Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
Mi van akkor ha az xp tûzfalnál azt írja ki, h rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezõk módosíthatják a beállításokat? Ez nekem nagyon nem jó így most. Mit tehetek? A telepített programok kellenek, nem tudok reinstallt nyomni sajnos. Esetleg hol nézhetnék ennek bõvebben utána, fõleg a jogosultságok feloldása lenne a lényeg. Köszi
ZoneAlarm Security Suite version:6.1.737.000
TrueVector version:6.1.737.000
Driver version:6.1.737.000
Anti-virus Vet engine version:11.9.1.000
Anti-virus signature DAT file version:11.9.9102.000
Anti-spyware engine version:4.0.9.7
Anti-spyware signature DAT file version:01.200608.320
AntiSpam version:4.8.0.6787
Beállítoskat eseleg vki meg tudna mutatni nekem?
THX!!
Fákjúal!
Futtatás, services.msc, és ott megtalálod. Tulajdonságok, Automata, Indítás
Az Alkalmazási Réteg átjárószolgált. is legyen elindítva!
Fortuna fortes adiuvat.
Reg fájlra katt, újraindítás majd a másikra.
Fortuna fortes adiuvat.
Chaos Anno Domini
Fortuna fortes adiuvat.
Ezerrel raktam vissza a 4Bétát.😊
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
azt szeretném megtudni, hogy ha Kerio-nál nem engedélyezem egy programnak, hogy futtasson egy másikat, de késöbb ezt szeretném visszavonni, azt hol tehetem meg ?
mert a hálózatbiztonságnál csak azt írja ki, ha kiakar menni a netre (ill ha vmi beakar jönni)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogyan kell jól beállítani a keiro-t?
PL.: Portokat akarok letíltani stb!
Ami pirossal van azokat kéne ill. láthatatlanná kéne tenni a láthatóakat!
1 step-by-step kellene!
THX
Agnitum Outpost
Sygate terméket meg nem érdemes használni, leállították a fejlesztését. 😞
Magyar nyelvû tûzfal programot keresek, vagy ZoneAlarm-hoz, vagy Sygate Personal Firewall-hoz magyarosítást.
most rkatam fel a kerio tûzfalat és Petruz úzmutatója alapján próbáltam eligazodni az új portok nyitásán... sajnos nem sok sikerrel...
soulseeket szeretném használni, de azt írja, hogy ez a port zárva van: 26392/tcp
gyakorlatban ezek a beállítások hogy néznek ki? tehát a különbözõ rublikákba mit kéne írni, a pocket filternél, hogy mûködjön is a dolog?
ami érdekes, hogy megnéztem és a tûzfalban és a portra azt írja, hogy listening, mégis, ha letesztelem a beállításokat, kiírja hogy nyissam meg...
elõre is köszi a seggítséget
A kábelmodemem át kellett dugnom az USB-bõl az alaplapi háló csatiba és a ZoneAlarmmal nagyon lagolok multi játék közben. Ha kikapcsolom akkor minden f*sza, de ez így nem jó és nem értem, hogy hogyan függ össze a két dolog...
Tapasztalat valakinek vagy valami ötlet? Tegyem fel az Outpostot? Hátha segít? Vagy??<#integet2>#integet2><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
A Windows tûzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)-n jobb klikk/Tulajdonságok/Indítás típusa: Letiltva és a szolgáltatási állapot legyen Leállítva. Így a Windows tûzfala le lesz tiltva.
Ha a Biztonsági központ-tal is így jársz el, az ilyen felugró üzenetektõl is megszabadulhatsz.
Tûzfalból pedig ajánlom az Outpost-tot.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Sygate Personal Firewallt használok, szeretném tudni, hogy az a "Application Layer Gateway Service" az mi? Engedhetem vagy nem?
Chaos Anno Domini
Momentán a Zone-t nem ismerem, de tuti beállítható rajta
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Chaos Anno Domini
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Chaos Anno Domini