1586
Tűzfal
  • Maffya
    Én a Black ice tüzfalat ajánlom mindenkinek.!!!! IP cim alapján letilthatsz bárkit és az az életbe nem fug feljutni a gépedre!A másik része a tüzfalas dolgoknak hogy ORIÁSI TÉVEDÉS HOGY AZ A TUTI TÜZFALL AMI NEM KÉRDEZ SEMMIT ! Miért? mert már a háttérben nyitott portokat hagy maga után és SZABADON MÁSZKÁLHAT BÁRKI AZ ILYEN GÉPEN !!!!
  • PetruZ
    DC-vel is használható a tűzfal. Kerio esetén aktívra kell venni, fix portot adni neki és csak ezt engedélyezni. Tökéletesen működik. :)
  • lck
    Sygate Personall Firewall !!!
    Egyszerű, semmi gondom vele. Aztmondják a legmodernebb technológia.
  • rushman
    hát ha már a ZA beállításaival is gondok vannak....
  • Yan
    dc mellett nem jó a tűzfal. Olyankor kapcsold ki, vagy ne tölcs dc-röl. /én nem merek dc-t használni/
  • Harder
    ZA-ban nem sok mindent kell/lehet beállítani .. :) Mi nem megy a beállításoknál? Vagy kiengeded (zöld pipa), vagy letiltod (piros X) vagy kérdésre teszed (kérdőjel)
  • Yan
    Bővebben.
  • vader
    így van. ha valaki felelőtlen a mai világban... de ne nagyon hangoztassa, mer esetleg valami "kezdő" azt veszi le belőle, hogy nem kell védeni a gépét.
  • Harder
    Egyébként én is Kerio-t használok, még egy szavazat a progira :)
  • Harder
    Az nem baj, ha te felelőtlen vagy, te dolgod. De legalább ne terjeszd a h...séget.
    Egyeltalán nincs szopás se játékoknál se másnál, csak be kell állítani a programot (mint ahogy a többi, gépeden lévőt is). Nincs mivel vacakolni, mert 1x beállítod rendesen, aztán max akkor nyúlsz hozzá megint, ha új/netre kimenő programot akarsz használni. Azzal megint van vagy 1 perc "munka", igaz .. ;)
  • vader
    bébi. elhelyeztem egy trójait a gyökérkönyvtáradban. NEM fogod megtalálni semmilyen keresővel. tele vagy nyitott portokkal, és most ki be járkálok a gépeden, amig fel nem rakod újra!!! használni fogsz tűzfalat bazzzmeg???? :P
  • Cat #9
    semmi értelme tüzfalat használni, 5 éve netezek naponta, és teljesen felesleges
    ha szopni akarsz hálozati játékoknál, meg feleslegesen a gép előtt vacakolni, használj...
  • PetruZ
    Ha csak az ingyenes tűzfalakat nézzük, a ZoneAlarm otthoni átlagfelhasználónak tökéletes, nem kell sokat vacakolni vele, egyszerű bekonfigurálni és jó. Az Outpost-nak is van egy tűzfala, azt kevésbé ismerem, de nekem eléggé kevésnek tűnt, viszont többen azt is dícsérik. Én a magam részéről a Kerio-t használom, bár ennek beállításához már sokkal komolyabb felkészültség szükséges, viszont ezzel maximális kontrolt tudok gyakorolni minden program minden hálózati kapcsolata minden egyes portjának minden iránya felett.
  • rushman
    hát ha az "árát" nézem, akkor a ZoneAlarm
    nálam biztonságos érzést nyújt...:)
  • IMEVIL
    És melyek tartoznak a jó kategóriába?
  • IMEVIL
    És melyek tartoznak a jó kategóriába?
  • IMEVIL
    Te melyiket használod?
  • vader
    nincs ilyen hogy legjobb, sok jó van, de best of tuti nincs....
  • IMEVIL
    Hello! Szerintetek melyik a legjobb tűzfal?