Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ja köszi az elõbbi válaszokat!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem tudod véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a Keiro figyelmeztetését ha blokkol?
Köszi

Ad-Aware ajánlott még és Spybot de elég lenne ezt az oldalt elolvasnod és a kérdésed is megspóroltad volna.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Zone alarm szerintetek megfelelõ tûzfal pc-hez, átlagos használatra?
másik (tudom nem ez a topic, de ide tartozik): Ms AntiSpyware ér valamit vagy szar? Ha szar, akkor melyik a jó? Ad-Aware?
Elõre is köszi
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Használ valaki Keiro-t?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Segítsetek pls.
Szerintetek van olyan TÛZFAL ami van olyan biztonságos, mint egy ROUTER?
<#conf>#conf>
Elõre is köszi a válaszokat:
David <#wave>#wave>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Hirtelen nem találtam a régebbi hozzászólások között letöltõ linket az outpost tûzfalhoz.
Fel tudnátok nekem rakni egyet???
Amit talátam a neten a legtöbb Shareware és ha jól tudom, van magyarul is.
De bármi érdekel, ami használható <#vigyor3>#vigyor3>
Köszi mindenkinek!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az a problémám, hogy Torrenttel vagy DC++-al egyik tûzfalam sem barátkozik, értsd ahogy csatlakozom 5-nél több peerhez, szanaszét fagy a gép és a net. Van esetleg más, ilyen célre alkalmas tûzfal a Kerion és a ZA-on kívül?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
(Mondjuk én az Ad-Aware-t megbízhatóbbnak tartom, de persze fenn van mind a kettõ .)
Keiro Personal Firawall vagy Zone Alarm ezt a kettõt ajánlom.
Vírusírtó is kell nagyon fontos és Ad-Aware meg Spybot. Ha ezek megvannak és frisssíted õket nagy gond nem lehet.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kis helpet kérnék. Átlagos felhasználónak, átlagos használatra (netezés, letöltés, + netes játék) van e szükség tûzfalra, és ha igen, akkor erre melyik tûzfal a legmegfelelõbb?
Elõre is köszi
a 413 at akartam ratelepiteni a regire es most az uj nem megy fel mert azt mondja fenn a regi pedig mar a registrybol is kivakartam a regit meg azert nem ah lentebb nezed akkor látod miert igí kenytelen voltam a zonealarm utan (ami sokmindent blokkolt) a blackicet feltenni...
a zone alarm meg angol,nincs magyarított változata.használd a keriot
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
astalavista.box.sk
lesz bõven, licenc fájlt (license.key) keress, nekem is az van már sok verzió óta, és sosem szólt érte
ja és ennél nincs egyszerûbb tûzfal, 30 napos az tény, de azt meg lehet "orvosolni"
Fákjúal!
Fákjúal!
Ez lenne az alaphelyzet:
Feltettem a ZA-t beállítottam mindent, a gépem egy internetes átjáró, a másik gépen is van net, de az explorer az origo kivételével egy honlapot sem hoz be. Mitõl lehet ez?
.jpg-re kell végzõdnie, ha olyan, akkor azt másold be a