1586
Tűzfal
-
#226 Hát az a baj, hogy nem emlékszem ZA-ra, lecseréltem 1 jóideje . Esetleg keress valami Sharing opciót, vagy fusd át a Helpet . -
Mat #225 Nha hát ezaz! Hiába adom meg Trusted Zone-nak, akkor sem engedi. Vagy kiírja, hogy blokkolta, vagy nem ír ki semmit. Mindegy azért köszi a segítséget! :) -
#224 Hát én nem láttam a régit, szal nincs viszonyítási alapom :)
Csak néhány finomhangoló beállítást, szintek állítását hiányolom belőle, ebben zonealarm jobb volt, ha nem lett volna szar :))) -
#223 Persze biztos nem az, de nekem túl csicsásnak tűnt és semmit se találtam meg benne. A korábbi nekem sokkal logikusabb és egyszerűbb. -
#222 nekem 4.0.16 van, magyar nyelvű, és egyáltalán nem bonyolult :) -
#221 szerintem meg kell adni trusted zone-nak a másik gépet is -
Mat #220 Hali! Lenne egy problémám. Feltettem a Zone Alarm nevű tűzfalat. Van 2 gép. Az enyémen létrehoztam egy új internetkapcsolatot, amelyet megosztottam. De a másik gépről nem tudok felmenni netre csak akkor ha kikapcsolom a tűzfalat. Kérdés: Hogy kell beállítani a Zone Alarmot, hogy mindkét gépről lehessen netezni? -
#219 2.xx jobb mert van hozzá magyar nyelvű kézikönyv a neten ahol mindent leír nagyon jól és a kezelése is egyszerűbb -
#218 alsó kis pipát bejelölöd - megjegyzi - aztán nem kérdezősködik tovább (csak az adott programra vonatkozik)
erre gondoltál ? -
#217 4est. Pontosabban 4.0.16-ot. -
#216 Melyik verziót használod? -
#215 Kerio Tűzfal, Heeeeeelp!!!!!!!!
A Személyes Tűzfal Figyelmeztetést (monitor jobb alsó sarok) hogyan lehet kikapcsolni???
Rohadtul idegesít és gátol a netezésben, hiszen oldalanként v 20x előjön persze legfelülre. (Takar és a böngésző funkciók + a beírás elől elveszi a prioritást -v mit-;
Nekem kell a tűzfal, de figyelmeztetések nélkül!
Hol lehet kikapcsolni??? Mit kell átírni a progiban??? Cseréljek tűzfalat???
/Előre kösz!
-
#214 Asszép... -
#213 Eccer szűz xp-vel, Sygate és frissítések nélkül rácsatlakoztam a hálózatra, nem is böngésztem, nem csináltam semmit csak simán csatlakozva voltam - 5 perc múlva: Blaster! -
#212 Létezik. Nekem is van pár blokkolt cucc a tűzfalban.
Amikor nem volt tűzfal nem kellett negyed óra és bekaptam egy vírust. :) -
#211 Most azon gondolkodom, h letezik-e, h ennyire tele van szarral a net, vagy csak paranoias a proggy?:D -
#210 Felraktam...hat kapasbol blokkolt vagy 20 nem kivanatos kapcsolatot...
Koszi a tippet! -
#209 Tegyél fel Sygate Personal Firewall-t!
Csak felteszed és kész. Azt szűri amit kell - azt enged át amit kell - és semmit nem kell beállítani. ( Max. egyszer engedélyezed az adott programnak hogy kimenjen vagy ne.) A Pro rendszeresen frissíti az adatbázisát hogy magától szűrje az új genyákat. -
#208 Az outlook-ban a fiók beállításainál ki lehet deríteni milyen portot használ a levelező kimenő és bejövő levelekre.
Ezeket a portokat felszabadítod és kész.
Javaslom olvass vissza ajánlanak sok tűzfalat és hasznos tanácsokat is találsz. -
#207 Te figyejj már...én nem fogok veled leallni vitatkozni.
Nem ertek a tuzfalakhoz, ezert irtam ide.
Nekem nem arra volt szuksegem, hogy lehulyezzenek, hanem hogy azt mondjak: A norton egy szar!
Vagy: itt es itt lehet megnyitni az email portot, illetve ha ez egy altalanos problema, akkor megmondjak, mit kell tenni a kikuszobolesehez.
Reszemrol a tema lezarva! Kosz a segitseget! -
#206 A tuzfalat probaltam allitgatni, de nem jott ossze. Csak akkor tudok levelezni, ha addig kikapcsolom.
Van valami javaslatotok, hogy mit lehetne ilyenkor tenni?
Már megbocsáss, DE
-elmondtad hogy a norton blokkolja
-elmondtad hogy megy ha kikapcsolod
-elmondtad hogy probaltad allitgatni
En elmondtam hogy mit csinalj.
Annyira nem nehez beallitani, tudod van angolszotar, stb meg readme. Ha nem tudod, torold. Mellesleg vagy 1.5 eve nem hasznalok windowst, csak hugom gepen van fennt norton.
Amugy meg egy rosszul konfigolt tuzfal is tobb mint a semmit!
Ez hülyeség.
-
#205 Kiero 2.xx verzió -
#204 Outpost-ra. -
#203 Oke...mire csereljem? Mit ajánlasz? -
#202 Szerintem a Nortont bármi másra lecserélni csak hasznos lehet. :) -
#201 Lehet, hogy nagy arcod van, mert te tudod hasznalni,de attol meg adhatnal vmi normalis valaszt is a kerdesemre.
Nem tudom konfigolni rendesen, ezert kertem tanacsot:P
Amugy meg egy rosszul konfigolt tuzfal is tobb mint a semmit! -
#200 torold vagy tanuld meg konfigolni... -
#199 Nehany napja hazajottem a nyaralasbol es azt kellett eszrevegyem, h mail klienssel nem tudom fogadni a leveleimet. Most jottem ra, hogy az eddig tokeletesen mukodo Norton firewallom blokkolja a küldést/fogadást.
Több klienssel/pop3 szerverrel is kiprobaltam, de mindet blokkolta.
A tuzfalat probaltam allitgatni, de nem jott ossze. Csak akkor tudok levelezni, ha addig kikapcsolom.
Van valami javaslatotok, hogy mit lehetne ilyenkor tenni? -
#198 hm...ugy nezem megjobb a most az sg fooldalan talalhato legujabb szep kis _IE_ bug. -
Psziho Apu #197 az avast tűzfal szoftverről hallottatok már?
mi a véleményetek rólla -
greco #196 Megnéztem.A GLSUPPORT-V13.EXE használja.Kerestem a keresővel és itt találta meg: c:\windows\prefetch\GLSUPPORT-V13.EXE-3348837D.pf
Egyébként a probléma megoldódott,amint bekapcsoltam a win tűzfalát is.
Viszont vki ha tudja akkor leírhatná,hogy mi is ez,mert érdekelne.
Kösz a segítséget units! -
#195 Outpost Firewall.+ Nod 32 Antivirus vagy Avast! Home
Ez például jó párositás és nálam bevált. -
Psziho Apu #194 Sziasztok 1 örökzöld kérdést tennék fel
Milyen tűzfalat érdemes használni ami nem túl bonyolúlt könnyű beállítani és azért véd is valamit?
Vannak-tűzfaltesztek ?
Ti milyen tűzfalat ajánlotok?
Válaszotokat előre is köszi
-
#193 Örülj, hogy kérdez!
Az csak azt jelenti, hogy jó valamire.
Nem kérdezhet olyan bonyolult dolgot. -
#192 Nézd meg!
Megnyitod a NISt-> Statics->Detailed statics
Bal alsó sarokban látod, hogy melyik portod van nyitva és melyig program használja. "Network connections"
-
Torry #191 Van egyáltalán értleme a tűzfalnak?
Eddig csak szenvedtem vele.Folyamatosan kérdezget... -
#190 Akkor le kell tiltani. Kiderül hamar ha valami program hibát jelez. -
greco #189 NIS 2004-et használom és a következő port nyitva van:
113 Ident / Authentication. This service is required by some mail, news, or relay chat servers to allow access. A stealth result on this port could cause performance problems.
Van vmi tipp,hogy mi használja ezt a portot?Én nem találtam semmit... -
#188 jah, még annyi, hogy NOD32 van mellette...ha lényeges info lenne -
#187 OUTPOST-hoz ért valaki? A pro változat van meg, és nemtom, hogyan kell kikapcsolni az e-mail attachment lementésének blokkját...Állítgattam mindent, ki/be kapcsolgattam, és új szabályokat adtam meg, de semmi sem vezetett eredményre. Viszont a firewall-t nem akarom letörölni, mert nagyon jó, és tuti, hogy csak a lámaságom miatt nem tudok e-mail átácsolást menteni.
Ha valaki tud, kérem segítsen! Köszi