169
Conflict: Vietnam
  • hiba
    Nem feltetlen a C-n kell, hanem ott ahol a windows root van.
    Nalam pl E volt
  • hiba
    Na jatszottam azota a bazison kivul is az egyik dzsungel palyan, itt a gfx az nem korrekt, a rikito zold pafranylevelek valahogy nem illenek a kepbe, valamint a nem mozogos semmi, nincs interaktivitas a kornyezettel csak ugy ott vannak a fak bokrok, objektumok, van, hogy meg se lehet kozeliteni egy ortornyot mert nem tudsz odamenni fak, kovektol, csak egy osvenyen mesz es "kesz".
    Neha elougranak ilyen kalapos vietnamiak, de egyelore nem valami nagy szam.

FPS nezetbe meg nevetseges, nem latni a fegyvert csak a celzokeretet, attol meg alig latni a terepet.

• grebber
    Mátrixos lassitás efekt :))
  • Ma2ska
    Nem tudom a pc s verzioban is lassu a lövedék ? Mert nehezen tudom elképzelni hogy egy tölem 20 m-re levö mozgo célpont elé kell löni 1 m rel hogy eltaláljam, és a lövedék jól látható módon megy a levegöben egy eldobott kavics sebességével...
  • Ma2ska
    A Shellshock szebb, itt meg lehet csapatot irányitani, rájuk is fér, legalább gyogyithatnák magukat
  • Ma2ska
    Vietnamos tucatgame, igy elsöre...
  • Drex
    de azé ha lesz valami install patch azé irjatok, mert nekem sose lesz 2 giga szabad helyem a c-n :(((((
  • hiba
    a bazison egyebken alladoan megy a zene mintha egy nagy buli lenne a vietnami pokol, hangosbeszolbe is allandoan dumalnak, meg a katonak egymassal is nekem meg annyit hogy huzzak a francba :)
  • hiba
    van jarmuhasznalat is leglabbis be tudtam ulni egy teherautoba, bar menni nem tudtam mer alatta fekudt egy urge es mahinalt valamit :)
  • hiba
    Kiprobaltam en is nagy nehezen az install miatt.
    Sztem jo gamma lesz ez, engem egy kisse a hidden and dangerousra emlekeztet, meg csak egy bazison maszkalok (alapbol kulso nezet, de van fps mod is) es "gyujtogetnem" kell cucckat, kisse rpg-s beutes, tehat eddig korrekt.
    az irnyitas configba lattam, hogy majd lehet valtogatni az emberek kozott tehat valszeg kisebb csapattal kell majd bevetesre menni. lehet beszelgeni a katonakkal bar csak egy egy mondatot :) minden esetre erdekes gamma, az iranyitas is a szokasos.
  • lwb
    ez jobb, mint a shellshock szvsz. jobb az irányítása, a fegyverek kezelése és nekem a grafika is jobban bejött. sokat még nem nyomultam vele, de az egész valahogy összeszedettebbnek tűnik a shellshocknál.
  • DONGUBA
    jo kis gamma
  • nagykispeter
    A második még jobb
  • Hentes Bill #76
    nem nyomtam velük...
  • Gabe18
    Én nekiálltam,majd holnap délutánra megvan,aztán véleményezem.
  • grebber
    Én ismerem de nem nagyon akarnak irni erről hogy milyen!
  • Glpetyus
    Csak ugye 1 évvel az 1 után már jobbat akartunk :)
  • Glpetyus
    Ja,dettó...az volt a baj,hogy ugyanaz volt mint az első...:/
  • Gabe18
    Hát ez az,az első rész jó volt,de a 2.-ban még egy pályát sem volt erőm megcsinálni...
  • Glpetyus
    LOL
    Itt senki nem ismeri a Conflict "sorozatot" ??
    TPS,árkád...az első rész jó volt szvsz...
  • Hentes Bill #69
    ez akkor most ilyen tps nézetű gém, vagy fps? :)
  • grebber
    Na valaki irjon már élménybeszámolot!!
  • Terra
    Jaaaaa

Nekem is elindult, úgy látszik 2 giga fölötti szabad hely kell neki a c:-on!!!!!
  • hiba
    nforcon irta egy juzer hogy 2gby freevel a rendszerparticion mukodott az install
  • Drex
    mivel a c: tudatosan 5 giga, mert ugye minek több, igy becumiztam én is :)
  • hiba
    Melyik particion hagytal annyi helyet?
    Itt az egyiken van 8.5Gbyte de az nem a rendszer, ott csak 0.2...dehat nem is telepitek oda semmit.
  • hiba
    van mar vmi megoldas erre a faxsagra - installnal kozlni hogy nincs hely...azt el se indul :)
  • a
    majd a shellshock-al tessék összehasonlítani! (vmelyiket leakarom tölteni)
  • Gabe18
    Akkor irhatnál róla pár szót.Grafika,hangulat,esetleg valami kellemes fizika van-e benne...
  • Terra
    Az a vicces, jogy sokaknál ez is elindul, és az Nforce-on se mondták az első verzióra, hogy hibás...
  • Terra
    Nem tudom miért csak a C: -ot vizsgálja!!!

ez valószínüleg az installer hibája, amint a game "hivatalosan" is kijön, szerintem lesz zűr belőle...

Nekem majd 2 giga van a C vinyón (az nfo szerint 1 is elég) de így sem megy...

Én sajna nem tudok 10 gigát felszabadítani a C-n, remélem megoldódik máshogy ez a dolog.

Ha valaki esetleg ért az installerekhez, meg lehetne buherálni egy kicsit a beállításokat...
  • Robogo
    Szerintem a C:\-t vizsgálja,de nem biztos
  • nagykispeter
    Kijött egy DVD rip a RELOADED-töl azt megvárom hátha az jó lessz 2 cd-s bár ugy látszik már ez is elindul
  • grebber
    Csak a C:\-t vizsgálja mert nekem az csak 5 gigás partició? :((
  • Robogo
    Hello mindenki!

Nekem jó a game az instalálás is elindult meg a játék is.
    Én úgy csináltam, hogy szabadon hagytam 10 Gigabájt helyet és elindult.Elejinte nekem is kiírta azt a üzenetet,de akkor csak Kb. 4 Gigabájt helyem volt,aztán pedig Uninstalláltam pár dolgot és elindult.Hát ennyi.
    A játék nekem nagyon tetszik, mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki ezzel a módszerel.
    Remélem akinek eddig nem indult a Game annak tudtam segíteni.
  • Terra
    Ez jóóó

Bár inkább a vízkő, mint a Malvin...

Feszültségoldásként bedobtam jó öreg Szalacsi bácsit, egyből jobb kedvem lett...
  • Drex
    erre a pofámba vágja a TV, (miközben sik ideg vagyok),

a mosógépe teljesen vízköves !!!!!! áááááááááááááá

nem bírom...
  • Terra
    LOL

Vietnam lövöldözés helyett rally....

Asszem beizzítom a kormányt és megyek én is :)))
  • Drex
    én is ezt tettem... látom te sem ma kezdted...

mekkor a cumi volt az Indi 4:DDD
  • Terra
    Igen , néztem én is.....

Akkor viszont tényleg nem vágom mi van...
    Furcsa, hogy már 1 napja kint a game, de az Nforce-on nem írták, hogy nuke lenne...

Próbáltam a területi beállításokat is buherálni, de semmi...