1586
Tűzfal
-
#866 semmi gond :) -
Zséé #865 jah sorry -
#864 Félreértettél, vagy én fogalmaztam rosszul :)
Tűzfalteszt eredményekre lennék kíváncsi. Felmérésekre. Mint pl leaktesztek. Mint ez, vagyez. -
Zséé #863 Teszt 1.
Teszt 2. -
#862 Van valami tűzfalteszt az ingyenes tűzfalaknak? Gondolok itt a Jetico, ZoneAlarm, Outpost Free, Comodo, és még olyanra ami használható. Antivirus-Firewall combók kiméljenek. THX! -
xerdi #861 Ha jót akarsz magadnak, elfelejted a symantecet. Felraksz egy másik antivirust (fizetős: nod32, free: avast!), és egy másik tűzfalat (fizetős: zone alarm pro, free: zone alarm). Ez a symantec mindig mindent jobban akar tudni nálad és lassú is. -
CBCB #860 Szevasztok!
Remélem jó helyen kapisgálok, ha tőletek kérek segítséget.
Néhány hónapja vásároltam egy IBM T60 -as laptopot. Ingyen jár hozzá néhány hónapos 2005 Symantec Antivírus + Symantec Client Firewall
Mostanában rákaptam az FTP keresztüli filmletöltésekre, de sajnos ha a tűzfal be van kapcsolva, nem enged csatlakozni a megadott ftp helyhez.
Biztosan csak valami beállítási hiba van. Nem tudná valaki részletesen leírni nekem, mit csináljak, hogy ne kelljen kikapcsolni a tűzfalat?
Egyébként FileZilla letöltőt használok.
Köszi előre is. -
#859 Hali!
Kerioban le lehet tiltani különböző portok tiltását ki és bemeneten? Éstem én ez alatt azt, hogy mondjuk van egy port, pl. 2000, és én nem tölthetek fel olyan embernek, aki ezen a porton csatlakozik, és nem is tölthetek le senkitől a 2000-es porton keresztül? Ezt meg lehet valahogy oldani?
Előre is köszi! -
#858 0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..:(...a tűzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek:( ezt írja ki a bitcomet plss segítsetek -
levirt2 #857 Figyelem emberek egy fincsike kiss vírus most ette meg az összes MSN felhasználom és partnerem (IMÁDOM)
Jele a vírusnak: bejelentkezéskor az összes partnered be van tiltva majd pár másodpercen belül semmit nem látsz, hogy ki is van bejelentkezve mindenki neve előtt csak egy kiss könyvecske van.
A partnerek visszaszerzhetők, visszaállíthatók de pár napon belül ismét eltűnik minden.Nincs vírusirtó ami látni egyelőre.A vírus nem a gépet támadja igazán hanem a címed és bekavar mindent. Ha tehetitek minélé több helyre rakjátok ezt fel!Kösszi
Langyi -
#856 Én is Kerio-s voltam korábban, de váltottam LNS-ra, mert sokkal logikusabb. Segítettek páran, h jól működjön. Most semmi gondom nincs e téren!!! -
#855 Hali!
Valaki le tudná írni, h. Kerioban hogyan lehet pl. egy portot kinyitni? Ha a csomagszűrőhöz hozzáadom, valamiért nem nyílik meg!
Köszi! -
#854 Na, örülök hogy működik.
Ha egyszer valamiért nem kasperskyt fogok használni - LNS-t teszem én is vissza.
Az én bannerem is az első :) még 2002-ből. Csak a hátterét módosítottam a múltkor, amikor bejött ez e cuki dizájn. -
#853 Szia LCK!
Megnéztem, amit tanácsoltál és úgy tűnik minden rendben. Akadálytalanul tudok letölteni. Minden letöltésem ZÖLD!
Szóval, jól működik a Look'n'Stop tűzfalam.
Köszi mégegyszer!
Ja és életem első bannerja...hogy tetszik? -
#852 Helósztok! Van egy kis probléma a nettel. Nagyon be van lassulva és én a tűzfalra gyanakszok. Nincs fölrakva semmilyen progi, lehet a Windows kapcsolt be valami hülyeséget. Segítsetek, PLEASE! -
#851 Köszi a választ, LCK! Megpróbálom!
Most olvastam a Ghost Security Suite-ról. Mi a véleményetek róla?
http://www.firewallleaktester.com/reward_stats.htm
Itt jó helyezést ért el. -
#850 Hali!
Tegnap feltettem a Kerio tűzfalat. Egy fórumnál úgy jártam, hogy nem tudom elküldeni a beírt szövegeket. Hol kell az ilyesmit beállítani? Mikor kinyomtam a tűzfalat egyből ment minden.
Köszi! -
#849 Nem nagyon tudok - Azureust nem használok. Nézd meg hogy UDP -port is ki van e engedve ?
Meg nézd még meg egy aktív letöltésednél hogy a tracker oldalán ( olyanon ahol meg lehet nézni a kapcsolatok listáját ) aktívnak hoz e. Ha igen akkor szerintem jó így is. -
#848 Lenne egy kérdésem,LCK!
Beállítottam az Azureus-ban a port engedélyezést, ahogy te is tetted az utorrentednél. Viszont csak a NAT zöld (TCP), viszont az UDP csak sárga. Ez miért lehet? Tudsz segíteni?
Előre is köszi! -
#847 Szerintem egyáltalán nem lassítja, de arra számíts hogy mindent KIenged. -
Dévids #846 hello
A Windows XP SP2-nek a tűzfala mennyire lassítja a rendszert? -
#845 A C-fos és C-fosspeed progik dolga az internetezés közben a kiküldött és fogadott csomagok forgalmának a szabályozása ( hogy ezáltal gyorduljon a net ) pl. hasznos ADSL mellett ha valaki letölt + egyszerre böngészik.
A C-fosspeed úgy dolgozik hogy az ICMP protokollt felhasználva kiküld adatot a gépből és várja hogy arra hogyan jön válasz.
A LNS-ban ezek a sorok arra szolgáltak hogy ki és beengedje ezeket a csomagokat ( de csak azokat és csak oda ahova a C-fosspeed akarta )
Azért volt több sor mert különböző tartományokba és portokon küldi az adatokat és igy egyszerübb volt megadni ezeket.
Ha ilyen progit nem használsz - nyugodtan töröld ki a sorait. -
#844 Köszi srácok, hogy ilyen hamar válaszoltatok! Mindent elolvastam. Viszont nekem nincs se Cfos-om, se CfosSpeed-em sem. Azért kérdeztem, mert LCK rls file-jában találkoztam ilyen szabályokkal. pl: ICMP:Cfos1, Cfos2 egészen 8-ig. Erre lettem volna kiváncsi, hogy ezek milyen szabályok. Nem tudom ebben tudtok-e segíteni, egyáltalán értitek-e amit itt próbálok leírni. -
cooldoc #843 Generic Host process -
cooldoc #842 Mi az hogy? Nagyon is:) -
#841 Link -
#840 Még egy dolog: mi az a Cfos? -
#839 Köszi, LCK! Felhasználtam az általad adott rls file-t a LnS-ban. Módosítottam, ahogy tanácsoltad (Azureus), és működik!!!
Viszont van egy kérdésem. Most látom,h az "Application Layer Gateway Service" és a "Generic Host Process for Win32 Services" alkalmazások is elindulnak. Meg tudná vki mondani, h ezek mik? Szükségesek vagy nem?
Köszi! -
#838 Üdv. Valaki tudja hogy hogyan állítsam be a mesit esetleg a tűzfalat (Kerio Personal Firewall 4) hogy ha fájlokat küldenek át nekem MSNen akkor ne lassuljon be a fájl átvitel?? 3MB/s -es netem van. Eddig gyorsan átjött amit küldtek de amióta felraktam a kerio-t lassú a fájlátvitel. A Keriónál engedélyeztem a TCP meg az UDP illetve az ICMP meg az IGMP-t is. (mivel nemtom az MSN melyiket használja...) Fájlcserélőknél pl. elég a TCP meg az UDP
-
#837 Nagy vagy, LCK! Köszi! Már nagyon vártam, hogy írj! Most már bátrabban fogok hozzányúlni.
Mégegyszer köszi!
Talán egyszer én is tudok majd valamiben segíteni!!! -
#836 Magát at rls fájlt bemásolod a LookNstop feltelepített mappájába, aztán elindítod a progit és a szabályok ablaknál a megnyitással megkeresed. Pontosabban nem tudom, mert most nincs feltelepítve a gépemre. -
#835 köszi, de az rls-t hova tom betölteni? -
#834 Figyi !
Én most a LNS-t nem használom mert a Kaspersky pillanatnyilag kiütötte a sorból. ( Ez nem azt jelenti hogy bármi bajom lett volna vele )
Így most csak az emlékeimből élek:
Van egy fül ahol a szabályok vannak felsorolva szépen egymás alá.
Ezt el lehet menteni illetve be lehet tölteni alapból a StandardRulesSet.rls fájlba De bármi más néven is lehet a szabálylistát menteni és betölteni.
Ez tartalmaz egy alap szabályrendszert amivel alapból biztonságban vagy.
De jönnek a gondok:
Nekem pl: torrent port-nyitás, C-fosspeed ping kiengedése (ICMP-szabályok). stb.
Itt van az én általam használt rls fájl.
Ebben bennen a szabálylistában benne van pl. a C-fosspeed, utorrent kiengedése, Internet Download Manager kapcsolódásának tiltása a honlapjával ( ejnye! ) + még 1-2 dolog
Ezt rakd be az eredeti rls fájl mellé ( nevezd át ) és betudod tölteni akkor az általam létrehozott szabályokat.
Amelyik progit vagy protokollt nem használod annak a sorát kitörölheted, illetve pl az utorrent szabály mintájára létre tudsz hozni egy Azureusos szabályt a port kiengedésére.
Arra figyelj hogy az utoldsó sort ne hogy kitöröld, mert az gondoskodik arról hogy az egyetlen szabálynak sem megfelelő csomag ne hogy bejőjjön.
Ne feledd ezt csak egyszer kell megcsinálni! -
#833 Hálózatbiztonság-->Csomagszűrő ???? -
#832 sziasztok! vki használ kerio tüzfalat? agnitumot használtam de passziváltatta a netem és hát kerio-ra váltottam.. és ott szeretnék porot nyitni! segitenétek?
előre is ksözi! -
#831 Ok, lefrissitem! :D -
#830 LCK! Hol tudnék utánanézni, hohy hogyan kell a Look n Stop-t optimálisan beállítani? Nem nagyon merek akármiot beállítani, mivel nem nagyon értek hozzá. Hátha vmit nagyon rossuzl csinálok. Pl: a speciális beállításoknál vannak nekem kínai dolgok!
Az Azureus-om is jelzi, hogy tűzfal probláma van.
Tudnál segíteni?
Előre is köszi! -
#829 Ez az utolsó ( tudtommal) :
http://looknstop.soft4ever.com/Beta/Beta-2.05p3/LooknStop_Setup_205p3.exe
Ez is beta - de nincs vele gond. -
#828 Sikerült a regisztráció is. De van egy kérdésem. Ez Beta verzio, csak mert 2.05p2-es verziót ír ki?
Köszi! -
#827 OK! A magyar nyelvet már felraktam, talán annyira nem vagyok bna!