Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értek vele egyet, de ,ár bocs, az EBn elõttünk voltak. Olimpián mindig.

Breki33
Ennek a Greti nevû hülyének aki a Handball-hu-n károk, hogy a Dánok a mumusaink írja be már valaki a legutóbbi VB és a legutóbbi két meccs eredményét........
Azért jó, Orosz meccsre Ukrán bíró!!

Én épp ezért ülök háttal a tv-nek. Vesztes meccset megnézni még1x nem lehet.
gabber_saviola
most nézem az osszefoglalót és majdnem elsírtam magam 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dehogyis, csak ellenünk mindneki gyengén játszott😊))))

Ezt küldöm a fanyalgóknak!<#ejnye1><#ejnye1>

Breki33
Hát szerintem aki szerint ez gyenge szinvonalú VB nincsenek nagyon otthon a kéziben.

Miért gyenge azért mert a norvégok kiestek?
Mert Korea sem szerepelt jól?

Azzal egyetértek, hogy ez a Román válogatott verhetõ, de egyáltalán nem rossz.
Várjatok amikor elkezdik mondani, hogy edzõ problémánk volt! Lesz még "okosember"!!!!!!

Szerintem igen, mert az angol bajnokival, baleset miatt csúsztak!

az lesz a vége, hogy a halálcsoprt nem is halálcsoport volt, hanem a leggyengébb ellenfeleket sorsolták nekünk. 😄DDD

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
nem én írtam, de énis
Breki33
gyenge szinvonalú VB-n?????????
Teljesen igazad van, bár nem olvastam végig a topicot nem értem azokat az embereket akik bármely magyar csapatot ha nem az õ általa elvárt eredményt éri leszólja bármilyen formában. Ráadásul ez esetben a 3. vagy 4. hely siker.
Én sem vagyok boldog, hogy nem a döntõben játszunk, de holnap ugyanúgy odaülök a Tv elé és szurkolni fogok a csajoknak.
Azt hiszem a norvégoknak, franciáknak jelenleg sokkal több gondjuk van, és lehet hogy röhögnének azon, hogy néhány magyar szinte már kudarcként éli meg azt, hogy a fiatalítás után is a világ élvonalába tartozik.

Hajrá csajok! Meg lesz a bronz!
Ja a meccsrõl:
Ez a meccs... Hát kikaptunk, naistenem, ez is gyönyörû, hogy eddig eljutottak. Ez a csapat még játszik EBt VBt Olimpiát<#vigyor4>
Nem is lett volna jó egybõl VB gyõzelemmel kezdeni mert utána nehezebb felpörögni <#bohoc><#circling><#eljen><#eplus2>

Lassan ide is jönnek hülyék úgy látom...

Igen ez igaz, erre jól lesz holnap oda figyelni.
Azt viszont nem értem, miért kell egy csomó helyen mocskolódi.... :-(((
Más a kritika és más, amit jó néhány futóbolond mûvel...
Elvileg mindjárt kezdõdik a meccs, kiváncsi vagyok, hogy ténylegesen miylen volt.

Isthy
Azért volt izgalmas is egyszer, mert a dánok 23-14-rõl feljöttek 24-22-re, de utána ismét megrázták magukat az oroszok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát szép kis zakó...

Isthy
RUS-DEN 31-24 (16-9)

Az eredményt követve elég simának tûnt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maximálisan egyetértek! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt is osztom, mármint a végét. Én is nekik szavaztam volna több bizalmat ma.
Sajnálom, h Görbe megsérült, de az 1. félidõben már látszott, h 1. felkészültek belõle, 2. nem ment úgy mint szokott.
Szélek szintúgy.
Lehet behúztam volna még a 3 irányítóst is, és ibit küldtem volna szélre...
mind1, kár filózni...

Simának tûnik...

Remélem holnapra felpörögnek a csajok.
Én csak a döntõben gondolkodtam már, azért vagyok ilyen csalódott.
Egy picit olyan érzésem van, h nekik is már túlzottan az arany motoszkált a fejükben.
Holnap jöhet egy olyan meccs, mint a korea elleni.
Egy olyan, muszáj, de most nagyon megmutatjuk!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

SomogyiG véleményét osztom.

Forrest Gump
Igen gyenge színvonalú VB.-én ez a rossz román csapat döntõt játszik.
No comment.
Breki33
Egy korrekt vélemény

"SomogyiG 2005-12-17 16:26:59

Szervusztok!

Egész idáig nem szóltam hozzá, a VB végéig nem is
akartam, de most már legyen elég!!!
Valóban, az egyik fele a hozzászólásoknak
normális! De a másik fele azon élvezkedik, hogy
végre "megbukott" a csapat, lehet újra szidalmazni
a játékosokat és edzõket. Micsoda kínba lehettek
egészen az oroszok elleni meccsig... Most végre
kirobbanhatott belõlük a pocskondiázás, az "ugye
megmondtam", meg "kaka" mindenki, meg etc... Tudom
sajnálni õket! Milyen rossz dolog lehet a világ
összes nõi kézilabdacsapata közül "csak"
negyediknek, vagy harmadiknak lenni!!! Azt nem
veszik észre, hogy a világbajnok franciák a 12-ek,
az európabajnok norvégok a 9-ek, mi meg legalább
öt hellyel elõttük? Ezért érdemes billentyût
ragadni! Ezek az okostojások azt állították a VB
elõtt, hogy a csoportból sem jutunk tovább! Ezen
elmélkedjenek el inkább, és akkor akár a NEGYEDIK
helynek is lesz értéke, mert igenis van! Hajrá
lányok, valóban elõttetek a jövõ, a reális
elvárásokat túlteljesítettétek, csak elismerõen
szólhatunk mindegyikükrõl, a szövetségi
kapitánnyal és edzõvel együtt! Le a kalappal az
egész válogatott elõtt, függetlenül a további
eredményektõl!
A pocskondiázó okostojások pedig száljanak
magukba, s gondolkodjanak el azon, hogy a saját
szakterületükön milyen messze állnak egy VB
elõdöntõ szinvonalától!!! "
Isthy
Nem, felvételrõl adja majd a Sport1 18:15-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Amúgy ha három percet láttál összesen a 2. félidõbõl milyen alapon kritizálsz? P
Breki33
Ezt nem élõben adják?
Breki33
mint mondtam nem fogtam a bírókra..........

és nincs kedvem állandóan utánnad törölgetni
Isthy
Félidõben: RUS-DEN 16-9

Eddig sima meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha észrevetted volna én csak EGY figyelemfelhívó példát írtam.

Akkor elõdöntõben és döntõben együttesen 8 meccsbõl 4 gyõzelem és 4 vereség, hol van ez mindigtõl????? Továbbra is ajánlom, hogy gondolkodni kéne mielõtt írogatsz!

Sztem térj vissza a játékhoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért, hogy egy szavunk nem lehet rájuk, egy kicsit érdekes!
Látod ha a meccset nézted volna a Call of Duty 2 helyett lehet, hogy máslenne a véleményed!
Bár szerintem nem ezen múlt a dolog!!!!

torrente
Az SG-n minden VIP-s meg van õrülve?

torrente
Nagyon csúnyát írtam Neked? Sajnos nem találom azt a hozzászólásomat.

torrente
Csak egyszerûen értelmezni kell a mondatomat - ami ugye számodra nagyon szint alatt volt - lehet azért nem értetted, hogy elõdöntõt ÉS döntõt írtam.

torrente
Nekem meg a Te hangvételed nem nyerõ, hogy egy olyan meccsen fogod a bírókra a vereséget, ahol egy szavunk nem lehet rájuk!

Isthy
Nem reagálok a te stílusodban, pedig megérdemelnéd.

Inkább gondolkozz el a dolgokon mielõtt leírod õket.
pl. egy figyelemfelhívó: Úgy elfáradtunk mindig a 2000 óta játszott 5 elõdöntõben, hogy 3-szor mi nyertünk. Azért ez egy kicsit érdekes, vagy nem?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Elmondtam már hogy ez a hangvétel itt nem nyerõ.

Vagy szedj magadra egy kis kultúrát vagy irogass máshova.

Amúgy nem fogtam semmit a bírókra szimplán csak nem voltam megelégedve velük
torrente
Nem vagy normális, ha a bírókra fogod ezt a meccset! Õk tehetnek róla, hogy kihagytunk min. 10 ziccert és 3 hetest?
Az viszont számomra nyilvánvaló, hogy a 3. hely sem lesz meg, mert a dánokat nyomni fogják a bírók, hisz náluk ez nemzeti sport és hogy nézne ki, ha érem nélkül mennének haza?

torrente
Azért az érdekes, hogy elõdöntõben, döntõben mindig csak a magyarok fáradnak el testileg és agyilag és nem az ellenfél.

Isthy
Megvolt a lehetõségünk a gyõzelemre, sajnos most nem tudtunk élni vele, mint eddig oly sokszor sikerült ezen a VB-n. A védekezésünkkel tulajdonképpen elégedettek lehetünk, a románok ilyen kevés gólt senkinek sem dobtak a VB alatt. A támadójátékunk volt az ami miatt most elvesztettük a meccset, pedig ismét megvolt a lehetõségünk a bravúrra a végén, mert a románok megremegtek rendesen, hiszen az utsó góljukat 52:09-nél dobták, azután semmi. Sajnos most a szokásos dinamikájú, kreatív végjáték nem sikerült. Azt hiszem igaza volt Kökének, elfáradtak a csajok fejben és nem tudták azt hozni a végén amit eddig. Rengeteg ziccert hibáztunk sok technikai hibával fûszerezve. A szerencse most nem velünk volt, a svéd kettõs sem, de ezek mellett is hozható lett volna a meccs. Sokat hibáztunk szélrõl 1/7-es mutató, ami miatt jobban középre koncentrálódtunk és ott is jött a végén az egyre több kényszerített hiba. A lerohanásainkból is nagyon gyengén teljesítettünk, pedig volt lehetõségünk: 6/11-es mutató (románok 5/7) és ugye a 19 technikai hiba. Néha úgy éreztem feleslegesen rohantunk és pörögtünk akkor is amikor nem kellett volna, ezért is lett sok technikai hibánk. Sajnos Gin sem volt az igazi, de nem ez volt a kulcs, tetejébe 2 iszonyú peches gól :-(((
Talán Dettit és Esztit többet kellett volna erõltetni a végjátékban, Szûcs Gabival együtt.
Kár az elszalasztott lehetõségért, de holnap hajtani kell ezerrel a bronzért, az is gyönyörûen fog csillogni! Amit eddig elértek, számomra az is szép eredmény és ezt el fogom mondani nekik hétfõn is!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Tényleg valaki tudja mikor lesz a meccs?

Mi ez a világvége hangulat!
Kicsit belegondolva, ha az elutazás elött valaki azt mondja, hogy a lányok a bronzért mehetnek mindenki tapsikolt volna örömében!!!!
Én is nagyon örültem volna ha döntõt játszunk, még ábrándoztam is róla, de nemvagyok elkeseredve, mert ez a csapat az épülés elején ilyen eredményt ér el, az tiszteletet parancsol, és bizakodásal tölt el!
Fog ez a CSAPAT még nagyon fényes érmeket szerezni, és a csalódotságok is enyhülnek majd!
Most azért kell szorítani, hogy egy csakazértis hangulat legyen úrrá a csajokon a holnapi meccsre!!!

HAJRÁ CSAJOK...HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

egy ilyen szar csapat ellen... simán verhetõek lettek volna... nagyon simán.
kimaradt hetesek megint 😞

nagyon csalódott vagyok, eddig az ilyen meccseinket hoztuk. nehezebbeket is.
el vagyok keseredve rendesen.

kaloz174
Nem az a gondom, hogy kikaptunk, hanem az, hogy hatalmas esélyünk volt arra, hogy ne így legyen, és ezzel nem tudtunk élni.😞
Itt most kijött az, amivel a románok biztosan elõrébb tartanak, ha jól figyeltem, az õ csapatuk már hosszabb ideje épül, miközben ezt mi még közel sem mondhatjul el magunkról.
A másik, hogy Görbe sérülése mégis nagyobb lehetett, mint aminek gondoltuk.
Egy biztos, hogy a csapat nem volt friss, annak ellenére, hogy viszonylag sokat tudott pihenni. Lehet, hogy pont ez volt az egyik baj?

Ennek ellenére: továbbra is! HAJRÁ MAGYAROK!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hát sajna én csak rádión hallgatam... sokás szerint meglehetet a véleménye pár autós társamnak....
No sebaj, eddig szép eredmény hisz teljesítésték a követelményt. És különben is a bronz is szépen csillog és azért is megkell küzdeni, nem adják ingyen.
HAJRÁ MAGYAROK!!!! HAJRÁ CSAJOK!!!

Kár, h NA nem mert jobban belenyúlni a meccsbe.

nagyon nagy lehetõséget halasztottunk el.
sajnálom.

holnap hajrá csajok!

Bravó Köke, BB-ért én is kiállnék, mert bár most nem ment a játék, ami szerintem Õt bántja a legjobban, de egy remek EMBER, és JÁTÉKOS!!

Fenébe! Szerintem elfáradtak a csajok, és nem csak testben!
Azért minden rosszban van valami jó, mert ha a döntõt bukjuk el így az a dráma, így viszont még lehet egy szép bronzérmünk!!
Ahhoz képest, hogy a 6.-hely volt a cél, nem is rossz!

VELETEK VAGYUNK CSAJOK!!!

Breki33
Ez lényeges

Ez a hangvétel itt nem megszokott