Tűzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Hát én nem crackelnél egy biztonsági progit. Amúgy nem tudom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Aquli
zone alarm pro-t meg lehet ugy crackelni, hogy folyamatosan mukodjon, és tölthessem az updateket is?
Ja köszi az elõbbi válaszokat!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

és az XP beépített tûzfala?

Hello

Nem tudod véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a Keiro figyelmeztetését ha blokkol?

Köszi



Random_
Tûzfalnak a Keiro és a Zone Alarm ajánlott sokaknak ez jött be, de értemes átolvasni a fórumot nagyon sok hasznos dolgot tanulhatsz. Outpost-ot nem ismerem.

Ad-Aware ajánlott még és Spybot de elég lenne ezt az oldalt elolvasnod és a kérdésed is megspóroltad volna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

biomage
jobb az ad-awarenál

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Felfedező
off:

Az MS AntiSpyware nem szar de ha igazán jót akarsz válaszd inkább a Spy Sweeper 4.0-át!!

biomage
szerintem a legjobb tûzhal az outpost

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Aquli
Hello!
Zone alarm szerintetek megfelelõ tûzfal pc-hez, átlagos használatra?
másik (tudom nem ez a topic, de ide tartozik): Ms AntiSpyware ér valamit vagy szar? Ha szar, akkor melyik a jó? Ad-Aware?
Elõre is köszi
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hello

Használ valaki Keiro-t?



nincs..., vagyis attól függ miylen router..., vannak oylan routerek amiknél gyk bármelyik biztonságossabb 😄D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

David8
Sziasztok!
Segítsetek pls.
Szerintetek van olyan TÛZFAL ami van olyan biztonságos, mint egy ROUTER?
<#conf>
Elõre is köszi a válaszokat:

David <#wave>

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Sziasztok.
Hirtelen nem találtam a régebbi hozzászólások között letöltõ linket az outpost tûzfalhoz.
Fel tudnátok nekem rakni egyet???
Amit talátam a neten a legtöbb Shareware és ha jól tudom, van magyarul is.
De bármi érdekel, ami használható <#vigyor3>
Köszi mindenkinek!!!<#vigyor2>
mrzed001
Én Blackice-t használok, és eddig mindent megfogott 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tekergo
Kösszi, de közben és is találtam egy oldalt ahonnan leszedtem ugyanezt.

Tuvok
Elvileg innen leszedheted a legújabbat .

Tekergo
A professiontalt használod, mert idegesít hogy a personalban alig tudok valamit beállítani, esetleg linket tudsz küldeni?

agyhalál
2 gép között osztom meg a netet egy switch-en, az elsõdlges gépen pedig NIS2005 fut. Miért nem tudok megosztani semmit, annak ellenére, hogy engedélyeztem az XPben?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Random work
Nekem tökéletesen megy a DC Keiro-val a hiba az ön készülékében van.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Üdv, egy kis segítségért folyamodom hozzátok 😊
Az a problémám, hogy Torrenttel vagy DC++-al egyik tûzfalam sem barátkozik, értsd ahogy csatlakozom 5-nél több peerhez, szanaszét fagy a gép és a net. Van esetleg más, ilyen célre alkalmas tûzfal a Kerion és a ZA-on kívül?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Tuvok
Mindkettõ ugyan arra a célra van, külön-külön is jó mindkettõ, de együtt használva érheted el a legjobb hatást .
(Mondjuk én az Ad-Aware-t megbízhatóbbnak tartom, de persze fenn van mind a kettõ .)

Tekergo
Nem tudsz nekem segíteni hogy megmond az ad-aware vagy a spy sweeper a jobb?

Random work
Van szüksége mindenkinek aki netre kimegy sajnos.
Keiro Personal Firawall vagy Zone Alarm ezt a kettõt ajánlom.
Vírusírtó is kell nagyon fontos és Ad-Aware meg Spybot. Ha ezek megvannak és frisssíted õket nagy gond nem lehet.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Aquli
Hello!
Kis helpet kérnék. Átlagos felhasználónak, átlagos használatra (netezés, letöltés, + netes játék) van e szükség tûzfalra, és ha igen, akkor erre melyik tûzfal a legmegfelelõbb?
Elõre is köszi

kedves ildiko
a 413 at akartam ratelepiteni a regire es most az uj nem megy fel mert azt mondja fenn a regi pedig mar a registrybol is kivakartam a regit meg azert nem ah lentebb nezed akkor látod miert igí kenytelen voltam a zonealarm utan (ami sokmindent blokkolt) a blackicet feltenni...
még mindig automata a tárcsázód? nekem nem! töröltem a 7.0-ás msn-t, és vége a bajnak, ennek van olyan beállítása, ami ezt okozta. lehet ezt megszüntetni, de visszaállítja magát. ezért jobb az unistall.próbáld meg.
szia! lehet, hogy már tettél fel valamit, de a kerio 4.1.3 jó, és nem lassít! ráadásul magyar!
a zone alarm meg angol,nincs magyarított változata.használd a keriot
de pont mikor a 4.1.2-t akarom feltenni akkor irja ezt :a használni kivant lehetöseg olyan cd romon vagy cserélhetö lemezen van ami nem áll rendelkezesre helyezze be a következö lemezt Kerio personal firewall utana kattintson az oke gombra...a következö forrás 1 ...fogalmam sincs mit jelent
gyóó😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Tuvok
rakd újra a 4.1.2-t, aztán uninstall, és fel az újat

nekem is bajom van a kerioval ,megpróbaltam a 4.1.2-t frissiteni 4.1.3 ra amit állitólag lehet és azóta sem eltávolitani nem tudom,az ujat meg nem tudom felrakni mert azt mondja hogy elöbb távolitsam el a regit amit mar a registryböl is kivettem és ilyen hibaképet ad amit az sem tudom hogy mi?....a hiba :a hasznélni kivant lehetöseg olyan cd romon vagy cserélhetö lemezen van ami nem áll rendelkezesre helyezze be a következö lemezt Kerio personal firewall utana kattintson az oke gombra...a következö forrás 1 ...fogalmam sincs mit jelent !!!!!!!!!!!!! mikor a progi a vinyon van....
miért? énis azt hazsnálom ugyan de mi az olyan különleges benne? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

En az agnitum outpost firewallj javaslom mindenkinek.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

koki44
Kösz már legalább 4 vagy 5 regkey próbálkoztam de, egyik sem volt jó most már mûködik csak jól be, kell állítani. Lejjebb van egy kép, amit te linkeltél, azt használom!<#eljen><#worship>

Tuvok
tessék

kitömöríted, bemásolod a Kerio/License mappába, és újraindítod a tûzfalat

www.astalavista.com

koki44
Segíthetnél még egy kicsit mert én nem tanálok license key-t de bíztos azért mert láma vagyok!

Tuvok
nekem 4.1.3 van, de van aki a régebbit javasolja, én amatt nem, mert lehet, hogy egyszerûbb, de olyan, mintha 2 éves víruskeresõt használnál mai vírusok ellen, szóval nem véletlen frissítgetik a tûzfalakat

astalavista.box.sk
lesz bõven, licenc fájlt (license.key) keress, nekem is az van már sok verzió óta, és sosem szólt érte

koki44
Akkor OK és honnét tudnék letölteni cd key-t hozzá, hogy, orvosoljam a 30 napos problémát. És melyik ajánlanád a 4.1.3. esetleg 2.1.5 vagy valami mást?

Tuvok
kerio lassítja ? hát ha 486-osod van, akkor lehet ...
ja és ennél nincs egyszerûbb tûzfal, 30 napos az tény, de azt meg lehet "orvosolni"

koki44
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, mert nagyon kezdõ vagyok! Az lenne a problémám, hogy most a gépemen Win XP SP2 van és a Windows tûzfalát használom vírusirtó AWG 7. Szeretnék valamilyen jó tûzfalat feltenni csak nem értek hozzá, már töltöttem le zonealarm 55_062_011 és két kierot2.1.5 és 4.1.3. Persze ezek ingyenesek és biztos 30 vagy kevesebb napos verziók szóval jó lenne egy olyan ami végleges Visszaolvastam egy csomó oldalt de, még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyiket tegyem fel, és hogy állítsam be, mivel nem igazán tudok angolul és a kiero az magyar szerintem nekem ez könnyebb, lenne de, olvastam, hogy lassíthatja a gépet és még így sem egyszerû beállítani, ezért szeretnék tanácsot kérni valakitõl, aki sokkal jobban ért hozzá? Elõre is kösz.

ffxi
Hát ez nem értem!<#falbav> Idegességbõl létre hoztam<#email> még egy felhasználói fiókot és érdekes módon a próbléma átszállt oda és ez ZA-val történt<#felkialtas>. De a Keiró nem kímélt egy fiókot sem.

Fákjúal!

ffxi! Nekem már jó ideje ugyanaz a problémám, mint neked! szerintem nem beállítás, hanem vagy valamilyen vírus, illetve trójai okozza. jó lenne már megszabadulni tõle! remélem akad a hálón, akiismeri a megoldást
ffxi
Felraktam ZA-is és ugyanaz a próbléma, de vissza teszem a Keirót mert az legalább magyarul van, és kikeresem amit írtál.

Fákjúal!

PetruZ
Be van kapcsolva a frissítések keresése. Nincs elõttem Kerio, de valahol az alapbeállítások között vmelyik fülön lehet ezt kikapcsolni.
Pharaoh
Kellenne egy kis segítség.
Ez lenne az alaphelyzet:

Feltettem a ZA-t beállítottam mindent, a gépem egy internetes átjáró, a másik gépen is van net, de az explorer az origo kivételével egy honlapot sem hoz be. Mitõl lehet ez?

ffxi
<#wow1><#wave><#worship><#taps>

Fákjúal!

Tuvok
kattints jobb gombbal a képre és másold ki a linkjét
.jpg-re kell végzõdnie, ha olyan, akkor azt másold be a -hez

ffxi
És ha SG galériájából? Feltölteni már sikerült csak a címet hol kapom meg?

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!