Tűzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lépj be rendszergazdaként. Ha F8-cal lépsz be,van hátsó kapu - nem kér jelszót! csak a Belépés rendszergazda"-ként válaszd. Aztán már olyan jelszót választasz, amit akarsz. Ez egy feledékeny rendszergazdák számára "kreált" funkció😊

Fortuna fortes adiuvat.

Hello!

Mi van akkor ha az xp tûzfalnál azt írja ki, h rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezõk módosíthatják a beállításokat? Ez nekem nagyon nem jó így most. Mit tehetek? A telepített programok kellenek, nem tudok reinstallt nyomni sajnos. Esetleg hol nézhetnék ennek bõvebben utána, fõleg a jogosultságok feloldása lenne a lényeg. Köszi
Tomicsek
Talán itt nézd meg, én nem használom a ZA-t, deitt képekben is meg van mutatva. Remélem segítettem. Link.

ffxi
Ilyet használok:

ZoneAlarm Security Suite version:6.1.737.000
TrueVector version:6.1.737.000
Driver version:6.1.737.000
Anti-virus Vet engine version:11.9.1.000
Anti-virus signature DAT file version:11.9.9102.000
Anti-spyware engine version:4.0.9.7
Anti-spyware signature DAT file version:01.200608.320
AntiSpam version:4.8.0.6787

Beállítoskat eseleg vki meg tudna mutatni nekem?

THX!!

Fákjúal!

Indítsd el a service-t!! Internet-és tûzfalkapcsolat megosztása!
Futtatás, services.msc, és ott megtalálod. Tulajdonságok, Automata, Indítás
Az Alkalmazási Réteg átjárószolgált. is legyen elindítva!

Fortuna fortes adiuvat.

Tomicsek
Kész?

Tomicsek
http://winportal.net/?mod=extras&get=tshoot/fix_firewall.zip

Reg fájlra katt, újraindítás majd a másikra.

nekem egy magyar oldal kellene!!!

Hali. Amikor be akarok lépni a tûzfalba a vezérlõpultban és azt irja ki hogy meghatározhatatlan hiba miatt a windows nem tudja megjeleníteni a windows tûzfal beállításait. SEGICCSETEK PLEASE!!! THX

Outpost Free, bvyg Kerio. Mindkettõ alap, de nagyon jó vasak.

Fortuna fortes adiuvat.

zvaragabor
Tud valaki úgy ingyenes tûzfalat mint ahogy az AVG vagy az Avast antivirusok is ingyenesek?

Chaos Anno Domini

Nem tetszett a LNS. De valszeg rosszul konfigurálhattam. Sok jót írnak róla- nekem inkább az Outpost jön be. Fura volt az is, hogy az LNS nem szervizkén t fut, csak sima alkalmazásként a HKLM\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Run alól...

Fortuna fortes adiuvat.

Én próbaképpen telepítettem. Nem jelezte az aktív alkalmazásokat és mindent kiengedett kérdés nélkül. Pedig elõször alapon hagytam ( az IP-szûrést bekapcsoltam). Lehet, megszoktam az Outpost logikáját, ez idegennek tûnt...
Ezerrel raktam vissza a 4Bétát.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Look 'n' Stop tûzfalt hogy állítsam be?

Safe mode (F8) teljes vírus- és kémprogramirtás. elõtte frissítsd az irtóidat!

Fortuna fortes adiuvat.

Nekem egy angy help kéne minden másodperc-be jön egy popup nem birok velük vagy egy odlal hirdetés minden van amikor egy mittomén tájföldi virusirto 30 dayes is bejönn saját maga letölti és felteszi nincs egyszerüen jó tûzfal ami segit ha még az all blockra-mek akkorse tudok rendesen játszanni állandoan ledob az asztalra HA MÉG NET se megy akkoris...ezt már nem birom.egy olyan tûzfal kellenne ami magyar és iylen põroblémákat simán megold vagy letörlöm a két böngészöt ami meg is oldaná😄😄 HELPP

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Válasz a firefox topicban!

Hello! leszedtem a Kerio Personal Firewall 4.3.246 és mostmár exporelen nem jönnek be ilyen free szex meg ilyen hirdetõs ablakok de firefoxon továbbra is bejönnek nem tudnas vki segitenni meg kéne egy crack vagy serial number is kösszi..😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Shiwo
mektaláltam..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
remélem nézik még ezt a fórumot 😊

azt szeretném megtudni, hogy ha Kerio-nál nem engedélyezem egy programnak, hogy futtasson egy másikat, de késöbb ezt szeretném visszavonni, azt hol tehetem meg ?
mert a hálózatbiztonságnál csak azt írja ki, ha kiakar menni a netre (ill ha vmi beakar jönni)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Heloztok!

Hogyan kell jól beállítani a keiro-t?

PL.: Portokat akarok letíltani stb!
Ami pirossal van azokat kéne ill. láthatatlanná kéne tenni a láthatóakat!
1 step-by-step kellene!
THX

lck
Na végre valaki ... <#wave>
Maffya
LOOK N STOP- megbizható ,nagyon jó tüzfal (én is ezt használom)és magyar nyelvü

Dj Faustus
"Magyar nyelvû tûzfal programot keresek"
Agnitum Outpost

Sygate terméket meg nem érdemes használni, leállították a fejlesztését. 😞

Sziasztok..
Magyar nyelvû tûzfal programot keresek, vagy ZoneAlarm-hoz, vagy Sygate Personal Firewall-hoz magyarosítást.
közben úgy néz ki sikerült megcsinálni... 😊
sziasztok...
most rkatam fel a kerio tûzfalat és Petruz úzmutatója alapján próbáltam eligazodni az új portok nyitásán... sajnos nem sok sikerrel...
soulseeket szeretném használni, de azt írja, hogy ez a port zárva van: 26392/tcp
gyakorlatban ezek a beállítások hogy néznek ki? tehát a különbözõ rublikákba mit kéne írni, a pocket filternél, hogy mûködjön is a dolog?

ami érdekes, hogy megnéztem és a tûzfalban és a portra azt írja, hogy listening, mégis, ha letesztelem a beállításokat, kiírja hogy nyissam meg...

elõre is köszi a seggítséget
Titan
Köszönöm, de az Outpost megoldotta a problémám...

Tekergo

Titan
Skacok!
A kábelmodemem át kellett dugnom az USB-bõl az alaplapi háló csatiba és a ZoneAlarmmal nagyon lagolok multi játék közben. Ha kikapcsolom akkor minden f*sza, de ez így nem jó és nem értem, hogy hogyan függ össze a két dolog...
Tapasztalat valakinek vagy valami ötlet? Tegyem fel az Outpostot? Hátha segít? Vagy??<#integet2><#fejvakaras><#conf>

zvaragabor
Ok. Köszi. Amugy az Outpostot akarom feltenni. 😄

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Start menû(/Beállítások)/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások
A Windows tûzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)-n jobb klikk/Tulajdonságok/Indítás típusa: Letiltva és a szolgáltatási állapot legyen Leállítva. Így a Windows tûzfala le lesz tiltva.
Ha a Biztonsági központ-tal is így jársz el, az ilyen felugró üzenetektõl is megszabadulhatsz.

Tûzfalból pedig ajánlom az Outpost-tot.

zvaragabor
Azért nem a windows tütfalát akarom használni csak feltenni egy másik tüzfalat, és amig nincs zone, addig a windowsé. Valaki pls help.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Miért nem tudom bekapcsolni a Windows tûzfalát? Azt írja ki hogy: ,,Meghatározatlan hiba miatt a Windows nem tudja megjeleníteni a Windows tûzfal beállításait." Zone alarm van fent, de nem lehet gond mert elötte kicsuktam.

Chaos Anno Domini

Kösz, engedtem.

PetruZ
Ez gyakorlatilag az XP tûzfala, csak ilyen fellengzõs neve van. 😊
Nekem nincs is ilyen Application Layer Gateway Service a Windowsom-ban,mert én azt ugy tünik kiszedtem belöle.

zvaragabor
Aha ijenre gondoltam. Kösz. De ez nem elavult egy kicsit? 2004-es. Közben rájöttem hogy létezik a Google, és utánna lestem. Ha valakit érdekli: http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
#727-es hozzászólás neked szól...

zvaragabor
Nem tud valaki mutatni egy tûzfal ranglistát? Ojan felmérés szerûséget mint a virus bulletin. Ha van akkor linkeljétek már be lécci. Thx!

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Szevasztok!
Sygate Personal Firewallt használok, szeretném tudni, hogy az a "Application Layer Gateway Service" az mi? Engedhetem vagy nem?

zvaragabor
Aha. Értem. Köcc. Akkor viszont leírná valaki hogy hogy csukom be a Zone Alarmal ezeket a portokat--> 80, 8080, Thx!

Chaos Anno Domini

mrzed001
Attól hogy kifelé megy rajta (kihív) befelé be lehet csukni (tehát rá ne tudjanak ezeken a portokon csatlakozni, de õ kifele tudjon ezeken menni)
Momentán a Zone-t nem ismerem, de tuti beállítható rajta

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

zvaragabor
Azt tudom hogy az egyik a webszerver a másik proxy szerver, de akkor nem gond ha nyitva van? Nem csúszik be így baci?

Chaos Anno Domini

[Jakuza]
Ha nem akarsz bongeszni akkor nyugodtan be is zarhatod oket. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zvaragabor
Hali! Nekem ojan gondom van hogy van 2 nyitott portom (80, 8080) és sehogy se tudom õket becsukni. Zone Alarmom van, azzal se ment, meg valahol a windowsban is be lehetett elvileg, de ott se sikerült. Nem vágom annyira a témát, nem tom fontos-e de routerem van. Valaki pls help!

Chaos Anno Domini

Tekergo
Tekergo
Elvilek a Look 'n' Stop-nak is van magyar valtozata.