1586
Tűzfal
-
Balli #146 Szeretném beállítani a a Keiro 2.1.5-ös tűzfalamat, ehhez kérnék segítségat. Esetleg tudtok adni egy linket mely segitségével be tudnám állitani?
A témában még teljes kezdő vagyok.
-
#145 Szerintem Az IE és Netscape a két rivális vezető....
a statisztikák szerint biztosan -
Meetal #144 Sorry! ha ez fikázásnak jött le... (ezért a kis kacsintgató manusz)
Én csak egyszerűen nem kedvelem...
Ezzel pedig véletlenül sem állítom hogy nem jó. Elvégre az élboj tagja.
Szerintem Az IE és Netscape a két rivális vezető....
Ennek ellenére egyiket sem használom. -
#143 Hát persze, mert a mozillával nem jön át a féreg, mi? Nem igazán értelek, hiszen ezek támadási pontjai a java,active-x és vb script eljárások "hibáiban" keresendő, azt meg ugye te sem akarod mondani, hogy ezek támogatottsága nincs benne a mozillában vagy az operában? -
#142 már megint egy demoralizáló egyed!
Megmondanád kedves, mi a baj az IE-vel, mert ezt még eddig senki sem tudta megválaszolni?! -
#141 de,ezt
az IE-t nyugodtan használdd! -
Meetal #140 Nos!
Próbáld ki az ad-awere-t. nekem bevállt.
Tűzfalból probáld ki a Nortont.
Az IE-t meg ne használd..
-
#139 Rossz helyen kerested.
Maga az IE a vírus. Használj Mozillát(firefoxot) -
Petrolio #138 Szevasztok, vmi hülye bot progi egyfolytában nyomorék popupokkal bombáz, kipróbáltam írtani spybottal, meg is találta, és elvileg ki is nyírta, de következő bekapcsnál minden kezdődött előlröl...jól van frissítés le, újra rányomtam, még mindig nem tudta leszedni. Leszedtem a sygate-t, hátha az segít, de nem....nem tudtok vmi progit, amivel ki lehetne írtani?? -
VGQ #137 Hali
Lenne egy fontos kérdésem.Hogyan tudom megoldani,hogy a panda tüzfalam átengedje azt a portot amelyiket én szeretném.Használni akaroma battlelan nevü progit,de a tüzfalam kizárja a bejövö adatot,hiába engedélyezem neki.Kikapcsolni azért mégsem akarnám.
A rosz hogy a /ping saját ip sem müxik másik gépröl,mig én azért "látok" kifele.Valaki segitsen plz.
Köszike.
VGQ -
Piscator #136 Pár anyag, aki nem ismeri még, vagy kérdései vannak:
Wigwam
HWSW: Információvédelem
Kiástam a csatabárdot!
Tűzfalak általánosban
Netchan lapja - elég jó
Pussz! -
Meetal #135 Szeva!
NIS 2004-et használok(angolt)
Az a gondom, hogy hiába állítgatom, minden vaczak programr arákérdez hogy engedem e vagy sem. Ez elég zavaró, mertvan hogy percenkét 10 szer is kérdezget. Mit állítsak be? Elvileg auto configban mennek a programok.
Másik kérdésem, hogy Emule-val csak alacsony ID-t kapok. Tuti hogy a firewall a hibás, mert ha kikapcs akkor simán megy. Mit kellen átállítanom? Elvileg emule (Premit).
Jah!!! És találok valahol egy NIS2004 konfig leírást? (magyart ha lehet:))) )
Köszi előre is!
Remélem nem irtam baromságokat .-)
Szeva! -
#134 Ez meg nem eleg, nem a file es nyomtatomegosztassal van a baj, hanem az adminisztrativ megosztasokkal. -
#133 Tud valaki torest az INet Shaper progihoz, vagy mondanatok valami egyszeru progit amivel lehet routolni es tud NAT-olni is? es mellesleg ingyenes, vagy van hozza valami ketyere. Azt hiszem a WinRoute az tud ilyesmit, de az egyben tuzfal, meg mittudomen mi, + nekem nem jott be. Nekem valami egyszeru kene mert tuzfalnak ott van a ZoneAlarm. Ja es persze WinXP-re kell ez a progi, tudom hogy a Linux alapbol tamogatja az ilyet, de most ideiglenesen egy XP-t kell beallitanom routernek.
Udv. BaLi
u.i.: #129-nek
olvasd el ezeket, itt megvan hogyan tudod letiltani ezeket a megosztasokat. Ha nem megy irjal.
http://old.opsys.net/?view=fullStory&ID=8
http://snakefoot.fateback.com/tweak/winnt/sharing.html
-
macera #132 Sziasztok.Honnan tölthetem le a Kerio 4.0.14-hez a reg kódot. -
jópofa -
#130 Tiltsd le a fájl és nyomtatómegosztást a hálózat tulajdonságainál. -
#129 Hali szerintetek mit kéne tenni ha így tudok csetelni egy jóakaróval? :D
-
#128 A kettő egy és ugyanaz. ;)
-
#127 Köszi, már megoldottam, de nem ezen a módon. A kellékeknél kleszedtem az univerzális hálózati plug&play-t, és kész. Szerintem arra se lesz soha szükség -
#126 MEGJELENT a KERIO 4.0.14 Magyarnyelven !!!
Itt letölthetitek:KERIO 4014 Hun -
#125 Frissen telepített gépeken aktív az SSDP szolgáltatás (service) és az hagyja nyitva ezt a portot. Nyugodtan tiltsd le, az életben nem lesz rá szükséged.
-
#124 Ne neki küldj, hanem az IP-t és a tűzfal naplójából kimásolt részeket (ami rá vonatkozik, dátum, óra-perc is legyen benne) küldd el a saját szolgáltatódnak (ha esetleg tudni lehet, akkor a próbálkozó szolgáltatójának is másolatba) és kérd az intézkedést tőlük. Ha valóban támadásra utal a log, akkor akár még rendőrségi feljelentés is lehet a dologból és talán eggyel kevesebb script-kiddie fogja lassítani a netet...
-
#123 valaki felakarja törni a gépem szerencsére a zone alarm blokkolja.De már kezd idegesíteni lehet neki vhogy üzenetet küldeni ha meg van az ip-je? -
#122 Sziasztok, -kezdek becsavarodni.
A wigwamon ellenőríztem a frissen telepített XP/ZoneAlarm biztonságos voltát, és őszinte megdöbbenésemre az 5000/Universal Plug and Play portot nyitva találta. Reggel óta próbálom megtalálni a megoldást, mármint, hogy ott is láthatatlan legyen a gépem a Net felől, de eredménytelen. találkozott már valaki ezzel a gonddal? esetleg vmi tipp a megoldásra? Eddig nem volt ilyen problémám, mi az ördögöt tegyek....????????? -
#121 Köszike!De idöközbe lemondtam a Keriorol mert valamiért fagyasztotta a gépet, ugyhogy áttértem az Outpost-ra és azota semmi fagyás.Köszimég1x! -
#120 elvileg ez a 4.0.x-es toro van, de nekem nem mukszik a 4.0.11-essel.. :(
http://cracks.thebugs.ws/pages/K/1.shtml -
#119 Az outpost firewall 2.1.292.3816 (307)-hoz tudtok egy müködö törést? -
#118 Ha már megtanultad és megszoktad, akkor biztos nagyon jó! :) Én is szívesen áttérnék rá, de ilyen téren elég hülye vagyok, vhogy nem igazán áll rá az agyam :) -
#117 :DDDD
jó jó...én linuxot használok mindenre...azért beszélek így.
DE tényleg nem annyira nehéz.. -
#116 ááááá, 2 hét? :)
max ha így gondoltad: 2 hét annak, aki már kiskorában is pingvintejet ivott és vöröskisördög volt a jele oviban :D -
#115 két hét max :]
és utána megkímél sok fáradtságtól :) -
#114 Én csipázom a linux-t meg minden, de az ilyen "állíts be egy 486-osat debiannal vagy bsd-vel" típusú ajánlatokra mindig csúnyán nézek :)
Nem azért, mert hülyeség, sőt ... nagyon is jó ötlet, csak épp mintha azt felejtenétek el néha, hogy nem 5 perc egy ilyen rendszert megismerni, megtanulni. Szal amit sugalltok, hogy egy ilyen install pikkpakk megy és kész is és tökegyszerű ... szal ez így nem fair. ;) -
#113 szvsz...nem drága egy 486-os gépre felrakni debian linuxot vagy OpenBsd-t és berakni a windowsos géped elé tuzfalnak...talán még az a legjobb ha nem alapbol *nix fut a gépeden :D -
#112 Jo is az!!! Én is az Agnitum Outpost Pro-t használom de a 2.0.238-at az magyar.Ez az új ha jol tudom csak angol verzio,neked is??? -
#111 wáháhááh
Agnitum Outpost Pro 2.1
serialom is van
mindent elhárít . (néha még többet is akkor rule-kkel kell finomhangolni) -
#110 A ZA Pro viszont fizetős, vagyis tör... izé, meg kell "venni" :), és én valahogy nem bíznám magam egy olyan kiemelt biztonsági funkciójú termékre, amit így "szerzek" be.
Ezért nem értem pl. a #108-as kérdést sem...
-
#109 Szerintem sokan a sima ZoneAlarm tuzfalrol beszeltek es nem a ZoneAlarm Pro (with Web filtering)-rol. Utobbi 100x tobbet tud a sima (ingyenes verzional), megis egyszeru kezelni.
"De attól a pillanattól kezdve, hogy szeretnéd részletesen is beállítani, mely programod, mely portokon, mely protokolon milyen portól milyen portokra mehet, akkor már jönnek a gondok."
Tudtommal a ZoneAlarmban Pro-ban is beallithatod melyik program, melyik protocollon es porton csatlakozhat, melyik cimre (a nap melyik szakaban). Csomo opcioja van, csak talan kicsit eldugva, de igy legalabb nem riasztja el a kezdoket.
Bar szerintem is a Kerio profibb ("manualisabb" es talan nagyobb hozzaertest igenyel), de ahogy eddig EN eszrevettem a ZoneAlarm Pro is tudja mindazokat. (Bar hozzateszem nem probaltam a legfrissebb Kerio-t...)
En mindkettot szeretem es ajanlom, nekem talan a ZA tetszik jobban.
Rushman: A 4.5-os verzioban van Ad, popup, java, cookie, stb., stb. blokkolasi lehetoseg! -
#108 Kerio 4.013-hoz törést tud valaki ? -
#107 most írtam pár javítást a tüzfalam szabályaihoz :)
(két oldalnál kevesebb iptables lánc lett az eredmény, büszke vagyok :D )