230
MESE TVSOROZAT RETRO
-
#29 amúgy én is csak a zenéje miatt akarom megkeresni... -
#28 nem tudjátok mi volt a neve annak a nagyon régen vetített rajzfilmnek, amiben a egy Shag-shag (?) nevű járművel mászkáltak, volt benne egy Spartacus nevű srác, meg egy Popocici nevű nő, aki az ellenségük volt. -
#27 legkomolyabb regi mese az elsullyedt vilag vagy micsoda..amiben volt a rebecca meg a ket kis sarga elolenz.. flikk es flakk vagy hogy hivtak oket...meg rohadt szep zeneje volt.. emlexem mikor meghallottam par hete szinte bekonnyezett a szemem!!! havernak megmutattam az is elborult az agyon..ppff.. eszmeletlen.. a www.szanalmas.hu-n keressetek ra az elsullyedt vilag szora... -
corleone #26 Menő manó (La linea) imádtam!
Jamie és a csodalámpa: a lehetetlen történeteivel a képernyő elé ragasztott -
#25 ja-ja....meg a nagyi hogy védi...és azok a pofák amiket levág az a kutya... -
Redfox #24 Ja ez nagyon nagy, mikor nagyfater fejbevágja a kutyát:
"Stupid dog!"
Ez nagyon jó + a Tom&Jerry! -
#23 tudom...a legjobb jelenetek azok amikor kijön az agya,meg a szeme...meg az a fasz tehén a melák...játszák még valahol? -
#20 Rocco a király! -
#19 az is nagggyon ott volt...azt hogy imádtam amikor kicsi voltam...igaz nem mese,de még nagyon szerettem a Knight Ridert is!! -
#18 Na és a Barbapapa? :P -
#17 Bob es Bobek -
Jóska Kapitány #16 Szevasztok!
Ööööööö..., csak az lenne a kérdésem Penya-hoz, miért is van ez a topic??? Minden rosszindulat nélkül kérdezem!!!!
Cső -
#15 Nem tom' kitudja de a Cartoon Networkon szokott menni egy mese egy rózsaszínű kutyusról,aki a nagyival,meg a papival van egy tanyán! az a címe hogy Courage the covardly dog...szvsz az is nagyon "kúl" -
#14 Tom & Jerry a legjobb, meg csíptam a Batman rajzfilmet is, meg az Inspector Gadget-ot is, vagy hogy a faszba írják :P -
#13 Tom & Jery, Garfield -
#12 Pedig enis mar nagyon regen lattam. Mikor a tvbe ment akkor. Es emlexem az elso reszbe a csalezlopez ment betorni a kiscsajek hazaba, aztan osszeborogatott mindent:) -
#11 AZ elso a praclifalva lakoi, a masik meg a mofli es az utolso koala:) A varos neve river mint volt, a faszi aki meg akarta szerezni meg bob detroit volt -
#10 A címére nem emlékszem...
Faluban laktak valami medvék, és ha gond volt, akkor valahogy megidézték minden apizód végén a nagy bálványt, aki életre kelt, és rendet rakott. Nagyon imádtam, ennyire még nagyon emlékszem.
Ja és nem a Gumimacikról beszélek :)
Másikra se nagyon emlékszem... A történet szerint kihalt az összes koala, és amikor jön a hír, hogy van egy utolsó példány, a világ minden tájáról különböző emberek elözönlik a kis ausztráliai kisvárost, hogy megszerezzék jó sok pénzért... Egyik szereplő neve: "Csalez Loper" :)
Ezt a rajzfilmsorozatot is nagyon szerettem, de most ennek sem ugrik be a neve... -
#9 vagy 10 éve nem láttam... -
#8 Emlexem eccer husvetkor ment. -
#7 hát én marharégen láttam :( -
#6 Iggenn. Az oreg neger:) Abba volt a nyul es a nevetokuckoja meg ilyenek.:)
Az Iko a bator lovacskara emlexik vki? -
#5 Mazsola és Tádé. -
#4 Valami régről... Rémusz bácsi meséi. -
#3 Az nekem annyira nem az, meg azt most is lehet nezni vhol. De van olyan mese aminek a forgalmazasi joga mar 10 eve lejart pl. :( -
#2 pumukliiiiiiiiiii :) -
#1 Irjatok ezerrel:)