW Galaxy az mennyi? -
#44 Az a "legjobb" bennük. :P
Viccet félretéve nagyon nem hátrány, ha van egy kis havidíj, mert elrisztja a sok kis faszfejet, aki csak élvezkedni logol be és nem játszik normálisan. Márpedig egy MMO RPG közösségi játék és ennek a feltétele jobban biztosítva van, ha minden jöttment, 12 éves Vérpistike nem loggolhat be szabadon. Én már soxor megfogadtam, hogy csak fizetős MMO RPG-vel játszom, aztán végül mindig kipróbálom ezeket, de állandóan rá kell döbbennem, hogy kár volt. Ez a gamez is tele van kis köcsögökkel, például mindennapos a Kill Steal! És amikor mondod neki, hogy ne csinálja, a pofádba nevet és leül megvárni, hogy húzzál megint. Ha elmész onnan követ és idegesít. Ilyen már háromszor volt ebben a gamezban két nap alatt! :P
Nálam MMO RPG hosszútávon csak fizetős lehet, ott legalább nincs vagy csak nagyon kevés ilyen etikátlan játékos fordul elő! -
Sanca #43 Ja, csak az meg rohadt sok ido:( Mondjuk ha bemakolnek ilyen beta teszter dolgot...:) -
Sanca #42 ok kosz. innen kezdtem el: Malaysia -
#41 Azt nem szeretem a MMORPG-ben, hogy fizetősök. Nagy kár! -
#40 Nekem 1 ora es lentvan. Mikor en jatszottam vele nagyon texturahianyos volt, az animok tetszettek, ez a keleti vilag ami leginkabb nem jott be..WoW ig ki lehet huzni ilyenekkel utanna meg egyeduralom:P -
#39 U.S.A.-ról ne tőcs mert iszonyat lassú, meg sz@r is. -
Sanca #38 Please download this latest manual patch only if you are experiencing problems with the auto-patch updater on your FWO game launcher.
Ha lesz ilyen akkor felnyomom -
Sanca #37 Melyik mirrorrol erdemes tolteni? -
#36 Ti felnyomtátok a manual patcht? -
#35 nekem az erős lvl4es vagyok,de egyenlőre elég gyengus a game,mondjuk daoc is kb ezt tudta béta korszakában vagy még ezt se -
#34 Remélem addigra már én is.
Én még nem játszottam sosem MMORPG-vel, de remélem nem nagy kunszt. Majd ti segítetek nekem. :D
Amúgy mindenkinek az lesz a neve, ami itt a fórumon? -
Sanca #33 En majd lehet hogy jovok este ilyen ejfel korul. -
#32 BASSZUS!!!!!!!!! Nem akar lejönni! 51%-nál abbahagyta és a Flashgetben egy szép piros X jelent meg. Megpróbálom más szerverről. -
#31 vicces volt:) mi a nevetek?
nekem magus
megyek, latom ott van nehany patkany meg madar, de mondta srac aki csatlakozott hozzam tucd egy jobb helyet. latom ilyen ezust patkanylelohelyre visz. mondom megrohamozom. 2 utes a foldon fexem. kerdezem mit kene olnom ha meg a patkany is megol? mondta cicakat. kiderulta z is van vhol:D kiderult a varos mellett vannak 25 eve eheztetett legyengelt patkanyok azokat megoltem. de egyedul uncsi. menjunk mar egyutt hentelni!