301
Na?
-
#59 Igen, hülyén hangzik, mert az is :) Akkor mi lehet a baj, hogy ha az asztalról leveszem, működik, ha ráteszem, akkor meg nem... ? -
#58 a faasztal árnyékol? :) -
#57 Na ja, csak valami szar noname márka. USB-s, és nagyon szarul megy, darabosan működik, egyszer megy, aztán nem, aztán megint. Vadi új elemmel is megnéztem, ugyanaz. Levettem az asztalról, közelebb a géphez, akkor meg tökéletesen működik. Vagy leárnyékolja a gépház, vagy a faasztal, vagy nemtudom, de nem jó, sajna... :( -
#56 Mind1 hagyjuk.
Elnézésedet kérem a poénért. -
#55 Azért rádiós, hogy ne kelljen hosszabbítókábel, nem? :D -
#54 A tesóm kapott karácsonyra egy 512-es RAM-ot -> Hibás
Valamit egy rádiós egeret -> Kéne hozzá egy hosszabbító kábel mert nem működik...
Fülig ér a szája, gondolhatjátok... -
#53 Hát igen a Föld sókészletei végükl úgyis elfogynak (1-2 tízmilliárd év múlva) -
#52 Sztem ez nem olyan dolog amivel lehetne viccelni. legalábbis én nem találom viccesnek... -
#51 Sólámpa
Egy nagy, igazi sótömb amiben lámpa van:)
Állítólag jót tesz az allergiának, de ha nem is látványosnak látványos, és végszükség esetén eaz egy életre való sókészlet is meg van oldva. -
#50 Akkó honnan tudod,hogy ő az apuka?
Vagy megzsaroltatok valami gazdag idiótát,hogy "fizessé bazzeg,mert te vagy apám!":-)) -
#49 Én egy CD tartó tartó tokot, egy Old Spice Stift-et, meg pénzt kaptam a jézuskától... :)) -
#48 nem azért mondom de több az mint ahogy te azt leírtad... -
#47 apuka születésem elött lelépet... -
#46 milyen giccses :DD -
#45 :DD -
#44 mijaza sólámpa? -
#43 Nekem apuka sosem küldött semmit, csak a pár ezer forintos gyerektartást, azt is anyukának:) -
#42 Baumg. Zsótika meg kapott egy helyet a Minardiba:-p
Szép Karácsony!:-) -
#41 Egyébként én parfüm, telefonkártya, könyv, sólámpa, meg pénsztet.(A pénzt most direkt én kértem, mert kell az új számítógépembe) -
#40 apuka küld majd nekem 100ezret
lol
apuka lelépett? P -
#39 LOL:)
De miért kell beírni a márkát meg az összegeket, ez annyira rongyrázós stílus:D -
#38 hát ebben igazad van -
#37 az szép... gondolom egy olyan csuka 35-40 rongy, 2 pulcsi olyan 30, + asok zseton... elég jól megy nektek -
#36 Szerintem is a pénz valahogy nem az igazi....de lehet hogy csak én vagyokl ilyen konzervatív.
ha nem tudom mit szeretne a másik akkor valahogy kiszedem belőle véletlenül....szerintem ez a legnagyobb buli az egészben, hogy hogyan tudd meg mit szeretne a másik.
Tőlem ha megkérdezik mit eszeretnék, mindig azt mondom hogy húrkészletet (cirka 1600 Ft)...és senki nem hiszi el hogy akkor lepődnék meg igazán ha kapnék egyet :) -
#35 Amúgy ennek a Topicnak azért nincs értelme,mert a sok hülye kis gazdag gyerek leírkálja,mennyi millió mindent kapott,hogy mások irigykedjenek....
Ennek aztán télleg sok értelme van! -
#34 Egyébként ezt én sem értem,hogy hogy lehet Karácsonyra pénzt adni/kapni???
Itt mindig az ajándék a lényeg,nem? Miért nem vesznek valamit inkább,ha nincs ötlet,akkor veled együtt,vagy valami....... -
#33 #22 eleje
! -
#32 Tufa: az igen.... -
#31 Ijen fijatalon házasodni........ -
#30 én kaptam egy Jordan nike cipőt, egy oniel és egy reebok pulcsit, elcserélték nekem a samsung telcsim egy 7650re + 30ezer ft , akkor nagymamitól 20ezer és apuka küld majd nekem 100ezret. asszem ennyi de lehet hogy elfelejtettem vmit! na mind1! Utólag is mindenkinek boldog karácsonyt -
-
#28 20 -
#27 Inkább kiről. -
#26 Tuvok te hány éves vagy? :) -
#25 miről? :) -
#24 oda P -
#23 oks kérem a cimet
addig odeköltözök
de komolyan
mutathatnál képet -
#22 hát még odébb van, de lehet róla szó -
#21 gratula