1586
Tűzfal
  • zvaragabor
    Nem tud valaki mutatni egy tűzfal ranglistát? Ojan felmérés szerűséget mint a virus bulletin. Ha van akkor linkeljétek már be lécci. Thx!
  • Dj Faustus #745
    Szevasz.
    Windows beépített szolgáltatása. Engetheted.
  • mochee
    Szevasztok!
    Sygate Personal Firewallt használok, szeretném tudni, hogy az a "Application Layer Gateway Service" az mi? Engedhetem vagy nem?
  • zvaragabor
    Aha. Értem. Köcc. Akkor viszont leírná valaki hogy hogy csukom be a Zone Alarmal ezeket a portokat--> 80, 8080, Thx!
  • mrzed001
    Attól hogy kifelé megy rajta (kihív) befelé be lehet csukni (tehát rá ne tudjanak ezeken a portokon csatlakozni, de ő kifele tudjon ezeken menni)
    Momentán a Zone-t nem ismerem, de tuti beállítható rajta
  • zvaragabor
    Azt tudom hogy az egyik a webszerver a másik proxy szerver, de akkor nem gond ha nyitva van? Nem csúszik be így baci?
  • [Jakuza]
    Ha nem akarsz bongeszni akkor nyugodtan be is zarhatod oket. :P
  • zvaragabor
    Hali! Nekem ojan gondom van hogy van 2 nyitott portom (80, 8080) és sehogy se tudom őket becsukni. Zone Alarmom van, azzal se ment, meg valahol a windowsban is be lehetett elvileg, de ott se sikerült. Nem vágom annyira a témát, nem tom fontos-e de routerem van. Valaki pls help!
  • Tekergo
    Look 'n' Stop Download
  • Tekergo
    Elvilek a Look 'n' Stop-nak is van magyar valtozata.
  • Random work
    Eddig Keiro-t használtam abból is egy korábbi verziót, de most fontolóra vettem egy Look 'n' Stop-ra váltást.

Keiro-ból van magyar azt tudom.
  • The Fugitive
    És szoftveresben melyiket ajánljátok?
    Kerio, Outpost, Look 'n' Stop, stb...??
    jó lenne, ha magyar nyelvű, bár angollal is elboldogulok, a biztonság lényegesebb :D
  • Random work
    Nekem is hasonló routerem van, de én maradtam a szoftveres tűzfalnál mert az be volt lőve és elég megbízható volt.
  • The Fugitive
    Hali!
    Nekem olyan kérdéssem lenne, hogy: routert használok (SMC Barricade 7004VBR), amiben van tűzfal. mit lenne érdemesebb használni? a router tűzfalát, vagy egy szoftveres tűzfalat, és azt pedig kikapcsolni?
  • cooldoc
    Igen gonosz progi - az egyik leggonoszabb (rootkit maszkírozott trójai).
    Úgy általában használja a portot, vagy konkrétan fut a rendszereddel?
    konkrétan fertőzést tapasztalsz?
    Szerintem az elemzés jelzi, hogy általában ezt a Hack 'a'Tack ezt használja.
  • bigfoot
    test
    itt leteszteltem a tűzfalam és úgy írta hogy láthatatlan a gate,viszont pirosal írta ki azoknak a progiknak a nevét amik használják azt a portot,pl a progi neve:Hack'a'Tack ! ez milyen progi?
  • lck #730
    Téényleg megvetted aazt ???
  • marci555
    Heló! Megvettema Zone alarm tűzfalát és fölrakom de letiltja a netet? Mit kell csinálni mert nem vagyok toppon az angolból! Előre is köszi: marci
  • cooldoc
    Igazad lehet. Lementettem az "ajándék"-ot (köszi!), és letöltöttem. Valamikor megpróbálom. Amióta frissült az Outpost a legújabbra, és újra megokosítottam egy seriallal, elfelejti a már egyszer megbeszélt beállításainkat. És nem dobja fel a gyári preseteket. Ezért aztán állandóan vissza kell raknom tanulóra, és megalkotnom a szabályokat Őkelmének. Igaz ez a NOD-ra, a Thunderbird-re, IE7-re és a Firefoxra is.
    Munkás...Nem tudom mi lehet az oka, hacsak az nem, hogy a CCleaner törli a tűzfal-beállításaim, amikor takarítzok vele.
  • lck #727
    Teszt eredmények
  • lck #726
    Ja még valami - NOD + look együtt 20 megát esznek - processzorhasználatuk minimális - mégis teljesen biztonságosnak érzem a rendszerem.
  • lck #725
    Az utóbbi időben kitört minimál-gépigény-program mániámat nagyon jól kielégíti.
    Átlag 3-5 megát eszik, ( néha felszalad azért 9-re ). Ennek ellenére részletesen (is) konfigurálható.
    A múltkot próbából feldobtam az új Outpost-ot. Hát mit mondjak szép és jó - de valahogy az volt az érzésem hogy egyre jobban kezdi kisajátítani a gépet (Norton-fíling)
  • cooldoc
    Jobbnak tartod, mint az Outpost? Nekem az utóbbi van, s bár nehéz volt konfigurálni, azért hálás és pontos. De tényleg robosztus: 20-25,000 KB RAM-ot haszznál. A teljesítmény viszont lenyűgöző, a serial jól működik, és kedvesen frissít.
    A Look'n'Stop-ról sok jót hallottam. Gondolom kevesebbet eszik memóriából.
  • Maffya
    Köszi,most használom Nod32-vel.
    Tapasztalataimmal majd késöbb jövök,eddig gond nélkül vagyok.
  • antonee
    outpost 3.51 innen töltsd le ésitt van hozzá a töréscrack
  • lck #721
    Ja egyébként nekem nagyon bevált 2-3 mega ramot eszik csak, processzot meg talán nem is használ. Igaz hogy direkt spyware szűrője nincs, de mint tűzfal tökéletesen funkcionál.
  • lck #720
    Feltelepítettem, aztán kérdezte hogy akarom e magyarra frissíteni. Akartam.

De itt van hozzá 1 kis segítség ( + még valami )

http://lck.uw.hu/Prog/looknstop.zip

A feltelepített mappájába másold be a magyar.lng-t meg a plugin_language.dll-t.
    Az Options > Advanced options > Plugins-nál igy már ki tudod választani a nyelvet.
  • Ravald
    ok köszi, es ez mitol jobb mint pl a Zonealarm vagy a tobbi tuzfal?
  • Maffya
    Ott nekem mindig a francia verzió jönn le.
  • lck #717
    http://www.looknstop.com/En/download.htm
  • Ravald
    Segítség kéne tűzfal kérdésben.
    Keresek egy jó tűzfalat ami nem fogja meg a gépem, ugyanis jelenleg csak egy norton internet securitim van és kéne egy tűzfal.
    Milyen tűzfalat ajánlotok? Ugyanis szeretek interneten játszani és nem akarom tönkretenni a gépem. Ja és a kerio nem jó mert nem szeriti a gépem.
    Mindent kösz előre is.
  • Maffya
    LooK'n'stop-nak a magyar verzióját honnét lehet leszedni?
  • Shortstop
    Előre is elnézést ha nagy hülyeséget kérdeznék!

Szóval az egyik torrent oldalon szeretnék aktív lenni és a tűzfalamnál kellene szerintem állítanom valamit, mivel amit az oldalon írtak megcsináltam de továbbra sem kerültem aktív módba...
    Szóval az lenne a kérdésem hogy a tűzfalon nem-e kellene azt beállítanom hogy az tracker IP-jétől minden forgalmat engedélyezzen ( a portnyitáson felül)? Ha igen akkor ezt hogyan kell ill. hol?
    Továbbá nem létezik az hogy az internetszolgáltatóm berak egy amolyan belső hálózatra aminek az élén áll valami szűrő ami miatt nem tudok aktív lenni bármit is csinálok?

előre is köszönöm a válaszokat
  • lck #713
    A NOD nem tűzfal.
    A #711 ben irt Look 'n' Stop-pal használom együtt gond nélkül. A 2 program együttesen a legkisebb gépígényű - ugyanakkor nagyon jó védelem - amit valaha használtam.
  • Blackrav3n
    Nod32 milyen tűzfallal fut gyorsan, akadásmentesen? Vagy a nod32 tűzfal is?
  • lck #711
    Sziasztok !

Az elmúlt napokban tűzfalakat tesztelgettem 'mer ráér'.

Ha egyszerűen használható, könnyen ( ugyanakkor részletesen )konfigurálható, kis gépigényű tűzfalra vágytok próbáljátok ki ezt: Look 'n' Stop
    Teszteken is jó eredményei vannak. Szerintem kezdőknek, de profiknak is ideális.
  • ffxi
    Én is!
  • arsene
    ezzel a ZoneAlarm-mal meg vagyok elégedve (6.1)
  • lck #708
    Ezt a tűzfalat próbáltátok már ?
    Free és teszteken nagyon jó eredményeket hoz.
  • boleta
    kőszőntem szépem