301
Na?
  • cSuwwi
    Igen, hülyén hangzik, mert az is :) Akkor mi lehet a baj, hogy ha az asztalról leveszem, működik, ha ráteszem, akkor meg nem... ?
  • Match
    a faasztal árnyékol? :)
  • cSuwwi
    Na ja, csak valami szar noname márka. USB-s, és nagyon szarul megy, darabosan működik, egyszer megy, aztán nem, aztán megint. Vadi új elemmel is megnéztem, ugyanaz. Levettem az asztalról, közelebb a géphez, akkor meg tökéletesen működik. Vagy leárnyékolja a gépház, vagy a faasztal, vagy nemtudom, de nem jó, sajna... :(
  • Shaman
    Mind1 hagyjuk.
    Elnézésedet kérem a poénért.
  • Pempő
    Azért rádiós, hogy ne kelljen hosszabbítókábel, nem? :D
  • cSuwwi
    A tesóm kapott karácsonyra egy 512-es RAM-ot -> Hibás
    Valamit egy rádiós egeret -> Kéne hozzá egy hosszabbító kábel mert nem működik...
    Fülig ér a szája, gondolhatjátok...
  • Shaman
    Hát igen a Föld sókészletei végükl úgyis elfogynak (1-2 tízmilliárd év múlva)
  • Tufa16
    Sztem ez nem olyan dolog amivel lehetne viccelni. legalábbis én nem találom viccesnek...
  • Dynamic
    Sólámpa

Egy nagy, igazi sótömb amiben lámpa van:)
    Állítólag jót tesz az allergiának, de ha nem is látványosnak látványos, és végszükség esetén eaz egy életre való sókészlet is meg van oldva.
  • Shaman
    Akkó honnan tudod,hogy ő az apuka?
    Vagy megzsaroltatok valami gazdag idiótát,hogy "fizessé bazzeg,mert te vagy apám!":-))
  • cSuwwi
    Én egy CD tartó tartó tokot, egy Old Spice Stift-et, meg pénzt kaptam a jézuskától... :))
  • Tufa16
    nem azért mondom de több az mint ahogy te azt leírtad...
  • Tufa16
    apuka születésem elött lelépet...
  • Balo
    milyen giccses :DD
  • Pempő
    :DD
  • Shaman
    mijaza sólámpa?
  • Dynamic
    Nekem apuka sosem küldött semmit, csak a pár ezer forintos gyerektartást, azt is anyukának:)
  • Shaman
    Baumg. Zsótika meg kapott egy helyet a Minardiba:-p
    Szép Karácsony!:-)
  • Dynamic
    Egyébként én parfüm, telefonkártya, könyv, sólámpa, meg pénsztet.(A pénzt most direkt én kértem, mert kell az új számítógépembe)
  • Breki33
    apuka küld majd nekem 100ezret

lol

apuka lelépett? P
  • Dynamic
    LOL:)
    De miért kell beírni a márkát meg az összegeket, ez annyira rongyrázós stílus:D
  • zaki
    hát ebben igazad van
  • zaki
    az szép... gondolom egy olyan csuka 35-40 rongy, 2 pulcsi olyan 30, + asok zseton... elég jól megy nektek
  • Match
    Szerintem is a pénz valahogy nem az igazi....de lehet hogy csak én vagyokl ilyen konzervatív.
    ha nem tudom mit szeretne a másik akkor valahogy kiszedem belőle véletlenül....szerintem ez a legnagyobb buli az egészben, hogy hogyan tudd meg mit szeretne a másik.
    Tőlem ha megkérdezik mit eszeretnék, mindig azt mondom hogy húrkészletet (cirka 1600 Ft)...és senki nem hiszi el hogy akkor lepődnék meg igazán ha kapnék egyet :)
  • Shaman
    Amúgy ennek a Topicnak azért nincs értelme,mert a sok hülye kis gazdag gyerek leírkálja,mennyi millió mindent kapott,hogy mások irigykedjenek....
    Ennek aztán télleg sok értelme van!
  • Shaman
    Egyébként ezt én sem értem,hogy hogy lehet Karácsonyra pénzt adni/kapni???
    Itt mindig az ajándék a lényeg,nem? Miért nem vesznek valamit inkább,ha nincs ötlet,akkor veled együtt,vagy valami.......
  • Tuvok #33
    #22 eleje
    !
  • Match
    Tufa: az igen....
  • Shaman
    Ijen fijatalon házasodni........
  • Tufa16
    én kaptam egy Jordan nike cipőt, egy oniel és egy reebok pulcsit, elcserélték nekem a samsung telcsim egy 7650re + 30ezer ft , akkor nagymamitól 20ezer és apuka küld majd nekem 100ezret. asszem ennyi de lehet hogy elfelejtettem vmit! na mind1! Utólag is mindenkinek boldog karácsonyt
  • Tuvok #29

• Tuvok #28
    20
  • Bandew
    Inkább kiről.
  • zaki
    Tuvok te hány éves vagy? :)
  • Tuvok #25
    miről? :)
  • Breki33
    oda P
  • Breki33