Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Megvan a bronz!!!!!! Szép volt csajok!<#taps><#taps>
Breki33
Ennyit a Dán Fóbiáról

Gini kivédte a szemüket.

[Jakuza]
Grat a csajoknak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Meg kéne nyugodni, nem értem miért van ez a feszültség...

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Breki33
Kéne a jó szélsõjáték
Ha kicsit intenzívebb lenne a védekezés és a támadójáték kreatívabb már simán vezetnénk. De nem baj, nem 30 perc után kell vezetni, hanem 60.
Húú mindjárt kezdõdik. HAJRÁ CSAJOK!!!! Megnyeritek!
Lacibá jól megfogalmazta, ha görcsölünk, vesztünk. Hajrá csajok, mindent bele!
Megúsztam a családi mizériát! 😄DDD

Hege eto
Gázoljuk le a dánokat!!!!!!!!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
HAJRÁ CSAJOK
Isthy
Üdv. itthon! <#integet2>

Akkor megvolt nektek is az "orosz téli" kalandotok, csak kicsit máshol.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg bizony! Fõleg ha jó a társaság és van toroknedvesítõ is! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
miis utaztunk egyszer 24 órát a pó deltájához de akkor földomlás volt és kánikula
Hege eto
Megjöttünk.
OFF:
Negatív rekordot sikerült felállítani😞((( Olaszország(Tonale)-Gyõr (850km)
16,5 óra
Katasztrófa volt a Brenner hágón elkapott a vad "orosz" télfél méteres hófúvások közt a hómarók után araszolva 30al😞(( Lószart sem lehetett látni csak az üvöltõ szél akarta a kocsit felborítani. tul.képp egész úton szakadt a hó . Néhol a lökhárítóval toltuk a havat. És ezt csináltuk kb 500km-en keresztül. Kb Linztõl tudtunk emberi tempóban autózni😞((((((( Képek késõbb!
On
Nagy gratula a CSAJOKNAK! Szép eredmény ez egy alakuló csapattól<#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hát ez a lehetõség fennál, de a közös meccsnézésnek is megvan a szépsége😊

Breki33
mi külön tv-n nézzük P
Émmeg holnap itthon nézem apámmal a meccset, meg jön a szomszéd is😊 Aki áldott jó ember, ált. iskolai tanárom volt (persze akkor még nem volt szomszéd, csak néhány éve), holnap meglátom mennyire tudnak felidegesíteni😊))

Breki33
én megfertõztem a családot

igaz anyu néhe furákat kérdez de õis nyomatja
He-he-he. Nincs is jobb, mint a szakértõ famíliát hallgatni egy VB bronzmecsen. :p

Nálam szobaajtó becsuk, és hagyjanak békén. 😊
Annak idején uez volt, csak apummal közösen. A család tudta, h ha vmi nagy meccs van, vagy világverseny, akkor nincs program és nem szólnak hozzánk. 😄

Mára mivel senkit nem érdekelnek a sportok a családban...
se foci, se kézi, se jégkorong...
így marad a meccsrejárás, vagy a "szobaajtó becsuk". 😉

kaloz174
Piga a védekezésben nagyon hiányzott.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
pont ezen gondolkoztam, hogy nem cserélném el azt amikor elpáholtuk õket otthon illetve a többi meccset mikor mi nyertünk erre

most õk nyertek legközelebb mi fogunk

És hiába írnak dán, norvég fóbiáról mi nemnagyon végeztünk 7. helyem 95 óta nem fordult elõ, hogy nem jutottunk ki egy olimpiára nem kvalifikáltuk magunkat egy világversenyre.

A norvégok például vb múltkor is most is leszerepeltek, olimpián nemis voltak
Ha ez nálunk lenne már mindenki károgna.

Mi ez idõ alatt kéd dobogós helyet szerezhetünk két szinte különbözõ csapattal.

És ne felejtsük, hogy jühet még Piga, meg a Nagyok P
kaloz174
Egy másik fórumon ezt írtam:
"Ébresztõ minden fanyalgónak! Ez egy alakuló csapat. Úgy indultak, hogy az elvárás az, hogy kerüljenek legjobb 6 közé. Ez messzemenõen sikerült. Miénk volt a legnehezebb csoport, ahonnan elsõként jutottunk tovább!😊 A középdöntõbõl nem volt vitás a továbblépésünk! Csodálatos eredmény!!! Most a világ legjobb 4 csapata között van a miénk! Csodálatos dolog, sok más sportágban, sok más területen szívesen vennék ezt az eredményt e hazában! A románok, akik megvertek most bennünket, évek óta csiszolták csapatukat. Mi lett volna, ha a folyamatos kudarcok hatásárára mindig lecserélik az egész gárdát? Pedig eddig nem volt komoly eredményük. Sokszor kikaptak, többek között tõlünk is. Nem kellene mindig végletekben gondolkodni! Becsülni kellene az elért eredményeket és drukkolni kellene egy jobbért! Nem azt mondom, hogy ne legyünk kritikusak, de a szenélyeskedésnek, a bûnbak keresésnek semmi értelme! A sokfelé tapasztalható negatív hozzáállásnak meg egyáltalán semmi. Az nem fog elõre vinni. HAJRÁ MAGYAROK!!!!! "

kaloz174
Ezt vajon miért kaptam - tõled. Hol írtam én olyanokat, amivel itt vádolsz <#conf>

Lehet sírni ,lehet bosszankodni!De akkor is a világ élvonalába tartozik ez a "CSAPAT". A szeretetünkel támogassuk õket és jönnek majd az ARANYAK is.
Kritizálni, mocskolódni,bûnbakokat keresni meg nem szép dolog.
Ez egy játék. A VB-elött sokan elfogadtuk volna a bronzér való játék jogát.Itt a lehetõség! HAJRÁ MAGYAROK!!!!
kaloz174
A góllövõk:

"Románia - Magyarország 26-24 (15-14)
Szentpétervár, Jégpalota, 1500 nézõ
vezette: Hakansson, Nilsson (svédek)
Románia: Dinu - Varzaru 1, Luca 4, Gilca 2, Bradeanu 2, Gogirla 3, Ardean Elisei 4, cserék: Tamas (kapus), Lazer 1, Tivadar, Lecusanu 2, Gatzel 4, Maier 3/2, Ivan
Magyarország: Pálinger - Balogh, Borbás 1, Tóth 2, Szûcs 3, Vérten 2, Görbicz 3/1 - cserék: Sugár (kapus), Mehlmann 6, Siti 2, Ferling 3, Kovacsicz 2, Kindl, Õri
hétméteresek: 3/2, illetve 3/1
kiállítások: 12, illetve 6 perc"

kaloz174

kaloz174
Így van, csak ennek van értelme!

kaloz174
Csak azért sajnálom, mert valahogy folyamatosan olyan érzésem volt, hogy a románok most nagyon húznak. Azzal együtt, hogy nem láttam a meccseiket.

Természetesen én is úgy gondolom, hogy nagyon figyelemre méltóan szerepelt ez a gárda, és ha majd egyszer tényleg csapat is lesznek, akkor a jó játék is megjön, ráadásul nem lesz annyi, rutintalanságból eredõ hibánk sem. <#worship>

Breki33
Engem az bánt, hogy a románok ellen pont.

Amúgy vhogy az Orosz lovasság és a Román idegenlégió döntõje vhogy nem hoz lázba.

Viszont a másik elõdöntõt látva most mégjobban sajnálom hogy Kulcsi nem lehet itt velünk.
Én nem sajnálok utólag semmit. Sõt. Elegem van, most jönnek hogy simán döntõsöknek kellett volna lenni, közben meg hogy kikapunk mindenkitõl, vagy fordítva, lényeg hogy semmi alapja. Sök hülye hall valamit és azt szajkózza mert marhanagy szakértõ lett attól hogy az utóbbi két évben 1db meccset sem látott, de most hallotta valakitõl hogy aranyesélyesek vagyunk, és ez már csalódás...
Nekem onnan, hogy bejutottunk a 4 közé, már teljesen mindegy volt. (jó persze ma kicsit csalódott voltam, de hát mindig) Lesz még lehetõség, ez még az elsõ szereplése volt ennek a csapatnak. Szóval õszintén szóval valahol a lelkem mélyén talán nem is bánom, hogy nem VB címmel kezdtek.

Breki33
nana hölgyem
Mind1 mostmár, örülünk annak, amit elértünk,elõre tekintünk, bízunk a holnapi gyõzelemben. <#taps><#eljen><#vigyor2>

Francba, családi ebéd, nem szeretem családon belül sem a kézi iránt csak ilyenkor érdeklõdõ okostojásokat.
Azt hajtogatják, amit a médiában mutatnak nekik, amit a szájukba rágnak, persze a legnagyobb médianyilvánosságot kapó csapatok és játékosok a kedvenceik, komoly viták szoktak kerekedni az ilyen meccsnézésekbõl. Hülye divatok, fingjuk sincs a háttérrõl, marhára idegesítõek tudnak lenni 😊)<#mf2>

kaloz174
Utólag kicsit sajnálom, hogy elszalasztottuk a lehetõséget az oroszok elpáholására. Az esély ott is adott volt.

Ma egyébként pont azok a játékosok nyújtottak kevesebbet, akik eddig húzóemberek voltak.

Jó lenne, marhára örülnék neki az biztos! 4. hely esetén sem mennék azonban a Dunának.

Hát nem semmi meccs volt ez a orosz-dán. ha úgy játszunk mint ma a románok ellen, akkor sajnos be kell érni a 4. hellyel viszont, ha úgy mint az elõtt akkor megvan a 3. hely.

Gratulálok a válogatott világbajnokságon nyújtott teljesítményéért, bármi lesz holnap!

Sajnos ma a két szarul játszó csapat közül a kevésbé szar nyert. Az elsõ félideji 15 vs 7 technikai hiba félelmetes mennyiségû. Akartunk nagyon, de
nyögés lett a vége. Nem értettem miért ijedtünk meg a lehetõségtõl, hizsen ennek már a ráadásnak kellett volna lennie. Szerintem semmilyen poszton nem nyújtottunk kiemelkedõt, belsõ játékosainkat agrasszívan leütközték, hibára kényszerítették, a széleket meg megette Dinu. A 2. félidõben véleményem szerint a védekezés is rosszabb volt mint az elsõben. Az utsó negyed órában Tamás is jól védett Dinu helyén. Büntetõket hagytunk ki fontos pillanatokban.

Szerintem a kapitány kereste a megfelelõ csapatot, de a véleményem szerint a cserék is sokat hibáztak, sajnos nem éreztem, h bárki is megfordíthatná a meccset még 20-20-nál sem.

Amúgy András helyében én is "ha és volna"...szóval, ha a nagymamámnak kukija lett volna... a sportban kb. ennyi értelme van ennek...

Mindenesetre szép volt lányok, köszönjük az eddigieket, holnap meg le kell verni a dánokat keményen!

Szerencsénkre nem én vagyok a kapitány vagy a doki, de Görbét nem mindenáron játszatnám, vagy engedném játszani. Marhára nem örülnék, ha rásérülne, marhára nem...

a picsába, lehet h nem érek haza!

Breki33
A holnapi gyõzelem nagyon kell
Isthy
Nem lassú, udvarias! Már régen beírhattam volna, de vártam hátha felébredsz ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ettõl még nem mumusok
Köszi!

Már megint lassú vagy😊))))

Isthy
Magyar idõ szerint 12:30-kor lesz a bronzmeccsünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Itthoni idõ szerint.

12.30

Ha vége az orosz-dánnak biztos elmondják. az m1-en már mondták de elfelejtettem :-(
jó kérdés...

Holnap mikor játszunk?