Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
Mi van akkor ha az xp tûzfalnál azt írja ki, h rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezõk módosíthatják a beállításokat? Ez nekem nagyon nem jó így most. Mit tehetek? A telepített programok kellenek, nem tudok reinstallt nyomni sajnos. Esetleg hol nézhetnék ennek bõvebben utána, fõleg a jogosultságok feloldása lenne a lényeg. Köszi
ZoneAlarm Security Suite version:6.1.737.000
TrueVector version:6.1.737.000
Driver version:6.1.737.000
Anti-virus Vet engine version:11.9.1.000
Anti-virus signature DAT file version:11.9.9102.000
Anti-spyware engine version:4.0.9.7
Anti-spyware signature DAT file version:01.200608.320
AntiSpam version:4.8.0.6787
THX!!
Fákjúal!
Futtatás, services.msc, és ott megtalálod. Tulajdonságok, Automata, Indítás
Az Alkalmazási Réteg átjárószolgált. is legyen elindítva!
Fortuna fortes adiuvat.
Reg fájlra katt, újraindítás majd a másikra.
Fortuna fortes adiuvat.
Chaos Anno Domini
Fortuna fortes adiuvat.
Ezerrel raktam vissza a 4Bétát.😊
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
azt szeretném megtudni, hogy ha Kerio-nál nem engedélyezem egy programnak, hogy futtasson egy másikat, de késöbb ezt szeretném visszavonni, azt hol tehetem meg ?
mert a hálózatbiztonságnál csak azt írja ki, ha kiakar menni a netre (ill ha vmi beakar jönni)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogyan kell jól beállítani a keiro-t?
PL.: Portokat akarok letíltani stb!
Ami pirossal van azokat kéne ill. láthatatlanná kéne tenni a láthatóakat!
1 step-by-step kellene!
THX
Agnitum Outpost
Sygate terméket meg nem érdemes használni, leállították a fejlesztését. 😞
Magyar nyelvû tûzfal programot keresek, vagy ZoneAlarm-hoz, vagy Sygate Personal Firewall-hoz magyarosítást.
most rkatam fel a kerio tûzfalat és Petruz úzmutatója alapján próbáltam eligazodni az új portok nyitásán... sajnos nem sok sikerrel...
soulseeket szeretném használni, de azt írja, hogy ez a port zárva van: 26392/tcp
gyakorlatban ezek a beállítások hogy néznek ki? tehát a különbözõ rublikákba mit kéne írni, a pocket filternél, hogy mûködjön is a dolog?
ami érdekes, hogy megnéztem és a tûzfalban és a portra azt írja, hogy listening, mégis, ha letesztelem a beállításokat, kiírja hogy nyissam meg...
elõre is köszi a seggítséget
A kábelmodemem át kellett dugnom az USB-bõl az alaplapi háló csatiba és a ZoneAlarmmal nagyon lagolok multi játék közben. Ha kikapcsolom akkor minden f*sza, de ez így nem jó és nem értem, hogy hogyan függ össze a két dolog...
Tapasztalat valakinek vagy valami ötlet? Tegyem fel az Outpostot? Hátha segít? Vagy??<#integet2>#integet2><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
A Windows tûzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)-n jobb klikk/Tulajdonságok/Indítás típusa: Letiltva és a szolgáltatási állapot legyen Leállítva. Így a Windows tûzfala le lesz tiltva.
Ha a Biztonsági központ-tal is így jársz el, az ilyen felugró üzenetektõl is megszabadulhatsz.
Tûzfalból pedig ajánlom az Outpost-tot.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Sygate Personal Firewallt használok, szeretném tudni, hogy az a "Application Layer Gateway Service" az mi? Engedhetem vagy nem?
Chaos Anno Domini
Momentán a Zone-t nem ismerem, de tuti beállítható rajta
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Chaos Anno Domini
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Chaos Anno Domini